בית פורומים פורום הפילוסופיה

אישיות ....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/6/2009 19:38 לינק ישיר 
אישיות ....

או מי אני ???

מה מאפיין אותי ???

מה שמבדיל אותי מאנשים אחרים אלו תכונות שונות.

למשל, אני אוהבת גלידות ואחרים לא.

למה אני אוהבת גלידות ??? למה אנחנו אוהבים משהו ??? כי זה מגרה יותר חושים.

כלומר, יותר אזורים במוח שלי מופעלים.

למה יותר אזורים במוח שלי מופעלים שאני אוכלת גלידה ???

נולדתי עם פוטנציאל לאהוב גלידה, או פתחתי אהבה לגלידה ???

קצת הסתבכתי עם עצמי ........

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2009 21:21 לינק ישיר 

ההבדל בן אנשים הוא במובן מסוים כמו מספרי טלפון כלומר לאדם מסוים יש תכונות מסוימות בכל נושא שלחברו בכל נושא יש לו תכונה אחרת האדם מחולק לכמה דברים א.הרגלים שפיתח דברים שיותר קל לו להתרגל למשל כמו שכתבתה הוא ימשך לטעם המתוק של הגלידה או למשל מזג גופו הוא אוהב מקום חם \קר וכד...שאלו דברים שהם תלויים בגוף האדם בשפה הקבלית נפש האדם ויש את רוח האדם שזה מבחנה מסוימת המידות של האדם הואב כבוד אדם קנאי וכו.. שאלו דברים שיכולים להשתנות אך מקורם הוא תלוי בהורים ואף בארץ וכד...ובעקר תלוי ביסוד האדם הבנוי מרוח אש עפר ומים שלכל אחד מהיסודות האלו יש לו את התכונות שלו ואצל כל אדם חלק מסוים בולט וגם אותו החלק מחולק באותן חלקים והמקור של זה תלוי במזל וביום ובשעה שאדם נולד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2009 02:49 לינק ישיר 

נולד_לכתוב כתב:

קצת הסתבכתי עם עצמי ........

'את' הסתבכת עם 'עצמך' ? כל שנותר לראות מי חזקה יותר 'את' או 'עצמך'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2009 21:29 לינק ישיר 

נראה לי שמק צודק ועיקר ההבדל והשינוי בין אנשים נעוץ בתכונות אופי המולדות אבל ודאי שיש דברים שאפשר לעבוד עליהם או לפתח אותם וכמו שנולד אמרה ובאמת יכול להיות אחד שנולד עם פוטנציאל לאהוב גלידה ואחד אחד שפיתח את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2009 19:09 לינק ישיר 

מק585 כתב:
ההבדל בן אנשים הוא במובן מסוים כמו מספרי טלפון כלומר לאדם מסוים יש תכונות מסוימות בכל נושא שלחברו בכל נושא יש לו תכונה אחרת האדם מחולק לכמה דברים א.הרגלים שפיתח דברים שיותר קל לו להתרגל למשל כמו שכתבתה הוא ימשך לטעם המתוק של הגלידה או למשל מזג גופו הוא אוהב מקום חם \קר וכד...שאלו דברים שהם תלויים בגוף האדם בשפה הקבלית נפש האדם ויש את רוח האדם שזה מבחנה מסוימת המידות של האדם הואב כבוד אדם קנאי וכו.. שאלו דברים שיכולים להשתנות אך מקורם הוא תלוי בהורים ואף בארץ וכד...ובעקר תלוי ביסוד האדם הבנוי מרוח אש עפר ומים שלכל אחד מהיסודות האלו יש לו את התכונות שלו ואצל כל אדם חלק מסוים בולט וגם אותו החלק מחולק באותן חלקים והמקור של זה תלוי במזל וביום ובשעה שאדם נולד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2009 10:00 לינק ישיר 

יש דברים שנקבעים מלידה אבל הרבה דברים שתלויים בך...

אדם חברותי מדי לדוג' - יאהב ציורים פשוטים יותר בלי הקפדה על פרטים, מוסיקה יותר זורמת, מאכלים פשוטים, לא יתפנק מדי...יהיה לו כתב פשוט, יאהב צבע מסוים בהתאם לתכונותיו...

הכל נקבע לפי זה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אחר > פורום הפילוסופיה > אישיות ....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext