בית פורומים אוהבי תורה

לרב אמנון יצחק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2010 09:26 לינק ישיר 
לרב אמנון יצחק

בס"ד

לרב אמנון יצחק שלום רב !! 

א.יסלח לי כבוד הרב אבל לעניות דעתי שוגה הרב הנכבד שגיאה

חמורה בכל מה שנוגע למדינת ישראל.

באם עם ישראל לא היה מנצח את הערבים במלחמת העצמאות  

הרי המופתי וחבר מרעיו היו עושים לנו שואה עוד יותר גדולה מאשר ימש"ו מגרמניה ,כך הם תכננו שני הצוררים שונאי ישראל

באופן האירוני הודות למדינה אתה כבוד הרב ואנוכי

(בן קיבוץ של השומר הצעיר עשרים וחמש שנים בתשובה)

יכולנו לחזור בתשובה ויחד אתנו כמיליון חוזרים בתשובה.

וגם כיום עומד בפתח הדלת צורר היהודים של דורנו מאיראן מאיים להשמידנו.

ב.כשאני משבח ומהלל את המדינה איני מתכוון לממשלה אלא לציבור הגדול והרחב שלעם ישראל.

הנה במלחמת השחרור נלחם כל העם כולל הללו במאה שערים.

ממשלות מתחלפות ופורחות מעולמנו ואילו המדינה מדינת ישראל עומדת לעד.כי המדינה הנה מאת השם יתברך

אינני טוען שאין בעיות

בודאי שיש.בכל אופן הכוס היא יותר מלאה מאשר ריקה.

וכלום ביציאת מצריים במדבר לא היו בעיות או בתקופת ישיעה הנביא שכינה את עם ישראל בגינויים חריפים כמו "קציני סדום" חסרו צרות.

אני חוזר ואומר לעניות דעתי קיבוץ הגלויות הנפלא   

הפרחת שממותיה של הארץ כולה והקמת צ.ה.ל וגם באם תסלח לי גם לימוד התורה בדורנו הנו מרובה יותר מזה של בית שני כל אלו עומדים לזכותה של המדינה מדינת ישראל כלום עראפאת היה נותן לנו ללמוד אפילו לא סוגיה אחת.?

ג. הנה הקיבוץ ממנו אני בא יושב בפתח עמק יזרעאל בשנות העשרים קראו לו הערבים "עמק המוות וברחו ממנו כל עוד נפשם.

.הנה באו אבות הקיבוץ שנמלטו בעור שינים מהצורר הגרמני ימש"ו אקדמאים דוקטורים רופאים והתחילו לעבוד

מי נתן להם לקיבוצניקים את הכוח לעבוד את האדמה שש עשר שעות ביום(אני לא מגזים כלל)אנשים שמעולם לא החזיקו טורייה בידיהם

ולאחר מעט זמן הפך העמק לאסם התבואות של ארץ ישראל

.רק השם יתברך הוא זה שנתן להם את הכוח ואת היכולת

רק הוא בחסדו הגדול

בויכוחים שלי עם בני דורי אני טוען כלפיהם לא כולם שונאים אתכם,כך הם התרגלו שכל מי שחוזר בתשובה הופך להיות אויבם.קשה להוציא את זה מדעתם שיש כאלו שמעריכים את מה שעשו למען עם ישראל, מה שלא תעשו אני אומר להם במידה והם נותנים לי לדבר. 

מעל לכולנו עומד מלך מלכי המלכים הק.ב.ה שנתן לנו תורת חיים לפיה אנחנו כיהודים חייבים ללכת

.   לשמור שבת ללמוד תורה וכו וכו.....

בברכה אלון נאור נוה יעקב 414.5 ירושלים

נ.ב בן קיבוץ הזורע אמי ז"ל הנה יהודייה מיוחסת(נכדה של האדמור מאוזורוב)

ואבי עליו השלום גוי נכרי מאנגליה הוא הציל את אמי מהשואה

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אוהבי תורה > לרב אמנון יצחק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext