בית פורומים שידוכי חרדים

שידוכים- הדור הבא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/8/2020 01:00 לינק ישיר 

סתםבחור כתב:

רציף כתב:

מקובל לקצר בפגישה הראשונה,
מסיימים אותה בהסכמה
אי שם אחרי שעה ורבע.

מומלץ לעשות הפסקה של יומיים
בין הפגישות כדי להתאוורר
ולחשוב. לדוגמה ; נפגשים ראשון שלישי חמישי.

הנסיון מראה שמשרדי שידוכים לא מצליחים, אולי כי זה לא רווחי הסיפור הזה.

זה אכן חתיכת כאב לב, שדכניות מציעות סתם בלי קשר.
ועדיין שיטת השידוכים היא הכי תכליתית.
הייתי מציע לכם ללמוד ולהבין שזה אכן ככה.

ולחפש שדכניות שמציעות הצעה שפחות או יותר מתאימה,
יש גיל שנותנים כבר תמונה בלי בעיה.
אולי בימים טרופים אלה יש יותר שדכניות שמבינות שיש צורך בתמונה.
אם תמונה אז כמובן תמונה מחמיאה.

אין כמעט שדכניות שיש להן מאגר גדול, אז עלינו להשקיע יותר בחיפושים. זה שוה להתחתן בגיל צעיר.

צו השעה, לעודד נישואים בין ליטאים לחסידים ועידות שונות, וככה נפתור בעיה ענקית של בנות מבוגרות אצל הליטאים ואצל החבדניקיות וכן אצל מזרחיות, ובעיה של בחורים חסידיים מבוגרים.

לאחרונה בעקבות הקורונה
אין פעילות לעידוד יוזמות של שידוכים.
על כל אחת ואחד לנסות לשדך !
היות והמצוקה היא ענקית !!!!!
והמצוה היא - אין לשער ואין
לתאר !

אני לא מבין למה לשדכניות אין מאגר גדול. יש כל כך הרבה בנות ובנים זה פשוט מוזר ששדכנית מציעה לי רק שתי בנות מתוך כל הבנות שמגיעות אליה.
לגבי פגישה ראשונה ושניה יום אחרי יום, לא נראה לי שהבנתם שאני מדבר רק על שני הראשונות. בקיצור תנסו ואז תתווכחו

שדכניות בדרך כלל
לא עוסקות בשידוכים במשרה
מליאה או בחצי משרה,
יש לה מאגר של נגיד 400 בנות
מתוכם מתאים עבורך 4 בנות,
תוך כדי שיחה איתה הורדת 3,
נשארה אחת,
עכשיו יש לשאול גם אותה,
היא התארסה. מזל טוב :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2020 01:18 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
קיייט כתבה:
דווקא אני צריכה יומיים בין ראשונה לשניה
למה? תחשבי על זה בתור דייט ראשון ארוך הארוך נגיד שלוש שעות אבל עם הפסקה של לילה באמצענשלח מהאנדרואיד שלי
בחורות מתארגנות יותר זמן לפגישה .. אני גם צריכה הפסקה , זה גומר חצי יום הדבר הזה 

חחח רצינית?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי סתםבחור ב- 28/08/2020 00:19:01

חחח לא , אבל זה מתיש נפשית ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2020 01:26 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
קייט מוצא חן בעיני כל הרעיונות שלי. אני מבין שאת כרגע בשוונג של שידוכים.אני מזדהה מאוד עם החלק של לדבר עם השדכניות בעצמי כי המסרים באמת הרבה פעמים לא עוברים. מלבד זאת, לדעתי צריך להיות תו תקן לשדכניות כדי שיעמדו בסטנדרט מסויים כי השוק מוצף בשדכניות גרועות.אישית הייתי רוצה שכל אחד ואחת שפונים לשדכנית ישלחו מראש רזומה ותמונה כך שאם אני מבקש תמונה וזה לא מוצא חן בעיני, יהיה לי נעים לסרב כי השדכנית עדיין לא הודיעה לה.דבר נוסף, לגבי הבירורים. לדעתי לא צריך להשקיע יותר מידי בבירורים. אחרי שיחה לחברה ולמישהו שמכיר את המשפחה כדי לדעת אם המשפחה נורמלית, אז ישר להיפגש לפגישה או שניים. אם אין כימיה אז חסכנו זמן ואם יש אז אפשר לברר קצת יותר לעומק.הדברים האלו יקלו עלי, לכן אני מציע אותם:) אישית אני גם מעדיף פגישות מוגבלות בזמן. זה עוזר לגוף להירגע מהלחץ ולהנות מהרגע, בפרט בפגישות הראשונות. לדוגמה פגישה ראשונה לא יותר משעה.אה ודבר אחרון ששמתי לב שמשפר את חוויית הרומנטיקה פלאים זה שבמידה והצדדים מוצאים חן אחד בעיני השני אחרי פגישה ראשונה, אז כדאי להיפגש מיד למוחרת! זה גורם לראש להיות סביב הפגישה כל היום ברצף ועוזר מאוד מאוד לתחושת הקשר והקירבהנשלח מהאנדרואיד שלי
נראה לי פגישה ראשונה שעה זה מעט מאד זמן .. אין בקושי זמן לדבר ... (פעם הייתי בראיון עבודה הכי בסיסי , דברנו מלמעלה על המשרה , אני הצגתי את הניסיון שלי ויצאתי וראיתי שעברה כבר חצי שעה , ואז הבנתי שחצי שעה זה ממש כלום)מה ששמתי לב שלפעמים לבחורים לא נעים כל כך להפסיק כי זה כאילו משדר לבחורה זהו מיציתי , אז אולי בשביל זה צריך על פרק זמן מוגבל... (ראיתי שגם כשעברו שעתיים מתחילת הפגישה לבחור לא היה נעים לסיים..)אותי מעניין למה את לחוץ כל כך , אני בדכ לחוצה עד הרגע שמתחילה הפגישה, כשאני רואה את הבחור אני נרגעת ..

תוקן על ידי בתתימן ב- 27/08/2020 20:34:39

שעה זה קצת זמן אבל המטרה בפגישות הראשונות זה לא להכיר אלא לבדוק מציאת חן וכימיה בסיסית. מכיוון ששידוך אחרי הכל זאת החלטה הרת גורל, גם בלי לדעת הגוף נכנס למצב מתוח! לכן אפשר לצאת ממש מותשים אחרי פגישה של כמה שעות. המוח שלנו טיפש ולא מבין הרבה, הוא בודק נתונים על איך הלכה הפגישה ורואה שהגוף מותש בגלל שהיה במצב הילחם או ברח ולכן הוא מסיק שהבחורה לא מתאימה ובום הלך שידוך עם פוטנציאל טוב אילו היו נפגשים בשני הפגישות הראשונות פגישות קצרות. לכן אני מציע פגישה קצרה ואז עוד פגישה קצרה יום למחרת. אישית, זה עשה לי פלאים. גם אני הייתי סקפטי בהתחלה ולכן אני ממליץ לכם לנסות גם.
אני מניח שאני לחוץ כי באיזשהו מקום אני אומר לעצמי שאף אחת לא באמת תרצה אותי ולכן אני צריך להרשים אותה וכו' התמודדות לא פשוטה

נשלח מהאנדרואיד שלי

מעניין באמת לנסות את הקטע של פגישה קצרה .. לא מצליחה להבין למה זה טוב...
אני הייתי שמחה לנסות להיפגש ככה נטורל בלי כל האיפור והבגדים עם נעלי פיתה והכל בקליל.. לי נראה שזה היה עושה לי פלאים 
למה בכלל אתה חושב שאף אחת לא תרצה אותך ? זה קצת סותר את מה שאמרת עד היום , שאתה מתנת הקל למין הנשי וכל זה ... אני תמיד מופתעת שאומרים לי לא חחח צריכה לצאת מהסרט שלי (לא שאני חושבת שאני מדהימה במיוחד ..)
אני אישית לא חושבת שגבר צריך להרשים , נשים (לדעתי) לא מחפשות לשמוע על הכישרונות או ההצלחות שלך .. או לראות כמה החשיבה שלך מהירה ואיך אתה יודע להתנסח .. הכי חשוב זה שתהיה אוירה נעימה , אולי אפילו שתצליח לגרום לה לחייך או לצחוק .. שתקשיב ושתביע הזדהות ... דברים כאלה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2020 02:31 לינק ישיר 

בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן

סתםבחור כתב:
קייט מוצא חן בעיני כל הרעיונות שלי. אני מבין שאת כרגע בשוונג של שידוכים.אני מזדהה מאוד עם החלק של לדבר עם השדכניות בעצמי כי המסרים באמת הרבה פעמים לא עוברים. מלבד זאת, לדעתי צריך להיות תו תקן לשדכניות כדי שיעמדו בסטנדרט מסויים כי השוק מוצף בשדכניות גרועות.אישית הייתי רוצה שכל אחד ואחת שפונים לשדכנית ישלחו מראש רזומה ותמונה כך שאם אני מבקש תמונה וזה לא מוצא חן בעיני, יהיה לי נעים לסרב כי השדכנית עדיין לא הודיעה לה.דבר נוסף, לגבי הבירורים. לדעתי לא צריך להשקיע יותר מידי בבירורים. אחרי שיחה לחברה ולמישהו שמכיר את המשפחה כדי לדעת אם המשפחה נורמלית, אז ישר להיפגש לפגישה או שניים. אם אין כימיה אז חסכנו זמן ואם יש אז אפשר לברר קצת יותר לעומק.הדברים האלו יקלו עלי, לכן אני מציע אותם:) אישית אני גם מעדיף פגישות מוגבלות בזמן. זה עוזר לגוף להירגע מהלחץ ולהנות מהרגע, בפרט בפגישות הראשונות. לדוגמה פגישה ראשונה לא יותר משעה.אה ודבר אחרון ששמתי לב שמשפר את חוויית הרומנטיקה פלאים זה שבמידה והצדדים מוצאים חן אחד בעיני השני אחרי פגישה ראשונה, אז כדאי להיפגש מיד למוחרת! זה גורם לראש להיות סביב הפגישה כל היום ברצף ועוזר מאוד מאוד לתחושת הקשר והקירבהנשלח מהאנדרואיד שלי
נראה לי פגישה ראשונה שעה זה מעט מאד זמן .. אין בקושי זמן לדבר ... (פעם הייתי בראיון עבודה הכי בסיסי , דברנו מלמעלה על המשרה , אני הצגתי את הניסיון שלי ויצאתי וראיתי שעברה כבר חצי שעה , ואז הבנתי שחצי שעה זה ממש כלום)מה ששמתי לב שלפעמים לבחורים לא נעים כל כך להפסיק כי זה כאילו משדר לבחורה זהו מיציתי , אז אולי בשביל זה צריך על פרק זמן מוגבל... (ראיתי שגם כשעברו שעתיים מתחילת הפגישה לבחור לא היה נעים לסיים..)אותי מעניין למה את לחוץ כל כך , אני בדכ לחוצה עד הרגע שמתחילה הפגישה, כשאני רואה את הבחור אני נרגעת ..

תוקן על ידי בתתימן ב- 27/08/2020 20:34:39

שעה זה קצת זמן אבל המטרה בפגישות הראשונות זה לא להכיר אלא לבדוק מציאת חן וכימיה בסיסית. מכיוון ששידוך אחרי הכל זאת החלטה הרת גורל, גם בלי לדעת הגוף נכנס למצב מתוח! לכן אפשר לצאת ממש מותשים אחרי פגישה של כמה שעות. המוח שלנו טיפש ולא מבין הרבה, הוא בודק נתונים על איך הלכה הפגישה ורואה שהגוף מותש בגלל שהיה במצב הילחם או ברח ולכן הוא מסיק שהבחורה לא מתאימה ובום הלך שידוך עם פוטנציאל טוב אילו היו נפגשים בשני הפגישות הראשונות פגישות קצרות. לכן אני מציע פגישה קצרה ואז עוד פגישה קצרה יום למחרת. אישית, זה עשה לי פלאים. גם אני הייתי סקפטי בהתחלה ולכן אני ממליץ לכם לנסות גם.
אני מניח שאני לחוץ כי באיזשהו מקום אני אומר לעצמי שאף אחת לא באמת תרצה אותי ולכן אני צריך להרשים אותה וכו' התמודדות לא פשוטה

נשלח מהאנדרואיד שלי

מעניין באמת לנסות את הקטע של פגישה קצרה .. לא מצליחה להבין למה זה טוב...
אני הייתי שמחה לנסות להיפגש ככה נטורל בלי כל האיפור והבגדים עם נעלי פיתה והכל בקליל.. לי נראה שזה היה עושה לי פלאים 
למה בכלל אתה חושב שאף אחת לא תרצה אותך ? זה קצת סותר את מה שאמרת עד היום , שאתה מתנת הקל למין הנשי וכל זה ... אני תמיד מופתעת שאומרים לי לא חחח צריכה לצאת מהסרט שלי (לא שאני חושבת שאני מדהימה במיוחד ..)
אני אישית לא חושבת שגבר צריך להרשים , נשים (לדעתי) לא מחפשות לשמוע על הכישרונות או ההצלחות שלך .. או לראות כמה החשיבה שלך מהירה ואיך אתה יודע להתנסח .. הכי חשוב זה שתהיה אוירה נעימה , אולי אפילו שתצליח לגרום לה לחייך או לצחוק .. שתקשיב ושתביע הזדהות ... דברים כאלה..

בסופו של דבר מחנכים לרוב אל הבנות שהן לא אמורות לנהל את הפגישה, אז ברור שזה לא מלחיץ אותך. את יודעת שזה התפקיד של הגבר אבל הגבר עצמו הגיוני שנלחץ.

לגבי החששות שלי חחח האמת שאני חושב שיש לי הרבה מאוד מעלות אבל יש לי גם חסרונות. אולי בגלל שאני מודע לעצמי מאוד או מסיבות אחרות החסרונות שלי גורמים לי להרגיש שלמרות המעלות, עדיין אם היא תגלה את החסרונות אז הכל ירד (אני מודע שאת מסתקרנת) זה סוג של חרדת נטישה

חחח מגניב שאת תמיד מופתעת. זה טוב לחיות בסרט. קראתי מים שפונה לכל הבנות שרוצות רומנטיקה כמו בסרט שכדאי שיזכרו שאחרי שעה וחצי הסרט נגמר:)

לגבי להרשים, את פשוט משתמשת באותו מושג עם שם שונה. בסופו של דבר גם להקשיב ולגרום לבחורה לצחוק וכו' זה להרשים. דווקא להבליט הצלחות וכו' גורם לרתיעה ולא להתרשמות. לדוגמה אני יכול לשבת דייט שלם ולהקשיב לבחורה מדברת על משהו שלא מעניין אותי. היא נהנתה עד הגג והתרשמה ממני מאוד אבל אם הייתי אמיתי עם עצמי הייתי מבין שאני לא צריך להשתעמם דייט שלם רק כדי להרשים אותה שתרצה אותי אלא מביא גם את הצד שלי ואם לא מתאים לה אז נפרד בחיוך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2020 02:45 לינק ישיר 
בתתימן

סתםבחור כתב:

בסופו של דבר מחנכים לרוב אל הבנות שהן לא אמורות לנהל את הפגישה, אז ברור שזה לא מלחיץ אותך. את יודעת שזה התפקיד של הגבר אבל הגבר עצמו הגיוני שנלחץ.

לגבי החששות שלי חחח האמת שאני חושב שיש לי הרבה מאוד מעלות אבל יש לי גם חסרונות. אולי בגלל שאני מודע לעצמי מאוד או מסיבות אחרות החסרונות שלי גורמים לי להרגיש שלמרות המעלות, עדיין אם היא תגלה את החסרונות אז הכל ירד (אני מודע שאת מסתקרנת) זה סוג של חרדת נטישה

חחח מגניב שאת תמיד מופתעת. זה טוב לחיות בסרט. קראתי מים שפונה לכל הבנות שרוצות רומנטיקה כמו בסרט שכדאי שיזכרו שאחרי שעה וחצי הסרט נגמר:)

לגבי להרשים, את פשוט משתמשת באותו מושג עם שם שונה. בסופו של דבר גם להקשיב ולגרום לבחורה לצחוק וכו' זה להרשים. דווקא להבליט הצלחות וכו' גורם לרתיעה ולא להתרשמות. לדוגמה אני יכול לשבת דייט שלם ולהקשיב לבחורה מדברת על משהו שלא מעניין אותי. היא נהנתה עד הגג והתרשמה ממני מאוד אבל אם הייתי אמיתי עם עצמי הייתי מבין שאני לא צריך להשתעמם דייט שלם רק כדי להרשים אותה שתרצה אותי אלא מביא גם את הצד שלי ואם לא מתאים לה אז נפרד בחיוך

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן אני מסתקרנת מה החסרונות שלך... 
בחורה שמדברת בלי לתת לצד השני זה קצת בעיה... 

אני חושבת שאתה צריך לסגל לעצמך צורת שיחה שבאופן טבעי תוכל לנהל שיחה בלי להתאמץ .. כי בסוף אנחנו לא יכולים כל הזמן להציג משהו שאנחנו לא , לכן פשוט צריך להתאמן על זה , אני לא אחת שמדברת המון אבל יש לי מידי פעם שיחות עם חברות , אני רגילה לדבר ורגילה להקשיב לכן אני מרגישה שאני יכולה להביא לפגישה את מי שאני בדיוק. 
בקיצור מה שאני אומרת , כדאי לאמץ לעצמנו התנהגות אמפתית ומנומסת כך שבפגישות לא נצטרך לשנות מההרגל הקבוע.
קראתי משהו שהפסיכולוג אייל אונגר כתב (לא זוכרת במדויק) , כשאתה מקשיב למישהו תבוא ממקום של סקרנות , תרצה להכיר את האדם שמולך ככה ההקשבה לא תאמץ אותך וגם תהנה.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2020 20:11 לינק ישיר 

לא סתם,
אנשים לא נעולים על מוסכמות,
ועל המוסכמה
שגבר חייב לנהל את השיחה,
לא מתאים לך לחשוש
ממשהו שלא קיים.
כולם משתתפים בשיחה.
תיהיה אתה,
אל תקשיב לה כל השיחה.
אגב, גם לה יש חסרונות,
היא לא חושבת שאתה מושלם.
אתה מנהל את הדייט מקסים
ואתה מקסים.
חשוב שתיהיה משלים
לא מושלם.
למה אני זה שצריך לספר לך את כל
זה ?....
אני לא מבין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 01:42 לינק ישיר 
חייכנית770

קיייט כתב:
עלה לי עוד שינוי קריטי שקצת קשור לסעיף השני שציינתי למעלה:
שיפסיקו לספור באובססיביות את מספר הדייטים !!! 
רגש והתאמה הם לא עניין כמותי ולא ניתן לכמת אותם בזמן, הספירה הזו סתם מלחיצה

תוקן על ידי קיייט ב- 27/08/2020 16:49:11

בס"ד

דעתי כדעתך...לדעתי? אם השידוך מוצא חן, אחד בעיני השניה?
שיעשו "חבילת 5 פגישות" שלאחריו יודיעו כיוון מסוים, כשיש אופציית יציאה למקרים חריגים, לפי רצון הזוג...
אין צורך בכל המתח שיש בין כל פגישה ופגישה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2020 01:46:12

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2020 01:45 לינק ישיר 
בתתימן

חייכנית770 כתב:
עלה לי עוד שינוי קריטי שקצת קשור לסעיף השני שציינתי למעלה:שיפסיקו לספור באובססיביות את מספר הדייטים !!! רגש והתאמה הם לא עניין כמותי ולא ניתן לכמת אותם בזמן, הספירה הזו סתם מלחיצה

תוקן על ידי קיייט ב- 27/08/2020 16:49:11

בס"דדעתי כדעתך...לדעתי? אם מוצאים חן אחד בעיני השני?שיעשו "חבילת 5 פגישות" שלאחריו יודיעו כיוון מסוים, כשיש אופציית יציאה למרים חריגים, לפי רצון הזוג...אין צורך בכל המתח שיש בין כל פגישה ופגישה...

אבל מה קורה אם בפגישה שלישית הבחור מעצבן אותך ? מה עושים מסיימים את החבילה כולה או מפסיקים להיפגש ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 02:11 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

שאלה טובה...
לדעתי, את אמורה לקבל החזר זמן אוויר ופיצוי על "רגשות שליליים"...

אך זלא עבר בחוק...

ולכן יש אופציית יציאה, בכוכבית המקרים החריגים.אך אין צורך שההורים/ שדכניות יציקו לנו וישבשו את הרגשתנו והבחור והבחורה ירגישו כל פעם לחץ של קבלת החלטה שכל פגישה מראה שזה "רציני ולכיוון חיובי"

אלא חבילת ה5 פגישות, מראה שהם מצאו חן אך אין כל הבטחה שזה לכיוון רציני, במהלך ה5 פגישות , אלא היכרות. כך הבחור/ה יהיו רגועים להכיר ולהיפתח אחד כלפי השניה בלי חשש.
כשגם אם רואים חסרונות לא משמעותיים, הם ממשיכים להיפגש ולבדוק עד כמה זה קריטי/ ניתן להבלגה אך עם אופציה לסיים את כל התהליך אחרי 5 פגישות, כששניהם מוכנים רגשית ומבינים שמס' הפגישות לא מחייבות/ מראות על סימן כלשהו לכיוון החתונה.

וכך רק לאחר 5 פגישות הם יצטרכו לעצור רגע ולחשוב האם יש כיוון חיובי/ לא, של לפחות 50-60%, ורק לאחר מכן ימשיכו לעוד חבילת 3 פגישות, הכרות עמוקה ופחות רשמית, כשלאחר מכן יצטרכו לתת תשובה של 80% רצינות לכיוון חתונה.

ולאחר מכן עוד חבילת 2 פגישות, שלאחריה יצטרכו להגיד סופית, כיוון ברור...

כמובן שכל זוג יכול להרחיב/ להקטין את החבילות כפי איך שהוא מרגיש ובתיאום מראש מול הבת/בן זוג...וכך מרגישים שיש קצת שליטה בעניינים בכל המצב שרגיש גם כך ומאד מבלבל את החיים...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2020 02:26:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2020 02:18 לינק ישיר 

לדעתי זה ממש לא ריאלי. גם ככה אני יוצא עם יותר מידי בנות אז להיפגש עם כל אחת חמש פגישות זה יהפוך מהר מאוד לסיוט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 02:22 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

לכן ציינתי רק לבחורה שאתה מרגיש שהיא מוצאת חן בעיניך... ולא לכל אחת

שוב אתה יכול להקטין זאת לחבילת 3 פגישות, כדי לדעת 50-60% כיוון וכן הלאה... אך כל פגישה לקבל החלטה שוב ושוב כשההורים סופרים את הפגישות והשדכנית? זה מציק ומוריד את החשק והחוויה מכל עולם השידוכים

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2020 02:22:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2020 11:07 לינק ישיר 

מה שעושים היום זה מעולה.
פגישה ראשונה משתדלים לקצר,
כי אין טעם לעייף את מי שלא מעוניין.
בשאר הפגישות נפגשים כשעתיים
ואז נחים וחושבים על זה יומיים שלוש,
ובלי מיסרונים וציוצים מיותרים,
מעבר לשבת שלום שבוע טוב,, וקביעת פגישה.

וכמובן, באים לבושים בלבוש הולם ויפה,
כי זה חשוב להתרשם איך היא/הוא נראית במיטבה.
גם אחרי החתונה, תמיד עלינו לכבד את
עצמינו ואת זולתינו, ולהיות תמיד אסתטים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 01:07 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

אכן גם אני לא בעד התכתבות בין לבין... זה מתיש ומבלבל...
ולדעתי, מאד עוזר מבחינה רגשית ולפעמים מדגיש את הגעגוע כשעושים הפסקות של 3-4 ימים בין לבין.... כשזה צפוף מדי? זה מלחיץ ומתיש...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/09/2020 01:21:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוכים- הדור הבא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.