בית פורומים אוהבי תורה

צלילה לדתיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/8/2005 13:24 לינק ישיר 
צלילה לדתיים

למעוניינים בקורסים ופעילויות צלילה לציבור הדתי - קיים איגוד בשם "צולל עם כיפה"
הקורסים שהם מציעים הם ברמה דתית גבוהה מאוד!!!
וחוסר פשרות מבחינה מקצועית..
050-9091290
או [email protected]

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2005 00:38 לינק ישיר 

בס"ד

אני לא יודע אם אתה מהמארגנים או סתם מצטרף.
על כל פנים, אני ממליץ בחום שתשאל את רבך מה יש לבדוק לפני שאתם נרשמים: זה לא רק צניעות ושבת, זה גם אוכל, סוג משתתפים (והדיבורים אשר יהיו שם), אווירה כללית, וכו'. הרב יגיד לכם.

ומצווה לא פחות חשובה: "ונשמרתם": אם יש לכם ספק כלהו (לגבי המדריך, הציוד, מזג האוויר, המצב הבריאותי, מיקום הצלילה, רמת האחראיות של האנשים בקבוצה), אני חוזר, ספק כלשהו, לא צוללים. אם מישהו גורר אתכם מעבר לעומקים המוסכמים או מעבר לערכים בטבלאות, לא צוללים. לא צוללים בלי לעבור קודם: אימון על קרקע, שיעור תיאורטי, והדרכה על מקרי חירום ל"ע. תבדקו איזה מועדון עומד מאחורי זה, האם הם חברים בהתאחדות, האם הם פועלים ברישיון. ראינו כבר הכל כולל הכל, וגם יותר מזה.

חוצמיזה תעשו חיים ותיהנו מנפלאות הבריאה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2005 23:44 לינק ישיר 

הידיעה על קורס צלילה דתי שמחה אותי. לא שאני הולך לשם מחר, אבל בגדול זה מענין אותי וטוב לדעת שיש אפשרות כזה. יש לך אפשרות לומר את טווח המחירים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2005 04:05 לינק ישיר 

טווח המחירים לקורס הכולל תוכנית נפרדת לחלוטין!!!
(אגב - דבר שלא קיים בשום מקום בעולם!! אז שלא יעבדו עליכם..) וכל מה שצריך לקורס ברמה הבטיחותית הגבוהה ביותר (וזה עונה על התגובה הראשונה..) כולל לינה והטבות בשווי של כ700-1000 ש"ח = מחיר קורס כוכב ראשון + כוכב שני (שני קורסים) הוא 1600 ש"ח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/7/2016 09:56 לינק ישיר 
מגניב

היי,

זה נשמע ממש מגניב לעשות קורס צלילה באילת רק של דתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אוהבי תורה > צלילה לדתיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext