בית פורומים סבבה כאן

גיליתי שאשתי התחילה לעשן, מה עושים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/7/2022 21:46 לינק ישיר 

אני אישה חרדית למדיי ואני מעשנת.
בעלי מקבל את זה. זהו צורך נפשי וזה מרגיע אותי. אבל הוא מבקש שלא אעשן בציבור במרחב הציבורי ביישוב שלנו, כי הוא קטן ושיפוטי והוא לא רוצה שיעשו לילדים אח"כ בושות או בעיות עם הקבלה לישיבות. יש חרדים שרוטים שחיים בד' על ד' וטפו לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2022 11:28 לינק ישיר 

sihara כתב:
אני אישה חרדית למדיי ואני מעשנת.
בעלי מקבל את זה. זהו צורך נפשי וזה מרגיע אותי. אבל הוא מבקש שלא אעשן בציבור במרחב הציבורי ביישוב שלנו, כי הוא קטן ושיפוטי והוא לא רוצה שיעשו לילדים אח"כ בושות או בעיות עם הקבלה לישיבות. יש חרדים שרוטים שחיים בד' על ד' וטפו לא.
אבל לכל מעשנת יש את הסיגרייה הראשונה... מתי התחלת ולמה? זה נוח לחיות ככה בסתר? סך הכל זה ריח ודברים שלא קל להעלים, אני ואשתי מאז הסיפור עברנו לעיר מעורבת וככה הרבה יותר קל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2022 12:19 לינק ישיר 

התחלתי לעשן כשהייתי באשפוז יום וכולם סביבי עישנו. היה לא כיף להיות בחברה מעשנת בלי סיגריה ביד. ככה התחלתי. בהתחלה בעלי צחק עלי שאני לא יודעת לעשן, אבל עם הזמן למדתי את המלאכה ;)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > גיליתי שאשתי התחילה לעשן, מה עושים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.