בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

בקרוב פטרייה גרעינית ראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2008 21:45 לינק ישיר 
בקרוב פטרייה גרעינית ראשונה

נכון אמנם שכותרת זו מעלה אבק כבר כמה שנים , בפרט ה'בקרוב' שלה...

אבל מה לעשות שאני מאמין ויתכן שבשבועות הקרובים או אפילו בימים הקרובים נראה כולנו את התגשמותה של נבואה זו
בניסויה הגרעיני של צ. קוריאה .

אתם יודעים...כל אחד והשריטה שלו , תבינו אותי , כף זכות .

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2008 22:03 לינק ישיר 

המייחל
אתה יודע, הערכה כזו היא כמעט ודאית, הודו, פקיסטאן ערכו בשנתיים האחרונות מספר ניסויים גרעינים למורת רוחם של אחרים.. ופטריה גרעינית לא מלחמתית יכולה להתרחש בקרוב בלי קשר הרסני לאנושותי...
צ.קוריאה מנהלת שיחות חשאיות וגלויות עם ארה"ב  על "פרוק" מתקני הגרעין שלה, עד כה הכחישה לחלוטין כל קשר למתקן בסוריה למרות הצילומים של בכירים מצידה בסוריה, מה שמראה שאינה חפצה לחמם את האזור..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2008 22:09 לינק ישיר 

תודה יוסי .

כשאמרתי  'בימים הקרובים '  התכוונתי לביקורו של בוש , משום שבהמשך הקטע שם בזוהר
המדבר על ביקורו ישנו קטע מעניין מאוד שהדרך היחידה שלי להבינו וליישבו הוא רק ע"י יציאת
השד הצ. קוריאני מהבקבוק .

נמתין ונראה בע"ה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2008 17:07 לינק ישיר 

נו ? מה יהיה ? איך כתבת לעייל: "אתם יודעים...כל אחד והשריטה שלו , תבינו אותי "...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2008 17:33 לינק ישיר 

אולי תתפלא לשמוע...

אך גם היום לאחר שעברנו את ביקור גוג בארץ ואת התגשמותה של אותה נבואה מתקוני הזוהר לרמח"ל

אני לא מבין בצורה חלקה את אותו קטע , אין לי ברירה אלא לקבל את המציאות כפי שהיא כמובן ,

אך להבין פרפקט את אותו קטע...לא זכיתי .

כנראה שנצטרך להמתין עוד קצת ולהתקרב יותר לשני אירועים :  לאולימפיידה כדי שהמלחמה שם תוכל לבטלה ,
ולבחירות בארה"ב שיביאו לשינו החוקה האמריקנית לאפשר לבוש קדנציה שלישית .

כך נראים הדברים לענ"ד מנקודה זו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2008 17:37 לינק ישיר 

"אני לא מבין בצורה חלקה את אותו קטע , אין לי ברירה אלא לקבל את המציאות כפי שהיא כמובן ,

אך להבין פרפקט את אותו קטע...לא זכיתי " - יכול להיות שגם הפרוש שאתה נותן לחבצלת השרון וה' בסיוון לא מושלם כדברך ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2008 17:50 לינק ישיר 

חשבתי פעמיים לפני שכתבתי את המשפט אותו ציטטת...חחח .
ידעתי שזה יגרור את שאלתך .

תשובתי היא כזו .

מבחינת קוראי דבריי בהחלט שכן .
אתה כמו כל אחד אחר חייב לקחת את דבריי בהסתייגות מוחלטת כל עוד לא הוכחתי את עצמי בצורה חותכת ומשכנעת .

אני כשלעצמי בטוח בדבריי ואף חי על פיהם . אבל זה כבר ענייני הפרטי בלבד .

אלא שבכל זאת ישנו הבדל בין אותו קטע לבין הדברים האחרים שאני מפרסם .
אותו קטע היה שולי בחשיבותו ביחס לנבואה המרכזית שעליה נסובו הדברים .

לכן אתה יכול לשים לב שלא יצאתי בהכרזה האומרת שבזמן ביקורו של בוש יהיה ניסוי גרעיני צ. קוריאני ...
התנסחתי בזהירות ואמרתי שיתכן  וכך יהיה...

מה שלא עשיתי עם נושא המלחמה הקרובה ועוד נושאים אחרים .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2008 19:01 לינק ישיר 

אתה מבין שאני(עדיין) לוקח אותך ברצינות ויתכן וישנם עוד כמה קוראים כמוני.. אז השאלות הם לא לקנטר אותך ח"ו אלה לברר בקול, האם לא תתכנן אפשרות ב' (כך קראת לזה).. ומה יאמר(במיוחד על ידך)  אם במוצאי חג השבועות נשאר "איש תחת תאנתו" והעולם ימשיך כמנהגו....הרי שביעית ומוצאי שבעית יש כל 7 שנים לא כן ??? אתה כל כך נחרץ שכנראה יש לך מידע נוסף שטרם חשפת אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2008 21:50 לינק ישיר 

מה אני יכול להגיד לך יוסי יקר...מקווה לא לאכזב לא אותך ולא אף אחד אחר .
עושה כמיטב יכולתי .

ח"ו לא עלה על דעתי כלל אפשרות של שאלות קינטור , מה שייך בכלל .

והיה אם הגענו לליל שבועות ולא קרה מה שאמרתי כמובן שאשב עם עצמי ועם הקב"ה ואעשה חושבים היכן טעיתי .
סקירת מערכות מקפת ובקרת נזקים .

ולא , אין מצב לשביעית הבאה , אנחנו בסוף של הסוף של הסוף , כלו כל הקיצין . אחד לאחד .

אתה רומז על מידע 'גרעיני' שטרם חשפתי...לא ממש למען האמת . יש אמנם עוד כמה וכמה דברים באמתחתי שטרם הגיע
זמנם להיחשף , אך את עיקרי הדברים שמהם ניתן לראות ולהבין באופן ברור למדי שהגיע הזמן וזה מעבר לדלת
כבר פרשתי בפניכם ...

אגב , המציאות כיום עושה זאת לא פחות טוב מהספרים . האירועים בארץ ובעולם הם ההוכחות הטובות ביותר .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2008 09:16 לינק ישיר 

מדהים אותי כל פעם מחדש שאני עובר על החומר הקיים בזוהר ורואה שהמלחמה עם צ. קוריאה
היא המלחמה הכי מדוברת והכי מפורטת .

שלוש פעמים היא מוזכרת בזוהר במפורש ופעם רביעית רמוזה . עפ"י הבנתי כמובן .

לענ"ד זאת המלחמה שעליה רומזים האוטיסטים האומרים  " העולם עומד על סף מלחמה עולמית "

משום שהמלחמה הזו לא תהיה מוגבלת רק לצ. קוריאה אלא תגיע עד אוסטרליה ואולי אף לחוף המערבי של ארה"ב .
תלוי בטווח הטילים הקוריאנים .

מתי זה יהיה שואלים ?

יש לי הערכות חדשות בעקבות עיון מחודש בחומר אבל למה לפרסם עכשיו עוד מוקדם , יש זמן .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2008 12:38 לינק ישיר 

שלום מייחל,

היכן רמוז צ. קוריאה בזוהר?

תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2008 15:44 לינק ישיר 

שלום עמי .

תרשה לי לשאול אותך קודם שאלה אחת .

מה בדיוק אתה מצפה למצוא בזוהר בעניין זה ? מה אתה חושב שיהיה כתוב שם ? "קוריאה" ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2008 15:54 לינק ישיר 

דברים שאמר [מוסרטים ומתועדים] הגאון הקדוש המקובל האלקי רבי לוי סעדיה נחמני זצוק"ל לפני יותר משלש עשרה שנים.

רבנו, אמר לתלמידיו עוד בהיותו במרוקו על מלחמת ששת הימים ג' שנים קודם לכן, ןנקב בתאריך המדוייק. וכן התריע וחזה מראש את מלחמת יום הכפורים שתהיה בחודש תשרי אותה שנה. אף כי המלחמה היתה לכולם הפתעה מוחלטת. וכהנה רבות ישנן מעשיות מפליאות אודות אישיותו הגדולה שמעידות שהיה ללא ספק בעל רוח הקודש, וכל דבריו מן המקדש הם יוצאים.

רבנו זעק מנהמת לבו !!!!
בפומבי כמה פעמים קודם פטירתו בבכיה ובתחנונים לפני שומעי לקחו את הדברים הבאים:

" חושבים שיהיה שלום, חושבים שיהיה שקט יום אחד? טפשים גמורים, שעל זה נאמר בפרשת האזינו עבורנו אנו היום " דור עיקש ופתלתול ה- לה' תגמלו זאת עם נבל ולא חכם".

אתם יודעים מה יהיה רח"ל?

קוריאה תגיע לכאן !!!

השם יצילנו ויציל. לא סוריה, לא פרס, ולא בבל….קוריאה!!!!רח"ל.

אתם יודעים מה הולך שם היום? אטום !!! זה בשבילנו רח"ל….

יהיה לנו קשה מאד אם לא נחזור בתשובה !!! תבינו !!! תדעו !!! זה יהיה יותר קשה מהשואה - "כי אש קדחה באפי ותיקד עד שאול תחתית".

אתם יודעים מה זה שאול??? זוהי עיר הבירה של קוריאה !!! סאול !

"ותאכל ארץ ויבולה ותלהט מוסדי הרים אספה עלימו רעות חיצי אכלה בם". מה הפירוש???!!! עזבנו את קוב"ה, חשבנו שאנו של עצמנו, ראש הממשלה יושב ועושה מה שהוא רוצה, קוב"ה ח"ו לא קיים, ארץ ישראל שלו והוא עושה בה כרצונו, העם שותק.
והתורה אומרת "כי חלק ה' עמו", אתם לא של עצמכם, אתם שלי !
"חי אני נאום ה' אלוהים, אם לא ביד חזקה ובזרוע נטויה ובחימה שפוכה אמלוך עליכם".

אין לנו שום סיכסוך עם הערבים, יש לנו סכסוך עם אלקי ישראל.
אם אנחנו לא נשמע לו, יהיה לנו רק צרות ועוד צרות, המצב ילך ויחמיר….

על עם ישראל להזהר מתרבות רעה של גויים שהכניסו כאן. כי אתם יהודים בני אברהם יצחק ויעקב שקבלו את התורה. תורתכם !!!
אתם צריכים לכבד אותה, להעריך אותה, ולהלחם בעבורה, לא באלימות, אלא בדרכי שלום - בתשובה, רק תשובה!!!

http://26.hashem1.net/mm/ravnahmani011294eng.wmv

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2008 16:03 לינק ישיר 

בדיוק על הדברים האלה הגבתי בדיוק לפני 3 שנים בפורום של 'אני מאמין'  "לדוד קום" .

אין לי כח לחזור על הדברים שוב אז רק בארבע מילים .

לא מיניה ולא מקצתיה .

אין לנו קשר ישיר עם המלחמה שתהיה שם .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2008 16:57 לינק ישיר 

המייחל,
לא כ"כ ברור לי על מה ולמה הסרקסטיות... נשמע מדבריך שיש משהו בשאלתי שאין דעתך נוחה הימנה. הייתי רוצה להבין מה הבעיה עם השאלה? אני מאוד נהנה לעיין בספרים הקדושים ולראות כל מיני רמזים לימינו. למה אני נהנה? לא יודע...

avinava,

לא להיות קנטרן...אבל soul היא בירת דרום קוריאה שמאוד מסוכסכת עם צ. קוריאה...
אגב הדברים שאמרת...באחד האשכולות המתיב אמר שאם הוא יאמר לנו מי הוא גוג נהיה מופתעים...מעניין אם כוונתו הייתה לצ. קוריאה ומנהיגה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2008 17:10 לינק ישיר 

הבאת נקודה חשובה!

בכל אופן, הרב נחמני זצק"ל אומר שסאול היא עיר הבירה של קוריאה - ללא הבדל בין דרום לצפון... מי יודע, אולי דרום וצפון קוריאה התחברו כמו שבגרמניה המזרח והמערב התחברו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > בקרוב פטרייה גרעינית ראשונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext