בית פורומים בואו להתייעץ

גיליתי שאשתי מעשנת, מה עושים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2022 14:47 לינק ישיר 
גיליתי שאשתי מעשנת, מה עושים?

אתמול בערב אשתי חזרה הבייתה עם ריח של סיגריות בין האצבעות בכפות ידיים, הרחתי כזה והתעלמתי. אנחנו זוג נשוי כבר שנה , גרים כרגע בירושלים בשכונה חרדית. בחיים לא חשבתי שזה יקרה לי, ואי אפשר לומר שזה נדבק בה ממישהו אחר כי זה בין האצבעות שלה. אני אישית מעשן רק נרגילה עם חברים אבל אני מכיר את התופעה ואת הריח שנשאר בין האצבעות. העישון עצמו לא הבעיה. הנקודה היא איך היא הגיעה לשם על מה אני לא יודע, ואם היא מכורה כבר או שהיא תתמכר אולי בהמשך מה יהיו ההשלכות על החיים שלנו, כי זה לא כמו שגבר מעשן. עוד לא דיברתי איתה ולפני שאדבר ואולי אעשה סערה רציתי לדעת מה דעת הציבור בעניין, זה עד כדי כך גרוע חרדית מעשנת?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 14:56 לינק ישיר 

זה לא הולך בכוח.
תבקש ממנה שלא תשאיר סימנים.
היא מחפשת ריגושים בחוץ
זה הזמן שתקח כמה שיחות יעוץ
אצל יועץ מומחה לזוגיות ותיישם.
תלמד בנושא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 15:05 לינק ישיר 

אני לא אומר שאני מושלם אבל הזוגיות שלנו בהחלט מעולה והרבה יותר טובה מהרבה זוגות , ככה שאני לא רואה סיבה שתחפש ריגושים בחוץ. אבל תודה על העיצה ,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 16:38 לינק ישיר 

בהיבראם כתב:

אני לא אומר שאני מושלם אבל הזוגיות שלנו בהחלט מעולה והרבה יותר טובה מהרבה זוגות , ככה שאני לא רואה סיבה שתחפש ריגושים בחוץ. אבל תודה על העיצה ,

יכול להיות שחסר משהו חשוב בזוגיות, יכול להיות שהיא לא יודעת מזה.
כמובן זה לא הזמן לבקר אותה.
תמשיך להבין ולתמוך ולהעריך.
דבר עם איש מקצוע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 18:58 לינק ישיר 

נ. ב. תציע לה שאתה גם רוצה לצאת איתה לעשן, תמצא רגע מתאים שתקנא לה ותגיד לה שאתה רוצה להיות איתה מתי שהיא מעשנת, תדבר איתה על הנושא, מה חסר לה, ומה היא מצפה בנישואין, אולי תטיילו פעם בשבוע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 13:38 לינק ישיר 

האמת שזה פחות הלחץ מזה שהיא מעשנת, יותר הקטע איך זה ייתפס בציבור, בגלל זה אני שואל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 16:38 לינק ישיר 

בהיבראם כתב:

האמת שזה פחות הלחץ מזה שהיא מעשנת, יותר הקטע איך זה ייתפס בציבור, בגלל זה אני שואל.

אולי היא יודעת איך להאלים ראיות ולנקות את עצמה, מתלכלכים מהעישון הזה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 15:34 לינק ישיר 

רציף כתב:
בהיבראם כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא היא לא מתלכלכת. ולסופו של מעשה, באמת יום אחד יצאתי איתה ליער ליד הבית ופתחתי נרגילה, (עד אז הייתי פותח רק עם חברים) ושאלתי אותה אם באלה, בהתחלה היא אמרה לי לא זה לא מתאים וכו' אבל אחרי רגע היא אמרה לי אני לא מתחברת פשוט לקונספט של נרגילה... אז שאלתי : וסיגריות? אז היא נבהלה טיפה ואמרתי לה שהכל בסדר מבחינתי רק שזה מסקרן אותי , אז היא הסבירה שחברה נתנה לה פעם והיא התלהבה והיא מעשנת כבר כמה שנים, וזהו . סוף טוב הכל טוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 17:06 לינק ישיר 

בהיבראם כתב:

רציף כתב:
בהיבראם כתב:

לא היא לא מתלכלכת. ולסופו של מעשה, באמת יום אחד יצאתי איתה ליער ליד הבית ופתחתי נרגילה, (עד אז הייתי פותח רק עם חברים) ושאלתי אותה אם באלה, בהתחלה היא אמרה לי לא זה לא מתאים וכו' אבל אחרי רגע היא אמרה לי אני לא מתחברת פשוט לקונספט של נרגילה... אז שאלתי : וסיגריות? אז היא נבהלה טיפה ואמרתי לה שהכל בסדר מבחינתי רק שזה מסקרן אותי , אז היא הסבירה שחברה נתנה לה פעם והיא התלהבה והיא מעשנת כבר כמה שנים, וזהו . סוף טוב הכל טוב...

תנצל את זה כדי להעמיק את הקשר, תדברו על הכל, תגיד לה שאין עניין שנסתיר דברים,
ובכלל, עדיף לעשן פחות, ולהרגע בדרכים נאותות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 17:15 לינק ישיר 

יישר כח , תודה. שאלתי את השאלה גם כן בפורום אחר והתשובות היו על גבול הילדותיות.... אבל תודה לכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 18:38 לינק ישיר 

בהיבראם כתב:

יישר כח , תודה. שאלתי את השאלה גם כן בפורום אחר והתשובות היו על גבול הילדותיות.... אבל תודה לכם.

כולם מנסים לעזור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > בואו להתייעץ > גיליתי שאשתי מעשנת, מה עושים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext