|
|
| נשלח ב-9/9/2019 23:17 |
|
| |
אחרי השטיפה על בורא עולם, חשוב לחזור להודיה, כמובן שזה טוב לשחרר, כתוב שבורא עולם מחבב את זה שמתחצפים אליו בתפילה. העיקר זה הלב. העיקר הכוונה. אני גם לא מבין, איך זה שיותר מדי פעמים אנחנו סובלים, כמעט הכל טוב אמנם וכמעט הכל גן עדן, ולא מעט זה קורה שנפלנו והיד נשבר לדוגמה, או כל מיני דברים כואבים באמת, כמו שהבוס עושה לנו את המות, שיהיה רק טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2019 11:28 |
|
| |
יש עיצה מעולה להשתחרר ממצוקות, את מודה לבורא על האור שיש במצוקה עצמה ; טוב שאני אחת שיודעת לצחוק על זה, טוב שיש לי שיער יפה, טוב שאני חכמה וכו', טוב שאני בריאה, טוב שזה יגמר בעוד תקופת מה, וככה עד שאת מגיעה למסקנה שכמעט הכל טוב, ואז את מודה לבורא על הנהגתו ונפלאותיו עם עבדיו המודים לו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2019 17:27 |
|
| |
גם אני לא בעד המילה עבד. נראה לי שאת יחסית חזקה וזה לא הכי אסון עבורך לצאת לרחוב עם המראה החדש שלך ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2019 11:28 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
לא רק לצאת...אל עוד לצאת לדייטים במצב הזה... אין ברירה.... דווקא אוהבים אותי גם כך... אני שוקלת לעשות קרחת,כדי לראות אם גם אז ירצו אותי |
|
יש ברירה, את יכולה לעשות פסק זמן מדייטים, אל תתני להורים שלך לשלוט עלייך. יש בנות שמתאים להן שיער אסוף בסיגנון קוקו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|