| נשלח ב-11/9/2009 10:01 |
|
| |
קול ישראל מירושלים השעה תש"ע והרי החדשות
החלטתי לשים סוף לעצלות שמנעה ממני עד כה לערוך אשכול המרכז את כל המידע העיקרי והתחזיות אודות הצפוי בארץ ובעולם בעתיד הקרוב .
קוראינו הקבועים מכירים את הדברים מזה חודשים רבים.
אשכול זה מוגש כשירות חינם דווקא למבקרים המזדמנים לפורום וחפצים להתרשם ממרכולתו ולקבל תמונת מצב עדכנית בלי הרבה דיבורים מיותרים , אך דא עקא שהמידע הרב הקיים בו מפוזר היטב באשכולות רבים, בערך כמו מתקני הגרעין באיראן .
עשיתי מאמץ לסדר את האירועים עפ"י סדר זמני התרחשותם למרות שלא קל הדבר כלל בגלל חלקי הפאזל שעדיין חסרים בנקודת הזמן הזו ועתידים להתבהר בחודשים הקרובים אני מקווה .
נצא לדרך וה' יהיה בעזרנו ויסיר מדרכנו כל מכשול ונזכה לכוון תמיד לאמת לא בזכותי כי אם בזכות הקוראים הי"ו .
האירועים הצפויים בארץ ובעולם בשנת תש"ע
התדרדרות בטחונית בארץ , בעיקר באיזור הדרום , לא מן הנמנע שנראה גם את "ערביי ישראל" מצטרפים לחגיגה בפיגועים כאלה ואחרים , לגבי גבול הצפון - אינני שולל התחממות מסויימת אך עימות כולל ורחב לא מופיע בכדור הבדולח שלי . לא השנה לפחות .
ניסוי גרעיני גלוי של צ. קוריאה , כהקדמה למלחמה שתהיה עימה מספר שבועות לאחר מכן .
בסתיו - חורף הקרוב שפעת החזירים מגיעה לשיא ומקומות רבים מושמים בהסגר עקב התפרצות קטלנית של השפעת . בעיקר בעולם ופחות בארץ .
התגלות ראשונה של המשיח בארץ , צפויה באיזור הגליל ככל הנראה בטבריה .
בין הניסוי הגרעיני לתחילת הלחימה במזרח פריצתם של עימותים מזויינים ( או החרפתם של הקיימים כבר ) במספר איזורים בעולם , כמו אפגניסטן פקיסטן קווקז כמו"כ פיגועי טרור בעולם ובעיקר התחלתה של התדרדרות בטחונית באיזור סיני ים סוף וכל האיזור ההוא .
[ לאחר מכן תחילתה של המלחמה במ. הרחוק, את תיאורה ופרטיה המדוייקים נביא כאשר יחלו האירועים ]
המשיח צפוי להיות גלוי החל מהניסוי הגרעיני הקוראיני ועד לסיומה של אותה מלחמה, ולאחר מכן להעלם .
בסיומה של אותה מלחמה ככל הנראה ע"י הטלת פצצה גרעינית אמריקנית על קוריאה בורחים גורמים צ. קוריאנים לאיזור סיני-מצרים וכוחות אמריקנים רודפים אחריהם והמלחמה גולשת לאיזור , הניזוקה העיקרית מאותה מלחמה צפויה להיות מצרים אך גם ישראל אמורה לספוג מכות מידי הצבא האמריקני .
תוך כדי תחילת האירועים בדרום נפילת הממשלה ומצב של אין מלך בישראל .
המנהיג הבא שיבוא אחרי ביבי הוא מב"י וה"אני מאמין" שלי אומר לי שמדובר בשרון שיקום ממיטת חוליו ויקבל את השילטון בדרך כלשהי .
לאחר סיומה של המלחמה בסיני מגיע זמנו של אובמה ליפול בעקבות התנקשות בחייו , דבר שיביא לעלייתו של מקיין אשר למיטב הבנתי הוא ארמילוס והוא גוג הסופי והאחרון .
באיזשהו שלב מגיע זמנה של התקיפה הישראלית באיראן שלא תצליח למונע ממנה להשיג את הפצצה הנכספת . קשה להצביע על נקודת זמן מוגדרת לאירוע זה .
הדברים אינם חדשים אלא מפוזרים כאן באשכולות השונים מזה חודשים רבים .
אלה האירועים הבולטים והמרכזיים הצפויים במהלך השנה הקרובה למיטב הבנתי את מכלול המקורות בנביאים ובכתובי חז"ל בזוה"ק ובמדרשים השונים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/09/2009 21:37:09
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2009 10:57 |
|
| |
ישר כוח בהרבה אתרים בחו"ל הדביקו בראש הדף שעון דיגיטלי המחשב את הזמן שנותר עד 12.12.2012 אינני יודע איך מעבירים שעון כזה לכאן.. אך המאורעות קרובים ממילא ואין צורך בחישובי דקות. רק שנצלח בשלום את הזמן הזה, והמלצה לכל אחד ואחד לתפוס את עצמו ולהחליט באיזה צד הוא רוצה להיות כי העולם יתחלק אז לשתיים בין עובד אל-הים ללא עובד אל-הים אין אמצע.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2009 13:27 |
|
| |
יסביר כב'
עד מתי רצף הארועים הנ"ל מה עם מלחמת ערב שבועות?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2009 13:29 |
|
| |
בהחלט מרשים.. ועוד כל זה בשנה אחת?!
כנראה שלא נצליח השנה לחסוך במים..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2009 16:55 |
|
| |
| yosi1234 כתב: |  | יסביר כב'
עד מתי רצף הארועים הנ"ל מה עם מלחמת ערב שבועות?
|
|
כתבתי מפורש שמדובר על אירועי תש"ע ותו לא .
לגבי "מלחמת ערב שבועות" כמו שאתה ודאי זוכר אמרתי לא אחת שאני זקוק לחודשים הקרובים בכדי לדעת האם מדובר על תש"ע או תשע"א .
אבל כמו שאתה רואה באשכול זה הלכתי בקו של מלחמה בתשע"א ולכן לא הכנסתי אותו לאירועי השנה הקרובה .
אבל זה עדיין פתוח לשינויים וימים יגידו .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2009 17:22 |
|
| |
תודה רבה חזק וברוך המייחל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2009 17:29 |
|
| |
למייחל
לפני שאני קורא את תוכן האשכול
חזק וברוך על היצירתיות שבכותרת האשכול ובכלל מרגיש אני צורך להכיר תודה על השמחה והרעננות שבכתיבתך ובעבודתך בכלל 
אשריך שלא נתת לעצלנים כמו עבדך  לדכא את הרעננות שבכתיבה ובניהול הפורום
תוקן על ידי danmash ב- 11/09/2009 17:30:05
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2009 00:43 |
|
| |
יישר כוחך! שבוע טוב, שנה טובה ומבורכת (ומתוקה), והרבה בשורות טובות!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2009 12:11 |
|
| |
well done! כל הכבוד. אמנם הדברים פורסמו לאורך תקופה, אך תמיד טוב ומרענן לקרוא הכל ברכיכוז, כך זה יושב יותר טוב בראש (לפחות בשלי). תמשיך לעדכן כדי שנחכים.
שנה טובה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 11:15 |
|
| |
הבוקר שמעתי בחדשות כי מיודענו מר אריק שרון, הינו מתרדמת מאד קלה ועשוי להתעורר בקרוב !!
אתה שומע המיחל !!
אנחנו עוד נקח אותך ברצינות.... -)......
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 14:48 |
|
| |
בחייאת ר' יוסי. . .
לקחת את המייחל ברצינות ? למה להכריז על פשיטת רגל כ"כ מהר ? עוד לא אבדה תקוותינו
מה בסה"כ אני יודע ? כולה מי הם דמויות המפתח בדורנו ( משה אליהו מב"ד מב"י ועוד כמה הפתעות... ) מה שהיה , מה שיהיה , הרבה למה , פחות כמה , ועוד כמה נסתרות על הדרך. . . זה הכל .
בכל זאת מתעקש לקחת אותי ברצינות ? קח אותם , הם יותר רציניים ממני . . .

|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2009 10:38 |
|
| |
המייחל שנה היא תש"ע כבר כבר 3 חודשים ומבזק "החדשות " האחרון היה לפני יותר מחודש. יכול להיות שלא היו חדשות מאז ?!?
אוורר אתנו עם איזה משב רוח חדשותי מרענןן בניחוח אחרית הימים (AFTER SHAVE ולא PERFUME משהו )
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2009 15:08 |
|
| |
קטעים איתך. . .

זה כל הפואנטה במבזק חדשות נבואי לתקופה מסויימת !
האם התקיימו בינתיים הדברים ? לא . האם הופרכו ? גם לא .
אז מה עושים ? ממתינים עד לתאריך תפוגת המוצר .
כל תורת הנבואה על רגל אחת .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2010 20:08 |
|
| |
חודש ניסן הגיע ואיתו הקריאה לחשבון נפש בדיוק חצי שנה לאחר שנפתח אשכול זה בערב ר"ה .
סעיף א : בניסן תש"ע הסתיימה לה שנת ה"מוצאי שביעית" שהחלה שנה לפני ובה עפ"י החישוב הפשוט אמור היה מב"ד להתגלות כהבטחת רז"ל 'מוצאי שביעית ב"ד בא' . לדאבוננו לא קרה הדבר . שיהיה ברור - לי אין ספק שההתגלות תהיה בחודשים הבאים קרוב לודאי שעוד לפני ר"ה תשע"א, אך את הסדר שהתוו לנו רז"ל למיטב הבנתי פיספסנו , כך שגם את יתגלה המשיח בקרוב נצטרך לקנוס אותו ( או שמא אותנו בעצם.. ) בקנס הקבוע בחוק על העיכוב בפריעת חוב לאומה .
סעיף ב : התחזית להתפרצות קשה והמונית של שפעת החזירים בחורף הזה נסמכה על תחזיותיהם של המומחים בלבד שכמעט והבטיחו זאת כמופיע בכותרות העיתונים שהובאו באשכול על שפעת החזירים , אני אפילו סייגתי את דבריי כבר אז ואמרתי שעפ"י הבנתי את קטע הזוהר הרלוונטי אין להפריד בין התפרצות של המגיפה לבין ניסוי גרעיני צ' קוריאני וניסוי כזה תמיד אמרתי שמתאים בחודשי הקיץ ולא בחורף . אז כיצד תיתכן מגיפה בקיץ ? לא יודע . לא זה תחום עיסוקי . אשאיר דאגה זאת למערכת הרפואית . אני מתעסק בהבנת נבואות התורה , ועפ"י הסוגייא כך יצא לי .
אז נשארנו עם חצי שנה נוספת להגשים אשכול זה , כמו שזה נראה עכשיו האירועים המדוברים לעיל כגון נפילת הממשלה אויבות גלויה וקשה מצד ממשל אובמה והסלמה בטחונית קשה ולאחריה מלחמת המז' הרחוק יחלו עוד השנה אך לא יסתיימו בה אלא יגלשו לתוך תשע"א .
נכון שלא תקפידו. . .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2010 20:58 |
|
| |
לא הבנתי משהו
כתבת בניסן תש"ע הסתיימה לה שנת ה"מוצאי שביעית" שהחלה שנה לפני ובה עפ"י החישוב הפשוט אמור היה מב"ד להתגלות כהבטחת רז"ל 'מוצאי שביעית ב"ד בא' . לדאבוננו לא קרה הדבר .
עד כמה שידוע לי..ניסן תש"ע טרם התחיל , יש עוד סיכוי שיתגלה בזמן האמור, לא?
גם אם נשארו ימים ספורים, אסור להפסיק להאמין שנזכה לשבוע טוב מאוד! בשורות טובות, ישועות ונחמות
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2010 13:47 |
|
| |
טוב, יש עוד חצי שעה לראות אם כל משנאמר בתחילת האשכול אכן יתממש.
|
|
|
|
|