בית פורומים ישיבת הגולשים התמימים חבד

ערביי ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2006 21:35 לינק ישיר 
ערביי ישראל

מסכנים שכמותם . הם כל כך מקופחים, שכשאני הולך לקרוע את ה*** שלוש שנים כדי לשמור עלי, על משפחתי ועל עם ישראל מפני הרצחנות שלהם ושל אחיהם, הם הולכים לאוניברסיטה ולומדים איך לדפוק אותי.

כל כך מקופחים , שכשאני נאלץ ללכת למילואים, הם "מפגינים" עם דגלי אש"ף החמאס והחיזבאללה, זורקים אבנים, בקבוקי תבערה ומוטות ברזל, או סתם מסייעים לביצוע פיגועים נגד המשפחה והחברים שלי.

כל כך מסכנים , שלמרות שהם מהווים 20% מאוכלוסיית המדינה, הם זוכים ב-50% מתגמולי הביטוח הלאומי. הם כל כך אומללים, שגביית המיסים במגזר הערבי היא מגוחכת, והנתונים על כך ידועים לכל מי שמעוניין לדעת אותם. מילא שמדובר במיסי המדינה כמו מס הכנסה ומע"מ, אבל הם גם לא ממש טורחים לשלם את המיסים העירוניים שלהם, ועוד מצפים מהממשלה לכסות את הגירעונות שהם יוצרים.

כל כך מקופחים , עד שברשויות המקומיות שלהם הם מעסיקים את כל החמולה, וכל שתי דקות דורשים ומקבלים מענקים מהממשלה כדי שהרשויות לא יקרסו.

ואם מענק כזה יתעכב אפילו ביום, זאת כמובן ההוכחה לכך שישראל היא "גזענית".

כל כך מופלים , עד שכל המגזר הזה חי בבתים צמודי קרקע, יעני וילות, ולמעשה - טירות ענק. מאות אלפי בתים במגזר הערבי נבנו שלא כחוק, ואל תספרו לי ש"אין להם תוכניות מתאר". אין תוכניות, כי הם לא עושים שום צעד בכיוון של תכנון המרחב העירוני. אם אתם לא יודעים, ועדת התכנון המקומית היא זו המאשרת תוכניות מתאר מקומיות, וזו האחריות של הרשויות המקומיות הערביות לדאוג לאנשיהם. אבל הרבה יותר קל לבנות בניגוד לחוק בישראל. אף אחד הרי לא מעז להרוס בית של ערבי, בעוד שאם אני רק אתקין פרגולה או אסגור מרפסת שלא כחוק, יעמידו אותי לדין ויחייבו אותי בהוצאות ההריסה ובהוצאות משפט, בנוסף על הקנס.

כל אחד מהם חי על ג'בל משלו כאילו האדמה היא משאב לא מוגבל בארץ הזו. תושבי סכנין מתלוננים על "הפקעת אדמות". הם רק שוכחים לציין שבסכנין חיים 20 אלף איש על שטח של 8,000 דונם, בעוד שברמת גן לדוגמא חיים למעלה מ-150 אלף על שטח של 12,000 דונם שרבע ממנו הוא פארקים וגנים. חיים טוב, הערבים. מספיק לנסוע בוואדי עארה ולראות על איזה שטח יושבים יישובים כמו אום אל פאחם ומוסמוס.

הם כל כך מסכנים , עד שישראל היא המדינה היחידה במזרח התיכון שבה ערבי יכול לבחור ולהיבחר בבחירות דמוקרטיות חופשיות, שבה ערבי נהנה מכל החירויות האזרחיות שבמדינות ערב אנשים אפילו לא חולמים עליהן, ושבה ערבים יכולים להפגין בלי לחטוף כדור בראש. ולמי שעוד לא הבין - מה שקרה כאן באוקטובר 2000 לא היה "הפגנות", אלא סיוע פעיל לאויב שפתח באותם ימים ממש במלחמה נגד ישראל. בכל מדינה אחרת, אוכלוסיה שהייתה מנסה לחסל את אזרחי מדינתה-שלה בכבישים באמצעות אבנים, בקבוקי תבערה, מוטות ברזל ונשק חם הייתה סופגת 13,000 הרוגים, ולא 13.

הם כל כך אומללים , עד שמותר להם להזדהות בגלוי עם הגרועים שבאויבינו - איראן, חיזבאללה, החמאס, סוריה, הג'יהאד האיסלמי וכל שאר הכולרות - ואיש אינו מעלה על הדעת ברצינות לדרוש מהם נאמנות מינימלית למדינתם.

הם כל כך מקופחים , עד שלעולם לא תראו שבמסגרת "איחוד משפחות" איזשהו ערבי יבקש "להתאחד" ב"פלסטין", "ירדן", "מצרים" או "סוריה". הפלא ופלא - תמיד תמיד הם מעוניינים להתאחד דווקא במדינה ה"גזענית" הזו! באמת מעניין. אולי כדאי שמישהו ייתן פעם את דעתו על התופעה המרתקת הזאת.

הם כל כך מופלים , עד שבכל מדינת ישראל לא תמצאו ערבי אחד שמוכן לעבור ל"פלסטין" - מדינה שבה כל האזרחים הם בני עמו, דוברים את שפתו, מאמינים בדתו ומנופפים בדגל האהוב עליו. הם אפילו לא מוכנים להישאר במקומם ושגדר הגבול תעבור ממערב להם ותשאיר אותם בשטח "פלסטין", בלי שייאלצו לעזוב את הבית. אפילו תושבי אום אל פאחם - רובם תומכי התנועה האיסלאמית וההסתה האנטישמית של ראאד סלאח - אינם מוכנים לשמוע על האפשרות שהגדר תעבור ממערב להם והם יסופחו ל"פלסטין" על בתיהם ורכושם. אבל הרי הם "פלסטינים", לא? והרי לא טוב להם במדינה יהודית "גזענית", לא?

מה לעזאזל קורה כאן?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2006 02:43 לינק ישיר 

ארדן , דברים "יפים" כתבת.
אשאל הפוך על הפוך :
איפה תנועות ואירגונים לרווחת האדם היו כשפינו את תושבי ארץ ישראל וזרקו אותם קיבינימט?
איפה אותם צדיקים שמתנגדים לטרנספר - היו בזמן "ההתנתקות"?
מי גידל כאן את ערביי ישראל?  שבכלל הצירוף ערבי וישראל לא נשמע ולא נראה לי.
אם אתה שואל אותי , באופן חד משמעי אענה לך : גירוש מיידי לכל הערבים והבדואים והדרוזים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2006 23:32 לינק ישיר 

מגי , תודה רבה .קבלי פרחים
רק הערה קטנה שבין הדרוזים "ידידנו" נמצאו גם מרגלים.אפילו קציני צבא ששיתפו פעולה
עם האוייבים.ובדואים נמצאו שהסיעו מחבלים לצורך פיצוץ המרכז.(בטח כבר שצלילי הטילים השכיחו את האוטובוסים המפוייחים).לא חשוב אנחנו תמיד שוכחים.
בכל אופן לכל היפיי נפש ובני האצולה ובניהם אראלסגל - לך תקנה דירה או וילה ברמלה
או בלוד.
אחלה ציטוטים שלא טרחתי לקרוא כי נכון להיום התמונה היא שכולם אוייבינו!!!
ואם הם לא אוייבים בפועל בוודאי בכוח ואם הם לא אוייבים המאיימים בנשק הם אוייבים שמאיימים על קיומינו כאן כרוב!!!
בשיטת הדמוקרטיה עוד מעט יהיה כאן ראש ממשלה ערבי.נראה אם תקבל קיצבת זיקנה או
ביטוח ילדים כשהם ישלטו פה.אולי תשלח להם ציטטות יפות והם יתנהגו אליך נחמד. אולי אפילו יסכימו לתת לך סירה שתוכל להפליג בלב ים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2006 09:02 לינק ישיר 

טל

חבל שלא קראת

אני אתרגם לך: שאול המלך חשב בדיוק כמוך לגבי הגבעונים, וכתוצאה מכך, חרה אף ה' בישראל והיה רעב כבד במשך 3 שנים. וכדי לכפר על הפשע, היו צריכים להוציא 7 מבני שאול להורג.

גם בסדום שנאו אורחים זרים, והתוצאה - סעי לשם ותראי...

עם כל הכבוד לנו, לא אנחנו בראנו את העולם ולא אנחנו מנהלים אותו. יש דין ויש דיין, ואם לא ננהג בצדק, לא תהיה לנו זכות קיום.

לגבי מרגלים -
פעם תפסו יהודי ממנרה שריגל למען הערבים. אז האם צריך לגרש את כל תושבי מנרה? או אולי את כל הקיבוצניקים?
פעם תפסו יהודי אחד מהיישוב אדורה (התנחלות בהר חברון) שמכר נשק לערבים. אז האם צריך לגרש את כל תושבי אדורה מהארץ? או אולי צריך לגרש את כל המתנחלים, כי כולם מרגלים?
ומה תגידי על כל החרדים שעושים עסקים עם ערבים, למשל http://masoret.hevre.co.il/hydepark/item.asp?id=2182&cat_id=1 - ונותנים פרנסה לאויבים שלנו? אולי צריך לגרש את כולם מהארץ?

האויב האמיתי הוא, לא מי שמאיים על הרוב היהודי, אלא מי שמאיים על האופי היהודי של המדינה, ורוצה להשליט כאן חוקים של עוול וכפיות טובה.

[והכי גרוע, שהדברים האלה באים ממישהי שלא רוצה לשלוח את הילדים שלה לשרת בצבא... הדרוזים והבדווים מוסרים את נפשם כדי שאת והילדים שלך תוכלו לחיות בשלוה בבית, ואת, לא רק שלא מוכנה להשתתף במאבק, אלא גם רוצה, לאות "תודה", לגרש אותם מכאן... "כמעט כסדום היינו, לעמורה דמינו".]
תוקן על ידי - אראלסגל - 16/08/2006 9:17:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2006 08:12 לינק ישיר 

הנה סיפור שקרה לי לא מזמן: הסתובבתי באיזשהו מרכז מסחרי (מפאת כבודו, לא אזכיר את שמו) וחיפשתי מקום כשר לאכול. חצי שעה הסתובבתי שם ולא מצאתי, עד שמצאתי דוכן פלאפל כשר למהדרין. מתברר שהוא שייך ל... ערבי. קניתי שם, וגיליתי שהוא טעה ונתן לי יותר מדי עודף. זכרתי שעל-פי ההלכה, לא חייבים להחזיר אבידה לגוי. אבל אז אמרתי לעצמי: "איך זה ייתכן?! לכל בעלי החנויות היהודיים, שלא שומרים כשרות, אני חייב להחזיר - ולערבי ששומר כשרות אני לא אחזיר?! והרי בזכותו יש לי עכשיו מה לאכול!" אז החלטתי להחזיר לו.

הכרת הטוב היא הבסיס לקבלת התורה - במקומות רבים בתורה נאמר שהסיבה שצריך לקיים את התורה היא כי "אני ה' אלהיכם אשר הוצאתי אתכם מארץ מצרים", כלומר, אנחנו חייבים טובה לה'. ולכן, לפני שמתעמקים בפרטי הלכות, צריך קודם כל להתנהג על-פי מידת הכרת הטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2006 10:44 לינק ישיר 

מה שסיפרת - זה נקרא מוסר אובייקטיבי, מוסר נכון, לעומת מוסר סובייקטיבי, שהוא לפי הנוהגים.

מוסר אובייקטיבי מחייב להחזיר במקרה כזה, בין אם לשומר כשרות או לא, בין אם לאדם יהודי או גוי. וכך נהגת, בחוש טבעי.

מוסר סובייקטיבי מתאים עצמו לפי הנוהגים החברתיים. מוסר סובייקטיבי איננו חוקי שמיים, משום שאינו נכון לכל מקום, לכל תרבות ולכל מקרה. מוסר אובייקטיבי כן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2006 13:01 לינק ישיר 

אכן

והגרוע מכל שאנו ממנים מכספינו כספך וכספי וכספי תושבי יש"ע שסובלים מהתגרות וטביחות הערבים באזורם, את חה"כנ הערבים.
הנ"ל נוסעים ברכבים מפוארים לא להם
חיים ברמה שאנו רק נחלום עליה
ולא פוסקים להסית לרציחתינו היהודים

והממשלה העיוורת השמאלנית שלנו נותנת להם במה בשם הדמוקרטיה
אם זה לא מטורף מה כן ?

איך מנשלים אותם מכסאותיהם ומהרמקול=הרובה שאנו נותנים להם ?
איך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2006 10:53 לינק ישיר 

"איך?"

קודם כל, מפסיקים להאשים אותם, ומתחילים להבין איך הגענו למצב הזה, והתקיימו בנו הקללות שבתורה דברים כח43-44: "הגר אשר בקרבך יעלה עליך מעלה מעלה, ואתה תרד מטה מטה. הוא ילוך, ואתה לא תלונו; הוא יהיה לראש, ואתה תהיה לזנב"

אחר-כך, עושים מבצע "שינוי כיוון" כדי שיתקיימו בנו הברכות שבתורה דברים כח13: "ונתנך ה' לראש ולא לזנב, והיית רק למעלה ולא תהיה למטה, כי תשמע אל מצות ה' אלהיך אשר אנכי מצוך היום לשמר ולעשות*--n*"

*--z*

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2006 11:55 לינק ישיר 

איך הגענו למצב הזה? חצי עבודה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2006 02:23 לינק ישיר 

זה יותר גרוע מחצי עבודה.
לקחנו את ההגה שמאלה ונתקענו עם הפרצוף בקיר כל הגוף שלנו כעם שבור ומשותק!!
לכן , חובה לקחת את ההגה ימינה חד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ודרך אגב אין מה לחשוש כי בצד ימין אין קיר.
ככתוב "ימנו תחבקני.."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2006 03:25 לינק ישיר 

שלום
נראה לי שהאשכול הזה קצת קיצוני בדעותיו     גם אני מרגיש שרוב מי שלא יהודי בארץ הזאת ברגע שיקבל פקודה אז הוא ינסה להפיל אותנו     אבל מה יעזור לי לחשוב על האנשים האלה ככה   ,ומה אם אני טועה?        מה שאני החלטתי זה להכין את עצמי ליום שהפקודה תגיע אבל עד שהם לא יעשו את הצעד המחייב אז אני אשפוט אותם לכף זכות
טל   נשמע שיש לך איזשהו פתרון למצב   אם יש לך אז אני אשמח לשמוע פתרון פרקטי אפילו קיצוני (אבל פרקטי)
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2006 20:45 לינק ישיר 

טלוש,
כמה חבל שכל ממשלות הימין שהיו כאן מאז בגין - דיברו ימין ועשו שמאל, יותר שמאל משהשמאל היה חולם אי פעם לעשות. וכל ממשלה שהגיעה היתה גרועה מקודמתה.
לדעתי בגין התחיל את המפולת. הוא הראה את הכיוון, ואף אחת ממפלגות הימין לא העזה לשנותו ולא עשתה דבר לכיוון המצע שהבטיחה. להיפך. 
ממשלות הימין עסקו בהתרפסות - הן בפני השמאל, הן בפני העולם והן בפני הערבים. 
היום יש לנו ברוך השם ממשלה בלי שום צבע בכלל. אשרינו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2006 22:02 לינק ישיר 

היה צדק אם הערבים המתנגדים למדינה, או עשו משהו לרעה קיצוני,
יש פשוט לגרש בלי שום רחמנות.
כך שהיו חיים פה רק אלה שמעונינים כמונו לטובת המדינה.
ואלו המכירים את מדינת ישראל.
המרגלים, המתנגדים, המסיתים וכו' להוציא מתוכנו ומיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2006 00:36 לינק ישיר 

מגי , כתבתי בדיוק את מה שהעלית פה.
בגין התחיל את העניין של "שטחים תמורת שלום"
ומאז.....הגענו עד הלום.
את צודקת בעניין שהימין עושה שמאל יותר מימה שהשמאל חולם בלילולתיו הנעימים.
הדיאו , מה קשה להבין שצריך לגרש את הערבים מכאן.
או לפחות שיהיו כאן הערבים ה"לא מזיקים" (שלא ניתפסו עדיין) - בתנאים מסויימים!!
לא כאזרחים כמוני. זו "מדינת היהודים" - אמורה להיות.
אני תוהה אולי תעזרו לי :
למה לגרש יהודים מביתם וכך לגזול את פרנסתם ולשבור את רוחם - גזל שלא יעשה בשום מקום
שלא לדבר על הנזק הביטחוני....
מאוד ברור איך מבצעים את זה ללא קושי גופני , שיכלי , רוחני וללא רחמים וללא פיצויים הולמים וללא פיתרונות אנושיים וכו'
למה את זה קל להבין ולבצע ??????????????????????????????????????????
מה קשה להבין שמי שחי במדינה מסויימת ותומך באוייביה - דינו גירוש - ותאמין לי גירוש לפרס יחשב!!
מה לא ברור?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2006 07:01 לינק ישיר 

טלי, ליהודים בישראל לא ברור בכלל איך מנהלים מדינה, ויותר מזה - לא ברור להם בכלל שמגיע להם לחיות. הם מצטדקים כל הזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2006 20:12 לינק ישיר 

גונידוב, ברוך הבא לישיבת הגולשים!!!

ספר לי על מבחן הודאות הקרובה, בבקשה.

וגם על הערכים אותם למדת מגירוש יהדות ספרד ומגלות בבל.

ובבקשה שמור טיפונת יותר על קור רוח אחי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > ישיבת הגולשים התמימים חבד > ערביי ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext