בית פורומים יד שניה וגם עוד דברים מענינים

לשמח יתומים ואלמנות לפני יום כיפור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/9/2022 23:13 לינק ישיר 
לשמח יתומים ואלמנות לפני יום כיפור

*פניה אישית אחים ואחיות יקרים ואהובים* בשבוע הבא לאחר יום הכיפורים, ברצוני לחלק אי"ה ערכות חג מהודרות *ליותר מחמישים ילדים וילדות יתומים...* שלומדים או שלמדו בעבר בבית ספרי. *בעיקבות אסון מירון נוספה לצערנו משפחה עם 8 יתומים...* כבכל שנה ה' זיכני לפקח על הקניה והחלוקה *בעצמי* ולעשות זאת עם ילדי וילדותי כך שכל התרומות הינם *למטרה קדושה זו.* באפשרותכם "לאמץ" ילד/ילדה. או לתרום כפי יכולתכם. תוכן הערכה יהיה *בהתאם לסכום שאזכה לאסוף.* 20 שנה שבכל פעם אני ניגש למלאכה שאין בידי אפילו ערכה אחת, אבל בזכות הערבות ההדדית בסוף נגיע אי"ה לכולם. *השנה עלות ערכה אחת 250 ₪* במידה ולא נצליח להגיע לכל הסכום הערכה תהיה בעלות פחותה יותר. *במידה ונזכה להגיע ליעד* נחלק אף לעוד 36 ילדים וילדות ממשפחות *חד הוריות* ומשפחות במצוקה, שכולם תלמידי, ערכות בעלות 100 ₪. ניתן למסור שמות לתפילה ולברכה. *למעוניינים להיות שותפים עימי במצווה זו* ניתן לתרום בביט למספר של *0503566676* או בהעברה בנקאית: *בנק הדואר:* סניף 001 *שם בעל חשבון* אסתר רבי *מספר חשבון:* 3811329 ניתן לעשות זאת בכספי מעשרות. בורא עולם מבטיח: *"אם אתה משמח את שלי, אני משמח את שלך"...* שנחתם כולנו בספרם של צדיקים לחיים טובים, אמן.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2023 13:29 לינק ישיר 

הכי פשוט לעבוד מהבית, עבודה מהבית - www.avoda-mehabait.co.il/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2023 22:18 לינק ישיר 

‏תודה שיצרת קשר עם הגמח של דניאל אשוש! למסירת מוצרים או לקבלת מוצרים פנו אלינו בהודעת וואצאפ בלבד! כל הודעה אנו רואים וקוראים גם אם לא עונים מיד, נתפנה ונענה. למען העזרה הפיצו את המס' של הגמח, שמרו אותנו באנשי קשר וצפו בסטטוס של הגמח. הקישור לגמח https://wa.me/c/972508165833

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד שניה וגם עוד דברים מענינים > לשמח יתומים ואלמנות לפני יום כיפור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext