| נשלח ב-27/7/2014 02:23 |
|
| |
הילדים לא אוהבים את החמין? מתכון מיוחד לחמין שילדים אוהבים
החמין הזה שונה מכל החמין שהכרתם נסו אותו פעם אחת ותראו שלא יישאר ממנו פירור
הוא מדהים בפשטות וקלות הכנתו מינימום מצרכים והכי חשוב, ילדים אוהבים אותו, לעומת רוב מתכוני החמין, שילדים רבים משאירים אותם בצלחת
מטגנים 2 בצלים גדולים עד להזהבה מטגנים 2 דקות על הבצל את הבשר, מכל סוג שהוא, כנפיים גרונות כרעי עוף, המלצה שלי - כנפים של הודו, מספיק כנף אחד, הם ממש גדולים מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים 4-5 תפוחי אדמה חתוכים לחתיכות גדולות כפית מלח (4 שיני שום לבחירה, מוסיף המון טעם)
בישול שעה, וישר לפלטה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 07:39 |
|
| |
איך שכחתי.. אלו שאוהבים לשים את הביצים בחמין - אפשר לשים אותם בתוך שקית - ככה לפני בישול, להניח מעל החמין מיד לאחר הרתיחה, וכך הוא מתבשל שעה עם החמין
השקית חשובה מאוד, כדי שקליפות לא יתפזרו בחמין, וגם כי ביצים לא מבושלות, אסור להכניס כך לחמין בלי שקית, הקליפה החיצונית אינה בריאה
בשבת בבוקר מרסקים את הביצים ומערבבים עם בצל מטוגן ומעט מלח, פשוט מעדן
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2015 16:41 |
|
| |
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2020 07:55 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | החמין הזה שונה מכל חמין שהכרתם נסו אותו פעם אחת ותראו שלא יישאר ממנו פירור
הוא מדהים בפשטות וקלות הכנתו מינימום מצרכים והכי חשוב, ילדים אוהבים אותו, לעומת רוב מתכוני החמין, שילדים רבים משאירים אותם בצלחת
מטגנים 2 בצלים גדולים עד להזהבה מטגנים 2 דקות על הבצל את הבשר, מכל סוג שהוא, כנפיים גרונות כרעי עוף, המלצה שלי - כנפים של הודו, מספיק כנף אחד, הם ממש גדולים מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים 4-5 תפוחי אדמה חתוכים לחתיכות גדולות כפית מלח (4 שיני שום לבחירה, מוסיף המון טעם)
בישול שעה, וישר לפלטה |
|
מתכון מעולה. אני תמיד מתעצל להכין תבשילים שאפשר לאכול אותם רק יום אחרי, אבל הפשטות פה מנצחת. תבורך!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2024 06:09 |
|
| |
לילדים יש רתיעה על פי רוב משעועית בחמין, ואז הם כבר לא נוגעים בכלל בכל הצלחת לעומת זאת תפוח אדמה עוף ובשר נחשב לאכול טעים לילדים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2025 19:03 |
|
| |
הגעתי למסקנה שהבשר הכי טוב לחמין, זה גרונות הודו. נשאר רך עד שבת בצהרים. אחריו בשר מס' 8, (מס' 5 לא ניסיתי)
|
|
|
|
|