| נשלח ב-2/10/2005 04:07 |
|
| |
שנה טובה.
שנה טובה למשתתפי הפורום, אלה הידועים לנו ואלו שאינם ידועים לנו. הקוראים,הכותבים והחותמים.
ומי יתן שבשנה זו נצא מגלות לגאולה ומאפלה לאור גדול!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 06:48 |
|
| |
אף אני הק' מצטרף, כיהודה ועוד לקרא, לעתירת מו"ר שליט"א בברכת שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה לחברות וחברי הפורום, מי באתגליא ומי באתכסיא.
שנזכה כולנו לשמוח בהתרת הספיקות, איש איש וספקותיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 07:18 |
|
| |
כתיבה וחתימה טובה.
ובשנה זו תזכו לאור האורות של האמת ולא האמת של הפילוספים אלא האמת של בעלי הקבלה המסורה לנו מדור דור.
ותזכו להכתב בספרן של צדיקים גמורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 08:14 |
|
| |
כתיבה וחתימה טובה לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 08:55 |
|
| |
שנה טובה לכל באי בית מדרשינו .
איחולים מיוחדים לפותח האשכול
ותודה על עבודתו המסורה .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 09:19 |
|
| |
שנה טובה,
של גילוי מלכות הווה גם בענינים הגשמיים ובעיונים הפילוסופים.
תודה מיוחדת למנהלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 09:40 |
|
| |
גם אנוכי הקטן מצטרף לכל האמור לעיל.
תהא שנת שלום ושלווה, חופש וחירות לעבודתו ית' בכל הדרכים האמיתיות. שנת יציאה מארונות הניקים לאור עולם (למי שחפץ בכך), למען יאיר אור האורות של האמת, ויפסיק החושך לכסות ארץ וערפל לאומים.
תודה גם לחבורת המנהלים שליט"א, אשר שוקדים ימים ו(בעיקר )לילות לשמור על טהרת בית מדרשנו הקט, למען לא יכבה נרו, אך שגם לא תפרוץ דליקה. ועל כך נאמר: היזהרו בגחלתו!
מיכי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 16:31 |
|
| |
לשנה טובה תכתבו ותחתמו,
יחד עם בני משפחותיכם ויקיריכם
תהא השנה הבאה עלינו לטובה
שנת גאולה לעם ישראל
שנה של בריאות טובה
שנה של פרנסה בריוח
שנה של רווחה והצלחה
שנה בה תזכו לגדול, להתפתח ולראות ברכה בעמלכם
שנה בה ימלא הקב"ה משאלות לבכם לטובה
אמן
בברכה לבשורות טובות
השכן
הכתיבה ככה-ככה,
החתימה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 17:13 |
|
| |
א זיסע יאר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 17:34 |
|
| |
שנה טובה
כתיבה וחתימה טובה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 17:43 |
|
| |
כתיבה וחתימה טובה בכל המצטרך לכל אחד ואחת בגשמיות וברוחניות.
ובנושא פורומינו, יהי רצון שהעצירה לחשוב לא תעיב על האמונה הטהורה שבכל אחד ואחד, שאנו מאמינים בני מאמינים. ובלשון ספר התניא (פי"ח):
ולכן כל ישראל אפילו הנשים ועמי הארץ הם מאמינים בה' שהאמונה היא למעלה מן הדעת וההשג' כי פתי יאמין לכל דבר וערום יבין וגו' ולגבי הקב"ה שהוא למעלה מן השכל והדעת ולית מחשבה תפיסא ביה כלל הכל כפתיים אצלו ית' כדכתיב ואני בער ולא אדע בהמות הייתי עמך ואני תמיד עמך וגו' כלומר שבזה שאני בער ובהמות אני תמיד עמך ולכן אפי' קל שבקלים ופושעי ישראל מוסרים נפשם על קדושת ה' על הרוב וסובלים עינוים קשים שלא לכפור בה' אחד ואף אם הם בורים ועמי הארץ ואין יודעים גדולת ה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 20:01 |
|
| |
ואף אני מצטרף לכל המברכים, ומאחל שנה טובה, שנת דיונים פוריים וכבוד הדדי, העמקה והבנה לכל הכותבים והקוראים. לא רק שלשנה טובה תִּכָּתבו, אלא גם שלשנה טובה תכְתְּבו ותחתמו.
הכתיבה - שתהיה משהו משהו, וגם החתימה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 20:12 |
|
| |
יתן ה' ובשנה זו יתגלה כבודו ית' בעולם והאוטינג יוכל לבוא בחשבון מבחינת יושבי החושך דפורומינו הנכבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2005 21:50 |
|
| |
A very good year to one and all!
|
|
|
|