החלטתי לייבא אשכול זה שפתחתיו בפורום הקודם בגלל אקטואליותו בקרוב .
רעיון יפה ששמעתי פעם... כאשר בני-האדם הולכים ומתרחקים מהאמת האלוקית לטובת הסגידה לעצמם ולהנאותיהם , וממילא הולכת ונעלמת לה האמונה במציאות שכר ועונש גן-עדן וגהינם , אזי הקב"ה פותח את שערי הגהינם ומאפשר למראות האימים ולזוועות שישנם שם לעלות על פני האדמה ולהיות חלק מחיינו למען נראה זאת בחוש . רעיון זה שמעתיו בקשר למלחמת העולם השנייה והשואה .
ולענ"ד
הקטנה שאפשר לייחס רעיון זה גם לטרור האיסלאמי העולמי , הידוע באכזריותו
ובשאיפותיו הרצחניות ללא גבול , לא סתם רבים מכנים אותם הנאצים של המאה
-21 . [ לא רק פראיירים לא מתים אלא מתחלפים....גם שליחי השטן ]
ובזוה"ק מצאנו דברים מעניינים בנושא זה , רשב"י אומר שם [ כפי הבנתי כמובן ] שאותם אנשים שלוחמים את המלחמות האלה הם בני ראובן , צאצאים של שבט ראובן . כמובן ...אין זאת אומרת שהם יהודים , מדובר בצאצאים של שבט ראובן שנמצאים באזורים ההם אלפי שנים כבר ואיבדו בגלות הארוכה את דרכם ואת יהדותם .
ובזוה"ק ויחי : אמר רבי שמעון, זמינין אינון בני ראובן לאגחא תרין קרבין בגו ארעא,
כחי , וראשית אוני , יתר שאת , ויתר עז נאמר על שבט ראובן . כל אחד מהארבעה הללו מדבר על תקופה מסויימת בהיסטוריה , האחרון שבהם 'יתר עז' מדבר על זמננו : יתר עז : לזמנא דמלכא משיחא יתער בעלמא אינון יפקון ויגחון קרבין בעלמא וינצחון ויתתקפון על עמממיא , ובני עלמא ידחלון קמייהו וירתתון מנייהו . בזמן התגלות מלך המשיח הם יצאו ויערכו קרבות ומלחמות בעולם , ומלחמתם תצליח ואומות העולם מאוד יפחדו מהם .
זמינין אינון לאגחא קרבא בארבע סטרי עלמא, ולמשלט בקרבייהו על כלא, וינצחון עממין סגיאין וישלטון עלייהו.
מלחמתם לא תהיה בנקודה אחת או שתיים בעולם כמו כל מלחמה רגילה , אלא תקיף את כל אזורי העולם . ויחשבו לאתגברא במלכותא... ההצלחה שהם ינחלו במלחמתם באומות העולם תגרום להם ולעולם לחשוב שהנה הם הולכים ומשתלטים על העולם . אבל...
ולא
ישתארון ביה, הדא הוא דכתיב פחז כמים אל תותר. מאי טעמא לא ישתארון ביה,
ואפילו בסטרא חד דעלמא, בגין כי עלית משכבי אביך, דזמינין לאעלא ולאגחא
קרבין בגו ארעא קדישא, משכבי אביך דייקא זו ירושלם.
בסופו של דבר כוחם ילך וידעך עד שיעלמו מן השטח , ולא ישארו אפילו במקום אחד בעולם . כידוע אל-קעידה מפזרת בכל יבשות העולם . אומות העולם יגברו עליהם בסופו של דבר . ולמה באמת ? איפה הם טעו ?
כי עלית משכבי אביך דא ירושלים . אל-קעידה
יעתיק את מלחמתו גם לאר"י וירושלים וילחם שם ביהודים . כל זמן שהוא נלחם
באומות העולם 'הכופרים' ...אין בעיה , זה טוב , אבל ברגע שהוא שם את ישראל וירושלים על כוונת הטרור שלו ומחדיר לישראל נשק ולוחמים בכדי להלחם ביהודים שם... הרי שמפה ואילך תתחיל נפילתו . הדברים ידועים מכתבות האקטאליה והחדשות כגון 'דבקה' וכו'.. אין צורך להרחיב בנושא .
הרי לנו...כמה טועים הם אותם טרוריסטים בחושבם שאר"י כשאר ארצות היא שיכנסו לתוכה וילחמו בה ויעשו בה כבתוך שלהם . טעות אסטרטגית ממדרגה ראשונה שתעלה להם בחייהם .
נו , כעת יש לנו מבט אחר על בן-לאדן אל-זאווהרי וחבריו .
נשלח ב-18/5/2008 17:30
תיקדבקה : מפקד חיל האוויר לשעבר האלוף אליעזר שקדי, הביא בשבת 17.5, פרטים חדשים לא ידועים על יכולות החמס לפגוע במטוסי ומסוקי חיל האוויר הפועלים ברצועת עזה. שקדי אמר כי לחמס יש טילים ותותחים מכל הסוגים כולל נגד מטוסים, בערך כמו לחיזבאללה. הוא הדגיש, כי בין חמס וחיזבאללה קיים חיבור אמיתי ומבצעי ביניהם. עד עכשיו, אמר שקדי, המטוסים שלנו לא נפגעו בצורה קריטית, אבל צריך לציין כי כל פעם שאנו פועלים ברצועה אנחנו פועלים תחת אש. לדעתו, אין ספק כי בשנים הקרובות בעת לחימה, האוכלוסייה בעורף תספוג מכה קשה מטילים מסוגים שונים, מאיראן, מסוריה, חיזבאללה, וחמס. אנו נערכים גם לקראת מתקפות של אל קעידה, גם באוויר וגם בקרקע.
עוד נשמע רבות לצערנו על מעלליו של אל-קעידה בגבול הדרום .
נשלח ב-20/5/2008 09:41
קדימה אוסאמה תתחיל להילחם בישראל וביהודים ובכך תזכה לכרות את הענף עליו אתה ועדת הכלבים שסביבך יושבים .
'ישראל היא מדינה חלשה', מציין בין לאדן, 'אולם הערבים לא נלחמו אפילו מלחמה רצינית אחת כדי לכבוש את פלסטין בחזרה'.
דבקה .
בין לאדן קורא להפלת שליטי ערב, ועצירת התפשטותה של איראן במזרח התיכון.
נשלח ב-28/5/2008 09:07
נקודה מעניינת ששמתי לב אליה .
כאשר הקב"ה רוצה להעניש מישהו בס"ג של עם מדינה וכד' אז לא די שהוא מגדל ומחזק את מחנה האויב להילחם בו אלא הוא יוצר מספר מחנות של אויבים שמקיימים ביניהם מעין תחרות מי יפגע מהר יותר חזק יותר באותו אויב משותף .
ניתן לראות הנהגה זו אפילו אצלנו אצל עם ישראל , בתחילה היו הפלשתינים הארורים ימ"ש מקשה אחת של שונאינו ומבקשי רעתנו , ואילו בשנים האחרונות אתה פתאום רואה תופעה אחרת... אירגונים שונים ומשונים בשמם כאשר כל אחד מתחרה בחבירו מי יצליח להוציא 'פיגוע איכותי' יותר נגד האויב המשותף . ועל זה כל גאוותם ותפארתם .
אפשר לראות זאת גם ביחס לאויביה של ארה"ב , האויב הגדול הוא כמובן איראן כמדינה גדולה עצמאית וריבונית בדרך ליכולת גרעינית מבצעית ויכולת מילולית 'גרעינית' כעבודה מקדימה .
ומן העבר השני אירגוני הטרור השונים ובראשם כמובן אל-קעידה השונאת והמתחרה הגדולה של איראן , שיותר מסביר להניח שישנה תחרות סמויה קשה ביניהם מי יפגע באמריקנים ראשון .
אני כמובן סקרן מאוד אודות ההסבר הפנימי התורני על הנהגה אלוקית זו .
נשלח ב-28/5/2008 09:50
היו צריה לראש.
כל המיצר לישראל נעשה ראש.
נשלח ב-9/7/2008 17:55
השב''כ
חשף ועצר בסיוע המשטרה ומשמר הגבול, בסוף חודש מאי, שני בדווים שהצטרפו
באמצעו האינטרנט לארגון אל-קעידה, והעבירו לארגון הטרור, באותה דרך מידע
מודיעיני על מטרות לפיגועים בישראל.
נגד השניים, טהאר אבו-סכות בן 21, ועומר אבו-סכות בן 20, תושבי רהט, הוגשו, ביום ד' 9.7, כתבי אישום בבית המשפט המחוזי בבאר שבע.
טהאר סכות יצר קשרים עם אל-קעידה עוד לפני כשנתיים וחצי, בתחילת 2006, ומסר לארגון
מידע על מיקום, וסידורי השמירה במחנות צה"ל, מתקנים אסטרטגיים, ומקומות
הומי אדם, במטרה לאפשר פיגועים באותם מקומות. בין השאר, מסר טהאר מידע על
מגדלי עזריאלי בתל אביב, ועל נמל התעופה בן גוריון. לפי בקשת מפעיליו מאל קעידה הוא סייר בגדה המערבית, וקבע מקומות מעבר מהם ניתן להסתנן לישראל. אנשי אל קעידה עמדו להגיע לשם ביצוע הפיגועים מסעודיה דרך חצי האי סיני, ומעיראק דרך ירדן.
במשך הזמן צירף טהאר את אחיו עומר. השניים ביקשו מאל קעידה שיקשרו אותם עם מחבלים של הארגון כדי להפעילם לפיגועים בישראל.
המקורות ללוחמת של תיקדבקה
מציינים, כי בפרסומים האחרונים של אל קעידה, כולל בקלטות האחרונות של
איימן א-זוואהירי, סגנו של אוסמה בין לאדן, וראש המבצעים של אל קעידה
בצפון אפריקה, במזרח התיכון, ובלבנט נאמר, כי לאל קעידה יש כבר תאים חשאיים בקרב ערביי ישראל, ובקרוב אפשר יהיה להיווכח בפעולתם.
נו , הודעת הפתיחה באשכול זה מתחילה לרקום עור וגידים . גם זה יגיע לצערנו...אין מה לעשות...בעצם יש אך לא ממש מעוניינים .
אני את דעתי חוזר ואומר - למיטבב הבנתי את מקורות התקופה לא ידוע לי על אירוע / פיגוע גדול שאמור להתרחש בארה"ב בקרוב . בטח לא גדול יותר מ - 11 בספטמבר .
אך סימנים לחיסולו של אובמה והורדתו מבימת הבית הלבן רק הולכים ומתרבים בינתיים , זה כן . למרות שגם את זה אני לא צופה בקרוב .
נשלח ב-16/11/2008 20:24
סליחה על הבורות,
אז מה אתה כן צופה לתקופה הקרובה?
אודה לך מאד אם תשתף אותנו בלוח הזמנים כפי שנראה לך?
מה יהיה השנה הזו?
מה הלאה?
מצד אחד אתה אומר שכל הסימנים מראים על כך ש-7 השנים החולפות היו 7 השנים המדוברות לפני הגאולה, ולפי דעתך, כך נראה לי אין מדובר בעוד 7 שנים(מה שנראה גם לי)
אז איך זה מסתדר עם דבריך האחרונים? מתי יקרו הדברים הבאים? בשנת תש"ע? תשע"א? תשע"ב?תשע"ג?
אודה לך אם תסייע לי בהבהרת התמונה כי אני קצת מבולבל
ושוב, מתנצל מראש על"הבורות"
נשלח ב-16/11/2008 22:16
זה לא בורות זו שאלה לגיטימית ומתבקשת .
אני עושה מאמצים להרכיב את הפאזל של אירועי השנה הקרובה והשנה הבאה עפ"י הזוהר והמדרשים ותמונת המצב בשטח .
אני נתקל בקשיים לא פשוטים לעשות זאת מכמה וכמה סיבות שאין צורך כעת לפרטן . אני לא יכול להתחייב על זמן מסויים שבו המלאכה תושלם , מצד אחד עם הארה נכונה מלמעלה זה יכול לקרות ביום אחד ומצד שני בלי זה מי יודע אם בכלל אצליח להתקדם . . .
אין צורך לשאול על כך ולבקש זאת , ברגע שיהיה בידי האשכול כבר יופיע .
מה אגיד לכם , ה' יעזור .
נשלח ב-16/11/2008 22:59
עלה והצלח!
נשלח ב-17/11/2008 15:01
תודה רבה המייחל על כל המידע! האם שבט ראובן ייעלם ולא יחזור להיות חלק מעם-ישראל? מה עם שאר השבטים האבודים? האם רק יהודה ובנימין יישארו לאחר הגאולה?
נשלח ב-17/11/2008 23:06
קודם כל , לא אמרנו שהם כל שבט ראובן , הם צאצאים של שבט ראובן , חלק קטן .
דבר שני , כל שנים עשר השבטים נמצאים פה במדינה או בתפוצות הם לא אבודים הם חזרו מזמן כבר . סביר מאוד להניח שגם אתה מהם , אינני יודע מאיזה עדה אתה לכן לא אוכל לומר לך למי אתה שייך .
בגדול - המדינה מכילה את כל עשרת השבטים , מה שמוכר היום כ'עדות' והחרדים הם בעיקר יהודה ובנימין .
בוא לא נכנס לזה כעת , גם לזה יגיע הזמן בעתיד . אי"ה .
נשלח ב-18/11/2008 00:25
תודה וישר כח
נשלח ב-16/3/2009 22:55
אמרנו שזה יגיע בסופו של דבר , עברו חודשים מאז והנה זה בא .
הכרוז של 'גדודי העימות של ירושלים', שלוקח את האחריות על הפיגוע ליד משואה שבבקעת הירדן.
ברוב
של 261 תומכים לעומת 22 מתנגדים אישר הפרלמנט השוודי את התיקון לחוק
הנישואים, המבטל את האבחנה החוקית בין זוגות חד-מיניים להטרוסקסואלים.
"משמעות ההחלטה היא שלמגדר אין יותר השפעה על האפשרות להינשא", נכתב
בהודעת הממשלה
מסכנים הח'ברה מאל-קעידה עכשיו יצטרכו לנדוד עד שוודיה לצורך עבודתם. . .
רק שלא יצטננו המסכנים שם .
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/04/2009 9:58:49
נשלח ב-2/4/2009 10:56
אם היה נדמה שחסר קצת דלק בתהליך דווקא השוודים הקפואים מספקים את אותו דלק מעורר דינים קשים והוא חותמת המלכות למעשים שבעבורם הקדוש ברוך הוא מחה את חמשת ערי הכיכר - הערים היפות בעולם.
גם המבול, אשר מחה את העולם כולו, בא בעקבות מעשים דומים מאוד - "כי השחית כל בשר את דרכו על הארץ"