|
|
| נשלח ב-9/9/2020 22:02 |
|
| |
בעקבות מה שטום כתב כאן הבנתי משהו, לפעמים אדם חוטא ואז היצר מבלבל אותו להוסיף על זה אידיאולוגיה. וככה נפלו גיבורים בכל דור. קשר עם בחורות זה לא דרך הישר, אם נקלעים לזה, אוקי, אפשר להבין, במיוחד כשזה קשר של התכתבות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2020 23:27 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
חחח רציף לא צריף להגזים...  |
|
אני לא מגזים. בסיפורים שלך יש חידוש. וגם קסם נחמד. מעולם לא ידעתי מה שהיה בגרוזיה, זה נתן לי להבין טוב יותר למה התורה מציעה לאנס להתחתן עם הנאנסת - אם היא מוכנה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח תודה, אם אתה אוהב את הסיפורים שלי ושל הראש צוות שלי לשעבר אני אשתדל להביא יותר 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 00:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בעקבות מה שטום כתב כאן הבנתי משהו, לפעמים אדם חוטא ואז היצר מבלבל אותו להוסיף על זה אידיאולוגיה. וככה נפלו גיבורים בכל דור.
קשר עם בחורות זה לא דרך הישר, אם נקלעים לזה, אוקי, אפשר להבין, במיוחד כשזה קשר של התכתבות
|
|
לא עבדו בני ישראל עבודה זרה אלא להתיר לעצמם את העריות. בימינו לדעתי זה השיטה של המזרחי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 11:25 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | | בתתימן כתבה: |  | בתתימן
חחח רציף לא צריף להגזים...  |
|
אני לא מגזים. בסיפורים שלך יש חידוש. וגם קסם נחמד. מעולם לא ידעתי מה שהיה בגרוזיה, זה נתן לי להבין טוב יותר למה התורה מציעה לאנס להתחתן עם הנאנסת - אם היא מוכנה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחח תודה, אם אתה אוהב את הסיפורים שלי ושל הראש צוות שלי לשעבר אני אשתדל להביא יותר  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 11:30 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
בעקבות מה שטום כתב כאן הבנתי משהו, לפעמים אדם חוטא ואז היצר מבלבל אותו להוסיף על זה אידיאולוגיה. וככה נפלו גיבורים בכל דור.
קשר עם בחורות זה לא דרך הישר, אם נקלעים לזה, אוקי, אפשר להבין, במיוחד כשזה קשר של התכתבות
|
|
לא עבדו בני ישראל עבודה זרה אלא להתיר לעצמם את העריות. בימינו לדעתי זה השיטה של המזרחי
|
|
אני מתאר לעצמי שהמזרחי במקור הם אנשים טובים ושומרי מצוות, המציאות מראה שהם לא הצליחו, כחמישים אחוז מהם פורשים מהדרך, והנשארים לא הכי מחוברים ליהדות. החרד"לים והמתנחלים הם חזקים והם איכותיים, מלח הארץ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|