| נשלח ב-18/4/2006 14:29 |
|
| |
מז"ט ל-shuvkash ללידת הבת
רב ברכות לשובקש ותודות שהודיענו על לידת בתו בזה"ל:
בשבח והודיה לשי"ת
נשלח ב 18/4/2006 |
shuvkash
 |
 |
נולדה לנו בת אתמול. יה"ר שנזכה לגדלה לתורה לחופה ולמעשים טובים. | |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2006 14:30 |
|
| |
mdabraham:
תזכו לגדלה ברוב נחת, לתורה לחופה ולמע"ט (כעת אני מבין במה זכיתי, לפני כמה ימים ).
מיכי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2006 14:31 |
|
| |
הבאבא_תור:
אמן
גם אני הקטן מצטרף לברכות ולאיחולים 
שנזכה לראות בבנין בית המקדש בב"א.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2006 14:31 |
|
| |
אמשלום:
מזל טוב! 
שתזכו לגדלה בתורה, באהבה ובבריאות.
שיר לשירה / יהונתן גפן
דברי עכשיו ילדה אני שומע, כל העולם מקשיב למלמולך. דברי, מלאך שלי, אני יודע שלא תמיד יקשיבו לקולך.
דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך.
עולם חדש וטוב אני אתן לך. כבר במבט כחול את מגלה, כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה.
תהיי קטנה מאומה לא יפגע בך. סיכת פרפר קשורה בשערך. תהיי קטנה מאומה לא יברח לך. אני אהיה גדול גם בשבילך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2006 14:33 |
|
| |
מיימוני:
שובקש
הרבה הרבה ברכות ואיחולים
תזכו לגדלה לתורה (ולבן תורה, אם האיחול הזה יאה בעיניך) ולחופה ולמעשים טובים, ותרוו ממנה נחת יהודי אמיתי!
משגר מזל"טים (האיקון אינו קיים בדפדפן שלי באדיבות הייד פארק שמכיר רק באקספלוררים).
(עוד איקונים מחוללים במעגל ומעיפים בלונים).
*** אמשלום
תודה על השיר.
שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2006 14:34 |
|
| |
הפרעתוני:
מזלטויב!
ואני מקדיש לך את הטקסט הבא, שהבאתי גם בהזדמנות אחרת (http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1640541):
בבא בתרא טז, ב:
רבי שמעון ברבי איתילידא ליה ברתא (=נולדה לו בת) הוה קא חלש דעתיה (=חלשה דעתו) אמר ליה אבוה (=אמר לו אביו): רביה באה לעולם! אמר ליה בר קפרא: תנחומין של הבל ניחמך אבוך, [דתניא] אי אפשר לעולם בלא זכרים ובלא נקבות, אלא אשרי למי שבניו זכרים אוי לו למי שבניו נקבות. אי אפשר לעולם בלא בסם ובלא בורסי, אשרי מי שאומנותו בוסמי אוי למי שאומנותו בורסי. ---- אבל נו, נשתנו הטבעים. אין ספק שבנות יותר שוות. שוב מזלטוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2006 21:47 |
|
| |
מזל טוב גדול! שתזכו לגדלה לתורה לחופה ולמעשים טובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2006 23:29 |
|
| |
מז"ט למשפחת השו"בק"ש! שתזכו לגדלה לתורה, חופה ומעשים טובה (היא לא חייבת להיות ממזל מאדים,אגב).
[אמשלום, שמעתי את השיר הזה 800 פעם בערך, ורק הפעם שמתי לב למלים. יש שכר לעמלך, מסתבר...}
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2006 14:46 |
|
| |
מצטרפת לברכות
במזל טוב, ורב נחת. 
|
|