בס"ד
רוסיה ושבע מצוות בני נח !!!
--------------------------------------------
אכן בלבנו מהדהד קול הפרשים הרוסיים החופזים וממהרים לחסל עיירות שלמות ברחבי רוסייה. מנבכי עולמו של הצאר ניקולאי נשמעת קול צווחת אם יהודיה לנוכח חטיפתה של בנה
לצבא הרוסי בגזרת הקנטוניסטים הידועה לשמצה.
ונוכל עוד להוסיף פרטים מזעזעים על מחנות בסיביר הקפואה העמוסה בציונים ביהודים
ובחבר סטלין שהרג סתם כך מליונים מבני עמו.ועל כך שבמו ידיו טרף את יהדות ברה"מ.
אך באם נהייה הוגנים הרי מלחמתה של ברה"מ בשטן ההיטלרסטי היא הינה מתגמדת והופכת ללא כלום,שאלמלא ניצחה רוסיה את העם העמלקי הגרמני במעשי גבורה הרואים יוצאי דופן.
ספק באם הייתה תקומה לעולמנו.
אין בלבי גאווה והתנשאות בשעה שאני כותב שקיומו של עם ישראל הינו צורך שאי אפשר בלעדיו.זה בדיוק כמו שתגיד שיכול לתבל ומלואה להתקיים בלי אוויר לנשימה,
או לשמש המאירה הזורחת על פני היקום כולו.ברור מאליו שאי אפשר לעולמנו בלעדי אותה חוקיות נפלאה כך גם בעולמו של הק.ב.ה שברא בששת ימים אין אפשרות לקיומו של העולם
אלמלא עם ישראל עוסק בתורה הקדושה ומקיים את מצוותיה.
כל זאת קבע מלך מלכי המלכים במפורש בתורה הקדושה החובקת כל העולמות.
כתוב על כך במפורש בספר בראשית לפי פירושו של אחד מגדולי המפרשים התורה תמימה.
"וירא אלוקים את כל עשה והנה טוב מאד ויהי ערב ויהי בקר יום השישי"(בראשית א פסוק ל"א)
"יום השישי.ה! יתירה למה לי אמר ריש לקיש,מלמד שהתנה ה ק.ב.ה (תנאי)עם מעשה בראשית
ואמר להם,אם ישראל מקבלין את התורה אתם מתקיימין ואם לאו אני מחזיר אתכם לתהו ובהו"
אינני קומוניסט מעולם לא הייתי אני עצמי נולדתי ארבע שנים לאחר השואה בן לאמא יהודייה מיוחסת ואבא נכרי מאנגלייה.
שלושה וחצי מליון חיילים גרמנים הסתערו על רוסיה בבליצגריג איום ונורא.
אלפי טנקים אלפי מטוסים ואלפי תותחים תפסו את הצבא הרוסי לא מוכן כלל
ותוך מספר שבועות חנה צבאם כמאה קילומטר ממוסקבה.יחידות הסיור שלהם ראו את צריחי הקרמלין.
כל העולם חשב שזהו זה הגיע שעתה של רוסיה ליפול ועמה אכן יתמוטטו מערכות עולם.
וגרמניה הרשעה המרושעת אמנם תשלוט במשך אלף שנים.במחי יד אחת תחזיר את העולם
כולו לתהו ובהו לימים שלפני המבול.
כאן בקרב על מוסקבה שהשתתפו בו שבעה מליון בני אדם תחרץ גורלה של האנושות לשבט או לחסד.שמץ של ספק אין בלבי שמדינת הענק הלזאת עם כל בעיותיה הצילה את האנושות כולה
מלהגיע אל תהום שממנו לא עולים לעולם.ממלכת אושוויץ עמלקית גרמנית בניהולו של גדול האשמאדאים שאי פעם פסע בעולמנו. זה מה שעמד על הבלימה ואין שום הגזמה בדברי.
ובודאי יש לו לעם הרוסי את הזכות המוסרית להיות שותפים באמת הגדולה של תורת ישראל.
לקיים את שבע מצוות בני נח שרק עלידן יש לו לבן נכר את הזכות להיות שותף בעולם הבא.
להלן שבע המצוות המצוינות בספרו של הרמב"ם היד חזקה.ספר שופטים הלכות מלכים
פרק ט-י
א.איסור עבודה זרה.
ב.איסור שפיכות דמים
ג.איסור גילוי עריות
שאר ארבע המצות כתובות לפי פירושו של הרב זמיר כהן
א.אבר מן החי
ב.ברכת השם
ג.גזל
ד.דינים מינוי שופטים ושוטרים
בברכה אלון נאור
נ.ב להלן מה שכתב הרמב"ם בסוף פרק ח הלכה יא "כל המקבל עליו שבע מצוות ונזהר לעשתן,הרי זה מחסידי אומות העולם ויש לו חלק לעולם הבא.והוא שיקבל אותן ויעשה אותן מפני שצוה בהן
הקדוש ברוכו בתורה,והודיעני עליד משה רבנו,שבני נח נצטוו בהן.אבל אם עשאן מפני הכרע הדעת
אין זה גר תושב,ואינו מחסידי אומות העולם ולא מחכמיהם