בית פורומים פורום הפילוסופיה

עגילים לתינוקות ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2009 18:25 לינק ישיר 
עגילים לתינוקות ?

חברי הפורום אתם בדעה לעשות לתינוקותיכם עגילים בגיל קטן ,או בגיל קצת יותר גדול שאז יש לילדה את הדעה האישית שלה, אם היא רוצה זאת?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2009 19:14 לינק ישיר 

בס"ד

אני אישית חושבת שזה ממש לא יפה וטוב לעשות לתינוקות בגיל אפס עגילים.

השניה נולדו, מה עגילים? זה נראה לי כמו בהמות (סליחה על ההשוואה...) ששמים להם באוזן סימן. 

ועוד דבר, ילדים קטנים אוהבים הכל להחליט ולעשות לבד. וכזה דבר, יכול לספק אותם מאוד. אז תשמרו את זה למקרה הצורך!! למה לבזבז סתם? ;-)) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2009 21:18 לינק ישיר 

נגד.
לפחות עד גיל 10...מה הקטע להתחיל להתקשט בגיל 0???
לענ"ד זה מגדיל את ההתעסקות בחיצוניות יותר מדי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2009 15:24 לינק ישיר 

למה זה סותר? כל עוד אין ל דעה, עושים בה ההורים כרצונה, אם היא תגדל ולא תרצה את העגילים, תוכל בקלות להוריד אותם ואחר זמן אפילו החורים לא ישארו לה באוזן אז מה הבעיה? 

הבעיה המרכזית היא לא בעגילים אלא בדברים הרבה יותר מהותיים אבל אולי אפתח על זה אשאול נפרד כי עכשיו אין לי כח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2009 15:48 לינק ישיר 

גם אני חושבת שעדיף לא לעשות חורים בגיל כזה-
הגיוני זה בכל זאת כאב שלא חייבים בו-זה הרי לא ברית מילה!!!

טראכט גוט וועט זיין גוט!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2009 15:52 לינק ישיר 

כאב של שניה והרבה יופי אז למה לא?
אני אישית חושב שזה גם לא יפה אבל מי שזה יפה בעיניו אז הכאב אינו שיקול בכלל כי זה רק שניה אחת, (מה יש להשוות לברית מילה--).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2009 15:57 לינק ישיר 

הרבה יופי...טוב אתה בן מה אתה מבין בזה...
ולא לכולם זה כואב באותה מידה!!אני למשל רגישה יותר באוזניים ולכן עשיתי 5 פעמים חורים כי כל פעם זה נסתם מאינפקציה ורק לפני כמה חודשים עשיתי שוב פעם ואני יכולה לאמר לך שזה כאב תופת חצי שעה אחרי זה!!(ובבום עצמו באמת בכלל לא מרגישים את זה)
אבל למה סתם לגרום סבל לתינוקת ?אותה זה לא מעניין איך היא נראית, זה רק בשביל ההורים שלה וסתםהעגילים יכולים להסתבך בכל מיני דברים כי התינוקת לא יודעת שהיא צכה להזהר לא למשוך אותם וכו'

טראכט גוט וועט זיין גוט!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2009 16:15 לינק ישיר 

כבר כתבתי שזה לא חינוכי לשים עגילים בגיל 0!!! כ"כ מיותר ומטופש!!!
ולגבי מה שהגיוני כתב בהתחלה - צודק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2009 03:15 לינק ישיר 

ואם הילד נולד עם שש אצבעות? עד מתי לחכות? להוריד מיד? לתת לו להחליט לבד? גיל 10?

ולמה לחנוט אותו בחליפה 3 חלקים? בגלל יופי?

ולמה לשים חיתול חד פעמי, חנוק ולא נושם? בגלל הנוחיות של האמא? למה לא חיתול רב פעמי? נושם ומאוורר?

ולמה הוא חייב בכלל לגמור את כל הצלחת? למה שלא יאכל כמה שבא לו?

ולמה רק לך מותר שני קרטיבים, ולילד שלך רק אחד, ורק בשבת, ורק אם הוא ילד טוב, ואסף יפה את כל המשחקים שאח שלו פיזר?

ולמה להשכיב אותם לישון כשנוח להורים?

ולמה ולמה ולמה?

ולמה לא?

תוקן על ידי המחשבון ב- 17/04/2009 3:15:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2009 11:27 לינק ישיר 

המחשבון כתב:
ואם הילד נולד עם שש אצבעות? עד מתי לחכות? להוריד מיד? לתת לו להחליט לבד? גיל 10?

ולמה לחנוט אותו בחליפה 3 חלקים? בגלל יופי?

ולמה לשים חיתול חד פעמי, חנוק ולא נושם? בגלל הנוחיות של האמא? למה לא חיתול רב פעמי? נושם ומאוורר?

ולמה הוא חייב בכלל לגמור את כל הצלחת? למה שלא יאכל כמה שבא לו?

ולמה רק לך מותר שני קרטיבים, ולילד שלך רק אחד, ורק בשבת, ורק אם הוא ילד טוב, ואסף יפה את כל המשחקים שאח שלו פיזר?

ולמה להשכיב אותם לישון כשנוח להורים?

ולמה ולמה ולמה?

ולמה לא?

תוקן על ידי המחשבון ב- 17/04/2009 3:15:55

אני כבר כתבתי שאני מסכים עם הגיוני לזה שלהורים יש זכות לשים עגילים בגיל 0!!!
רק כתבתי שזה אידיוטי ברמות מטורפות וגם לא חינוכי...

(סתם בשביל הקטע...חליפה 3 חלקים? ודאי שלא בגלל יופי, צניעות, בריאות, זה רק מה שצריך לעניין בגיל כזה - זה ברור!
הנוחיות של אמא? אתה מדבר על טיטול? קודם כל - הנוחיות של אמא כן חשובה לטובת הילד...דבר שני - מזתומרת רב פעמי? תחתון? זה עוד יותר גרוע! - הוא מתפנה בתוכו...וזה יותר לא נח...
חייב לגמור את הצלחת בכדי שיהיה בריא, אם זה לא לצורך בריאות, אכן הוא לא חייב....)
נוחות ההורים אינה שיקול כאשר זה פוגע בחינוך הילד, מש"כ במקרה שלנו - שלענ"ד זה פוגע בחינוך מעבר לזה שזה סתם אידיוטי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2009 21:05 לינק ישיר 

מה קשור צניעות בגיל 0? הטיטול לא בריא, כל התפרחות נובעות מזה. חיתול של פעם זה מה שצריך. חייב לגמור את הצלחת, כדי שיקבל אח"כ שוקולד או פאזל. לא בריאות ולא בטיח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2009 21:19 לינק ישיר 

אני לא מבינה מה ההתנגדות הגדולה, אפשר לחשוב עשיתם מזה סיפור ענק

דווקא זה יותר טוב לעשות לתינוקת בגיל שעדיין האוזן שלה רקה, ככה זה פחות כואב לה

כשהיא גודלת זה כבר מתחיל להיות סיפור ארוך, אז אם אמא מעונינת לעשות לבת שלה עגילים

ורוצה לכסוך לה כאב אז עדיף שתעשה לה את זה בגיל קטן

וחוצמזה שזה ממש חמוד....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2009 11:58 לינק ישיר 

המחשבון(לא עדיף שתגיד איך קוראים לך?), ודאי שיש עניין בצניעות בגיל 0, זה בונה את האישיות בצורה מתוקנת. כמו שלא תתן לבן שלך לאכול ממתקים בלי סוף בלי קשר לבריאות, יתפתח אצלו אופי תאוותני...אפרט יותר אם תרצה.
לא זכור לי שהיו לאחים שלי התפרחויות וכן היו להם טיטולים...
חייב לגמור את הצלחת רק בשביל הבריאות, אם לא - לא חייב. ומתנים את זה באיזה פרס בכדי שהילד יאכל לטובתו...(יש מקום לעיין האם באמת זה כדאי הפרס...יתכן שזה ע"מ שלא יפסיק לאכול בשביל הנאות אחרות כמו להרכיב פאזל...יש פעמים שהוא מעדיף פאזל מאשר לאכול ורק בגלל זה לא אוכל - ולכן אומרים לו - בלי אוכל - אין פאזל!)

רקדנית, אני ממש לא רוצה לפגוע אבל נראה לי שכתבת את העיקר בשבילך בסוף, זה חמוד, ולכן יש לך כל מיני סיבות למה זה גם טוב.
לענ"ד, עגילים הם קישוט! ליופי. כאשר שמים לתינוקת בת 0 עגילים, מאלפים אותה לרכז את כובד המשקל בחיצוניות במקום בפנימיות. עגילים בגיל כזה הם חסרי משמעות. לילדה עצמה זה סתם חסר תועלת, היא תשאל יום אחד "למה?" - יענו לה כי זה יפה...היא תאמר "נו ו..." - יגידו לה שזה חשוב להראות יפה...היא תאמר לעצמה "וואלה..." ותתחיל להתעסק יותר ממה שצריך בגיל כזה בחיצוניות. וחבל מאד.
(זו רק דעתי...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2009 15:51 לינק ישיר 

בגלל הבעיות שהיו באתר זה לא קפץ אז...הקפצתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2009 18:58 לינק ישיר 

(לך קוראים הראיה...) חולק עליך. אין טעם שאחזור על הנתונים שוב. אם יהיו לי אמצעי שכנוע, אשמח להעלותן.

אגב, הטענות שלך לרקדנית, ג"כ אינן מקובלות עלי. מאותה סיבה שמלבישים יפה כל ילד, למרות שלא תמיד זה הכי נוח בלשון המעטה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2009 20:48 לינק ישיר 

יש כזה דבר להלביש ילד יפה ועדיין לשמור על גבולות ולתת לו להבין שהיופי הוא לא בדרגה

הראשונה,ןעגילים זה לא מה שיראה לילדה שיופי זה הכל בחיים בפרוש לא!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אחר > פורום הפילוסופיה > עגילים לתינוקות ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext