|
|
| נשלח ב-30/6/2020 22:57 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
מעניין איך ההורים של סטאטית רבים...
חייכנית, הבן זוג הוא לא בהכרח יתאים לנו כמו כפפה ליד.
הגבר, ממש לא מעניין אותו שאת באה לדייט בבגד חדש או בתיק חדש וכדומה
|
|
בס"ד כן?לי יש הרגשה שאצלי הוא יתאים כמו כפפה ליד או כמו שיבוץ יהלום לטבעת זהב;)  לפחות בדברים החשובים לי ולו  היתר?הוא יהיה כבר גמיש לקראתי ואולי גם אני,אם הוא ממש יכבוש לי את הלב  אממ לא יודעת מה הגבר חושב. לי זה חשוב לחדש ולהגיע בד"כ בשמלה שהוא לא מכיר מפגישות קודמות... ומשתדלת שזה יהיה גם בגד שלא הגעתי איתו לפגישה עם גבר אחר...(אני אוהבת לבוא עם "דף חלק" וזה מזכיר לי את הקודם  ) כך שנותר לי רק לקנות חדש...  הבחור האחרון?דווקא החמיא המון בתחילת כל פגישה על המראה והשמלה וכשסיפרתי לו שקניתי לכבוד הפגישה?הוא דווקא העריך המון  תחשוב כמה זמן מחפשים בחנויות עד שמוצאים(היו פעמים שחזרתי בידיים ריקות ושוב יום אחרי חיפשתי במקום אחר)...וכל זה לכבוד הפגישה,הגבר מרגיש כמו מלך,כשהוא יודע שכך מתכוננים לפגישה איתו  אני אישית, הייתי מעריכה גבר שמחליף בגדים ושם לכבוד הפגישה בגדים נקיים ומריח נעים ולא מגיע ישר מהעבודה כך...  אך אם הוא היה מספר לי שהוא קונה חולצה חדשה/עניבה בסגנון אחר רק לכבודי?הייתי מעריכה מאד... שהולך לחנות ובוחר על חשבון זמנו...רק בשבילי  אבל ברור שהייתי מעדיפה שיגיע עד אלי ושיקנה פינוקים שנאכל בפארק/יזמין בשפע בבית קפה,בפגישה מתקדמת,מאשר בגד חדש  טיפוח ו'לוק' מושקע לכבוד הפגישה זה יותר משהו נשי...אז אני מהדרת 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/06/2020 17:50:18 |
|
חייכנית התחלת טוב וסיימת שוב גרוע עם טיפוח וכו' זה נשי. תאמרי שזאת את, את לא צריכה לתרץ את עצמך בהאשמת כל המין שלך והפיכת המעשה ללא לגיטימי עבור המין השני. בכל מקרה לאחר פתיחה כזו צורמת חחח מעניין איזה ענק הארון בגדים שלך אם אתה קונה לכל פגישה בגד חדש. אגב מה פירוש החמיא לך? זה בסדר להחמיא לבחורה שהיא נראית יפה? נראה לי לא מתאים קצת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 23:01 |
|
| |
| סטאטית כתבה: |  |
בס"ד חחחח אמרת שזו רק אני שחושבת כך...  לכן ראיתי לנכון להגיד לך שחוקרים ויועצי זוגיות אומרים שאני לא לבד בתחום...  אבל כן.... הנה אהיה אישה כשרה ואקשיב לך: " אני רוצה גבר מפנק ואוהב באמת,ששמח להתחייב עבורי ולהשרות תחושת ביטחון מתוך כבוד ואהבה" מה השפה שלי לתת אהבה... האמת שאף פעם לא מצאתי גבר שאהבתי אותו מכל הבחינות לגמרי אז איני יודעת איך אהיה כשאכיר אותו  אבל מאיך שנהגתי עם אחרים שדי אהבתי זה בערך כך: *להשתדל להיות מטופחת ולהגיע בלבוש מכובד ויפה.(לא חובה יוקרתי אלא יפה ובעיקר ששמתי אותו במיוחד עבור הפגישה איתו!)  *להקשיב לבעיותיו ולתמוך בשעת צרה.ולא לתת הרגשה רעה אם עזב עבודה והוא מובטל/עובד בעבודה פשוטה מאד לבינתיים.אלא לאהוב ולהעריך בכל מצב   *מתנה ומכתב אישי, לכבוד יום הולדת/לכבוד טיסה/מתנת פרידה, כאות הוקרה להשקעתו עבורי, בשידוך ארוך.  *דואגת לשלומו- נגיד אם שומעת שקרה פיגוע בעיר שלו/משהו אחר מסוכן...ישר מבררת שהכל בסדר.וכל דבר רע שקורה בעירו ישר אני חושבת שאולי הוא נפגע וכו'  *דואגת לבריאותו אם זה משהו שחושבת שעלול להזיק לו,אשכנע אותו שישתדל להיזהר(;... *שנגיד בדמיון היה בא לי לחבק אותו(שזה נדיר(; כך שזה רק למיוחדים*)  *מכינה לו משהו מיוחד ומעוצב,נגיד קינוח מיוחד וכו' ומביאה לו בדייט...  *שכל הבחורים נראים מולו כמו גמדים קטנים/אפסים...הוא האחד היחיד והמיוחד עבורי  *ונראה לי שאם ממש אוהב מישהו, אשמח ואחכה להתחתן ולהתחייב לכל החיים בעז"ה למרות החששות   אני בטוחה שיש עוד...וכשאמצא אחד שאוהב באמת אני בטוחה שאולי אהיה עם 5 השפות  אחרי שגילתי מהן השפות שלי אשמח לדעת מהן השפות שלך לאהבה?  (ברור שגם סטאטית,רציף,גרושי ואדם ובעצם כולם יכולים לענות גם.מהן השפות שלכם לאהבה...  )
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/06/2020 00:20:37 [/quote]
ואוו חייכנית... אהבתי כל מילה שכתבת... |
|
לא לזה התכוונתי. טוב טרחתי בשבילך לחפש באינטרנט מה הם החמש שפות 1.מילות חיבה: האדם מרגיש נאהב כשאומרים לו מילות חיבה, תמיכה, חיזוק, אהבה. חשוב לו לשמוע את המילים עצמן ואז הוא משתכנע ברגשות של הצד השני. וגם להיפך – ככה הוא עצמו מבטא אהבה. מבחינתו אם הוא אומר מילים תומכות, אוהבות ומחזקות – הוא מבטא אהבה. 2. מתנות: האדם מרגיש נאהב כשהוא מקבל מתנה – קטנה, גדולה, שנקנתה או שנעשתה לבד – זה לא משנה. העיקר שחשבו עליו ובטאו את זה בצורת מתנה שהביאו לו. זאת אינדיקציה חזקה לאהבה מבחינתו. וגם להיפך – ככה הוא עצמו מבטא אהבה. מבחינתו אם הוא מביא מתנה כלשהי לאדם השני זה ביטוי לאהבה. 3. מגע פיזי: האדם מרגיש נאהב כשהוא יוצר מגע פיזי עם האדם השני. בין עם החזקת יד, חיבוק, ליטוף, נשיקה, כל צורת מגע היא ביטוי לאהבה מבחינתו. 4. זמן איכות: האדם מרגיש נאהב כשהאדם השני מפנה עבורו זמן איכות – זה יכול להיות רק שניהם יחד או עם עוד אנשים, אבל העיקר שהם עושים משהו יחד. תחביב, סרט בקולנוע או בבית, באולינג, מסעדה וכו'. אחרי זמן איכות כזה האדם מרגיש שהוא אכן נאהב וגם ביטא את אהבתו. 5. פעולות שירות: האדם מרגיש נאהב כשעושים עבורו פעולת שירות כלשהי, עוזרים לו, עושים משהו במקומו. נניח טסט לרכב, שטיפת כלים, בישול, כביסה, להביא לו תה. זה מבחינתו ביטוי לאהבה. וגם להיפך – ככה הוא מבטא אהבה. מבחינתו אם הוא עשה פעולת שירות עבור מישהו אחר – הוא הראה אהבה. אז באיזו שפה את מדברת ובאיזו שפה את שומעת? (ואין כזה דבר כל הנשים, כל אחת שונה) נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2020 23:47 |
|
| |
בס"ד תודה רבה על הטרחה(:...חחח מצחיק אתה  מה שכתבתי זה בדיוק ה5 השפות שמתארים שם... מזה להכין לו קינוח מיוחד?לא פעולת שירות מפנקת?  להקשיב לבעיותיו?ולתמוך בשעת צרה?זה זמן איכות וגם נכלל במילות חיבה,כי היו שם מילים שמביעות תמיכה וכו';)...זמן איכות?היה המון;)  מילים טובות?גם היו.מחמאות וכ'  אז אני נראה לי משתמשת ב5 השפות(מגע עדיין לא ממש ידוע,אבל גם דמיון נחשב  ) וגם רוצה אחד שמשתמש ב5 השפות...    באיזה שפות אתה משתמש?  ותן דוגמאות משידוכים קודמים  
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/07/2020 00:07:04
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 00:17 |
|
| |
בס"ד תודה רבה על הטרחה(:...חחח מצחיק אתה  מה שכתבתי זה בדיוק ה5 השפות שמתארים שם... מזה להכין לו קינוח מיוחד?לא פעולת שירות מפנקת?  להקשיב לבעיותיו?ולתמוך בשעת צרה?זה זמן איכות וגם נכלל במילות חיבה,כי היו שם מילים שמביעות תמיכה וכו';)...זמן איכות?היה המון;)  מילים טובות?גם היו.מחמאות וכ'  אז אני נראה לי משתמשת ב5 השפות(מגע עדיין לא ממש ידוע,אבל גם דמיון נחשב  ) וגם רוצה אחד שמשתמש ב5 השפות...    באיזה שפות אתה משתמש?  ותן דוגמאות משידוכים קודמים  
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/07/2020 00:07:04 |
|
לא חושב שמה שכתבת נכלל בחמש שפות. האמת אני חושב שאת מדברת בשפה אחת מאוד בולטת. תחשבי שמילים טובות גם נכללים בזמן איכות אבל מה שבאמת גורם לשני להרגיש נאהב זה שאת מקדישה זמן לדבר ופחות מה את אומרת וכן על שאר המעשים. לכן חושב באמת לברר עם עצמך מה נחשב מבחינתך למעשה של אהבה. לי בחיים לא היה בדייטים ביטויי אהבה. אני בקושי מכיר אותה, איך אוכל לאהוב אותה? אישית נראה לי אני מדבר בשפת אהבה של זמן איכות אבל מקבל אהבה על ידי שירות. לכן אני ממש לא אוהב לבקש מאחרים לעשות לי דברים כי זה נתפס אצלי כמידי אינטימי לגבי מגע, איך את מרגישה שההורים שלך אוהבים אותך? כשהן יושבים איתך לשיחה מתעניינת? כשהם מחמיאים? כשהם מכינים לך ארוחת ערב? כשהן קונים מתנה? כשהם מחבקים אותך? כל אחד מהדברים האלו יכול לגרום לך להרגיש נאהבת אבל תחשבי על מה שבאמת יעיף אותך לעננים כי השאר אם יבואו הרבה אל תתרגלי ולא תשימי לב לעומת השפה הדומיננטית שכל פעם מחדש תוכיח לך שיש אהבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 00:27 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
|
|
בס"ד כן?לי יש הרגשה שאצלי הוא יתאים כמו כפפה ליד או כמו שיבוץ יהלום לטבעת זהב;)  לפחות בדברים החשובים לי ולו  היתר?הוא יהיה כבר גמיש לקראתי ואולי גם אני,אם הוא ממש יכבוש לי את הלב  אממ לא יודעת מה הגבר חושב. לי זה חשוב לחדש ולהגיע בד"כ בשמלה שהוא לא מכיר מפגישות קודמות... ומשתדלת שזה יהיה גם בגד שלא הגעתי איתו לפגישה עם גבר אחר...(אני אוהבת לבוא עם "דף חלק" וזה מזכיר לי את הקודם  ) כך שנותר לי רק לקנות חדש...  הבחור האחרון?דווקא החמיא המון בתחילת כל פגישה על המראה והשמלה וכשסיפרתי לו שקניתי לכבוד הפגישה?הוא דווקא העריך המון  תחשוב כמה זמן מחפשים בחנויות עד שמוצאים(היו פעמים שחזרתי בידיים ריקות ושוב יום אחרי חיפשתי במקום אחר)...וכל זה לכבוד הפגישה,הגבר מרגיש כמו מלך,כשהוא יודע שכך מתכוננים לפגישה איתו  אני אישית, הייתי מעריכה גבר שמחליף בגדים ושם לכבוד הפגישה בגדים נקיים ומריח נעים ולא מגיע ישר מהעבודה כך...  אך אם הוא היה מספר לי שהוא קונה חולצה חדשה/עניבה בסגנון אחר רק לכבודי?הייתי מעריכה מאד... שהולך לחנות ובוחר על חשבון זמנו...רק בשבילי  אבל ברור שהייתי מעדיפה שיגיע עד אלי ושיקנה פינוקים שנאכל בפארק/יזמין בשפע בבית קפה,בפגישה מתקדמת,מאשר בגד חדש  טיפוח ו'לוק' מושקע לכבוד הפגישה זה יותר משהו נשי...אז אני מהדרת 
|
חייכנית התחלת טוב וסיימת שוב גרוע עם טיפוח וכו' זה נשי. תאמרי שזאת את, את לא צריכה לתרץ את עצמך בהאשמת כל המין שלך והפיכת המעשה ללא לגיטימי עבור המין השני.
בכל מקרה לאחר פתיחה כזו צורמת חחח מעניין איזה ענק הארון בגדים שלך אם אתה קונה לכל פגישה בגד חדש. אגב מה פירוש החמיא לך? זה בסדר להחמיא לבחורה שהיא נראית יפה? נראה לי לא מתאים קצת
|
|
בס"ד חחח כן אתה צריך ללמוד לקבל אותי איך שאני ואז להביע את דעתך...  ואני יודעת שיש גם גברים שמשקיעים ב'לוק' שלהם.וזה מאד יפה בעיניי. אני אוהבת לפעמים בדייטים לצפות מהצד על זוגות ליטאים ומתלהבת מההשקעה של הבחור לכבוד הפגישה... הכל נראה חדש ומושלם.כאילו שהוא יצא ממצעדי האופנה...  אמממ שאלה טובה. תראה לא עם כל בחור אני נפגשת  וגם עושה לפעמים הפסקות גדולות בין בחור לבחור כדי להירגע ולהינות מהחיים קצת  כך שהעונות מתחלפות בינתיים.חלק מהשמלות אני משאילה לאחיותיי עבור דייטים/אירועים/הצגות  ואגב,לא כל בחור עובר אצלי את הפגישה הראשונה כך שזה עדיין לא כמות שמלות שמצריכות ארונות של בית שלם  אבל כן יש לי כמות נכבדת של שמלות,כשלחלקן אין ממש מקום,אז מקופלות בערימה על כיסא בצד החדר(;... אם היה לי חדר ארונות כדי לשים שם הכל ושיהיה קל לשלוף,זה היה מושלם  אממ אם מחמיאים על סגנון הבגד ושאני נראית יפה?זה מתאים ומבורך בעיניי.ההיפך אם לא יחמיא זה יבאס אותי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 00:44 |
|
| |
|
|
|
חייכנית התחלת טוב וסיימת שוב גרוע עם טיפוח וכו' זה נשי. תאמרי שזאת את, את לא צריכה לתרץ את עצמך בהאשמת כל המין שלך והפיכת המעשה ללא לגיטימי עבור המין השני.
בכל מקרה לאחר פתיחה כזו צורמת חחח מעניין איזה ענק הארון בגדים שלך אם אתה קונה לכל פגישה בגד חדש. אגב מה פירוש החמיא לך? זה בסדר להחמיא לבחורה שהיא נראית יפה? נראה לי לא מתאים קצת
|
|
בס"ד חחח כן אתה צריך ללמוד לקבל אותי איך שאני ואז להביע את דעתך...  ואני יודעת שיש גם גברים שמשקיעים ב'לוק' שלהם.וזה מאד יפה בעיניי. אני אוהבת לפעמים בדייטים לצפות מהצד על זוגות ליטאים ומתלהבת מההשקעה של הבחור לכבוד הפגישה... הכל נראה חדש ומושלם.כאילו שהוא יצא ממצעדי האופנה...  אמממ שאלה טובה. תראה לא עם כל בחור אני נפגשת  וגם עושה לפעמים הפסקות גדולות בין בחור לבחור כדי להירגע ולהינות מהחיים קצת  כך שהעונות מתחלפות בינתיים.חלק מהשמלות אני משאילה לאחיותיי עבור דייטים/אירועים/הצגות  ואגב,לא כל בחור עובר אצלי את הפגישה הראשונה כך שזה עדיין לא כמות שמלות שמצריכות ארונות של בית שלם  אבל כן יש לי כמות נכבדת של שמלות,כשלחלקן אין ממש מקום,אז מקופלות בערימה על כיסא בצד החדר(;... אם היה לי חדר ארונות כדי לשים שם הכל ושיהיה קל לשלוף,זה היה מושלם  אממ אם מחמיאים על סגנון הבגד ושאני נראית יפה?זה מתאים ומבורך בעיניי.ההיפך אם לא יחמיא זה יבאס אותי  |
|
חייכנית אין לי בעיה לקבל אותך כפי שאת. הפוך, אם תגיעי ותגיד זאת אני וזה מה שאני אוהבת אני רק יעריך את זה. מה שמפריע לי זה ההצדקות והסיבות שבהן מתרצים את הדבר שרוצים במקום להיות שלמים עם זה כי זה מה שרוצים. מעניין. על מה את מורידה בפגישה ראשונה? באמת היית מצפה שהבחור יחמיא? אני מדמיין את אחיות שלי מגיעות לפגישה והבחור אומר להם שאהב איך שהתלבשו, הן כנראה ימותו מבושה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 00:50 |
|
| |
|
לא חושב שמה שכתבת נכלל בחמש שפות. האמת אני חושב שאת מדברת בשפה אחת מאוד בולטת. תחשבי שמילים טובות גם נכללים בזמן איכות אבל מה שבאמת גורם לשני להרגיש נאהב זה שאת מקדישה זמן לדבר ופחות מה את אומרת וכן על שאר המעשים. לכן חושב באמת לברר עם עצמך מה נחשב מבחינתך למעשה של אהבה.
לי בחיים לא היה בדייטים ביטויי אהבה. אני בקושי מכיר אותה, איך אוכל לאהוב אותה? אישית נראה לי אני מדבר בשפת אהבה של זמן איכות אבל מקבל אהבה על ידי שירות. לכן אני ממש לא אוהב לבקש מאחרים לעשות לי דברים כי זה נתפס אצלי כמידי אינטימי
לגבי מגע, איך את מרגישה שההורים שלך אוהבים אותך? כשהן יושבים איתך לשיחה מתעניינת? כשהם מחמיאים? כשהם מכינים לך ארוחת ערב? כשהן קונים מתנה? כשהם מחבקים אותך? כל אחד מהדברים האלו יכול לגרום לך להרגיש נאהבת אבל תחשבי על מה שבאמת יעיף אותך לעננים כי השאר אם יבואו הרבה אל תתרגלי ולא תשימי לב לעומת השפה הדומיננטית שכל פעם מחדש תוכיח לך שיש אהבה
|
|
בס"ד אמממ תראה אם יהיה גבר שיביא לי רק בשפה אחת אהבה,לא אהיה מסופקת. אם יחסיר ממני זמן איכות/מחמאות/חיבה וכו'... כך שמבחינתי הזוג צריך לעשות השתדלות לתת אהבה ולקבל אהבה בכל השפות  חוצמזה שיש עוד שפות לאהבה חוץ מה5 הללו  דאגה למישהו,זו אהבה לגמרי! להילחם למעני?זו גם אהבה! ועוד ועוד שלא נכתב ב5 השפות... או שאני אוהבת ב7 שפות,מהדרין  בקשר לאימי?היא מביעה אהבה בפעולות שירות ובעיקר דרך האוכל-פעולת שירות. אבי?נראה לי פעולות שירות,מגע ומילות חיבה. מה אני הכי אוהבת?אנלא מוותרת על כלום בסופו של דבר אך מאד מדגיש לי אהבה כשגבר עושה עבורי פעולות שירות,מתנות אישיות עם מכתב אוהב ומעריך את האופי,כישרונות,מראה וכל דבר שעושה למענו ומחמיא לי 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/07/2020 01:19:51
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 01:00 |
|
| |
|
|
|
|
|
בס"ד חחח כן אתה צריך ללמוד לקבל אותי איך שאני ואז להביע את דעתך...  ואני יודעת שיש גם גברים שמשקיעים ב'לוק' שלהם.וזה מאד יפה בעיניי. אני אוהבת לפעמים בדייטים לצפות מהצד על זוגות ליטאים ומתלהבת מההשקעה של הבחור לכבוד הפגישה... הכל נראה חדש ומושלם.כאילו שהוא יצא ממצעדי האופנה...  אמממ שאלה טובה. תראה לא עם כל בחור אני נפגשת  וגם עושה לפעמים הפסקות גדולות בין בחור לבחור כדי להירגע ולהינות מהחיים קצת  כך שהעונות מתחלפות בינתיים.חלק מהשמלות אני משאילה לאחיותיי עבור דייטים/אירועים/הצגות  ואגב,לא כל בחור עובר אצלי את הפגישה הראשונה כך שזה עדיין לא כמות שמלות שמצריכות ארונות של בית שלם  אבל כן יש לי כמות נכבדת של שמלות,כשלחלקן אין ממש מקום,אז מקופלות בערימה על כיסא בצד החדר(;... אם היה לי חדר ארונות כדי לשים שם הכל ושיהיה קל לשלוף,זה היה מושלם  אממ אם מחמיאים על סגנון הבגד ושאני נראית יפה?זה מתאים ומבורך בעיניי.ההיפך אם לא יחמיא זה יבאס אותי  |
|
חייכנית אין לי בעיה לקבל אותך כפי שאת. הפוך, אם תגיעי ותגיד זאת אני וזה מה שאני אוהבת אני רק יעריך את זה. מה שמפריע לי זה ההצדקות והסיבות שבהן מתרצים את הדבר שרוצים במקום להיות שלמים עם זה כי זה מה שרוצים.
מעניין. על מה את מורידה בפגישה ראשונה? באמת היית מצפה שהבחור יחמיא? אני מדמיין את אחיות שלי מגיעות לפגישה והבחור אומר להם שאהב איך שהתלבשו, הן כנראה ימותו מבושה
|
|
בס"ד אה הבנתי  אמממ כל אחד וסיבתו הוא.לרוב זלא בגלל מראה חיצוני אלא חוסר התאמה/חוסר כימיה וכו'  תראה לא התכוונתי לבחור שאנלא מחבבת אלא מישהו שיש כבר כימייה,בסוף הפגישה הראשונה למשל או בפגישות מתקדמות... גם אני אחייך חיוך ביישני אבל עדיין אוהב שהוא מעריך את ההשקעה ושהוא אוהב את המראה (בפגישות מתקדמות)... כמובן שבצורה צנועה ועדינה ולא גסה כן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 09:54 |
|
| |
|
לא חושב שמה שכתבת נכלל בחמש שפות. האמת אני חושב שאת מדברת בשפה אחת מאוד בולטת. תחשבי שמילים טובות גם נכללים בזמן איכות אבל מה שבאמת גורם לשני להרגיש נאהב זה שאת מקדישה זמן לדבר ופחות מה את אומרת וכן על שאר המעשים. לכן חושב באמת לברר עם עצמך מה נחשב מבחינתך למעשה של אהבה.
לי בחיים לא היה בדייטים ביטויי אהבה. אני בקושי מכיר אותה, איך אוכל לאהוב אותה? אישית נראה לי אני מדבר בשפת אהבה של זמן איכות אבל מקבל אהבה על ידי שירות. לכן אני ממש לא אוהב לבקש מאחרים לעשות לי דברים כי זה נתפס אצלי כמידי אינטימי
לגבי מגע, איך את מרגישה שההורים שלך אוהבים אותך? כשהן יושבים איתך לשיחה מתעניינת? כשהם מחמיאים? כשהם מכינים לך ארוחת ערב? כשהן קונים מתנה? כשהם מחבקים אותך? כל אחד מהדברים האלו יכול לגרום לך להרגיש נאהבת אבל תחשבי על מה שבאמת יעיף אותך לעננים כי השאר אם יבואו הרבה אל תתרגלי ולא תשימי לב לעומת השפה הדומיננטית שכל פעם מחדש תוכיח לך שיש אהבה
|
|
בס"ד אמממ תראה אם יהיה גבר שיביא לי רק בשפה אחת אהבה,לא אהיה מסופקת. אם יחסיר ממני זמן איכות/מחמאות/חיבה וכו'... כך שמבחינתי הזוג צריך לעשות השתדלות לתת אהבה ולקבל אהבה בכל השפות  חוצמזה שיש עוד שפות לאהבה חוץ מה5 הללו  דאגה למישהו,זו אהבה לגמרי! להילחם למעני?זו גם אהבה! ועוד ועוד שלא נכתב ב5 השפות... או שאני אוהבת ב7 שפות,מהדרין  בקשר לאימי?היא מביעה אהבה בפעולות שירות ובעיקר דרך האוכל-פעולת שירות. אבי?נראה לי פעולות שירות,מגע ומילות חיבה. מה אני הכי אוהבת?אנלא מוותרת על כלום בסופו של דבר אך מאד מדגיש לי אהבה כשגבר עושה עבורי פעולות שירות,מתנות אישיות עם מכתב אוהב ומעריך את האופי,כישרונות,מראה וכל דבר שעושה למענו ומחמיא לי 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/07/2020 01:19:51 |
|
חייכנית, דאגה זאת לא שפת אהבה. אני יכול לדאוג למישהו והוא לא ידע על זה כלום. אני יכול להילחם עבור משהו והוא לא ידע על זה כלום ממש כמו שבעלך לעתיד לא יודע כמה אני נלחם עבורו:) אם כשאני רואה מישהו שנלחם עבורי זה מראה לי שהוא אוהב אז צריך לחקור למה. כנראה זה בגלל שנשפך אהבה היא שירות וזה מראה שירות. בסופו של דבר החמש שפות האלו מזוקקות וזה אומר שכל דרך אחרת בסוף תתנקז לאחת החמש. ומה שאמרת שאת צריכה את כל החמש. תחשבי על שפה שגם אם היה לך הכל חוץ ממנה לא היית מרגישה נאהבת לגמרי. מה הכי חשוב לך. אגב זה רלוונטי גם למה מחפשים בבן זוג, מה הכי חשוב לך מכל אוסף השאיפות שכתבת באשכול אחר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|