| נשלח ב-20/12/2005 15:01 |
|
| |
גיור בישראל
שלום לכולם,
בן זוגי הוא מקסיקני שעובר תהליך גיור ברבנות בירושלים פעמיים בשבוע למשך שנה.הייתי רוצה להלל ולשבח את הנהלת הרבנות בירושלים ואת הרבנים שמלמדים אותנו שם ונותנים לנו הרגשה ניפלאה ונוחה .כשהגעתי לשם בפעם הראשונה הייתי המומה מכמות המתגירים שרובם הגיעו ממדינות זרות וללא בני זוג ,יש אצלנו בכיתה גם משפחות שלמות שהגיעו להתגייר,מאוד מרגש אותי לראות את הכוח שלהם להיות במדינה זרה עם כל כך הרבה קשיים ובכל זאת עם אמונה גדולה בקדוש ברוך הוא.אנחנו לומדים כבר חודשיים ורוב הכיתה כבר שומרת מצוות כגון שבת,הנחת תפילין כיפה וחגים.הפתיע אותי גם לגלות שברגע שאדם ניכנס לגיור מתיחסים אליו כאל יהודי ונותנים לו את הזכות לקיים מצוות .ההרגשה הטובה הזאת מחזקת את המתגיירים וכמובן את בני הזוג היהודים שמצטרפים אליהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2005 19:41 |
|
| |
כל הכבוד לאלה המתגיירים שלא למען בן או בת זוג. זה ממש מיוחד. מוזר ומיוחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2005 09:53 |
|
| |
אני הכי אוהב את אלה שתמגיירים למען בן הזוג, ואחר כך נדלקים על זה ומגלים את עצמם.. ואחר כך בן הזוג היהודי נאלץ למצוא את עצמו מאחור.. ואז לבדוק את עצמו אם אכן בא לו להעמיק עם יהדותו בשביל להיות בקו אחד עם בן זוגו המתגייר המתלהב, ואז היהודי מנסה לטעום לראשונה בחייו את טעם היהדות, ואז טעים לו, ואז הם חיים חיים יהודיים באושר ובעושר עד ביאת המשיח.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|