| נשלח ב-18/7/2020 22:09 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד לפעמים אני רצינית  כן.לדעתי העולם שלנו יפה.(רק שלפעמים האנשים שבתוכו הורסים אותו;)) השמים תכולים. השמש מלטפת. פרחים מלבלבים. גשם רומנטי. שיטפונות של מי גשם שמושפרצים מרכב חולף, כמו פארק המים בחינם  המון סוגי מאכל ומשקה. יש אף אנשים טובי לב וחסד, הסובבים סביבי... אפשר לומר שכאן זה גן עדן קטן עם טיפות קטנות/גדולות של גהינום  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/07/2020 12:00:49
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/07/2020 12:01:46
|
|
היה לך פעם יסורים ? נראה שלא.
אני לא שמח שבאתי לעולם. הייתי מוותר על החיים כאן. מוותר על האהבה שתגיע ותהיה משוש חיי. מוותר על הכל. אולי כי אני רגיש מדי..
בדיעבד, המקום הזה נחמד, ויש הרבה רגעים של חסד ואושר
|
|
שאלת הקיום האנושי היא שאלה שתמיד פילוסופים התחבטו בה כי מבחינת האושר רוב הזמן אנחנו לא מאושרים
|
|
ובכל זאת אנחנו יכולים ליצור נעימות בכל עת, לראות את האור בכל מצב, גם בזמנים פחות נעימים של עבודה קשה וכדומה, אז יש מחשבות נחמדות על חייכנית המצחיקה.. בתתימן השנונה.. וסטאטית הנהדרת והחכמה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 01:11 |
|
| |
|
| נשלח ב-19/7/2020 07:13 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
מה? העולם שלנו ממש לא יפה. כשאמרתי את האחוזים התכוונתי ברצינות. אם תבדקי במהלך החיים שלך מהם הרגעים ששווה לחיות עבורם, כמה הם כבר מסתכמים? העולם שלנו הוא לא מקום שטוב לחיות בו. באמת לפי היהדות זה פרוזודור נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למה ככה?? הגענו לעולם כדי ליהנות ואם ככה, מסתבר שהעולם הוא מקום יפה וטוב... נכון שהוא פרוזדור, אבל עדיין, אני מרגישה שאני נהנית מכל רגע, נכון שיש זמנים קשים יותר וזמנים קשים פחות, אבל לא הייתי מוותרת על אף שנייה פה...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 10:38 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2020 19:17 |