בית פורומים עצור כאן חושבים

הגבלת כתיבה בפורום למורשים (הודעת ניהול)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/10/2004 01:40 לינק ישיר 
הגבלת כתיבה בפורום למורשים (הודעת ניהול)

חברים נכבדים,

בתקופה האחרונה אנו עדים להצטרפות רבים וטובים אל שורות בית מדרשנו הוירטואלי. אך אליה וקוץ בה. לצד הברכה הנובעת מהתרחבות זו, קצב חילוף האשכולות הפך לכמעט בלתי נסבל. יהיו תוכן ורמת אשכולות הפורום אשר יהיו, הקצב התזזיתי הנוכחי יביא במהרה למצב של איבוד שליטה וכאוס מוחלט (שכן עד עתה, גם במיאמי ביץ הרחוקה ידי הייתה על השלטר!!!). ולדמוקרטים שביניכם, צר לי להודיעכם שכל פורום ללא ניהול סופו לאבד את מיקודו ואת מאפייניו. הבקיאים בתולדות פורום בח''ח יודעים היטב שהסיבה העיקרית להתדרדרותו היא קצב חילוף החומרים הגבוה בו הוא מתאפיין ואשר מונע אפשרות דיון רציני וממצה.

כמו כן, לצד האיכות של רוב הכותבים החדשים אנו עדים להודעות לא מעטות שאין מקומם בפורום זה הן בשל עסקם בנושאים זרים כגון פוליטיקע והן בשל אי הלימותן עם כללי השיח ההוגן הנוהגים בפורומינו. ומספרי הצנזורה עובדים שעות נוספות כפי שלא עבדו בעבר.

בשמעי את כל הקורות את פורומינו, הוצאתי את ארנקי הדל המכיל מעט עודף מרווחי תקופת הזוהר שלי במשחקי בינגו הנפוצים בעירנו יצ'ו, והפלגתי בספינה רעועה לישיבת הנהלת הפורום במרתף ביהמ'ד לדרמן בה הוחלט ברוב קולות להגביל את הכתיבה בפורום לכותבים מורשים.

כל משתתפי הפורום הנוכחים והקבועים יקבלו הרשאת כתיבה. מבחינה טכנית, איסוף והזנת שמות משתתפי הפורום הנוכחים מהווה משימה טכנית לא קלה, וע''כ תהליך הרישום יארוך זמן מה. בשביל להקל על ההנהלה את המשימה, אבקש מחברי הפורום לשלוח אל תיבת הניהול של עצכח את שמם כמו את מספר המנוי שלהם בהייד פארק (ניתן לראות ע'י הצמדת העכבר לשם המופיע ליד ההודעות).

לאחר איסוף שמות ומספרי החברים והזנתם, הכתיבה בפורום תוגבל לכותבים מורשים.

בשלב ראשון, הרשאת כתיבה תינתן לכל מבקש לתקופת ניסיון.

החותם בדמע

געצעל בן בריינע

----

ואם בתוכניות עסקינן, הריני לגלות טפח מתוכניות העתיד.

כוונתינו לעגן שליש מאשכולות העמוד הראשון לשם דיון בהודעות המופיעות באתרא קדישא של פורומינו הלא הוא פורום מחשבות. כמו כן, חלק נוסף של העמוד הראשון יעוגן ויוקדש לדיונים ארוכים וממצים מהסוג של אשכולו של ר' מיקי על שדים ורוחות, ואשר בשל אופיים הדינמי אין מקומם באתר מחשבות. הפועל היוצא של צעד זה הוא הגבלת השטח המוקדש לקוויקיס, אשר לפי הקצב הנוכחי וכמות המשתתפים יהיה בעל תוחלת קצרים של יום (וע''כ רמת הצנזורה וההקפדה על חוקת הפורום תועלה).

המסקנה המתבקשת: לכתוב מאמרים לאתר מחשבות!!!

נשמח לשמוע את הערותיכם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 01:42 לינק ישיר 

רעיון טוב
ואגב אתה לא בלונדון??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 01:49 לינק ישיר 

נקה את האוזנים ואת זגוגיות המשקפיים

איך יכול זקן בא בימים, קרח, ורגיש לקור לחיות בעיר אפרורית,קרה, וקרתנית כלונדון שאינה מחכה לחווה אלברשטיין וק'ו בן בנו של ק'ו שאינה מחכה לי.

אני במיאמי ביץ, קולינס אווניו, בצל הדקל של המלון הזול מול העדן רוק הוטל (מיד תזהה אותי עם הפראק, המקל, והשיניים התותבות).

קבלת קהל כל יום משמונה עד עשר, לאחר השיעור של עכ''ח סניף מיאמי והגלילות.

סי יו וורי סון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 04:48 לינק ישיר 

עוד מעט מגרשים - המאמינים בקבלה, כישוף, שדים, אגדות כפשוטן.

רוח חדשה דקטטורית עוברת על עצכח. פוטין במיאמי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 10:02 לינק ישיר 

כנראה שיצר הכבוד ויצר השליטה לא פוסח אפילו על זקני מיאמי ביטש.

אין פה אף אחד שהתלונן על הרמה. גם ככה אתם מצנזרים על ימין ועל שמאל כנגד רצון רוב כובתי הפורום.

אבל מה לעשות, אתם הבעלי בתים ואנו שבויים בידכם לעשות כרצונכם, וזה מה יש.

הנכון הוא שאלו שמנהלים קבוצת דיון יפנו לחברים לשמוע דעתם לפני שעושים שנוי מהותי. כי הרי סוף סוף הכותבים הם אלו שעושים את האתר למה שהוא, ועל כן מן המוסר לשתף אותם בכל ההחלטות. אבל פה הכל מתנהג בשרירתיות.

רק זאת נחמתי, שאולי יום אחד יפקחו המנהלים עיניהם ויבינו את אשר לפניהם, ויתקנו דרכיהם, אמן סלה ועד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 10:12 לינק ישיר 

צ'אוטונג,

מלכות/הנהלת הפורום "טוב מאוד"! היא תקבע את הנהלים ואף אחד לא יצפצף, רק הגעת ואתה מדבר על כבוד שררה ועל אמה עיבריה? אלה מהותיקים שלומדים פה , כל שכן אלה שעמלו בדם יזע ודמעות על הקמתו יודעים לאן הוא התדרדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 10:28 לינק ישיר 

chouteng

<"אין פה אף אחד שהתלונן על הרמה">

כנראה ש"האף אחד", אינו יודע מה היא "רמה", ולכן אינו מתלונן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 11:07 לינק ישיר 

צוטנג היקר

קודם כל עלי לומר לך שאכן ראוי היה שתשותף בענייני ההנהלה ועד שהעניינים זזים... כי מחשובי הכותבים אתה, ולא עוד אלא שההחלטה האמורה נעשתה במיוחד עבורך ועוד חבר כותבים כמוך, שחבל שהחומר אשר יעלו יוסט מעמוד הצפיה ולו רק בגלל איזה אדם קל דעת שפותח אשכול ללא הרבה תוכן, והכל נעשה בגדר זכין לאדם שלא בפניו.

אם יש לך הערה על ההחלטה החדשה, שלח נא לתיבת עצכח או תיבתי ונדון בזה בכובד ראש ובצנעה הראויה.

יישר כוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 11:40 לינק ישיר 

ר' מסתברא:

מעכ''ת זכה לעזוב את הבורות הנשברים של האונטרלענדערס לשתות מבאר מיים חיים של הרוסישע יידן בשלב די מאוחר של ההסטוריה וע''כ וודאי חושב שהיסטוריית הדיקטטורה מתחילה מפוטין, לבייב, ולאזאר. ולא היא!!! הדיקטטורה שעומדת לנגד איננו היא בנוסח רספוטין ולא של פוטין (וכל ההבדל הוא ר''ת שלי). ע''כ פנים, הנהלת הפורום החליטה להקצות מספר נכבד של הרשאות כתיבה למאמיני הסגולות, חובבי שיני השום, כורכי החוטים האדומים, אחוזי הדיבוק, מגרשי השדים, פולי הכינים, מעסיקי אמות עבריות, מלקקי פנכת ריבת האתרוגים, ולנחנחים.

בניגוד למשתמע מדבריך, אין מדובר ברוח דיקטטורית העוברת על הפורום, אלא במדיניות מנהלית שאין לה דבר עם תכני הפורום, אלא עם אופי מסגרת הדיון. אין צורך בדוקטורט על דינמיקות חברתיות בכדי להבחין כי השילוב הרגיש בין יהודים טרחנים שחייבים לשתף את כל העולם ואמא שלו במה שמזמזם להם במרווח שבין אוזניהם, כותבים מפונקים שרוצים תגובות בנוסח , והאופי הנפיץ של הנושאים הנידונים כאן, בכדי להסיק שבהעדר מדיניות מערכתית הדיון המאפיין את בית מדרשנו יתדרדר במהרה לתגרת שטיבל אלימה.

וכאן המקום להזכיר לך בפעם האלף והאחת שמה שפורום זה אינו מתאפיין באגנד'ה זו או אחרת, אלא בצורת דיון תהא עמדת הדנים אשר תהייה. וכידוע לך, הנהלת פורום זה הציעה מספר פעמים שותפות בניהול למבטאי עמדות שונות, בכדי שיהיה ניתן לנסח מתודולוגיית דיון מכובדת המקובלת על כולם.

נעילת הפורום מהווה נסיון לשמר את הפורום במתכונתו הנוכחית, ואת תמהיל הכותבים הנוכחי, ועל כן מה לכם כי תלינו??? הנפקא מינה היחידה היא לגבי מצטרפים חדשים.

צ'וטונג

קצרה דעתי מלהבין את הבנת הנקרא של כבוד תורתו! מה ענין נעילת פורום לענין הצנזורה???

ענין הצנזורה בשמירה על תקנון הפורום, ואילו ענין נעילת הפורום הוא בויסות התנועה.

בניגוד להצהרותיך המתלהמות, הנהלת הפורום קשובה בהחלט לרחשי ליבם ומשאלותם של הקוראים ומייחסת להם חשיבות מרובה. רוב השינויים שנעשו בפורום נעשו לאחר פניות חוזרות ונשנות של מששתפים (כולל צנזורות וחסימות). אלא שיש אשר מביעים את אשר ליבם בפניה אישית דיסקרטית, ויש אשר בוחרים בדרך תגובה היסטרית של שריפת פחי אשפה בראש כל חוצות.

על כל פנים אף אחד לא שבוי של הפורום הזה, וכל הרוצה ליטול את תרמילו ולהקים פורום מתחרה תבוא עליו הברכה. ובאם הוא יהיה שווה הפניה, אזי אף נלנקק אותו באתר מחשבות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 12:11 לינק ישיר 

אוי לי כי חטאתי. כי רוח מלפני יעטוף ונשמות (בפתח השין) אשר עשיתי. כי אש קדחה באפי ותקד עד שאול תחתית. שאלת תלמיד לרב דאחוי קידה קמיה. הלא טובת הפורום לנגד עיני ואושר הכותבים הם הם המריצוני היכוני פצעוני עד ששאגתי מנהמת לבי די, ומי שאמר לעולמו די יאמר לצרותינו די.

נעילת הפורום פירושו המתתו. דמה לי קטלא כולה ומה לי קטלא פלגא. ברגע שהפורום פתוח לכלם הרי הוא יצור חי ונושם ומתפתח, וברגע שנועלים אותו הרי החיות מתמעטת וממעט את הדמות וממעט את הצורה. ועל דא ודאי קאבכינא על האי שופרא דבלי בארעא.

וקול בכי ארימה וקול נהי ארימה, ארץ אל תכסי דמן דם התמצית דם שהנשמה תלויה בו.

ואם שגיתי אתי תלין משוגתי וה' הטוב יכפר בעדי. סהדי במרומים ועדי בשחק יעידו יגידו כי לא לכבודי ולא לכבוד בית אבא עשיתי זאת אלא שלא יהא שם שמים מתחלל.

ובלע המוות לנצח ומחה ה' דמעה מעל כל פנים.

תוקן על ידי - chouteng - 22/10/2004 12:13:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 12:20 לינק ישיר 

ויעיד עליו יודע התעלומות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 12:51 לינק ישיר 

למו"ר מקולינס יע"א:

אני הק' לא הבנתי, שהרי מוותיקי הביצ'פלארידא הנני, ואיזה מלון יש בכלל אל מול העדען רוק? הרי מול העדען רוק יש מצד אחד את איי הבאהאמאס ומן העבר השני יש את הבעיי, הוא המפרץ הקטן המכונה בשם אינדיאן קריק. ואת"ל שהמדובר במורד הרחוב, הרי שהדייז אין (והמכשפה הסינית דשם) איננו מול העדען רוק, ודו"ק.

ואם הודעות כאלו הם בבחינת הרי שאף אני אצטרף ליוזמה הברוכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 13:42 לינק ישיר 

להקל על הרישום, הנה רשימת שמות פותחי אשכולות עד סוף תשס"ד -

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=991735

בברכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 16:37 לינק ישיר 

מבחן

דומני שטעית בהודעתך לצ'טונג. נראה שכל הצנזורה החדשה הגיעה בעקבות האשכולות שהוא פתח שאינם מתאימים לפורום ובקושי לחטא חטא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 16:42 לינק ישיר 

בוגי

יש לי תחושה שלא הבנת את הציניות בדברי מבחן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2004 17:52 לינק ישיר 

באמת איני מתלונן, זכותכם ליצור מסגרת פרטית לדון לפי השקפתיכם - איני בא בטענות.

(אך כרגיל תענוג לראות משהו מפרי עטך השנון)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > הגבלת כתיבה בפורום למורשים (הודעת ניהול)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext