בית פורומים ישיבת הגולשים התמימים חבד

סגולה לעילוי נשמת ו תיקון להפלה להביא תינוק לעולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/7/2021 12:19 לינק ישיר 
סגולה לעילוי נשמת ו תיקון להפלה להביא תינוק לעולם

קראתי פעם סגולה מפי הרב קנייבסקי לעילוי נשמת נפטר , לתרום לעילוי נשמת הנפטר סכום כסף שיציל ילד מהפלה , עוד כתב הרב שארגון אפרת מצילה ילדים מ מוות ודאי והרי אותם עוברים הם חסרי ישע ולעיתים קרובות ההפלה נעשת בגלל המצב הכלכלי , ארגון אפרת מסייע להורים או לחד הורה הרוצה להפיל תינוק להביא את הילד לעולם באמצעות תמיכה כספית ודאגה לצרכי התינוק עד הפרטים הקטנים , כך שזה נפש תחת נפש , הבאת נפש לעולם תמורת נפש הנפטר וזו סגולה לעילוי נשמת הנפטר , באגודת אפרת קראו לזה נפש תחת נפש, שמעתי גם שמעתי שזוגות שתרמו לאגודת אפרת בהבאת תינוק לעולם זכו ונפרדו בהריון תקין ברוך ה' "עלה לשמיים עם 80,000 נשמות מאחוריו": ראיון מעצים על ד"ר אלי שוסהיים תמר שניידר י' אב התשפ"א | 19.07.21 | 10:15 לאורך 45 שנה עמד ד"ר אלי שוסהיים בראש אגודת 'אפרת', וזכה להציל את חייהם של כ-80,000 ילדים. אז איך מגיע רופא כירורג לעסוק דווקא בהצלת חיי עוברים? עם אילו אתגרים היה עליו להתמודד? ומה גרם לו לוותר בצעירותו על התואר ברפואה, אחרי שנתיים של לימודים מפרכים? לכתבה המלאה: www.hidabroot.org/article/1156580 כתבה זו נשלחה מהאפליקציה של הידברות למכשירים ניידים. להורדת האפלקציה מ Google, לחץ כאן להורדת האפליקציה למכשירי אייפון (IOS) , לחץ כאן ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אפליקציה מבית www.gaiamobile.com

תוקן על ידי נהוראי770 ב- 19/07/2021 12:19:29

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2022 22:19 לינק ישיר 

*פניה אישית אליכם אחים ואחיות יקרים ואהובים* בשבוע הבא ברצוני לחלק אי"ה ערכות חג מהודרות *ליותר מחמישים ילדים וילדות יתומים...* שלומדים או שלמדו בעבר בבית ספרי, שלכל אחד מהם יש סיפור ענק קורע לב שהוא סוחב על כתפיו בשתיקה ובדמעות וממתינים לקבל ערכת חג. *בעיקבות אסון מירון השנה נוספה לצערנו משפחה עם 8 יתומים...* כבכל שנה ה' זיכני לפקח על הקניה והחלוקה בעצמי ולעשות זאת עם ילדי וילדותי כך שכל התרומות הינם למטרה קדושה זו. באפשרותכם "לאמץ" ילד/ילדה. *תוכן הערכה יהיה בהתאם לסכום שאזכה לאסוף.* 20 שנה שבכל פעם אני ניגש למלאכה שאין בידי אפילו ערכה אחת, אבל בזכות הערבות ההדדית בסוף נגיע אי"ה לכולם. עלות ערכה אחת 250 ₪ במידה ולא נצליח להגיע לכל הסכום הערכה תהיה בעלות פחותה יותר. במידה ונזכה להגיע ליעד נחלק אף לעוד 36 ילדים וילדות ממשפחות חד הוריות ערכות בעלות 100 ₪. ניתן למסור שמות לתפילה ולברכה. למעוניינים להיות שותפים עימי במצווה זו ניתן לתרום בביט למספר שלי 054-74-666-77 או בהעברה בנקאית ניתן לעשות זאת בכספי מעשרות. בורא עולם מבטיח: *"אם אתה משמח את שלי, אני משמח את שלך"...* חג פסח כשר ושמח חג של גאולה וישועה אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > ישיבת הגולשים התמימים חבד > סגולה לעילוי נשמת ו תיקון להפלה להביא תינוק לעולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext