| נשלח ב-28/10/2010 17:31 |
|
| |
מזל טוב לידידינו אליעזר ט
ברכות מזל טוב חגיגיות לידידינו היקר אליעזר ט לרגל יום הולדתו
שא ברכה!   
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 17:36 |
|
| |
מזל טוב !
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 17:55 |
|
| |
אליעזר היקר מזל טוב!
תמשיך להיות 'דמשק'- דולה ומשקה מפניניך לשאר החברים, והתברך במיטב הברכות, סייעתא דשמיא וכל טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 19:08 |
|
| |
כבר חשבתי שיש כאן בשורות חשובות. אם נתחיל עם ימי הולדת לכולם לא נגיע רחוק (אא"כ זה יום ההולדת הראשון שלו, שאז יש על מה לדבר :) ). על כן הצעה ממני להנהלה: שתהיה הודעה קבועה של איחולי מזל"ט ליום הולדת באתר, וכל פעם שלאחד מאיתנו יש יומולדת יתבונן במודעא רבא לאורייתא זו וירווה ממילא רוב נחת. וכולנו נתכוין באמת ובתמים לאחל לכל אחד בשיגיע יום הולדתו (אף הוא היה מתכוין כנגד המברכים...). וכל זה כמובן למ"ד שמועיל תנאי במצוות (אף דזה שייך יותר לברירה מאשר לתנאי, וזו שאלה מעניינת האם שייך ברירה במצוות. ואכ"מ). בכל אופן, אם כבר מדברים אז מזל"ט גם ממני.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 19:18 |
|
| |
מזל טוב
יש הזדמנות לאחל למישהו משהו טוב. מה עוד שזה לא עוד מישהו. זה אליעזר, אז למה לא ?כל טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 19:48 |
|
| |
כשקראתי את הכותרת חשבתי שזה ברכת מז"ט לקבלת התואר,עתה רואה אני שזה ברכת מז"ט ליום הולדת. מעניין ששתי הדברים הצטרפו ובאו ביחד,כנראה החליטו שם באוניברסיטה לתת לו מתנת יום הולדת. אצטרף גם אני למברכים,שתזכה לעוד מתנות כאלו כמו שהיה לך השנה ליום הולדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 19:53 |
|
| |
בשנה הבאה פרופסורה :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 21:26 |
|
| |
ובשנה שאחר"ז ראש הפקלוטה לתלמוד. ובשנה שאחר"ז נשיא האונברסיטה. ומשם לאן? אולי שר החינוך...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2010 21:34 |
|
| |
ומשם הוא יגיע לשיא- להיות אליעזרט, לאהוב את אליעזרט, לשמוח עם אליעזרט.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2010 00:35 |
|
| |
מזל טוב לכוכב העולה בשמי העצכ"ח אליעזרט!
שתרווה נחת מעצמך ומכולם עד מאה ועשרים.
נ.ב גם אני מצטרף לדברי ירוחם, וכי ברכת מז"ט כנה מהלב חשובה פחות מכל הפלפולים והדיוקים
באשכולות המכובדים שלנו?
חברים יקרים! בוא לא נשכח שבנוסף לדעות והשקפות יש שם בחוץ עוד כמה דברים למשל:
חיים, רגשות, ידידות, אהבה וכו' בוא לא נעשה מהטפל עיקר והיה זה שכרנו!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2010 00:37 |
|
| |
צודק נהמת דוב
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2010 00:55 |
|
| |
רבי אליעזר אומר עין טובה. מה שייך בעין שתהיה טובה או רעה ? עין טובה מחברת את כל המרכיבים שלפניה לתמונה שלמה. עין רעה מפרידה כל פרט מחבירו (פוקוס קוראים לזה היום). הטוב זה החיבור, הרע זה הפירוד.
יהי רצון דוקטאר אליעזר שתחבר תמיד ולא תפריד. עד 100. אחרי זה כבר נקרא עובר בוטל.
אגב, מה עם הקפה שהבטחת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2010 01:43 |
|
| |
אחיי ורעיי,
שמחתם את ליבי. יישר כוחכם,
בבוא הזמן אזמין את כולכם לקידושא רבה שתתקיים אי"ה בבני ברק בבית הכנסת השוכן בקריה הקרויה על שם הרב הראשי לישראל.
שלכם אליעזר
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2010 01:44 |
|
| |
מזל טוב 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2010 18:46 |
|
| |
קצת באיחור.
הרבה שמחה, הרבה אושר ועושר, הרבה עושר בדעת שזה העיקר.
(אין לי רשות כרגע להשתמש באיקונים, אז טול בלונים וירטואליים!).
תודה על תרומתך לפורום, כן תרבה וכן תוסיף!
למיכי
תמיד באשכולות של ברכה (או להבדיל תנחומים, והיו גם כאלו) יש מקום להרחבה והפיכת האשכול למקום דיון. נדמה לי שזו פעם ראשונה שמציינים יום הולדת של חבר פורום. בדרך כלל, אנוסי התבונה (או החברה) שבינינו איננו יכולים לציין יום הולדת כדי לא לחשוף את עצמם אפילו בדבר זה. סמיילי).
אבל מדוע לא נדון על משמעותו של יום הולדת. במקרא כידוע יש יום הולדת רק לפרעה (סליחה על ההשוואה כאן). במשך הדורות האחרונים ניתן מקום בכתבי פרשנים לחגיגת יום הולדת (כאן יש מקום לשותף סוד להסביר את הצד הקבלי...).
בכל אופן, יום הולדת הוא דבר חביב מאד כפי שכולנו או רובנו מכירים מילדותם והוא ממשיך ללוותנו עד היום. ובזה אני משאיר מקום לבקיאים ולחכמים. (נישטאיך?)
|
|
|
|
|