בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

חורבן האימפריה הרומית - ארה"ב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/5/2008 09:37 לינק ישיר 
חורבן האימפריה הרומית - ארה"ב

לא מחר ולא מחרתיים זה הולך לקרות ובכל זאת , יש מקום בהחלט להקדיש אשכול שלם לכך , בפרט ביום בואו
של ראש האימפרייה לארצו ונחלתו של בורא העולם אותה החריבו לפני כ - אלפיים שנה ושחטו את חסידיו ועבדיו ,
וכעת הולך וקרב לו יום הפירעון ההיסטורי .

חשבתי לעצמי , מדוע הקשר ההדוק הזה בין היום הרביעי בשבוע יום נקמתו של ה' לביקוריו של ראש הפעור כאן בארץ .
ונזכרתי בדברי התנאים הקדושים בפרקי היכלות אשר דברי אלוקים חיים דיברו שם , וכה דבריהם :

אמר ר' ישמעאל אותו היום חמישי בשבת היה כשבאה שמועה קשה מרומי לומר תפשו מאבירי ישראל ארבעה אנשים ר' שמעון בן גמליאל ר' ישמעאל בן אלישע ור' אלעזר ור' יהודה בן בבא ושמונים אלף תלמידים מירושלים פדיון שלהם . [ במסגרת עשרת הרוגי מלכות ]

וכיון שראה ר' נחוניא בן הקנה גזרה זו עמד והורידם למרכבה , שר הפנים אמר לי עשרה נתנו ונתנו לס"מ הרשע שר של רומי לומר.. לך והכחד מישראל כל נתח טוב ירך וכתף [ את הטובים שבהם ] לפי שעמדה מדת הדין לפני הקדוש ברוך הוא ואמרה לפניו רבונו של עולם כתבת בתורתך וגונב איש ומכרו וגו' ובני ישראל שגנבו את יוסף אחיהם ומכרוהו מה בא עליהם ? מיד ניתנה רשות לס"מ להכחיד עשרה גבורים תחתיהם [ במקום עשרת השבט
ים ] להשלים הגזרה ושמורה לו להנקם כשיגיע עת יפקד ה' על צבא המרום במרום ואחר כך על מלכי האדמה באדמה שהוא נשחט ומוטל הוא וכל שרי מלכות שבמרום כגדיים וכבשים של יום הכפורים .

אמר ר' ישמעאל כל ההתראות הללו וכל התנאים הללו  התרו והתנו בו בס"מ והוא אמר קבלתי עלי ובלבד שיכחדו עשרה אבירים הללו .

ועוד יש שם במדרש תאורים על נקמת ה' שיעשה ברומי הרישעה וגודל חורבנה שיהיה .

ממילא זה ההסבר לענ"ד על הקשר בין ביקוריו של מנהיג רומי ליום רביעי בשבוע שכל עניינו הוא נקמת ה' בו ובעמו .

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2008 10:24 לינק ישיר 

המיייחל

אתה מכניס אותנו לצפיות גבוהות , הענין הוא שגם אני חושב כמוך , וכשאני רואה שגם אתה חושב כמוני ללא תיאום עמדות , הדבר מגביר את הצפיות.

ובפרט לפי מה שהתחיל בלבנון שבוע שעבר וממשיך עד עכשיו , ובאתר דבקה , כבר העריכו שיתכן שהחיזבאללה יכבד אותנו במטחי כבוד לכבוד חגיגות יום העצמאות של נשיאי העולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2008 02:56 לינק ישיר 

בס"ד
תרבות המערב מחטיאה את עם ישראל והורסת כל חלקה טובה עלינו ללכת בדרכי אבותינו ולא להידמות לרשעי הגוים כי "אין אומתנו אומה אלא בתורתה" כדברי רבנו סעדיה גאון ז"ל באמונות ודעות וביקור הנשיא ג'ורש בוש לכבוד ששים שנה למדינת ישראל מראה שהקב"ה עומד להיפרע בקרוב מכל מחריבי ארצנו הקדושה ואנחנו מתקרבים ליום הוי"ה הגדול והנורא .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2008 21:40 לינק ישיר 

המייחל

על סמך מה אתה מזהה את רומי וארה"ב כאחד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2008 21:47 לינק ישיר 

תגובה קצרה מחד  ותשובה מעט ארוכה מאידך לשאלתך .

התגובה קצרה
מי שלא יודע תורה ושואל זאת...מקובל עליי .
אך מי שיודע תורה ועדיין שאלתו בפיו...תעודת עניות 'מכובדת' הייתי מעניק לו .

התשובה הארוכה - פעם אחרת אי"ה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2008 00:43 לינק ישיר 

בס"ד
הקשר בין רומא וארה"ב ברור הרי משם התפתחה הנצרות כידוע וארה"ב היא מדינה נוצרית ביסודה . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2008 08:16 לינק ישיר 

המלכות של רומי מוגדרת כנשר.

הסמל של ארה"ב הוא גם כן נשר.

כתבתי בקיצור את הקשר ללא כל האריכות של המשמעות רומי כנשר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2008 14:33 לינק ישיר 

"אמר רבי יצחק: שנה שמלך המשיח נגלה בו, כל מלכי האומות מתגרים זה בזה, מלך פרס מתגרה במלך ערבי..."

ילקוט שמעוני, ישעיהו 60 כותב על זה:
"אל תקרי מלך ערבי אלא מלך מערב"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2008 17:01 לינק ישיר 

נאוה

מצטער לאכזבך ושמח לתקנך אך אין חז"ל כזה האומר 'אל תקרי ערבי אלא מערבי..'
כוונת מדרש זה הינה פשוטה מאוד ,  המנינאג'אד מתגרה בסעודיה וזו הולכת להתייעץ
עם בעלת-בריתה האמריקאית וביך כך ובין כך הפצצה עושה את דרכה למנהטן .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2008 17:05 לינק ישיר 

אודות האמפריה הרומית -ארה"ב
הדבר הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לאנשים .

הגלות הרביעית והאחרונה שבה אנו נמצאים הינה גלות אדום שהתחילה אט אט עם עלייתה של
האיפרייה הרומית שנטלה את כתר השילטון מקודמתה היוונית  .
כידוע האימפרייה הרומית השתרעה מאנגליה שבצפון כולל את כל אירופה עד מדינות צ. אפריקה
יחד עם המזה"ת וכמובן אר"י . , כך היה בשיא גדולתה .
עמי אירופה מורכבים בעיקרם וברובם כמובן מעמי 'אדום' צאצאיו של עשיו הרשע .

לאחר התפוררותה ונפילתה של האמפ' הרומית  התפצלו העמים השונים איש איש תחת שיבטו ומלכותו  כאשר בכל תקופה שלטה מדינה אחרת בכיפה , פעם זה הרוסים ופעם זה הספרדים
ופעם הצרפתים ופעם האנגלים ופעם הגרמנים...
עמים שונים ותרבויות שונות אך בסיס שווה ומכנה משותף אחד לכולם תרבותה של אדום
ותכונתו של עשיו אביהם הניכרת היטב במעשיהם ובפועלם .

באישהו שלב בהיסטוריה של מאות השנים האחרונות היגרו אירופאים רבים מביתם אל עבר יבשת חדשה שנתגלתה יבשת אמריקה .
כך שבסה"כ מדובר באותם אנשים באותה תרבות ובאותה אידאולוגיה אדומית עתיקת יומין
בכפוף כמובן לשינויי הזמן וההתפתחות הטבעית של העולם והאדם .
אז בדורנו הדור האחרון של הגלות אנו רואים שמדובר בארה"ב המעצמה השלטת כיום
באותה מידה בדיוק יכול היה להיות מדובר ברוסיה של הדור הקודם שהיתה לא פחות ואף יותר
'רומית' מבחינתינו . וכן על זה הדרך .
ואם תרצה במילים אחרות : באותן נשמות שבאות בגלגול , כי מה שהיה הוא שיהיה ואין חדש...

דוגמא אחת : בנבואה על אירועי ה - 11 בספטמבר כתוב בזוהר שהאירוע יקרה
"בעיר אחת של רומי.." כשלמפרע מתברר שהכוונה היא לעיר המרכזית של האימפרייה הרומית .

אז , לפני כאלפיים שנה העיר 'רומא' היתה  העיר המרכזית של מלכות אדום , פשטה הגברת את
אדרתה ולבשה חדשה וכיום היא נקראת 'ניו-יורק' או 'וושינגטון' , אך לא משום כך יקשה עלינו
לזהותה . הלא כן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2008 17:19 לינק ישיר 

וביך כך ובין כך הפצצה עושה את דרכה למנהטן ...

בזה אני מסכימה איתך אבל לא חייב שזה יהיה מנהטן (המן) בפרט.

שאלה לי אליך: למה אתה מכוון על מנהטן בפרט ולא על כל ארץ אדום? יש לך מקורות או אתה מבסס את זה בגלל שמנהטן נפגעה על ידי מחבלים פעמיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2008 17:26 לינק ישיר 

נאוה

הדבר כתוב מפורש בזוהר , היכן שבניין האו"ם נמצא , לא אני בחרתי במנהטן .
באותו יום יהיה באו"ם כינוס גדול של ראשי מדינות ושרים וכולם 'יזכו' לחיקה החם של הפצצה...
למעט שלושה מנהיגים שאחד מהם ברור לי שהוא פוטין והשניים האחרים טרם נחשפו , עוד חזון למועד בעניין זה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2008 17:34 לינק ישיר 

"באותו יום יהיה באו"ם כינוס גדול של ראשי מדינות ושרים וכולם 'יזכו' לחיקה החם של הפצצה...
הדבר כתוב מפורש בזוהר"

אפשרי שתביא את המקורות על פי הזוהר הקדוש על האו"ם?

אגב, אין לי צל של ספק שרומי זה ארצות הברית - אמריקה ידועה לשמצה כארץ המערב - the western culture...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2008 18:11 לינק ישיר 

כל מלכי עלמא יתכנשון לגו קרתא רבתא דרומי [ העיר הגדולה שברומי ]
וקודשא בריך הוא יתער עלייהו אשא וברדא ואבני אלגביש [ אסטרואידים מן השמיים ]
ויתאבדון מעלמא בר אינון מלכין דלא ימטון לתמן ויהדרון לאגחא קרבין אחרנין

[ וימותו כל אלה שיהיו שם למעט אלה שלא יגיעו לשם שהם שלושה כמוזכר במקום אחר ]
ומההוא זמנא מלכא משיחא יתער בכל עלמא .

והקטע הנוסף שמדבר על אותו יום גדול ונורא יום נקמה גדול באומה"ע עליו נאמר הפסוק :
וְהָיָה יוֹם אֶחָד הוּא יִוָּדַע לַה' ...שעליו אמר ר' אלעזר שהוא יום הנקמה באומה"ע .

ויתחשך שמשא בפגלות יומא[ אירוע אסטרונומי שיסתיר את אור השמש ] כמה דאתחשך יומא דאתחרב בי מקדשא עד דלא יתחזון שמיא וארעא,
ויתער חד קלא ברעם וזיקין ואתחלחלא ארעא מההוא קלא
[ אסטרואיד שיפול בארה"ב ]
וכמה חילין ומשיריין ימותון מניה וההוא יומא  יתער בקרתא דרומי רבתא חד שלהובא דאשא [ פטרייה גרעינית ] בההוא קלא דיתער בכל  עלמא ויוקיד כמה מגדלין וכמה היכלין וכמה מגדלין יפלון וכמה פרדשכי ורברבי [ שרים וראשי-מדינות ] יפלון בההוא יומא  .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2008 18:44 לינק ישיר 

המייחל, חזק וברוך

יש סרטון חדש של סעדה והיא מספרת שהיא ראתה בחלום על נפילת התאומים 4 ימים לפני שזה קרה אבל היא לא ידעה איפה הם יפלו.  אבל יותר מרתק זה חלום שהיה לה על דם, אש, ותמרות עשן באיזשהו ארץ - אבל שוב היא לא יודעת או שלא אומרת איפה זה אמור לקרות

פה
בדקה41:33

אגב, גם אני וגם הבן שלי חלמנו באותו לילה "ח טבת - שניו יורק עולה באש...
עכשיו לזכותך אני יכולה לקשר את זה לנבואות הזוהר הקדוש

תוקן על ידי avinava ב- 21/05/2008 18:50:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2008 18:46 לינק ישיר 

מתי אתה משער שכל זה יקרה וגם האם אתה חושב שזה קשור לנבואות הילד ששם כתוב על נפילת פסל החירות?
צלמא דרודוס,
כד מתיהיב לגירוס,
קריב אגרוס,
רומי למהרוס!

תוקן על ידי avinava ב- 21/05/2008 18:58:30

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > חורבן האימפריה הרומית - ארה"ב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext