| נשלח ב-24/9/2005 23:59 |
|
| |
למך: בקשה למפגש פורום תשסו
למך כתב:
הדיונים כאן מגיעים לעומק רציני. הבעיה היא שדיון אמיתי המתקיים בפורום הוא בהכרח מגומגם.
מה בקשר למפגש דיון רעיוני (מפגש פורום)? מישהו רוצה לארגן דבר כזה? זה בהכרח צריך להיות בסביבה ניטרלית ועוד כמה סידורים טכניים, אבל אפשרי
"אמר לו: כתוב, והרוצה לטעות יטעה" (בראשית רבה ח ח)
==========
אור חושך כתב:
ממה שראיתי בפורום,אם לא הוטעתי כמובן.הרי שנמצאים בו ת"ח חשובים וחוקרים נכבדים.שיהיה מאלף לשמוע את דעתם בנושאים שונים.שאין אני מגיע לקרסולי קרסוליהם.
לפיכך אם יהיה "מפגש" לא אגיע.כי אינני מן המניין.
אך אם יערך יום עיון,בו הם ילמדו נושאים שונים כל אחד בתחום מומחיותו,הרי שאגיע ואגיע, כדי לשמוע וללמוד.
==========
בבא תור כתב:
גם אני הקטן מצטרף לאור וחושך.
=======
=======
האשכול נפתח מחדש עקב כותרת בלתי ברורה, לפי תקנות הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2005 11:40 |
|
| |
אני מופתע? אין תגובות? לא "לא" ולא "בוא"?
"אמר לו: כתוב, והרוצה לטעות יטעה" (בראשית רבה ח ח)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2005 12:07 |
|
| |
למך,
אני אשמח להשתתף. הבעיה היא (כפי שנוכחתי לראות) שרבים אינם חפצים באאוטינג, דבר שהוא בעייתי במפגש כזה.
אם תרצה ליטול יוזמה, אתה צריך לפנות באישי לאלו שאתה מעוניין לפגוש אישית, או לגרום להם להשתתף בפורום גדול יותר ולשאול אחד אחד מה דעתו. פומבית ברוט-פורס זה כנראה לא יילך.
מיכי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2005 13:36 |
|
| |
אני מציע לארגן את המפגש בפורים. אז נוכל לבוא עם מסכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2005 14:32 |
|
| |
אריק,
אתה לא יודע שבכל השנה אנחנו בניק ניים, אבל מסיכות הפורים זה הוצאה של הפרצוף האמיתי שלנו? איפה היה המשגיח שלך בפורים? וככתוב: נכנס יין יצא סוד.
מיכי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2005 14:40 |
|
| |
מדברי למך מסתבר שכוונתו לאירוע שיש בו לימוד ועיון.
אם כן, שמא ניתן לארגן מפגש כזה שיכלול הרצאות / דיונים, באופן שיאורגן מראש (ע"י קריינא דאיגרתא...).
מובן, שהמרצים או מארגני הדיונים יצטרכו לסבול מאיזשהו אאוטינג, אבל זה המחיר. המשתתפים יכולים להישאר אנונימיים (למרות שיהיה לי מוזר לברך מישהו במילים "חג שמח, למך", או "ערב טוב, שחרית"). השאר יסתפקו בדיווחים שלאחר מעשה, כאן.
הזמן הקרוב המתאים, מן הסתם, הוא חול המועד סוכות. עד אז נראה שמרבית האנשים יהיו עסוקים בשה"י פה"י (אני יודע שפסח רק עוד חצי שנה. זה ביטוי...).
לכן הצעתי לשיפור הצעת למך:
"יום עיון" בחול המועד סוכות.
יום העיון יכלול הרצאה או שתים, ע"י חברי הפורום, וכן דיון או שנים, מונחה ע"י חברי הפורום.
המקום - אני מנדב את סוכתי, במרכז הארץ. בסוכה יכולים להתכנס עד 15 איש, ובצפיפות קלה - גם 20 (ללא מחיצה...). לטובת החזונישניקים - אצלי גם המעמיד-של-המעמיד עשוי מדבר שאינו מקבל טומאה. הכיבוד בהכשרים שונים, לפי הזמנת החברים מראש...
נושאים - אפשר לתת במה חופשית, או להחליט שהכל יסוב סביב נושא אחד. אנא הצעותיכם.
מחמת הצורך, ניתן לפנות באישי.
הכתיבה ככה-ככה,
החתימה טובה!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2005 18:40 |
|
| |
אני אשמח להצטרף ולהקשיב.
יהיה מעניין לראות כמה אנשים יסכימו להגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2005 18:57 |
|
| |
פנו אלי באישי חברים, והשיבותים פחות או יותר בזו הלשון. אז הנה הדברים לידיעת הכלל:
הכותב שבכוונתו להשתתף, יסביר האם להשתתף משמע
1) לתת הרצאה (כ-30 דק')?
2) לנהל קב' דיון (לפי מקורות וכו')?
3) להקשיב ולאכול בורקסים?
האם (בלי קשר לשאלה הקודמת) יש לך הצעה לנושא לדיון? כנושא מרכזי (שכולם יעסקו בו), או כנושא בודד בין נושאים שונים (עד ארבעה סה"כ במפגש)?
(נא הקף בעיגול והשב הטופס בהקדם)
מספר המתארחים בסוכתי מוגבל, מטבע הדברים, ולכן אם יהיו יותר, אשקול לבטל ההזמנה או להגדיל את הסוכה... אמנם, הנשים יכולות מעיקר הדין לשבת מחוץ לסוכה (החצר מספיק גדולה), אלא שהנשים דהכא הן מהזרם השיויוני, כידוע.
וברצינות - כדאי שאדע מספרים מראש (למרות שאין התחייבות, ומי ששוקל לבוא עדיף שיכתוב זאת, כי אם יש מס' גדול של מתלבטים מסתמא חלקם יבוא, ויש לקחת זאת בחשבון).
ושוב - לנוחותכם המשיכו בפניות באישי (עד שיקרוס השרת של הפארק...)
הכתיבה ככה-ככה,
החתימה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2005 16:41 |
|
| |
תגובה זו היא הקפצה-לצורך-הקפצה, ויסלחו לי מנהלינו הנכבדים, אך יש טעם בדבר, שישאר אשכול זה למעלה, ועת לעשות הפרו, וכו'.
מכל מקום, קיבלתי את פניות החברים המעונינים עד כה, והתנצלויות אלה השוהים בחו"ל או עסוקים בעיסוקים שונים (ואפילו: משונים) ולא ישתתפו עמנו.
עדיין יש מקום, כולל ליד החלון.
נעשים כעת בירורים אצל הנדבן מאומן בקשר למימון כרטיסי הטיסה - פרטים יבואו.
כרגע איני אלא אוסף את השמות. ברצות ה' בתחילת עשי"ת אפנה כאן (ולפי הצורך גם באישי) לכל העונים ואעדכן אותם לגבי יום הכינוס המוצע, ואדון בענין נושאי הלימוד וכו'.
כל הצעה והערה אפשר להציע כאן או באישי, אבל לא בהכרח אענה עד לאחרי ר"ה.
הכתיבה ככה-ככה,
החתימה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2005 23:28 |
|
| |
שבוע טוב !!
(למי שלא הבין - הקפצה...)
הכתיבה ככה-ככה,
החתימה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2005 23:38 |
|
| |
כתיבה וחתימה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2005 19:30 |
|
| |
הודעה למבקשים לבוא למפגש הפורום
(א) מועד
המפגש יתקיים בעז"ה ביום ה' בשבוע, י"ז בתשרי (20.10), ב' חול המועד, או ביום א' בשבוע, כ' בתשרי (23.10), ה' חול המועד.
המפגש אמור להמשך כ-4 שעות, בשעות אחה"צ / ערב.
על המעונינים להפגש להודיע, כאן או באישי, על העדפתם, הן מבחינת יום, הן מבחינת שעות. ההחלטה הסופית תעשה בידי הנהלת המפגש (היינו, השכנה) בימים הקרובים, והודעה תימסר כאן.
(ב) מקום
המפגש יערך בסוכתי בעיר אלעד.
המעונינים לקבל מידע על דרכי הגעה יוכלו לעשות כן באישי.
(ג) תוכן
בימים הקרובים אפנה באישי ואשאל / אציע בענין הזה. אולם, כל אחד רשאי להציע כאן או באישי (אם יצטבר מספיק חומר, נוכל לארגן על אתר את מפגש חנוכה...)
פנו נא אלי, כאן או באישי, בכל הקשור. אין הביישן משתתף!!
(לתוהים: האשכול לא הוסר, רק נפל "בין הכיסאות", היינו, היה בשלב המעבר המסתורי מעמ' 1 לעמ' 2. בשלב המעבר הזה, האשכול הוא בבחינת דנידין, רואה ואינו נראה. מי שמבקש הסבר פיזיקלי לתופעה, יואיל לפנות לפיזיקאים בינינו, כגון מיכי ושנרב. המבקשים הסבר על פי חכמת הקבלה לבחינת "כסי וחפי", יפנו למיימוני, שבדיוק למד על זה בזוהר. הסבר רפואי - אצל ד"ר הלפרין. הסבר אמיתי, מכל מקום, אין!).
הכתיבה ככה-ככה,
החתימה טובה!
תוקן על ידי - השכן - 06/10/2005 19:30:06
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2005 19:58 |
|
| |
האם ישנה אפשרות להשתתפות מקוונת?
(כאן חו"ל)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2005 20:01 |
|
| |
אשמח להשתתף ביום ה' בערב.
[אני מתכוון לשבת ולא לאכול בורקסים, אבל להתווכח)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2005 20:03 |
|
| |
סמדיה,
לא נראה לי אפשרי.
חד, שצריך תוכנה מתאימה ושרת די רציני, ואילו המחשב שלי בקושי יכול לארגן את הרשימה למכולת.
ואידך, שיתכן והכנסת מחשב לסוכה תפסול את הסוכה כולה,מדין גרף של רעי.
הכתיבה ככה-ככה,
החתימה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2005 20:19 |
|
| |
חסידים ואנשי מעשה היו מכניסין את לאפטופיהם לסוכה.
תוקן על ידי - semedia - 06/10/2005 20:18:13
|
|
|
|
|