בית פורומים השכרת רכב

גמ"ח השכרת רכב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2009 13:50 לינק ישיר 
גמ"ח השכרת רכב

אני מחפש גמ"ח השכרת רכב באזור י"ם-בית שמש רשיון חו"ל נהג צעיר  ואפשרות פיקדון מזומן או שק (א"א ברירה גם כרטיס אשראי) לא מחפש המחיר הכי זול
אפשר גם לשלוח לי לאישי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2009 20:13 לינק ישיר 

גמ"ח רכב??? אין דבר כזה! אולי אתה מתכוון להשכרה בשחור- לא חוקי אין ביטוח אין שרות ויותר יקר! אבל לפעמים אתה מרוויח ק"מ חופשי ושעות החזרה לא שיגרתיות...

נ.ב
אני לקוח של שמריה מב.ב - מי שהיה מלך ההשכרות השחורות.. עד שגם הוא כדרכם של משכירי רכבים פשט את הרגל ונעלם!...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2009 22:56 לינק ישיר 

chaim1718 כתב:
אני מחפש גמ"ח השכרת רכב באזור י"ם-בית שמש רשיון חו"ל נהג צעיר  ואפשרות פיקדון מזומן או שק (א"א ברירה גם כרטיס אשראי) לא מחפש המחיר הכי זול
אפשר גם לשלוח לי לאישי

אכן כפי שכתב קודמי, מהו "גמ"ח השכרת רכב" ?

בן כמה אתה?
מה זה רישיון נהיגה חו"ל? אתה תייר או ישראלי?  ישראלי מחוייב ע"פ להחזיק ר.נ. ישראלי (אא"כ גר בחו"ל ורק כעת הגיע)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/1/2009 03:55 לינק ישיר 
עוד הערות חשובות

אגב בשחור אתה יכול להביא פיקדון במזומן .צ'ק ואתה יכול לקבל רכב גם גם אם לא הוכח שיש לך רישיון... כ"ש צעיר וכו...

לעומת זאת ההשתתפות העצמית במקרה של תאונה בחברה מסודרת תעלה לך כ2000 ש"ח בשחור או בכל מיני חברות לא מוכרות יעלה לך 5000 ואף 50% מהתאונה כמו באביטל (הרבה מהמכוניות שלו ישנות בנות 4 ואף 5 שנים - בהשכרה זה המון המון זמן! רכבים גמורים!
בממוצע בחברה נורמלית הרכב בן שנה שנה וחצי עם כ30000 עד 70000 ק"מ (בבאג'ט בד"כ כ70000 ק"מ ובהרץ אויס וניו קופל ואלדן עד 50000 ק"מ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2009 12:39 לינק ישיר 

הסיפור מתחיל שאני פשוט לא יכול לקחת בהשכרה רגילה ואני חייב בשח' רשיון אמריקאי ואני תייר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2009 10:49 לינק ישיר 

ל מציץVנפגע :  שמריה מב"ב לא פשט רגל,  גנבו אותו והגנב ברח לחו"ל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אחר > השכרת רכב > גמ"ח השכרת רכב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext