| נשלח ב-10/12/2021 10:49 |
|
| |
אשמח לדעתך
יש לי מוצר מיוחד שאני רוצה עליו כשרות הלכתית שיהיה מוסכם לכולי עלמא, מי הם 3-5 הרבנים המקובלים ביותר על כלל הדיעות והציבור שאוכל לפנות אליהם כדי לאשר את הדבר?
תודה רבה לעונים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2021 13:06 |
|
| |
| hadarmor כתב: |  | אשמח לדעתך
יש לי מוצר מיוחד שאני רוצה עליו כשרות הלכתית שיהיה מוסכם לכולי עלמא, מי הם 3-5 הרבנים המקובלים ביותר על כלל הדיעות והציבור שאוכל לפנות אליהם כדי לאשר את הדבר?תודה רבה לעונים |
|
בדץ העידה החרדית הוא מקובל כמעט על כל צרכני הכשרות בארץ ובעולם. נדמה לי שעל פי חוק אתה חייב שיהיה גם השגחה של רבנות, אז תפנה לרבנות מהדרין של רחובות או של ירושלים. בדץ העידה החרדית לא יסכימו על עוד השגחות נוספות על המוצר, אם זה יצא לך מדי יקר אז תנסה את הרב לנדא בבני ברק, שהוא גם מאוד חזק. יש מחקרים על העניין תנסה לחפש בגוגל. כמובן, תבדוק אם המוצר חייב בהשגחה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 10/12/2021 13:18:51
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2021 13:23 |
|
| |
מבחינה מסחרית, אתה חייב לבדוק האם יש למוצר אפשרות מכירה בסופרמרקטים השונים, בארץ יש מנופול על מוצרים שונים, לא כל מוצר מעניין את הנהלות הסופרמרקטים, יש להם הסכמים עם חברות ששולטות בשוק. עצוב. ככה זה. מנסיון. אולי תוכל למכור את המוצר בשיווק פרטי
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 10/12/2021 13:24:16
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2021 14:57 |
|
| |
זה לא אוכל אלא מוצר, אני צריך אישור הלכתי עבורו ומלבד הבדץ העדה החרדית אילו רבנים גדולים מוסכמים על רוב המגזרים?
אמרו לי שהרב
שטרנבוך והרב קליין והרב יצחק יוסף הם הראשים העקריים הכי מקובלים האם יש עוד האם עדיף אחרים?
תודה לעונים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2021 15:45 |
|
| |
| hadarmor כתב: |  | זה לא אוכל אלא מוצר, אני צריך אישור הלכתי עבורו ומלבד הבדץ העדה החרדית אילו רבנים גדולים מוסכמים על רוב המגזרים? אמרו לי שהרב שטרנבוך והרב קליין והרב יצחק יוסף הם הראשים העקריים הכי מקובלים האם יש עוד האם עדיף אחרים?תודה לעונים |
|
|
|
|
|
|