למה לא אוויר ותקשוב?? בחיל תקשוב עושים שמירות ותורניות מה שלא עושים בשאר החילות ולהנהלת שח"ר לא אכפת ממך אחרי שהתגייסת בחיל האוויר יש המון פרענקים וכן יכולים לדפוק אותך שנה בפלוגת ממתינים הם מבטיחים לך הייטק ובסוף נותנים לך לצבוע מטוסים ואותו הדבר קרה בתקשוב ששם הבטיחו לחילים הייטק ובסוף דפקו אותם באיזה סדנה לסדר ארגזים
אז למה כן מודיעין? כי השם שלהם בהייטק הוא הטוב ביותר כי יש שם הנהלת שח"ר שנלחמת עבורך והמיקום של הבסיסים שלהם הוא הטוב ביותר
איך תם מעיזים לדבר כאן בריש גלי ולשכנע בחורי תמימי להתגייס לצואה לצה"ל הזה? איך? לא הייתה נבלה כזאת בישראל!!! הסירו תתועה תיכף ומיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך תם מעיזים לדבר כאן בריש גלי ולשכנע בחורי תמימי להתגייס לצואה לצה"ל הזה? איך? לא הייתה נבלה כזאת בישראל!!! הסירו תתועה תיכף ומיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
במקום להיות פה ולא לעשות כלום הם מגינים על המדינה
נשלח ב-5/3/2014 11:29
צודק
נשלח ב-29/4/2014 22:04
לא צודק.
נשלח ב-4/3/2015 15:42
תתרחקו מחיל האוויר
יצחק אתה צודק אני חייל בשחר כחול והבטיחו לי קורס ניהול רשת ועבדו עלי לא הכניסו אותי לקורס הם סתם שקרנים ממש לא מומלץ להיכנס לשחר כחול הם יודעים רק להבטיח תאמינו לי באמת עדיף כבר ללכת לבינה בירוק או חיל הים
נשלח ב-7/9/2015 19:36
אין כמו חיל האוויר!! תנאים טובים מאוד ויש עם מי לדבר שם, עוזרים מאוד לאורך כל הדרך ממליץ מניסיון!