|
|
| נשלח ב-22/6/2021 23:12 |
|
| |
אולי שמישהי תעשה סדר, האם אתן מתאימות את צבע הנעליים לבגד ? כמה סוגי נעליים יש ? עם עקב ובלי.. שבתי ורגיל.. חורף וקיץ.. כמה סוגי צבעים.. ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 23:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 23:18 |
|
| |
בס"ד חחחחח כן אה  אפשרי...אך הגבר צריך לצעוד לאט לצידי וכמובן שכל בליטה/ בור קטן, זה סכנת התרסקות, אז צריך מיומנות לכך(; נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 23:25 |
|
| |
בתתימן
| רציף כתב: |  | אולי שמישהי תעשה סדר, האם אתן מתאימות את צבע הנעליים לבגד ? כמה סוגי נעליים יש ? עם עקב ובלי.. שבתי ורגיל.. חורף וקיץ.. כמה סוגי צבעים.. ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני משתדלת להתאים בגדול.. או לפחות לשים משהו נטרלי כמו בז' יש לי נעליי ספורט זוג אחד, כמה נעלי עקב - בערך 6, השאר פיתה או סנדלים, ויש גם 2 מגפונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2021 23:35 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אולי שמישהי תעשה סדר, האם אתן מתאימות את צבע הנעליים לבגד ? כמה סוגי נעליים יש ? עם עקב ובלי.. שבתי ורגיל.. חורף וקיץ.. כמה סוגי צבעים.. ?
|
|
בס"ד זה משתנה, כל בחורה והסגנון שלה...  לי אישית יש מגפונים, מגפיים, נעלי עקב ונעליים ליום יום שבד"כ קלאסיות ומעט גבוהות. רובן בצבע שאמור להתאים לכל בגד כמו בז'/שחור/חום/ ורוד עדין. וגם מעט צבעוני להתאמה עבור בגד מסויים... או אם יום אחד יש לי מצב רוח למשהו ססגוני יותר  ואולי 2 זוגות נעלי פיתה ונעלי ספורט 1,שהן בעיקר לטיולים. ביום יום מרגיש לי שזה כמו רכב בלי גלגלים, ללכת עם נעלי פיתה(; כשמרגישה כל אבן קטנה וכל בקע...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2021 23:43:35
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 13:48 |
|
| |
בתתי, חייכנית, מה הטעם לצעוד עם נעלי פיתה ? הן גם מציקות לפעמים והן גם נמוכות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 13:50 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד חחחחח כן אה  אפשרי...אך הגבר צריך לצעוד לאט לצידי וכמובן שכל בליטה/ בור קטן, זה סכנת התרסקות, אז צריך מיומנות לכך(; |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 13:52 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  | בתתימן
| רציף כתב: |  | אולי שמישהי תעשה סדר, האם אתן מתאימות את צבע הנעליים לבגד ? כמה סוגי נעליים יש ? עם עקב ובלי.. שבתי ורגיל.. חורף וקיץ.. כמה סוגי צבעים.. ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני משתדלת להתאים בגדול.. או לפחות לשים משהו נטרלי כמו בז' יש לי נעליי ספורט זוג אחד, כמה נעלי עקב - בערך 6, השאר פיתה או סנדלים, ויש גם 2 מגפונים. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2021 13:57 |
|
| |
אולי שמישהי תעשה סדר, האם אתן מתאימות את צבע הנעליים לבגד ? כמה סוגי נעליים יש ? עם עקב ובלי.. שבתי ורגיל.. חורף וקיץ.. כמה סוגי צבעים.. ?
|
|
בס"ד זה משתנה, כל בחורה והסגנון שלה...  לי אישית יש מגפונים, מגפיים, נעלי עקב ונעליים ליום יום שבד"כ קלאסיות ומעט גבוהות. רובן בצבע שאמור להתאים לכל בגד כמו בז'/שחור/חום/ ורוד עדין. וגם מעט צבעוני להתאמה עבור בגד מסויים... או אם יום אחד יש לי מצב רוח למשהו ססגוני יותר  ואולי 2 זוגות נעלי פיתה ונעלי ספורט 1,שהן בעיקר לטיולים. ביום יום מרגיש לי שזה כמו רכב בלי גלגלים, ללכת עם נעלי פיתה(; כשמרגישה כל אבן קטנה וכל בקע...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/06/2021 23:43:35 |
|
כדאי באמת שתעשי סדר בנעליים שלך שיהיה לך יותר נעליים לצעוד בהן, כשתסיימי לסדר תעדכני אותנו. אני מבין שנעלי ספורט טובות נוחות ובריאות הן לא לצעירות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 01:58 |
|
| |
בס"ד חחחחח כן אה  אפשרי...אך הגבר צריך לצעוד לאט לצידי וכמובן שכל בליטה/ בור קטן, זה סכנת התרסקות, אז צריך מיומנות לכך(; |
|
אני לא קולט את זה, זה טירוףףףףףף
|
|
בס"ד חחחח לכן אמרתי לך בעבר, שאתה צריך לעבור קורס אצלי, איך לצעוד על נעליים כאלו(; נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 02:00 |
|
| |
|
|
|
כדאי באמת שתעשי סדר בנעליים שלך שיהיה לך יותר נעליים לצעוד בהן, כשתסיימי לסדר תעדכני אותנו.
אני מבין שנעלי ספורט טובות נוחות ובריאות הן לא לצעירות.
|
|
בס"ד אכן נעלי ספורט הורסות לרוב את ה"לוק" הקלאסי... לכן זה מומלץ לדעתי רק לפעילות ספורטיבית/ טיולים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 13:14 |
|
| |
|
|
|
כדאי באמת שתעשי סדר בנעליים שלך שיהיה לך יותר נעליים לצעוד בהן, כשתסיימי לסדר תעדכני אותנו.
אני מבין שנעלי ספורט טובות נוחות ובריאות הן לא לצעירות.
|
|
בס"ד אכן נעלי ספורט הורסות לרוב את ה"לוק" הקלאסי... לכן זה מומלץ לדעתי רק לפעילות ספורטיבית/ טיולים...  |
|
אין נעלי ספורט בצבע קלאסי שהולך היום ? אני אישית,, קונה עבורי נעליים מאוד נוחות, והם נעלי ספורט איפשהו, במחיר של כ 400 שקל, והן שחורות ואלגנטיות למדי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2021 13:16 |
|
| |
|
אני לא קולט את זה, זה טירוףףףףףף
|
|
בס"ד
חחחח לכן אמרתי לך בעבר, שאתה צריך לעבור קורס אצלי, איך לצעוד על נעליים כאלו(;
|
|
|
|
|
|