בית פורומים ישיבת הגולשים התמימים חבד

מי לא מצביע/ כן מצביע - למי? ו..למה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2006 14:49 לינק ישיר 
מי לא מצביע/ כן מצביע - למי? ו..למה?

?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2006 17:32 לינק ישיר 

לא מצביעה. בזמנו הצבעתי לשרון, ואחרי שראיתי שתי תמונות בלבד ממה שהוא עשה בגוש קטיף, שזעזעו אותי בצורה שאין להכיל, הבנתי שאין שום ערך למי ולמה שאני מצביעה, בלאו הכי הם יעשו מה שהם רוצים. אז נדרתי שעד סוף ימי אני לא לוקחת יותר חלק בקרקס הזה. ואני לא קונה את ה"חבל על הקול", אם בלאו הכי יקחו את הקול שלי ויעשו בו מה שהם רוצים, בלי שום קשר למצע, הבטחה, רעיון או כיוון. שיטת הבחירות היום דפוקה לגמרי. אנשים בוחרים למפלגה ולא לנבחרים מסויימים. משום כך לנבחרים אין שום מחוייבות לצבור הבוחרים, אלא לעסקנים שקידמו אותם. אני לא מסוגלת יותר להשתתף בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2006 17:41 לינק ישיר 

אף פעם עוד לא הצבעתי אפילו שכבר בבחירות הקודמות היתה לי אפשרות. אני לא בטוחה שגם השנה אני אלך, אבל מה שבטוח שאין לי מושג בפוליטיקה וכמו שמגי אמרה , גם ככה בסוף הם עושים מה שהם רוצים...

אבל בכל זאת חשבתי שאם אני אלך אני אצביע לירוקים...לפחות שתהיה לנו סביבה קצת יותר נקייה ושישמרו על הטבע שנשאר בארץ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2006 22:55 לינק ישיר 

מי     שלא מצביע   -  משפיע.

זה   צריך לצאת בתור הסטיקר הבא   ואז אולי שיראו את האחוז הנמוך
של ההצבעה יהיה שינוי..
בינתיים אני ממליץ להתפלל הרבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2006 23:13 לינק ישיר 

עינבחי
זה כבר סטיקר......בכל מקום בירושלים יש מודעות עם כרזות גדולות שכתוב מי שלא מצביע - משפיע 

ונחש מה...? כתוב שצריך להתפלל הרבה...                                       

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 16:14 לינק ישיר 

מי שלא מצביע - משפיע... מוצא חן בעיני.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2006 22:42 לינק ישיר 

היום ראיתי סטיקר מצחיק  מודבק על איזה אוטו   

עלה ירוק או עלה לניידת  ומיד חשבתי לעצמי שהאוטו הזה כבר נהיה חשוד יותר בעיני השוטרים .

ההצבעה חשובה מכיוון שאם אינך מצביע בכך  אתה מחזק את המפלגות הכי פחות טובות לך , וכל הצבעה שתחליש אותם טובה לך .

כך,שאם אין לך מפלגה אהודה, לפחות תצביע לאחת כזאת שתחליש כמה שיותר את התנועה הנוגדת את עקרונותיך .

למשל , מי שלא רוצה שהערבים יתחזקו שיצביע לאחת המפלגות הימניות.

לדעתי , רוב החברה שהפכו ללא מצביעים הם ימנים מאוכזבים כמו מגי או

חברה צעירים שאוהבים את החיים ולא רוצים להתלכלך בפוליטיקה

ואלהם אני פונה כעת חחחחחחח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 22:45 לינק ישיר 

אני עוד לא ממש יודעת איזו מפלגה ספציפית אני בוחרת אבל אני אחזק את הימין ואחליש את השמאל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 18:00 לינק ישיר 

לפני כחצי שעה חלפה בי המחשבה להצביע ש"ס.

למה?

כי נראה לי שמתוך כל שאר המפלגות, הם ינתבו יותר אחוזים מהאנרגיה שהם יקבלו, לכיוון של תורה מצוות ומעשים טובים [גנים, נזקקים]  לטובת הכלל, מאשר שאר המפלגות.

ומתוך שאר הדתיים, הם יותר לבביים ורואים את הזולת ממטר.

ואף נראה לי שיצר החמדנות הכספית שלהם, היינו המשכורת האישית, הוא מהנמוך במדינה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2006 19:53 לינק ישיר 

זה-אל-זה אמרת מדוייק. ימנים מאוכזבים זה אני. למה הימין לא מתאחד סביב גוף אחד רציני? למה מרזל, ליברמן, האיחוד הלאומי ועכשיו חזית יהודית ואינני יודעת עוד כמה מפלגות ימין יש - אינן הולכות עם ביבי לליכוד? ביבי הוכיח את עצמו, וכשהוא היה ראש-ממשלה בזמנו, כמות הנפגעים בפיגועים היה הקטן ביותר מאז קום המדינה, והכלכלה היתה במצב הטוב ביותר. אבל לא. הימין והדתיים - כל אחד יותר טהור, יותר זך, יותר מוצלח מרעהו. כל אחד שונה מרעהו בפסיק וחצי, אז הוא צריך מפלגה משלו. איך הם רוצים לנהל מדינה, אם אינם מסוגלים אפילו להתאחד תחת מפלגה אחת? אם אין בהם טיפה אחת של עבודת צוות, הקשבה, יכולת לשיתוף-פעולה? תראו את השמאל - הם הביאו את הדברים הכי לא הגיוניים בעולם - אבל הם מאוחדים, והעם קונה את מה שהביאו, אפילו שהעובדות מראות שוב ושוב איך הדרך שלהם מוטעית, פוגעת, הורסת והורגת, פשוטו כמשמעו. אבל הם מאוחדים. דבר נוסף - השמאל בנה את המדינה ודאג לביטחון. נכון, הוא פגע בערכים, הוא פגע ביהדות, הוא חיזק את השנאה העצמית לרמות שלא יאומנו, הוא פגע בחינוך בצורה נוראה. אבל היה פרגמטי מבחינת קיום, ביטחון, כלכלה. הימין היה בשלטון הרבה זמן - ורק הרס. ואת מה שהיה עליו לשקם - את הערכים והיהדות ואהבת הארץ - הרס עוד יותר מהשמאל ועוד הלך וקיים אחד לאחד את מצע השמאל. מר שרון שדפק על השולחן וקרא "דין נצרים כדין תל-אביב" ושלח אנשים להתיישבות בא על יהודים עם בולדוזורים וזרק אותם מבתיהם. נו באמת. ואני לא שוכחת שבגין הימני הוא מוליד השלום הנורא. כשמצרים דיברה עם גולדה על שלום היא צחקה. אבל בגין בתמימותו קנה את זה. וההסכמה שלו לרעיון המטורף הזה היא שהביאה אותנו לכאן, לסכנת קיום ראשונית ממשית ולאנטישמיות הנוראה שחזרה לעולם. עכשיו לא נגד יהודים בעיירות. עכשיו נגד מדינת היהודים. האידיאליזציה הלא-מעשית של בגין, והדאגה שלו כיצד הוא אישית ייזכר בהיסטוריה שמה אותו במקום שהלך לעשות שלום עם סאדאת - בשעה שמובארכּ סגנו הוא אבי תורת השלבים. ככה, בלי שכל. בלי טיפת מעשיות. בלי לבדוק. אידיאלים. אני לא מאמינה באידיאליסטים שינהלו לי את המדינה. אני מאמינה באנשי מעשה. בימין אין אנשי מעשה למעט ביבי. וגם הוא לא הצליח ללכד סביבו את כל הימין. אז במי לבחור, זה-אל-זה? איך לבחור? מדוע לא מעלים את אחוזי החסימה לרמות כאלה שלא יהיו יותר משתי מפלגות? זה מספיק לאנגליה הגדולה, זה מספיק לאמריקה הענקית, וזה לא מספיק לארץ בגודל ממחטה, עם כמות אוכלוסייה של עיר בעולם, שאנחנו צריכים 25 מפלגות שאף אחת מהן לא באמת משרתת את הציבור אלא את עצמה בלבד? קרקס. פשוט קרקס. איך אני יכולה לקחת חלק בזה? לא להצביע היא המחאה היחידה שיש לי )-:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2006 20:55 לינק ישיר 

זה באמת קרקס.

עם הרבה גועל נפש.

לקחת בזה חלק זה ביזיון .

ואף על פי כן, כדאי להתבזות ולהצביע לאחד האינטרסנטים, בגלל חלק מההשלכות.

אני באמת כבר מגבש מסקנה שאינטרס העזרה לניזקקים יגיע בעיקר דרך ש"ס.

וזה גם יחליש את הערבים ואת השמאל הקיצוני.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/3/2006 21:40 לינק ישיר 

אזרחי: לפי הודעתי באשכול סמוך, ומסקנתי שם לקטלג אותך כחב"דניק. מעניין שככזה אינך זכיר את נטיותיה הימניות של עדתך.... ואיך הם עולות בקנה אחד עם ש"ס שהביאה כזכור את אוסלו. ----- אני מצביע -כהוראת רבותיי- ליהדות התורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2006 22:09 לינק ישיר 

זה באמת רעיון שהתבשל בי בשעות האחרונות.

כידוע לך, חב"ד איננה מזוהה עם מפלגה כלשהי.

רק ידוע שהרבי אמר להצביע למפלגה החרדית ביותר.

חלק גדול מהחבדניקים לקחו באמת את עניין שלמות הארץ כעיקר, והוא באמת עיקר.

אבל אני מעדיף שהקול שלי יהיה יותר אפקטיבי.

ונראה לי שבש"ס, למרות שאין לי קשר כלל וכלל אליהם וגם אינני בקי במה שהולך שם כלל וכלל, הוא יהיה אפקטיבי יותר בתנאים הנוכחים.

הם לא דואגים רק לעצמם, כמו שכתבתי.

ובהמשך להמדובר באשכול ההוא, היום חבדניק שיאמר שהוא מצביע ש"ס - אולי ימצא את עצמו בבעיה חברתית כמו שלכאורה גם אתה חושב, לא?

לומר לך את האמת - מי שחושב שאני בכיס שלו - שיקפוץ לי.

ולא אכפת לי לשמוע ביקורת.... בשעות הפנאי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2006 01:57 לינק ישיר 

שלום לכולם

לאחר התבוננות מעמיקה חשיבה מאומצת ושיחות רבות על הנושא [אם לבחור או לא?]

הגעתי למספר מסקנות:

א. בוחרים רבים, בוחרים במפלגה שאין הם יודעים מהו המצע של אותה המפלגה!!!

ב. הבוחרים הנבונים יותר, שכן יודעים מה המצע, מקבלים בשלטון מפלגה שפועלת הפוך ממה שהיא התחייבה לבוחריה.

ג. המידע על המפלגות מגיע אלינו מהתקשורת [גוף עסקי לכל דבר שכל מטרותיו רווח והוא פועל לפי האינטרסים שלו בלי שום מחויבות מוסרית ללקוח שלו - אנחנו הצופים, קוראים ומאזינים]

ד. מרבית הפוליטקאים פועלים למען טובתם האישית ולא לטובת הציבור אין צורך לפרט את סדר גודל  השחיתות בכנסת..

אי לכך ובהתאם לזאת אני מסיק שכל עניין הבחירות הוא נתינת אשלייה לאזרח הקטן שיש לו יכולת להשפיע - אבל בעצם הוא מנווט לשירות האינטרסים הפרטיים של מס' גופים והשפעתו לפחות בבחירות היא מינורית.

ההמלצה שלי היא חד משמעית לא להשתתף במשחק המגוחך הזה שנקרא בחירות ומי שבאמת חשוב לו המצב בארץ והוא כן רוצה להשפיע באמת אז כל אחד שיאיר את סביבתו שלו איפה שבאמת הוא יכול לגעת לשפר ולתמוך. :)

למשל מי שחשוב לו הביטחון שיפנה מזמנו (עדיף מהזמן שמבזבזים על הטלוזיה) ויתנדב למשטרה
מי שמטריד אותו העוני שיתנדב לארגון צדקה וכן הלאה...

הישועה צריכה לבוא מאיתנו מלמטה ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2006 11:42 לינק ישיר 

אני מסכימה עם כל מה שנאמר .מגי את אומרת דברים נכונים מאוד (אני בוחרת מגי)

אבל אותי מטרידות המפלגות הערביות הקטנות . אני לא מוכנה שבגלל שאני כועסת על המדינה שלי והתנהלותה המפלגות האלה יקבלו יותר כוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2006 13:13 לינק ישיר 

אני שקלתי לרגע לא להצביע....
אבל אז חשבתי על זה והבנתי , שאף אחד לא סופר (ז"א סופר במובן של איכפת לו)
את הקולות הצפים.....
ואז הבנתי שיש שתי דרכים להתמודד עם האכזבה מהשלטון:
1. להיות יותר מעורבת
2. להצביע למפלגה שמנוגדת למפלגה שאני הכי לא רוצה שתהיה בכנסת ובממשלה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > ישיבת הגולשים התמימים חבד > מי לא מצביע/ כן מצביע - למי? ו..למה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext