בס"ד
הסרט הביוגרפי על וינסטון צרציל
אכן המנהיג הדגול הבריטי עשה דברים חשובים ביותר לאנושות
שעה שהתייצב עם עמו כנגד נוכל הנוכלים הרשע המרושע היטלר ימש"ו.לבד לגמרי עמד ולא נכנע כנגד מה שנראה סוף הציביליזציה.
ועל כך יש לו הוקרה רבתי מצד העם היהודי לדורותיו.
חמש פעמים ראיתי את הסרט הנ"ל אך מעניין שהעם היהודי וסבלותיו
לא מוזכרים כלל.
הרי כל המלחמה של ימש"ו וזכרו שאינני רוצה להזכיר את שמו הטמא
עוד,הייתה בראשית כל כנגד העם היהודי איך הוא קם הנבל התמהוני הלזה הרי כל הפרוגרמה שלו התבססה על שנאת ישראל.
הוא ימש"ו רצה גם לחסל גם יהדות אנגליה זאת לפי מסמכי ואנזה.
למחות כליל את העם היהודי מתחת שמי השמיים.
אפילו אושויץ וברגן בלזן מוזכרים אך אין שמץ לכך ששם רצח שטן השאול,שליש מהעם היהודי.(ובינהם אחות אימי ומשפחתה שנרצחו בטרבלינקה)
ועל כך אני מיצר שהרי לפי "עמוד האש"צרציל היה ידידו של עם ישראל,וגם תכנן להקימה את מדינתה אחרי המלחמה.
אז איך העם הבריטי שעשה מעשים כל כך חשובים למען האנושות שהציל עולם ןמלואו מלרדת אל שחת איננו מבין שאלמלא
סייעתא דשמיא ברורה ועקבית לא היה יכול להיות שום נצחון.וכי מי נתן בלבו של ימש"ו וזכרו את הרעיון לפלוש לרוסיה.רק הבורא יתברך שהנו המנהיג האמיתי של עולמנו.והוא נתן לעם ישראל את התורה הקדושה במעמד הר סיני לעיניהם של שש מאות אלף עדים בני ישראל.
ושם בתורה מצויין במפורש שהגויים בני אומות העולם יזכו לעולם הבא רק עלידי שיקיימו שבע מצוות בני נח.
ואני אומר לכם בריטים נכבדים את הדברים הללו כבן לאמא יהודיה עליה השלום וכבן לאב נכרי מאנגליה.מי אני ומה אני לעומת דבריהם של גדולי ישראל בהם הרמב"ם ,רבינו בחיי,
ספר החינוך (בסוף)וגם בספר מעם לעז.מעל לכל זה כתוב בספר בראשית לפי פירוש של רבינו בחיי
ולהלן שבע מצוות בני נח
א. לא לעבוד עבודה זרה
ב. איסור שפיכות דמים
ג. אסור לבא על שש עריות
ד. איסור גזל
ה. מינוי שופטים ושוטרים
ו. ברכת השם
ז. אסור לאכול אבר מן החי
נ.ב-כל המצוות האלו מוזהרין בהן בני כל האומות ואם מקיימים
אותם לשם מצות השם נקראים חסידי אומות העולם וזוכים
לגן עדן(ציטוטו מילה במילה מתוך הספר עם לעז בראשית קס"ג
קס"ד)