| נשלח ב-6/10/2004 00:50 |
|
| |
המשיח יבוא ברבע לארבע (בחינת נבואות האוטיסטים)
הסיפור הבא הובא בחדרי חרדים בידי דוד10 בכבודו ובעצמו, מתוך מעריב.
באר יעקב: ילד של אלוקים - קובי אריאלי
ג' הוא נער אוטיסט. מטבע הדברים קשה לתקשר עימו, זו הרי בעייתו העיקרית. עם הזמן הפכה מלאכת התקשורת איתו לשורה של התניות שפועלות באופן כמעט מדויק. אבל דבר אחד, שולי למדי, נעלם מעיני הסביבה עד למעשה הגדול והנורא שקרה השבוע. ג' הוא נער אוטיסט. יפה עיניים, חכם ובעל אינטליגנציה רגשית, אבל אוטיסט. הוא בן של חברים, ולכן יוצא לי הרבה לפגוש אותו וגם לתקשר איתו, בדרכו שלו, המיוחדת. הסיפור הבא קרה איתו בעשרת הימים שבין כסה לעשור, אלו שעל שמם יש עכשיו מבצע גדול, "ימי תשובה."
מטבע הדברים, קשה לתקשר עם ג.' זו הרי בעייתו העיקרית. הוא חי בעולם משלו, יש לו שפה משלו ובעיקר קודים משלו להתנהגות. כל מי שנחשף פעם לנערים מסוגו מכיר את הבעיה הזו ואת האתגר הגדול הטמון בנסיונות התקשורת עימם. כשזה מצליח, זה ממלא אותך סיפוק רב וזה כדאי.
חייו של ג' מלאים קודים מגוונים. הקרובים אליו מכירים אותם היטב ופועלים על-פיהם. עם הזמן הופכת התקשורת לשורה של התניות שפועלות כמעט באופן מדויק. בין שאר התניות ההתנהגות הפבלוביות שפיתח ג,' ישנה גם זו: על השאלה "מתי," ובעצם על כל שאלה הפותחת ב"מתי," משיב ג' בחן ובנועם, בקול רם ובוטח בתשובה אחידה: "ברבע לארבע." הסיבה לכך היא כמובן פשוטה. רבע לארבע היא השעה שבה הוא מסיים את לימודיו ונוסע הביתה. כיוון שכך, יוצא לג' לשאול מאות פעמים את השאלה "מתי אבא בא" ולזכות בתשובה האחידה "ברבע לארבע." גם המורה, מצדה, לא מחמיצה הזדמנות לתקשר עם ג,' וגם היא מרבה לשאול "מתי אבא בא," וג' עונה: "ברבע לארבע." כך נבנית התניה התנהגותית.
אנו מעולם לא נחשפנו לעניין הקטן הזה, שלבני משפחתו של ג' מוכר היטב. כמו עוד הרבה סיפורים קטנים, טרגיים ומרתקים שקשורים בו ובמאמצים לתקשר עימו, נותר הפרט הזה נעלם מעיני הסביבה, עד למעשה הגדול והנורא שקרה השבוע.
באחד הימים שלאחר ראש-השנה הלך ג' עם אביו לטייל על שפת הים. ג' אוהב את הים. רעש הגלים ומגע המים מרגיעים ומשמחים אותו. בכל יום שמזג-האוויר מתיר זאת, ג' יוצא עם אביו לטייל על שפת הים. אלא שאותו יום היה יום לאחר ראש-השנה. לא שהתאריך הזה ממש הלהיב את ג' או את אביו, שאינו מן הדתיים, אבל בכל זאת, יש כל מיני דברים שקורים על שפת ימה של תל-אביב ביום שאחרי ראש-השנה.
תוך כדי טיול מגיעה לשפת הים אשה בעלת חזות חרדית ובידה ארגז עם בקבוקים ריקים. משהו בחזות הכללית שלה היה מחשיד מעט, אולם אין דרכו של אבי ג' להשגיח בדברים כגון אלו. הוא בכלל נמנה עם אלו שלא מתערבים לאנשים בחיים. יחיה כל אחד איך שהוא רוצה. רוצה להגיע יום אחרי ראש-השנה בחלוק רחב ושביס מהודק וארגז בקבוקים ריקים לשפת הים? תגיעי. רק שיהיה שקט.
אלא שהאשה המוזרה סירבה לשקט המיוחל. משאך ראתה את האב ואת ג' מטיילים בחוף, מיד נטפלה אליהם. בואו, היא אמרה, אני עושה תשליך. בואו. בואו. הם לא שאלו מה זה תשליך. ג' לא שאל כי הוא לא שואל שאלות, ואבא לא שאל כי זה לא עניין אותו, וגם כי הוא ידע היטב מה זה תשליך וגם ידע שמה שהאשה המוזרה הזאת עושה הוא לא תשליך. אבל שיהיה. רוצה תשליך? שיהיה תשליך.
האשה בחרה לפנות דווקא לילד. היא הסבירה לו שהיא באה לכאן כדי לשטוף את עוונותיה ואת עוונות עם ישראל, וכל מה שהיא צריכה זה שהוא יעזור לה לשאוב מים מהים לתוך הבקבוקים. ג' לא ממש הבין למה הכוונה. למעשה, הוא אפילו לא הסתכל עליה. מה שכן, ג' אהב מים. אשר על כן, הוא נטל כל בקבוק שהתמהונית מילאה ורוקן אותו לתוך הים בצחוק גדול. בסוף כל בקבוק שרוקן הוא הביט אל אביו והתפוצץ מצחוק.
בשלב מסוים הבינה הגברת שמשהו כאן לא בסדר. היא הביטה אל האב ואמרה בשקט סמכותי: "משהו עם הילד לא בסדר." אני יודע, אמר האב. הוא מתקשה בתקשורת. הוא אוטיסט.
"מתי כבר תבוא הגאולה?"
כאן צריך להקדים ולומר שיש מן החרדים שפיתחו תורה שלמה סביב אישיותם של נערים אוטיסטים. לדעת אחדים, אוטיסטים הם אנשים בעלי יכולות מאגיות ומיסטיות שמקורם קדוש. האמת ניתנת להיאמר כי לקביעות אלו יש איאלו מקורות עמומים, אך כמקובל בנושאי דמדומים כגון אלו, איש אינו מבין בכך באמת, וההמון מפתח סביבם הילת פנטזיות אדירה שאין לה סוף.
רק שמעה האשה "אוטיסט" ועיניה נדלקו באש מטורפת. היא התחילה לצעוק ולצווח באקסטזה, "אוטיסט,"! "הקדוש ברוך הוא שלח לי אוטיסט בערב יום-כיפור לכפר לי על כל עוונותי."! תגיד, היא פנתה לאב, אתה יודע שהוא ילד של אלוקים הילד הזה? לא, הוא ענה. אני יודע שהוא ילד שלי. לא! היא צעקה. הוא ילד של אלוקי! והוא נשלח אלי! תברך אותי ילד שלי! תברך אותי! היא התחילה לבכות, לרקוע ברגליים ולהתיז מים לכל עבר. נו, תברך אותי, היא התחננה.
ג,' כמובן, לא הגיב. מה שכן, כיוון שכל הבקבוקים התרוקנו, הוא התחיל לידות את הבקבוקים עצמם לים, לקול צחוקו של אביו ולקול זעקותיה של מעריצתו המטורפת, שעכשיו כרעה תחתיה והתפללה אליו בדמעות רותחות.
עשרים דקות ניסתה המשוגעת להציל מפיו של ג' ברכה לשנה טובה ולכפרת עוונות, לשווא. ג' לא מדבר. לאט-לאט הלכו יבבותיה ונרגעו. היא כנראה הבינה, באיזה חוש נסתר שעוד נותר פעיל במוחה הקודח, כי שנה טובה לא תצא לה מבן האלוקים הזה. כעבור עשרים דקות היא נרגעה, קמה מהחול הרטוב וספק לעצמה, ספק כלפי שמים הטיחה, רטורית: "מתי כבר תבוא הגאולה."!?
ופתאום זה קרה. ג' הישיר מבט יציב לתוך עיניה של השואלת וכמו בן אלוקים גאה, הוא ענה בקול רם וצלול: "ברבע לארבע."
צווחה נשמעה. לדברי אבא של ג' היא נפלה מתעלפת. זה די הגיוני, למרות שאני מכיר אותו כבעל כישרון סיפורי יוצא מן הכלל, שלא יחמיץ לעולם פואנטה. ייתכן שהוא המציא את ההתעלפות. את ג' לא ניתן היה לשאול מה בדיוק היה שם. מה שכן, אם תראו ביום כלשהו, בסביבות שלוש וחצי אחר-הצהריים, אשה תמהונית המכריזה שאו-טו-טו באה הגאולה, אל תגידו שלא אמרתי לכם. (NRGמעריב)
תוקן על ידי עצכח ב- 12/08/2008 5:32:30
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2004 01:12 |
|
| |
סח לי חכם אחד:
לסופר טוב- לבד מן המעלות הבסיסיות שצריכים להיות בו - חייב הוא גם ג' דברים.
א. קורטוב של ציניות.
ב. קורטוב של ציניות.
ג. קורטוב של ציניות.
ובכולן נתברך קובי אריאלי לבד מן ה"קורטוב".
מי ייתן וכתביו של אותו סופר מוכשר יפורסמו גם בצייטוענ"ג שלנו, ולא נצטרך לרעות במגזיני זרים.
בוצע ברך ניאץ ה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2004 01:31 |
|
| |
לקובי אהובי משכבר הימים
הוי,עם השפנים עד מתי תהיו לשפנים?!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2004 13:38 |
|
| |
הזכיר לי את "מתן תורה בשש". אגב, האם למישהו יש תמליל של המחזה הנפלא הזה של הספרי?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2004 14:19 |
|
| |
כשהתחילה תופעת השאלה באוטיסטים שמעתי אומרים שר' גדליה אמר לרח"ק, שהנה יש לו מתחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2004 21:47 |
|
| |
יהודי קדוש ונורא היה הצדיק ר' לוי יצחק מברדיטשוב,
בעודו יושב והוגה בתורה,היה הולך שמו למרחקים,הוא יושב
בסתר ותורתו מכרזת עליו בגלוי,
גם לעירות המרוחקות והנדחות שבתפוצות הגולה היה מגיע
שמו,עד שנודע בכל הארץ והגלילות,כצדיק ופועל ישועות אשר
מי כמוהו בכל הארץ,
ואותו השם,בשעה שהיה מגיע אל כל תפוצה ותפוצה מתפוצות
רבות של ישראל,היו העם תולים בו עיניהם כמתמיהים ושואלים
חכם וצדיק זה איש אלוקים קדוש ונורא,אשר כוחו גדול
בעליונים כבתחתונים,וכל שמות הקודש ושמותיו יתברך מסורים
בידיו לעשות בהן כטוב בעיניו, הוא שחכם היה מה ראה על ככה
לקרוא עצמו בשם זה"דערברמדיקר"כלום לא יפים בעיניו שמות
שנתעטרו בהם כמה משפחות מיוחסות שבישראל,כגון
טברסקי,האלבערשטאם,אבוחצירה וכיוצ"ב שאר שמות נאים
ומעולים,ח"ו כלום לצון חמד לו אותו צדיק
וכך היו עונות הבריות,אותה שעה שנזדמן קצין ושר של שמות,
אשר מינו עכו"ם להכיר בין ישראל לחברו שהיו אותם רשעים
אומרים הכיצד אין מחליפים ישראל עצמן,איש באחיו ואישה
ברעותה, שכשם שפרצופיהן שווין שמותיהן שווין,נמנו וגמרו
חזקה על ישראל שמתערבין אלו באלו,נמצא ראובן של
היום ,שמעון של מחר. נשאו ק"ו בעצמן אם ישראל כך,פקידים
של אומות העולם על אחת כמה וכמה,מה עשו גזרו ליתן כל אחד
מישראל שם נוסף לשמו ויהיו מבדילין בין אלו לאלו,והעמידו
שר וגדול על זה שיהיה מסתובב בעיירות של ישראל ואוסף
אותן השמות שהוסיפו ישראל לעצמן ומביאן למלכות.
והיו אומרים,כי בשעה שבא אל אותו צדיק לא הבחין בו כלל
שהיה עוסק באותו מנהג שסיגל לעצמו ליהיות עומד וצועק
כנגד ריבונו של עולם "דער ברמדיקר"[הרחמן]ומתוך כך מלמד
עליהם זכות.
קא סבור אותו ערל שזה שם שבדה לעצמו ויקרא שמו:
"דער ברמדיקר."
האם בסיפור זה שונה מ"אגדת אריאלי"הנ"ל?האם ישנה בו
ביקורת עינינית על הצדיק הקדוש בעל קדושת לוי?
לאוטיסטים פתרונים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2008 05:37 |
|
| |
למשל: נבואות האוטיסטים: נסיון בחינה רציונאלית
בעקבות הקפצת אשכול הדן בהגדרה ובהבדל שבין עולם גשמי לבין עולם רוחני, אעלה לדיון אחת מנקודות המפגש הבלתי נלאות של עולמות סותרים אלה, הלא המה האוטיסטים.
אקדים ואומר כי מבחינה מדעית אין שחר אכן לטענת רוחניות מיוחדת אצל אוטיסטים. ברקלי בספריו מציין יכולות על טבעיות (כמו הכפלה/ חילוק של מספרים ראשוניים בקצב מסחרר, כאשר אין להם מושג ויכולת חיבור של שתים ועוד שתים. ועוד כהנה) אולם המה, כדרך המדע, אינן מוסברות באמצעות מתודות רוחניות כלשהן, אלא מוגדרים כשיבושים נוירולוגיים או גנטיים, קצרים במערכת החשמלית של המוח ובקואורדיניציה בין חלקי הגוף השונים ועוד.
אולם אצל אנשים אמוניים ניתן בהחלט לצפות לפרשנות שונה. איני בא כמובן לסתור אמונת המאמינים וכבר אמרו על ספרים מסוג נפלאות הבעל שם טוב (ואלקסי העגלון) כי המאמין פתי והכופר אפיקורס. גם קרוב בעיני, כי הנבואות המופצות בשמם לקהל הרחב נולדו ברוחם של מתקשריהם עוד קודם לכן ובהעברה נגדית מופלאה עברו טרנספורמיזציה לכיוונם של האוטיסטים.
עם זאת ולמרות הכל, אנשים המאמינים (או יודעים, אליבא דהרב נויגרשל) בקיומו של בורא עולם נדרשים מאז ימי הנביאים הקדמונים ועד ימינו, להאזין למסרים ודקויות היוצאים מפיהם ומידיהם של אלה שלא טמנו ידיהם בקדרת הבלי העולם הזה.
נדרשת כאן יכולת סלקציה, בלתי אפשרית כמעט לאנשים רגילים, להבחין בין בר לתבן, בין מהויות ערכיות לאינפורמציות מבולבלות, ולהיות מסוגלים להתחבר לרעיונות הנשמעים כאמיתיים, גם אם הליכי הייצור והשיווק שלהם מעוררים תהיה.
ולחכמים הישרים פתרונים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2008 08:09 |
|
| |
שיבושים המחשבים נוסחאות
אקדים ואומר כי מבחינה מדעית אין שחר אכן לטענת רוחניות מיוחדת אצל אוטיסטים. ברקלי בספריו מציין יכולות על טבעיות (כמו הכפלה/ חילוק של מספרים ראשוניים בקצב מסחרר, כאשר אין להם מושג ויכולת חיבור של שתים ועוד שתים. ועוד כהנה) אולם המה, כדרך המדע, אינן מוסברות באמצעות מתודות רוחניות כלשהן, אלא מוגדרים כשיבושים נוירולוגיים או גנטיים, קצרים במערכת החשמלית של המוח ובקואורדיניציה בין חלקי הגוף השונים ועוד
אולי תואיל להסביר לנו איך שיבושים נוירולוגיים או גנטיים , מוציאים פלט כ"כ מסודר?
אולי דפל "המדען" יואיל בטובו להסביר זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2008 12:42 |
|
| |
האם תוכלו להביא בכלל את המקור המדעי המדבר על אותם שיבושים נוירוליגיים, שגורמים להצלחה יוצאת דופן בתרגילים חשבוניים?
יש הרוצים לומר, כי נבואות האוטיסטים הם נכונות מכח דברי חז"ל שנבואה נתנה לשוטים.
ראשית, יש לעיין בשאלה האם הנבואה אכן ניתנה לשוטים, כי אחד האמוראים באותה גמרא אמר דווקא שהנבואה נתנה לחכמים, ואולי הוא חלוק על הרעיון הראשון שניתנה לשוטים.
מלבד זאת, יש לעיין מה משמעות הנבואה הזאת.
האם האוטיסט הוא "שוטה" לעניין זה?
האם נבואתו פירוש הדבר שיש להם מידע מדוייק לגבי מה שקורה למעלה?
ואולי הכוונה רק שהם בעלי אוריינטציה נבואתית - כלומר - יש להם מחשבות כעין נבואות, ואין זה מכריח שהם יודעים מה קורה למעלה?
ואולי משהו אחר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2008 13:38 |
|
| |
דורש אמת, ייתכן שמדובר שוב בבלבול בין פנימיות לבין חיצוניות, אבל מעל דפי הפורום נראה שדווקא אתה זה שהתחזה למדען ואחר כך, בנסיון להתחזות למשהו אחר, חשף את השקר. אם פנימיות התורה מלמדת שהשקר שלך נובע מתוך ההכרה שלי, אשמח אם תרחיב בנושא. ייתכן שאני צריך להכות על עוד חטאים שלך.
אשר ליכולת הכפלה, חילוק וכיו"ב: כמובן שחוסר ההבנה נובע מהאופן שבו הדיוט תופס את המילה "שיבוש", שכן במקרה זה הכוונה אינה ערכית אלא טכנית: מערכת העצבים של האוטיסט פועלת במקומות מסויימים אחרת מזו של אדם נורמלי. ביחס לתפקודים מסויימים יש בזה יתרון, באחרים חסרון. טכנית, זה פשוט אחרת. איך "אחרת" יכול להוציא פלט מסודר? זו כמובן שאלה שרק מי שאינו מבין דבר בחישוביות יכול לשאול.
המוח האנושי מבצע פעולות חישוב מסובכות מאד, בדרגת קושי גבוהה מכפל מספרים בני 9 ספרות, כמעט בכל רגע של ערות. ניתוח המידע המגיע מהעיניים, הפרדת רקע מחזית, חישובי עומק ואמדן תאוצה, קשים פי כמה מהתרגילים שהאוטיסטים עושים לקול צהלות ההמון. כנ"ל השלמות תדרים בחלקים הנמוכים של מערכת השמע ועוד הרבה תפקודים עצביים שנחקרו ומופו. מידת הנגישות של תוצאות החישובים האלה למערכת הדיבור, היא כבר עניין של חיווט. חיווט לא סטנדרטי הוא "שיבוש" שיש לו כל מיני מופעים. כמובן שאפיון של שיבוש הזה דורש המון מחקר, אבל כמסורת הדורות, עד שייתקבל ההסבר המסודר, ימשיך האספסוף לשבת בעיניים פעורות וללהג על שדים ורוחות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2008 13:43 |
|
| |
שמעתי שאומרים שבין הזיווגים הקב"ה מחלק מספרים ראשוניים בקצב מסחרר.
ומי שאמר לי יודע, תאמינו לי שתאמינו לו.
וגם אני פעם חילקתי מספרים במשרד הלפני ולפנים כשהמכונה הייתה מקולקלת, והפקיד עם החולצה הערסית היה בהפסקת סיגריה במרפסת למרות שהיא מלאה בקקי של יונים, תאמינו לי- אני יודע, וזה לא קל בכלל.
אז אמר דניאל האוטיסט: תחזרו בתשובה מנוולים. והם אמרו - טוב סבבה. ואז הוא אמר: אין זמן חטאי הדור מרובים ומתרבים, כדרך התרבות שזה החטא. והם אמרו - וואו.
ולמה בקצב מסחרר? כי מספרים ראשוניים מתחלקים בעצמם וב1, אז יש לקב"ה עבודה קלה, ואת כל הקטע של מציאת המספרים הראשוניים הוא השאיר לאוטיסטים, ילדים מסכנים, גם בקושי יודעים לעשות שירותים לבד וגם הוא השאיר אותם עם כל המספרים הראשוניים, נו, נו,נו... תמיד אני אומרת שאי אפשר לדעת ממבט ראשוני מה מישהו מסוגל...
אז את אומרת לי שהם לא נביאים?! הם יודעים את כל המספרים הראשוניים, וחוסכים עבודה לקב"ה.
וגם שמעתי שיש אוטיסטי אחד שאמר את כל הפאי, עד הספרה ה222,514 כן, לא ידעתי שיש לפא"י כ"כ הרבה מצביעים, כ"כ הרבה אנשים שלא מקשיבים לרבנים, וגם האוטיסטים האלו, בהתחלה אומרים שהם נביאים ונמצאים בעולמות עליונים ואח"כ מגלים שהם לא מקשיבים לרבנים, הנה אפילו אחד מהם הצטרף לפא"י.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2008 14:14 |
|
| |
ועוד יש להעיר בעניין זה, שעצם ההשוואה בין קושי של חישובים, מצריכה הסכמה על המכונה שבה מתבצע החישוב. למשל, אם צריך למצוא את האטריה הארוכה ביותר ולרשותכם עומד רק מכשיר מדידה, החישוב יהיה ארוך יותר ככל שיש יותר אטריות (ולא סתם ארוך יותר, אלא באופן לא ליניארי). לעומת זאת, אם יש לכם האפשרות לאחוז את האטריות (היבשות) ולהעמיד אותן על משטח ישר, התוצאה תהיה מיידית בלי תלות במספר האטריות. אי לכך, אין בהכרח פלא בתגלית שמכונה מסויימת מצליחה לבצע מהר חישובים שמכונה אחרת מבצעת לאט. רק הבור הפרובינציאלי מתייחס לכל מה ששונה מהמקובל בשכונה שלו כאל נס, או תועבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2009 12:18 |
|
| |
בעניין אוטיסטים החרדים
האם מישהו יודע על מחקר אוביקטיבי שנעשה בנושא ויש מספר שאלות
א. האם האוטיסט מחליט או המתקשר
-על הצד שזה המתקשר
1מה האינטרסים שלו - האם הוא רשע חוצפן שמשקר על כל
רואיו כדי שכמה אנשים יתחזקו ביראת שמים או אולי הוא רוצה לעזור להורים המסכנים של האוטיסטים
2איך הוא מרמה את כולם בלי שישימו לב
3ולמה אין אף אחד מבפנים שלא יוצא ומגלה את שיקריהם ככפרא על חטאיו ושקריו (הם שומעים הרבה מוסר זה אמור להשפיע על נפשם) או סתם צדיק שרצה לעזור להם וכששמע על הצורה שהם עושים את זה והזדעזע וסיפר
-על הצד שזה האוטיסט בכבודו ובעצמו
1איך הוא יודע מה קורה בעולם בפוליטיקה ובחדשות (על הצד שהוא יודעאולי הוא לא יודע את המציאות בכלל )
2איך הוא יודע את כל המוסר שהוא אומר ואת כל הדברי תורה שהוא אומר
3ואיך הוא יודע לפרטי פרטים איזה דברים צריכים תיקון
4הנבואות שהוא אומר-מאיפה הם היגיעו מהקדוב"ה? ממלאכים? מטלפטיה עם סובביו? והאם הם התקיימו או לא בדיוק (צריך כמה דוגמאות כי אפשר לתרץ )
ב. מה אמור להיות היחס שלנו שומרי תו"מ אליהם האם צודקים במוסר שהם טוענים או "עמך כולם צדיקים"
ואיך להתיחס לתחזיות לעתיד שלהם-להאמין לתחזיות שלהם? שווה/חובה/טיפשות
נ.ב. נא להגיב (ואם אין לכם תשובה אולי מישהו מחמת זה ילך לברר ממקור ראשון את הנושא ויביא תועלת)
תוקן על ידי אור_זרוע ב- 16/01/2009 12:28:25
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2009 20:49 |
|
| |
היכן חכמי עצכ"ח כאשר מחפשים מחקר "אובייקטיבי"?!
|
|
|
|
|