| נשלח ב-12/5/2008 23:09 |
|
| |
בְּיוֹם בּוֹא גוֹג עַל אַדְמַת יִשְׂרָאֵל
באשכול זה ירוכזו כל ענייני ביקור בוש בארץ
הן בפעם הראשונה בינואר והן בפעם השנייה כעת בוש מגיע ביום רביעי בשבוע . היום שבו עתיד הקב"ה לקיים את אֵל נְקָמוֹת ה' אֵל נְקָמוֹת הוֹפִיעַ לא אתפלא אם גם בפעם השלישית והאחרונה שהוא יגיע גם יצא יום רביעי .
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/03/2013 14:39:07
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 00:11 |
|
| |
שלום למייחל אני לא חושב שצריך לתת חשיבות יתרה לגורג בוש. התהליכים הם שיוצרים את המציאות המהירה ולא האיש. כתבתי אז אצל המרדכי הזה, שמצאת שביעי של פסח - אירוע ירדוף אירוע והאחד יהיה שזור באחר ובכל הרמות ובכל האפיקים: בעית המזון בעולם, מחירי הנפט, המלחמות, אסונות הטבע, עזה, לבנון ...איראן וכו'. הדברים יקבלו תאוצה דווקא בחודש הזה מיד עם צאתו של בוש את ישראל. חכו לעזה קודם... תראו את מה שקורה בעולם ויקרה במזה"ת... אבל כל זה הוא ההתחלה. הדברים הגדולים יקרו רק אחרי שתחל תשס"ט...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 08:41 |
|
| |
מתיב
המייחל לא נותן חשיבות להאיש , המייחל מקשר בין האיש לאירועים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 08:50 |
|
| |
יפה דרש דורש .
האם אני מייחס לו חשיבות יותר ממה שתורתנו ורבותינו הקדושים דיברו בו ? בתמיה .
אני חוזר ואומר בפעם הלא זוכר כמה , כל מה שאני עושה פה בכתיבה הזו הוא לא יותר מאשר
להביא את דבר אלוקינו אשר דבר מכל דברו לא נפל ולא יפול ארצה ולהסבירו כפי מה שחנני ה' , זה הכל .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 09:49 |
|
| |
עוד נקודה מדברי הרעיא מהימנא לרמח"ל שם בתקוני-הזוהר תיקון 60 המדבר על ביקורי גוג בארץ .
ות"ח האי גוג רשיעא עוד זמנא תליתאה ייתי ודאי. אבל עד לא ייתי, ייקום קב"ה לאעברא חובא דקין מעלמא.
גוג יגיע גם פעם שלישית לארץ , אלא שאז בניגוד לפעמיים הראשונות הקב"ה ינקה ויעביר את עוונו של קין מן העולם . אין המדובר רק על עוונו של קין בן אדם הראשון , אלא ובעיקר על עוונותיהם של ישראל שיהיו באותו זמן ע"י הייסורים הרבים שעם ישראל יעבור בעיקר באותה שנה שהצבא האמריקני ישהה בארץ תקופה שעליה נאמר והיתה עת צרה ליעקב וממנה יוושע .
ורזא דא וְיָשַׁב מְצָרֵף וּמְטַהֵר כֶּסֶף וְטִהַר אֶת בְּנֵי לֵוִי וְזִקַּק אֹתָם כַּזָּהָב וְכַכָּסֶף וְהָיוּ לַה' מַגִּישֵׁי מִנְחָה בִּצְדָקָה .
שהרי ידוע שעל הייסורים נאמר וצרפתים כצרוף את הכסף ובחנתים כבחון את הזהב ..
וכיון דייתי ההוא רשיעא תו לא ישכח חובא. ורזא דא, למה רגשו גוים ולאומים יהגו ריק , ריק ודאי, דאינון חשבין לאתתקפא בההוא חובא, והא ההוא חובא תו לא אשתכח
.
אך בפעם האחרונה שגוג יגיע לארץ [ וימות ויקבר פה כידוע ] זה כבר יהיה לאחר שעם ישראל סבל מספיק ונוקה מחטאיו דבר שמנטרל את כל כוחותיהם של הגויים לשלוט על ישראל ומבטיח את מפלתם לפנינו . בע"ה .
יראו עינינו וישמח ליבנו בקרוב אמן .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 10:07 |
|
| |
המייחל
אולי הביקור הזה זה הביקור השלישי שלו.
כי הרי ידוע שבוש ביקר פה כבר בארץ , ועשה סיור עם שרון .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 12:19 |
|
| |
קצת מוזרה לי הסברה שגוג או ג'ורג' יבוא רק בעוד שנתיים לארץ בפעם ה3.
אני לא מסכים עם זה,מה שבטוח,פעמיים הוא כבר פה ואם מהלך העניינים יקרה כמו שאתם והגאולה תתרחש בחודשים הקרובים אז אני מאמין שהוא ינחת פה בחצי שנה הקרובה כמו שפרסמו בתקשורת המקומית.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 17:38 |
|
| |
דורש
את שאלתך נשאלתי כבר בפורום הקודם ועניתי בזה"ל :
אותו ביקור של בוש ב- 98 אינו מן המניין . ואין הוא נחשב .
כנשיא..כנשיא שלוש פעמים . זה מה אמור להיות .
אהרון .
מוזרה לך הסברא ?
מוזרה ביחס למה ? לרצון שלך שהגאולה תהיה מיד כאן ועכשיו ? האמן לי שרצוני כרצונך בעניין זה .
אך מה אני יכול לעשות שכך יצא לי בלימוד סוגיית הגאולה , וכשם שבפני ההלכה דעתנו בטלה ומבוטלת כך גם בפני סוגייה זו .
ה' יעזור .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 18:06 |
|
| |
לא רק בגלל שאני רוצה שהגאולה תהיה עכשיו אלא בגלל שמתחילים לדבר על כך שהוא יבוא באוקטובר הקרוב בפעם ה3 וגם לפי תיאורך המייחל,את מהלך העניינים,הוא אמור לבוא בשנה הקרובה ולא בפרק זמן של שנתיים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/05/2008 18:09:02
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 18:14 |
|
| |
אם אתה בוחר להאמין שהוא יגיע בעוד כחצי שנה פעם נוספת...כמובן זכותך המלאה .
אך זכור שאמרתי שלא יעלה ולא יבוא ...לא בעוד חצי שנה ולא בעוד שום זמן אחר חוץ מהזמן המשוער שלמיטב ידיעתי והערכתי הוא בעוד 3 שנים בערך .
|
| נשלח ב-13/5/2008 21:22 |
|
| |
אז צריך לחכות 3 שנים לגאולה השלמה??????
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 21:38 |
|
| |
מה לעשות , אך אין זאת אומרת שמדובר ב-3 שנות המתנה יבשות ומשעממות... ממש לא .
שהרי כבר השנה יתחילו האירועים הגדולים והבומבסטיים , וככל שנתקדם ( במידה ונשרוד אותם כמובן ) בזמן הגילויים רק ילכו ויגברו .
כך שמשעמם לא יהיה . אל תדאג אהרון .
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2008 08:15 |
|
| |
המיייחל
ומה אתה אומר על דברי האוטיסטים שבשנת תשס"ח יהיה הגילוי הגדול?
הנה הציטוט:
אבא: בתיקשור עם בנימין לפני כחודש
(מתאריך ל' באב התשס"ז, 14/8/2007 פרק 37)
נאמר: "עכשיו כשעוד יש כמה חודשים עד ללידה".
בכל התיקשורים לאורך כעשר שנים עד היום,
אף פעם לא נאמר תאריך מדויק,
תמיד היתה התייחסות לעוד מעט, אנחנו בסוף וכו',
ועכשו בנימין מציין כמה חודשים...
דניאל: אז מה השאלה ?
אבא: אני מבין שהשנה הזאת יתחיל ... כמו שבנימין ציין -
"בשנה הזאת אנחנו מגיעים לשינוי הגדול ביותר מאז
יציאת מצרים"
דניאל: אתה מבין טוב, כן.
אבא: כלומר השנה הזאת ?
דניאל: כן, השנה הזאת - ת ש ס " ח.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 14/05/2008 8:16:03
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2008 08:51 |
|
| |
שים לב דורש .
לא רק שאין לי בעיה עם הדברים שהבאת , אלא אני אומר אפילו יותר מזה !
כפי שהבאתי באשכול המלחמה הקרובה את הגמרא במגילה שמלחמה אתחלתא דגאולה היא כשהכוונה למלחמה הקרובה , רק שלא רציתי לפרט ולחשוף בשלב זה את עומק הדברים ומשמעותם משום שאצטרך לנקוב בשמו של משה רבנו והמשיח , וזאת אני עדיין לא חושב שנכון לעשות .
מה שרק אוכל לומר בשלב זה הוא שנשאר לנו ימים מעטים לראות אם צדקנו בדברינו ואם כן זה אומר שתהיה האפשרות לראות את אבותינו הקדושים בגוף ממש ביום פתיחת המלחמה . בו ביום ישמחו האבות שמחה גדולה , וזה למה ? משום שהם יתבשרו ( מלמעלה ) שהקב"ה החליט סופית לגאול את שכינתו ועמו .
הרי לך לשון הזוהר שם .
כיון דינדעון אבהן דפקיד הקב"ה לאיילתיה ולעמיה כמה חידו על חידו בהאי יומא.
איך אפשר למען ה' לא להתרגש מהדברים...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2008 09:17 |
|
| |
ההתרגשות היא גדולה מאוד , אני לא יכול לתאר עד כמה......
רק מה שלא מסתדר לי בראש לדברי דניאל ובנימין , שהמלחמה תהיה לפני האור הגדול , ורק לאחר המלחמה יגיע האור הגדול שעליו הם אמרו תשסח.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2008 18:15 |
|
| |
נראה לי שהתשובה לספקותיך נמצאת בהבנת דבריהם .
מה הם אמרו...שהשינוי הגדול יתחיל השנה , בסדר גמור אין שום בעיה עם זה , גם אני אומר זאת .
אם צדקתי בהבנתי ובניתוחי את המקורות כפי שהבאתים כאן אז בפעם הראשונה מזה עשרות רבות של שנים מאז שנולד תתגלה השכינה למשה רבנו בביתו ואז ברגע אחד הוא יבין מיהו ומהו כי עד עכשיו הוא לא יודע שהוא משה . כשם שאף אחד מאיתנו לא יודע מה היה בגילגול הקודם .
ובאותו ערב יגיע אליו המשיח ויהיה בביתו כל אותו הלילה ויחליפו סודות ביניהם , האבות הקדושים יתבשרו בבשורת הגאולה , במילים קצרות ופשוטות...מי שצריך לדעת מיהו ומהו ידע .
וזו כוונת הגמרא מלחמה אתחלתא דגאולה היא .
|
|
|
|
|