| נשלח ב-23/5/2005 17:51 |
|
| |
כבר רואים את השינוי בהיידפארק
שמתם לב לשינויים למעלה (תרימו טיפה ת'עיניים... כן, כאן, בראש המסך) - ההנהלה החדשה כבר מורגשת, למטה מי' טפחים...
אוי לשכן ואוי לשכנו
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2005 18:35 |
|
| |
"למטה" זו הגדרה נכונה. שאלה מענינת היא, האם ניתן יהיה לשכנע את הבעלים החדשים להימנע מפרסומות לא צנועות לפחות בפורומים שהם בסיווג "דת ואמונה". עוד שאלה מענינת היא, אם לא - האם הגולשים יצביעו ברגליים?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2005 18:50 |
|
| |
בעיני השינוי ממש נורא: הצבעים בהירים מדי והכל קופץ, וה"כותרת" ממלאה כמעט חצי מן המסך...
אבל אולי אני לא דוגמא, כי מעט קשה לי עם רפורמות ...
תוקן על ידי - אמשלום - 23/05/2005 18:53:16
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2005 19:28 |
|
| |
בישראל לא קוראים להן רפורמות, קוראים להן התקדמויות... 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2005 19:41 |
|
| |
גו"ג,
0-1 לטובתך!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2005 21:26 |
|
| |
הנקודה הדי ברורה היא שאפשר להיכנס לפורום, ואז לגלול את המסך למטה וכבר הפירסומות נעלמות, ויש את המסך הרגיל.
הם בוודאי מודעים לזה, והרעיון הוא שבפעם הראשונה נחשפים לפירסומות, וכנראה על זה הם מקבלים את הכסף.
מה שעוד אפשר לעשות, זה כנראה להשאיר את הפורום גלול, ואז כשנכנסים שוב למחשב צריך רק לעשות רפרש.
אבל, חEה-חEה-חEה, בבית חרדי למהדרין אי אפשר להשאיר מחשב דלוק מחובר לאינטרנט ועוד עם עצור חושבים על המסך...
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2005 21:59 |
|
| |
עליהם נאמר
תפסת מרובה לא תפסת !
אגב, למה הפורום לא עובר לסביבת הייד פארק מסורת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2005 22:49 |
|
| |
נדמה לי שיש כאלו שאינם רוצים את הפורום שלנו שם. לא מצידנו המניעה אלא מצד חלק מהמנהלים שם.
האם לא ראית מעודך כיצד תוקפים את הפורום שלנו במקומות כאלו?
(איקון כחול מבט ושחור עינים משפיל ראש בביישנות ובצער).
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2005 00:46 |
|
| |
לתשומת לב הציבור.
מנסים לארגן עצומה להסרת מכת הבאנר הענק.
כאן
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1391701
יש לחשוב היטב:
א. האם יש סיכוי לעצומה כזו להתקבל.
ב. האם כדאי לנו, כפורום, להתייצב מאחורי בקשה כזו.
כמדומה שלצד חדרי חרדים ועוד כמה פורומים, הפורום שלנו הוא כן אחד החשובים בהייד פארק. כך שלפניה מצידנו עשוי להיות משקל, לטוב ולרע (חוסר הכרת הטוב, חסר הבנת הצורך בתחזוקה כלכלית).
לעיונכם ותגובתכם.
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2005 00:54 |
|
| |
העצומה נוסחה באופן שאינו מתנגד לשינוי (אין מה לעשות). אתם יודעים שיש קולות בפורום שאין להזכיר את שמו, המעוניינים להתנתק.
אין צורך להזדהות כפורום עם משהו, רק לומר להנהלה כי העיצוב החדש מפריע ל"חווית המשתמש".
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2005 10:37 |
|
| |
1. אפשר לגלול למטה ולהתעלם מהתוספות.
2. בדפדפן פיירפוקס אפשר לסלק את כל הפרסומות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2005 10:51 |
|
| |
השאלה המענינת היא מה יהיה בהמשך. סביר להניח שעוד נראה כאן שינויים משמעותיים הרבה יותר בממשק האתר, ואם אלה לא יהיו לרוחנו נצטרך לחשוב מה עושים הלאה. יתכן שיש טעם להתחיל כבר כעת ליצור קשרים עם מנהלים בפורומים אחרים כדי ליצור חזית משותפת, ואולי אפילו - אם תתגבש קבוצה משמעותית של פורומים - לבקש מהבעלים החדשים לשתף אותנו בתוכניותיהם ולבצע שינויים בתיאום אתנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2005 11:09 |
|
| |
מה שחשוב הוא שהבעלים החדשים יתגברו על בעיית נפילות האתר. אם הבאנרים החדשים יכניסו כסף שינוצל למטרת שיפור הטכנולוגיה, - המחיר שווה.
(את הקבלה נקבל, ואת הבאנרים לא נקבל?)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2005 23:57 |
|
| |
נראה שהמחאה עשתה את שלה וההנהלה נסוגה לקו הירוק , האם יש להמשיך להלחם עד לשחרור כל שטחי המסך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2005 15:41 |
|
| |
רבותינו, סליחה שאינני יודע מה זה באנר, מהי ההנהלה החדשה וכדו', אך נדמה לי שאצלי המצב השתפר כעת פלאים. למעלה אצלי אין את כל הפרסומות המציקות שנהגו לשרוץ שם (אלא רק אייקונים - את המילה הזו אני כבר כן מבין- שאינני יודע מה מצוי מאחוריהם, וכנראה טוב שכך).
האם אני מפספס משהו? ואולי אני בכלל בפורום אחר?
הצילו...!
מיכי
|
|
|
|
|