בית פורומים עצור כאן חושבים

שלום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/10/2004 23:50 לינק ישיר 
שלום

שמע פורומכם הגיע לאוזני, עם המלצה חמה לצרף פירות מקלדתי לאוזניים ראויות.

ובכן, הצצתי לראות - הכצעקתה? ואכן, דיונים נאים, דברים מושכים את הלב ומרחיבים את השכל,

ומשום סיבה לא מובנת חיפשתי אשכול של מנהל הפורום עצ-כח מתוך רצון לא מובן לשלוח אליו מכתב פרטי ולשאול מהם הנושאים המתאימים לדבר בהם -

ונפלתי, מסתבר, על אשכול האומר - לאו כל עובר ושב רצוי פה, אלא יש תקופת מבחן, והרשאה, וצנזורה, ויש לעמוד בפתח זמן מה עד אשר יימצאו דברייך ראויים לתגובה והשמעה והתייחסות -

הקיצור

שמא תגידו לי מה מותר ומה אסור ומה מקובל ועל מה ידובר, שכן מבקשת אני באמת ובתמים ובלי ציניות להצטרף לפורום בו אנשים חושבים ודנים בנושאים פילוסופיים, ובנושאים של תורה, ובנושאים של רוחניות בכלל, ובנושאים כלליים.

בברכה,

מגי אדם

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2004 00:06 לינק ישיר 

ברוכה הבאה

יש לי חשש עמום שעל אשכול זה עצמו יפעילו את המספריים. הלואי שאתבדה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2004 03:39 לינק ישיר 

מגי אדם, ברוכה הבאה. אכן הגעת לפורום בו נמצאים אנשים חכמים וחושבים ונוסף להם אנשים שרוצים להצטרף להם ולינוק מחכמתם ואני הקטן ביניהם. אולם יש לפורום הזה צד אפל כמעט קפקסק (Kafkesque). והוא שלעולם א"א לדעת מתי הנושאים שעולים לדיון ימצאו חן או לא ימצאו חן בעיני הממונים.

כללים על גבי כללים נאמרו בזה, וזה נידון באין ספור אשכולות, אבל עד לדעה מגובשת לא הגענו.

ונראה לי יותר ויותר שלעולם נשאר במין מצב מעורפל כזה, חצי יום חצי לילה חצי אור חצי חושך, מחפשים ומחפשים דבר שאולי אפשר שאפילו לא ניתן למצוא אותו.

עצתי היא, תעלי נושאים שמעניינים אותך. הכי גרוע שיכול להיות הוא שהאשכול תמחק, וכשזה יקרה את תדעי שאת אכן נהיית חברה בפורום הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2004 04:09 לינק ישיר 

ברוכה הבאה מגי! טוב לראות אותך פה!
אני בטוחה שהפורום רק תרויח מהשתתפותך.

תוקן על ידי - kisarita - 27/10/2004 4:11:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2004 07:10 לינק ישיר 

שלום וברכה

וברוכה הבאה אל הפורום!

אם את רוצה להכיר את הפורום, עייני נא באשכול המומלצים. הוא מכיל רשימה של לינקים אל האשכולות המעניינים ביותר שהיו כאן.

כמו כן, את יכולה פשוט לשוטט בכרם הפורום, לקטוף מן האשכולות ולטעום מהם.

האשכול שבו פגשת נועד לכל החברים, ותיקים וחדשים, להביע דעה בנוגע לשאלה שעמדה על הפרק. עד היום, הפורום היה פתוח לכל אורח. כל אחד יכול להביע דעה, ואפילו לפתוח אשכול חדש. כללים לפתיחת אשכולות ואפילו לקביעת שם אשכול - יימצאו באשכול על חוקת הפורום. זה לא כל כך מסובך. ממש אינטואיטיבי.

אמנם, מנהל הפורום שלנו סבר שכדי להקל על הניהול כדאי להפוך את הפורום לפתוח לעיון ולסגור לכתיבה, אלא למורשים. כמובן, כל אחד יכול לקבל רשות, אך אז עליו לעבור תהליך של כתיבת מכתב לתיבה האישית וקבלת אישור.

רוב החברים, כפי שיכולת לראות באשכול, התנגדו לסגירה החלקית. ובצדק. רק תתארי לעצמך שהיינו מפסידים אותך... (סמיילי).

ובכן, אנו מצפים לקרוא מה יש לך לומר. בהצלחה!

(ההודעה הזו המתינה המון המון זמן, וכל הזמן הייד פארק התעקש ועשה צרות...)

שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2004 07:46 לינק ישיר 

ברוכה הבאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2004 09:02 לינק ישיר 

ברוך בואך לשלום, צלילי שפתך הצחה נעמה לאזני, המינון הנכון ערב לחיכי. ציקצוקי לשון... אך לא מוגזמים, מילים מכובסות... אך לא מגוהצות בעמילן. תערובת עודן בסאטירה קלילה, מיקס ראוי ואנדרסטייטמנט יאה, מעידים על מיזוג IQבEQ במידה מוצלחת. אשר לכן בטוחני שכשם שהסגנון תואם כך גם התכנים שתעלי יעוררו עניין. באשר למשטרת המחשבות שלנו... היא כל כולה לצידנו...רפורט מקבל מי שלא חושב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2004 23:47 לינק ישיר 

מצורף קובץ

היי קיסריטה, היי כולם

תודה לכולם על קבלת הפנים !! (ותודה ג'אבו )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/10/2004 10:42 לינק ישיר 

ממש מרגש.. One big happy family כל הכבוד לפרגון ההדדיהטקסט שלך כאן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > שלום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext