כל כך מעציב אותי.. החיים האלה, העולם הזה יכול להיות באמת יפה אם בנ"א לא היו הורסים הכל!
כל הטכנולוגיה הזאת לא מתקדמת לשום דבר, נמאס לי להתבונן בנוף הימי ולפחד להיכנס כי הוא מזוהם!
אני לא מבינה לאן בדיוק התפתחנו ? אומרים "ההתפתחות האנושית מאז האדם הקדמון........." אז הסביבה יותר טכנולוגית, אז ?
זה נקרא התפתחות ? נכון, אמנם אנחנו מסוגלים להגיע לירח, ועוד השגים כאלה .. אבל אנחנו הורסים ביעילות מדהימה את האטמוספריה..
נשלח ב-21/6/2009 15:45
לולא ההתפתחות הטכנולוגית לא היית יכולה לשתף אותנו בתיסכול הזועם הזה שלך על ההתפתחות הטכנולוגית כך שבכל מקרה לפחות דבר אחד טוב יצא מזה...
נשלח ב-21/6/2009 16:02
אך אם לא היית אותה ההתפתחות, ממליא לא היה לה תיסכול זה והיא לא היית צריכה לשתף בו אף אחד...
תוקן על ידי 0תם_אחת ב- 21/06/2009 16:06:08
נשלח ב-22/6/2009 12:11
נכון. אבל בודאי שהיו לה תסכולים אחרים לשתף אותנו בהם..
תוקן על ידי חזןגדול ב- 22/06/2009 12:10:58
נשלח ב-22/6/2009 12:12
לגופו של ענין נכון שהטכנולוגיה התפתחה מאז האדם הקדמון אין מה להתוכח על זה ואין מה להתלונן על זה תמיד תעשו חשבון נפש מה הייתם מעדיפים חיים של טכנולוגיה או בלעדיה ובכל אופן לא נראה לי שמישהו היה בוחר לחזור אלפיים שנה אחורה ובמיוחד מי שקורא לעצמו סטייליסט...
נשלח ב-23/6/2009 14:12
סטייליניקית, כתבת: "כל הטכנולוגיה הזאת לא מתקדמת לשום דבר".
האם באמת את חושבת כך? האם אין כל יעילות בטכנולוגיה מבחינתך?
ובכן, ברור שכן. אך כמו בכל דבר טוב משתרכות יחד עם ההתפתחויות גם דברים רעים ועלינו לקבלם בהבנה
נשלח ב-23/6/2009 15:30
האמת שעכשיו אני חושב שלמרות שאף אחד לא היה רוצה לחזור אחורה אבל עדיין יש מצב שהתפתחות הטכנולוגיה במכלול הכולל שלה יותר הזיקה לאנושות מאשר הועילה!
נשלח ב-24/6/2009 12:43
אני כן רוצה לחזור אחורה.
לדעתי הטכנולוגיה בהחלט הזיקה..
היא הפכה את החיים לחיצונייים, צבועים, וחסרי תוכן.
נשלח ב-26/6/2009 16:02
יש לך אפשרות לחזור אחורה. לחיות חיי אמת.
אתם יכולים לשמוח על כל הטוב שהטכנולוגיה הביאה. הצלת כ"כ הרבה אנשים. הפחתת סבל לכ"כ הרבה. קשרים בין כל חלקי העולם. בין אנשים, משפחה שנמצאת רחוק. המון טוב!
אז יש כמה נזקים...ת'כלס - לא מרגישים אותם ביומיום... אם לא מנסים להרגיש ואם לא נמצאים בעצבות בגלל דברים אחרים...
נשלח ב-27/6/2009 21:55
ושוב אני אומר נכון שהטכולוגיה גם עוזרת הרבה אבל א"א להתכחש ליופי של העולם בלעדיה ולנזקים הרבים שהיא גורמת, תחשוב כמה בנ"א משקיעים בלפתח טכנולוגיה של נשק להשמדת אנשים!! וכמה אנשים מתו בגלל זה!! אם את כל המח המושקע בזה היו משקיעים בלעשות שלום אחד עם השני כבר מזמן היה שלום כלל עולמי...
נשלח ב-28/6/2009 09:01
א. להשמיד אנשים זה לאו דווקא רע. תלוי איזה אנשים.
ב. בלי זה היו הורגים בצורה ברברית הרבה יותר - כמו פעם - חרבות...תהנה...
ג. היו מתים הרבה יותר בלי הטכנולוגיה.
ד. יש הרבה מקומות שנשארו טבעיים בארץ...
נשלח ב-28/6/2009 16:57
א. להשמיד אנשים זה דבר רע ממש כמו שזה דבר טוב. תלוי מאיזו נקודה אתה מסתכל על אותם האנשים.
ב. בצורה כזאת יש איך להתגונן. מפצצת מימן, אין לך לאן לברוח! (אלא אם אתה ראש הממשלה...) וגם אם את עצמך תצליח להציל, את ביתך, רוב רכושך וכו'... אין לך איך להציל.
ג. הטכנולוגיה- כשם שמחיה- אף הורגת אנשים. (הקרינה, הזיהום וכו'...)
נשלח ב-30/6/2009 18:45
הטכנולוגיה לא טובה או רעה, טוב או רע זה איך שאנחנו משתמשים בה.
כמו כל כלים אחרים שניתנים לנו בחיים.
קלישאה קלישאה. אבל זו האמת.
נשלח ב-1/10/2009 09:48
0תם_אחת כתב:
א. להשמיד אנשים זה דבר רע ממש כמו שזה דבר טוב. תלוי מאיזו נקודה אתה מסתכל על אותם האנשים.
ב. בצורה כזאת יש איך להתגונן. מפצצת מימן, אין לך לאן לברוח! (אלא אם אתה ראש הממשלה...) וגם אם את עצמך תצליח להציל, את ביתך, רוב רכושך וכו'... אין לך איך להציל.
ג. הטכנולוגיה- כשם שמחיה- אף הורגת אנשים. (הקרינה, הזיהום וכו'...)
א. יפה, זה נייטרלי ולכן ניתן להפיק מזה תועלת.
ב. מה? להילחם עם חרב? בהצלחה...זה גועל נפש...ו... תזכירי לי כמה פעמים השתמשו בפצצת מימן...?
ג. לא חושב.