| נשלח ב-17/1/2011 10:28 |
|
| |
מחפש רכב למשפחה גדולה
אשמח לקבל כאן הצעות
לרכב מיני וואן או מסחרי או כדומה
למשפחה עם 5 ילדים
רכב טוב
מחיר טוב
תשלומים ותנאים טובים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2011 14:27 |
|
| |
רכב למשפחה עם חמישה ילדים
| s_zalman כתב: |  | אשמח לקבל כאן הצעות
למשפחה עם 5 ילדים
רכב טוב
מחיר טוב
תשלומים ותנאים טובים
|
|
שלום, הרכבים שיכולים להתאים לך הם מיצובישי לנסר או קיה קרניבל, במגוון תשלומים ותנאי מימון תוכל לראות את צי הרכבים כאן באתר שלנו- קיה קרניבל-
מיצובישי לנסר-
אום תרצה אתה יכול לשלוח לי מסר בהודעה פרטית ואדאד שאחד הנציגים שלי יחזור אלייך עם כל הפרטים, בברכה, המומחה של אוויס
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2011 15:21 |
|
| |
2 הקישורים שהבאת - לא עובדים !!!
| מומחה_רכב כתב: |  |
אשמח לקבל כאן הצעות
למשפחה עם 5 ילדים
רכב טוב
מחיר טוב
תשלומים ותנאים טובים
שלום,
הרכבים שיכולים להתאים לך הם מיצובישי לנסר או קיה קרניבל, במגוון תשלומים ותנאי מימון
תוכל לראות את צי הרכבים כאן באתר שלנו-
קיה קרניבל-
מיצובישי לנסר-
אום תרצה אתה יכול לשלוח לי מסר בהודעה פרטית ואדאד שאחד הנציגים שלי יחזור אלייך עם כל הפרטים,
בברכה,
המומחה של אוויס
|
|
כמו כן כנראה אתה מתכוון למיצובישי גרנדיס ולא ללנסר
וכן האם יש לכם מזדה 5 ?
אשמח לראות פרטים ברשת
גם כאן באתר שלכם שמיועד למשפחות חרדיות ברוכות ילדים (אתם מפרסמים בבחדרי חרדים) - לא מופיע מכונית משפחתית גדולה עם 7 מקומות !!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2011 16:06 |
|
| |
רכב משפחתי גדול,
1. אכן הצדק איתך, טעות שלי- גרנדיס ולא לנסר. 2. מאזדה 5 יש למכביר, אך מדובר על רכב של 6 מושבים (הספסל האחורי הוא סמלי ולא מאכלס 2 אנשים בנוחות). אם מדובר בפעוטות, הרכב יכול להתאים. 3. היכנס לאתר Avis.co.il- , ותחת "מכירת רכב" חפש דגם המתאים לך. תוכל לראות תמונות, אפילו טופס בדיקה, קילומטרז' ולמעשה את כל הפרטים שיכולים לעניין (וכמובן מחיר). ואם מצאת משהו מעניין – אשמח לסייע באופן פרטני! תוכל לפנות אלי בכל שלב, בברכה, המומחה של אוויס
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2011 18:27 |
|
| |
הגרנדיס
הגרנדיס נראית לי קצת מסורבלת, הייתי ממליץ על הקרניבל גם.. הקיה זה רכב מאוד בטיחותי ואמין וכדאי לבדוק אותו לעומק. לכו, תעשו נסיעת מבחן ותראו מה אתם מרגישים.. זה הכל תלוי בהרגשה, אם תתחברו לרכב או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2011 18:07 |
|
| |
נתנו לך פה כמה המלצות על הקרניבל, אני אישית לא נוסע עליה אבל לפני כחצי שנה שחיפשתי רכב וביקרתי באחד האולמות של קיה ממש התלהבתי ממנה היא ממש מרווחת ומאובזרת היטב.... אני לקחתי רכב של קיה קצת יותר קטן ובינתיים אפשר להגיד מאד מאד מרוצה
שווה בדיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 23:18 |
|
| |
מאזדה 5
| s_zalman כתב: |  |
אשמח לקבל כאן הצעות
למשפחה עם 5 ילדים
רכב טוב
מחיר טוב
תשלומים ותנאים טובים
|
|
מאזדה 5 בהחלט יכולה להתאים לך, היא גדולה ומרווחת.
אני לא מזמן עשיתי בדיקה ומצאתי לקנות בחברת אלבר
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 10:24 |
|
| |
שלום רב מר זלמן, משפחה עם 5 ילדים צריכה מיניוואן של 7 מקומות (לפחות). המכוניות שניתן למצוא במחיר טוב וברמת היצע סבירה הן מיצובישי גרנדיס וקיה קרניבל (לאור העובדה שכמויות גדולות של מכוניות אלה שימשו חברות ליסינג והשכרה). הגרנדיס דינמית יותר ומרגישה קומפקטית יותר על הכביש, אך שורת המושבים השלישית קטנה יחסית (ומתאימה לשני ילדים קטנים). קיה קרניבל גדולה ורחבה יותר, לטוב (מרחב) ולרע (מגושמת על הכביש). כל טוב,  המומחה של אוויס
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2011 22:17 |
|
| |
תגובה
הקיה קרניבל בהחלט יכולה להתאים לדרישות שלך. (לגיסי יש אחת והוא טוען שהוא לוקח אותה איתו לקבר.)
|
|
|
|
|