בס"ד מלחמה מחרידה שלא הייתה כמוה מעולם בימי העמים
---------------------------------------------------------------------
אכן מאז ימי ההונים והמונגולים,דרך תולדותם המזויעה של הרומאים
או באם ניקח את ההסטוריה של חמש מאות השנים האחרונות,
לא הייתה מעולם מלחמה זוועתית כזאת כמו מלחמת העולם השנייה.
הלב מצטמרר לנוכח גילויי האכזריות הקשים של השטן ההוא מברלין.ובני בריתו הנאצים ימש"ו
והמוזר והתמוה מכל הינה הנכונוות הזאת של רוב העם הגרמני לשתף עמו פעולה.או כמו שאמר חייל גרמני (מדובר בספר של אנתוני ביורור נפילת ברלין )לשותפיו לקרון הרכבת ואני מצטט "יש לי מה לומר לכם"צעק החייל ודממה נפלה בקרון "גם אם אתם לא רוצים לשמוע את דברי תפסיקו ליילל "אנחנו מוכרחים לנצח במלחמה הזאת,אסור לנו להתייאש.אם אחרים ינצחו במלחמה הזאת ואם יעשו לנו חלק קטן ממה שאנחנו עשינו בשטחים הכבושים בתוך כמה שבועות לא ישאר בחיים אפילו גרמני אחד"בקרון השתרר שקט עמוק כל כך עד שהיה אפשר לשמוע סיכה בנופלה על הרצפה.(עמוד 197)
כולם תסכימו שזוועת הזוועות התחוללה כנגד העם היהודי.
ששה מליוני יהודים טולטלו ממקומותיהם עלידי החיה הנאצית
מתוכם מליון ויותר ילדים קטנים והושמדו באכזריות שאין כמוה בכל
ימי האנושות.וכל זאת לפני דור וחצי .והרי היהודים בכלל לא נלחמו כנגד הצורר הגרמני מה להם ולמלחמה הארורה הלזאת.?
אני טוען לעניות דעתי שכל זאת יכול לקרות בעמים שאין השם המבורך מצוי בליבם.כלומר הם הולכים ומתפללים לק.ב.ה אך באמת ובתמים זה הכל בוקי סריקי.לא אמיתי לא רציני מעל לכל הנהיה הזאת אחר משיח השקר הכזבן הגדול המוליך אחריו גם בימינו אנו כמלירד.
בני אדם כסומים בארובה בלי דעת לאן הולכים.
הרי ברור לחלוטין שגם הם יודעים הנוצרים שכל "דתם"הינה פרי המצאה של אדם כל הכנסיות המפוארות הטרקלינים המהודרים הכל כזב מתחילתו עד סופו,ולכן הם שונאים כל כך את עם ישראל שבלבם
הם יודעים שרק העם יהודי הוא אוחז במידת האמת.
רק לו נתן מלך מלכי המלכים תורת אמת במעמד הר סיני לעיני שש מאות אלף עדים נאמנים.אך תחת לקבל מה שהשם יתברך רוצה הם משמידים את התקוה היחידה שלהם לעולם הבא,
ואני אומר לכם בני המערב את הדברים הקשים הללו דווקא כיהודי שאמי יהודייה מיוחסת ז"ל ואילו אבי עליו השלום גוי נכרי מאנגליה.
אכן התקווה הבלעדית שלכם הינה זה להצמד לתורת ישראל ולעשות מה שהשם יתברך קבע לכם בתורתו הקדושה דהיינו לשמור בדקדקנות מרובה את שבע מצוות בני נח המסולאים מפז
שאין חקר לגדולתם שבאם הייתם מקיימים אותם בעבר לא יכול להיות מלחמה כזאת כמו מלחמת העולם השנייה.
לא יכול להיות בשום פנים ואופן.!!!! (הרי אדם רוצח את חברו בדם קר כבר איבד את זכותו לעלם הבא).
ןלהלן שבע מצוות בני נח כפי שהם כתובים בספר עם לעז קס"ג קס"ד
פירוט המצוות כתובה בספר.
א. לא לעבוד עבודה זרה
ב. אסור שפיכות דמים
ג. אסור לבא על שש עריות
ד. אסור גזל
ה. מינוי שופטים ושוטרים
ו. ברכת השם
ז. אסור אבר מן החי
נ.ב המצוות הללו מוזהרין כל בני האומות באם מקיימים אותם לשם מצוות השם נקראים חסידי אומות העולם וזוכים לגן עדן
(ציטוט מילה במילה מתוך הספר)