| נשלח ב-6/5/2008 15:15 |
|
| |
כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה
כל המידע : אשכול המלחמה האחרונה והראשונה המלחמה האחרונה של הגלות והראשונה של תקופת הגאולה נמצאת ממש מעבר לדלת
וקרובה יותר מתמיד , יותר משאתם מדמיינים , מלחמה שהיא נקודת מפנה חשובה מאוד לקראת הגאולה השלימה .
מלחמה שיש באירועים שילוו אותה [ בעיקר הרוחניים ] בכדי לזעזע כמעט את כל התפיסות המקובלות בעולם היהודי ובעולם החרדי . בבחינת מהפיכה של ממש .
מידע זה ועוד מידע אחר כולל תאריכים מדויייקים של האירועים אי"ה
.
נשלח ב-27/4/2008 21:32
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 15:19 |
|
| |
היום תשעה ימים לעומר בעוד 40 יום בדיוק ביום ה - 49 לעומר יום ראשון ערב חג השבועות ה בסיוון [ 8 ביוני ] ככל הנראה משעת הצהריים , תפתח מתקפת טילים על ישראל . טילים ישוגרו מכיוון סוריה לבנון [ ולהערכתי גם מאיראן אם כי לא בטוח בכך ] כמעט לכל אזורי הארץ . ניתן להבין מלשון הזוהר שם לא באופן וודאי אמנם כי יהיו שלושה מטחי טילים . ובמציאות
המוכרת לנו כיום אין בעיה לשגר מאות טילים בכל מטח , יוצא שהמדובר הוא על
אלפי טילים כבר ביום הראשון . ובבת אחת תחל מלחמה בת מספר חודשים . כנאמן
לשיטתי הידועה שאריק שרון הינו משיח בן יוסף בעל התפקיד הצבאי - מדיני ,
הוא אמור להתחיל להתעורר בקרוב מתרדמתו , וביום פריצת המלחמה להיות כשיר
לקבל את ההנהגה והשילטון מחדש . והוא זה שיוביל את המלחמה בישמעאלים הארורים . ע"כ בעניין המלחמה כפי הבנתי את הנבואה בזוה"ק .
הערה
קטנה ברשותכם : שפתי ומושגיי הם שפת התורה חז"ל ורבותינו הפוסקים , אני
עושה מאמץ 'להוריד' את המושגים לרמה שכל יהודי עם מעט אינטלגנציה יוכל להבינם , מן הסתם לא תמיד זה מצליח .
נשלח ב-29/4/2008 10:10
וכעת למקורות .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 15:20 |
|
| |
מגילה יז ב : ומה ראו לומר
גאולה בשביעית? אמר רבא: מתוך שעתידין להיגאל בשביעית, לפיכך קבעוה
בשביעית, והאמר מר: בששית - קולות, בשביעית - מלחמות, במוצאי שביעית בן
דוד בא. - מלחמה נמי אתחלתא דגאולה היא.
ע"כ לענייננו .
במילים פשוטות : הגמרא שם עוסקת בסדר ברכות תפילת העמידה והקשר בין תוכן הברכה למיקומה בסדר תפילת העמידה . כידוע
ברכה מס' 7 היא ברכת ' גואל ישראל ' , ואומרת הגמרא למה ? מפני שהגאולה
עתידה להתחיל בשנה השביעית למחזור השמיטה , שואלת הגמרא והלא במקום אחר
למדנו שהמשיח יתגלה רק בשנה השמינית השנה שאחרי השמיטה ואילו בשביעית יהיו
מלחמות ? משיבה הגמרא שהמלחמה היא בעצם התחלת הגאולה .
ומניין יצא לי התאריך הנ"ל ? נמשיך . את הקטע הבא סירסתי מאחר והנושא המרכזי שם הוא בדיוק העניין שממנו אני מנסה להמנע מלגלות בשלב זה , עניין משה רבנו והמשיח .
זוהר חדש סוף בלק : ובירחא
תליתאי בד' לירחא בתשע שעתי ופלגא וכו'...וכד סליק עמודא דצפרא [ למחרת ]
וסלקא שכינתא על ההוא טורא ותשמע תלת קלין וכו'...כמה חייבין בארעא קדישא
ימותון ויסתלקון מעלמא מההוא קלא .
לכל החוששים , הרי מפורש בדברים שההרוגים יהיו רשעים , לא נהיה רשעים לא נהרג . פשוט להתחיל לעשות את רצון ה' .
אך גם נחמה גדולה נמצאת שם : בההוא יומא סלקין צלותין דישראל בכל אתר דאינון קמי מלכא קדישא
.
עם ישראל יתפלל בהמוניו , בכל מקום אפשרי , במקלטים בחדרי הביטחון בבתי-כנסיות ובבתי-מדרשות . והתפילות תתקבלנה ברצון לפני אבינו שבשמיים . אז יתקיים מה שאנו אומרים בכל יום בתפילה :
" הָעוֹנֶה לְעַמּוֹ יִשְׂרָאֵל בְּעֵת שַׁוְּעָם אֵלָיו
..." וכשהתפילות מתקבלות זה אומר הרבה ניסים ישועות והצלחות לעם ישראל האהוב .
עניין שרון : ובהאי
יומא יתערון עשר שבטין לאגחא קרבין לארבע סטרין דעלמא בהדי משיחא דאתמשח
עלייהו ויקבל משיחו על ידא (דחד) כהן צדק ושבעה רועים מהימנן עמיה. ומשיחא
דא משבטא דאפרים הוא ומזרעא דירבעם בן נבט הוי .
זה עוד נושא בפני עצמו שצריך לטפל בו עניין עשרת השבטים , פעם אחרת בע"ה . מ"מ.... עשרת השבטים זה אנחנו רב עם ישראל על כל העדות והחוגים החוסים תחת צילה של מדינת ישראל . לאפוקי [ למעט ] החרדים , שהם שני השבטים הנותרים יהודה ובנימין . ליטאים בעיקר בנימין חסידים בעיקר יהודה . ויש להאריך בהסברים והוכחות לרב בנושא יפה זה פעם אחרת בע"ה .
עניין משיחתו של שרון שהוזכר שם אני מבינו שאחד מצדיקי הדור יתמוך בו יעודדו ויחזקו לצאת לדרך כי תפקיד גדול נכון לו . סביר להניח ששרון לא ימשיך להיות חילוני כפי שהיה עד חוליו , אפשר יהיה לקרוא לזה 'חזרה בתשובה' 'התחזקות ביהדות' או כל לשון שיהיה . ויש עוד להאריך ולפרט , חייב לצאת כבר .
נשלח ב-29/4/2008 10:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 15:23 |
|
| |
עפ"י הבנתי את המקורות בנושא ישנו חידוש נוסף שאמור לקרות במלחמה הקרובה שטרם היה כמוהו והוא :
הטילים אמורים להגיע לכל אותם איזורים שעד היום הזה היו בעצם רחוקים 'ומוגנים' ממוקדי האש והבאלגן הביטחוני שמדינת ישראל עוברת בכל השנים האחרונות , וכוונתי לריכוזי הערב-רב השמנים ומדושני העונג הרואים
והשומעים את סיבלו של עם ישראל [ האזרח הקטן ] דרך אמצעי התשקורת משל היו
אירועים בסקנדינביה הרחוקה . כך אני מבין את הפסוקים הבאים :
הַמִּתְקַדְּשִׁים
וְהַמִּטַּהֲרִים אֶל הַגַּנּוֹת אַחַר אַחַד {אַחַת} בַּתָּוֶךְ אכְלֵי
בְּשַׂר הַחֲזִיר וְהַשֶּׁקֶץ וְהָעַכְבָּר יַחְדָּו יָסֻפוּ נְאֻם ה' .
בַּחֶרֶב יָמוּתוּ כֹּל חַטָּאֵי עַמִּי הָאמְרִים לֹא תַגִּישׁ וְתַקְדִּים בַּעֲדֵינוּ הָרָעָה.
זה
בדיוק מה שאותם אנשי עשירון העליון חשים ואומרים בלבבם ..." אנו במקום טוב
באמצע במרכז הארץ רחוקים מכל צרות הגבול הדרומי והצפוני כאחד ..."
והמלחמה הזו תהיה תחילתה של מדיניות ניקוי הערב-רב מישראל .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 15:26 |
|
| |
עוד חלק בפאזל ברשותכם הפעם בעניין משיח בן בן יוסף .
ידוע מש"כ רבנו האר"י בשעה"כ שיש לכוון בברכת " וכסא דוד עבדך מהרה בתוכה תכין " בתפילת העמידה על מב"י שלא יהרג ע"י ארמילוס הרשע [ לענ"ד הוא גוג ] .
זכורני כי לפני שנים ראיתי באחד מספריו של אביר יעקב ר' יעקב אבוחצירא זי"ע שהתפילות שהתפללו עליו בכל הדורות הועילו לבטל את הגזרה והוא לא ימות .
מובא
בשם ה'נועם אלימלך' באחד המקומות כי הוא [ ואולי גם אחיו ר' זושא ] פעל
לבטל / להמתיק את ייסורי חבלי משיח כפי שמובאים בחז"ל באריכות .
כעת נעשה חושבים , הרי אנו נמצאים כבר בסוף הגלות , בסוף ההיסטוריה , אז מה נאמר על נהרות הדם הצער והדמעות שהיו מנת חלקם של ישראל במאתיים השנים האחרונות ?
ולענ"ד יש ליישב כך : שלולא פעילותם הרוחנית של הצדיקים היה יכול להיות גרוע הרבה יותר . ויש כאן בעצם כלל , כל גזרה קשה המופיעה בדברי בחז"ל שאמורה להיות ובאים צדיקי הדורות ואומרים שביטלוה הרי שלא מדובר על עקירת אותה גזרה אלא יותר על המרתה למשהו עדין וקל יותר לעיכול אך גם השינוי הזה שהם חוללו בגזרה אמור להיות דומה ביסודו לדבר המקורי .
לכן
לשיטתי , הוא הוא אשר עינינו רואות בשנתיים האחרונות את שרון שוכב לו על
ערש-דוי בין עליונים לתחתונים לא בעוה"ז ולא בעוה"ב אמנם לא חי..אך מת
באופן כזה שמאפשר חזרה .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 15:30 |
|
| |
צד אחד מושך לכיוון מידת-הדין יותר כי שם
שורש נשמתו , ואילו האחר מתעקש לצד החסד והרחמים כי גם הוא משם הגיע .
והאמת מהי , מה באמת יהיה ? איזו הנהגה תכריע ? הרבה תלוי במעשי עם ישראל .
ממה
שידוע לי בספרים הקדושים [ ולא רק מהספרים ] תשובה אמיתית והמונית בעם
תהיה רק לאחר התגלות המשיח במהלך שנה הבאה , הניסוי הגרעיני האיראני יהיה
קטליזטור רציני שיעזור למשיח לעורר את הניצוץ היהודי אצל אלה שלא כיבוהו עדיין , ואפשר בהחלט לכבותו בריבוי טומאה ועוונות . אין שחר לדברי הסוברים והאומרים שכביכול אופציית התשובה אינה קיימת יותר לאחר ביאת המשיח . אלה
שאומרים כן אינם מבינים גדולים ואולי אף לא קטנים בתהליך הגאולה עצמה
שיתחיל לאחר התגלות המשיח . הא לכם קטע מהחודשים האחרונים מדברי נשמה
טהורה וגבוהה הידועה כ גליה :
בקרוב תהיו עדים לחזרה בתשובה עצומה
כפי שלא היתה מעולם. המונים מעם ישראל. נהרות נהרות של תשובה ישטפו את כל
יהודֵי הארץ והעולם, רבים ישובו לארץ ישראל. אך באָרֶץ התשובה תהיה הרבה
יותר קלה מהירה ומשמעותית. בקרוב אמא הכל יקרה, המצב שישרור בארץ ובעולם
יחזיר המונים לה' יתברך ללא ספק כלל. העולם לפני שינוי גדול מאוד ושומעים
ויודעים בחוש שזה כך, ושהמצב הנוכחי לא יוכל להימשך כך מכל הבחינות, לא
איומי הערבים והגויים הרשעים על ישראל ולא המצב הרוחני הנוכחי, חייב להיות
שינוי גדול לטובה. רבים רבים מישראל ישובו לאבינו שבשמים, אם בטוב ואם
במוטב, לא יהיו ברירות אחרות. בקרוב תביני על מה אני מדברת. ע"כ .
אודות ירושלים ...
ירושלים הולכת להיות המקום הכי בטוח במלחמה הקרובה כי כל הסימנים מצביעים על כך שהטילים
לא יופנו לעברה אבל לא בגלל זה מי שלא גר בה צריך לעשות מאמץ להגיע לשם ,
תהיה טוב עשה תשובה ובכל מקום שתהיה השגחתו יתברך תהיה איתך .
כִּי מַלְאָכָיו יְצַוֶּה לָּךְ לִשְׁמָרְךָ בְּכָל דְּרָכֶיךָ
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 16:09 |
|
| |
תתחדש על הפורום ...........
נקווה שנוכל להיות חופשיים ולהפיק תועלת פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 16:53 |
|
| |
כל הכבוד. סוף סוף אפשר לכתוב ולהביע דיעה מבלי שמישהו נוזף כל הזמן וכועס מבלי סיבה. מאחל לך הצלחה.
יש לי כמה דברים להסביר בכיוון שאתה מציין. אעשה זאת ב"ה לאחר שאסיים את הלימוד בערב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 17:13 |
|
| |
ישר כח !!
שמעת משהו על א שרון ? שמאשש את תחזיתך לגביו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 17:16 |
|
| |
לא , לא שמעתי . כמוני כמוך ...מה שמופיע בתקשורת . אבל לא נראה לי שנשמע על כך בימים הקרובים אלא סמוך יותר לשבועות , לא אתפלא אם זה יהיה הליך החלמה מהיר ..." נס רפואי " מה שנקרא .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 17:21 |
|
| |
מה דעתך לפרסם את שמות האישים שנמנעת לפרסם... אני חושש שאם אכן יקרה משהו ערב שבועות, יקח זמן עד שהחשמל יחזור ולא יהיה לך איך לתקשר...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 19:23 |
|
| |
| yosiw150 כתב: |  | |
מה דעתך לפרסם את שמות האישים שנמנעת לפרסם... אני חושש שאם אכן יקרה משהו ערב שבועות, יקח זמן עד שהחשמל יחזור ולא יהיה לך איך לתקשר...
... |
|
חח יוסי זאת אפשרות.. מעניין אם המייחל חשב על התרחשות כזאת
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 21:29 |
|
| |
בס"ד פעם אמרתי, בפורום אחר, שהאירועים בכללותם באמת הולכים להתרחש כפי שתיאר המייחל. אלא, שהמועדים קצת הוקדמו במספר חודשים וכן גם חלק מהדמויות. האירועים יתחילו לתפוס תאוצה רצינית רק בקרבת יז' בתמוז ויהיו קריטיים רק בי' בטבת התשס"ט. זאת ועוד, שחלק מהשחקנים כיום אינם ולא יהיו רלוונטים באירועים שעתידים להתרחש. מה שיתפתח בתוך כחודשיים ידהים את כולנו. אבל מה שיהיה מתחילת תשס"ט יהיה כזה שגם בסרט הוליוודי לא יכולים להכין תסריט כזה והפקה כזו. חשוב לדעתי ללכת עם האירועים ולא לנסות לצפות אותם במדוייק. כי כל קביעה שלא תמומש תוליד ח"ו ספקנות וחוסר אמינות. אני לדידי מקווה שהכל יתבטל ולא יהיה כלום, והגאולה תהיה ברחמים עצומים ולא כפי שנראה שהולכת להיות. המייחל יש לך אומץ. עשה ופרסם במתינות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 21:38 |
|
| |
תראה מתיב חביבי...
אני כשלעצמי... הבאתי את המקורות פחות או יותר מהם לוקחו דבריי ומסקנותיי .
אתה יודע שנשמח מאוד אם גם כבודו יוכל לעשות ' פעלול ' דומה . מה אתה אומר ?
אתה יודע ...שנוכל להגיב על הדברים , כדרכה של תורה ושל חכמים .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 21:40 |
|
| |
ידידי המייחל, אל תבחן אותי כי לא על הכל אשיב (ואתה יודע למה..) אליבא דכולי עלמא לששת אלפים שנה מתקיים העולם הזה.
דניאל בנבואתו סייג את תחילת האירועים לככלות 'נפץ יד' שהם 234 שנה מתום ששת האלפים. כלומר 6000-234=5766 . אנו יודעים ש5766 זו שנת התשס"ו, שזו השנה בה מכוון 'נפץ יד'. גם בזוהר הקדוש יש משמעות מכריעה לשנת 66, אם כי הספירה שם היא הולכת בצורה הפוכה ולפי שיטה אחרת (אגב 'עת קץ' היא 660 בגימטריה).
1290 הימים עליהם מצביע דניאל בנבואתו אלו חודשים המתורגמים ל-43 חודשים שהם שלוש וחצי שנים.
משנת התשס"ו (ראש השנה) צריך להוסיף שלוש וחצי שנים, שהם הימים שמנה דניאל. ואז אתה מקבל את פסח התשמ"ט. מניין אחר שמזכיר דניאל הוא 1335 שהם יותר מתייחסים ל'הוסר התמיד' ו'שקוץ שמם' ומניינם דווקא קשור למניינם של הגויים, אם כי החשבון יוצא אותו חשבון (צריך להפוך את המספרים כלומר 5331 ולא 1335 וכך הלאה..).
אגב בחשבון כללי מתברר ש'עת צרה' היא מלחמת העולם השניה והשואה. זה בנתיים....
אגב, למה יש אצלך נורה ירוקה מהבהבת ואצלי לא?
תוקן על ידי - מתיב - 06/05/2008 21:41:58
|
| נשלח ב-6/5/2008 21:56 |
|
| |
במחילה מכם, אני 'רץ' ללמוד ('אמר רבי עקיבא - מסכת שבת') אני קצת באיחור. מחר גם אפשר לכתוב לך? באיזה שעות זה פתוח לכתיבה? אגב, ממסכת שבת ישנו ויכוח מהיכן למדים לט' אבות מלאכה.... התשובה קשורה מאוד לגאולה:"טל אורות טליך.." טל=39, אורות=תרי"ג(מצוות) טליך =זהו טל המחיה את המתים כפי שמסופר בעמ' פ'ט מסכת שבת - הקב"ה הוריד טל מחיה לבני ישראל שפרחה נשמתם במעמד הר סיני..." מכאן למדים על כך ששבת שקולה כנגד כל המצוות שבתורה ומי שמקיימן ינוח עליו טל המחיה של הקב"ה במלחמות אחרית הימים.... לילה טוב
|
|
|
|
|