| נשלח ב-26/9/2009 21:20 |
|
| |
מאין יבוא עזרי - השאלות הגדולות
עניינים ופרטים רבים מופיעים בכתובים אודות הצפוי בארץ ובעולם בתקופה הקרובה ובשנים הבאות .
אך למען הגילוי הנאות אציין שהתמונה אינה כ"כ ורודה כפי שאולי ושמא עולה מתוך דבריי בפורום כאילו ובפניי נגלו כל תעלומות . ממש לא .
ישנה תופעה די מתסכלת שאני נוהג לכנות "חורים שחורים" , מדובר על קטעי נבואה בעיקר בזוהר בה מתואר מאורע מסויים ולאחריו אירוע נוסף אך הקשר בין השניים לא ממש מוזכר .
או לחילופין - 'פתאום' פורצת הנבואה לשידור בעקבות "משהו" דרמטי שקרה ועליך כמפענח לגלות כיצד יתורגמו הדברים בשטח ומה יגרום לאותו משהו .
אני אומר לכם חברים , עם יד על הלב , מדובר בעבודה קשה. והשכר? אפילו לא שכר מינימום .
רוצים דוגמא ? בבקשה .
ישראל רועשת וגועשת , הנה אוטוטו איראן מגיעה ליכולת גרעינית ראשונה ואנה אנו באים .
מזה שנים שאני אומר וחוזר ואומר שהכתובת הרשומה על הפצצה היא ניו-יורק ולא ת"א .
אחמדי בעצמו אינו מודע לכך ! אך מה לעשות שכך גילו לנו רבותינו בגמ' .
וכאן הבן שואל - מה לכל הרוחות יגרום להנהגה האיראנית להחליט להקדיש את הפצצה הראשונה לארה"ב ולא לישראל שנואת נפשה ?
וזו רק דוגמא אחת של שאלה ללא מענה .
המתסכל בסיפור הוא שאין באמת את מי לשאול ואין עם מי להתייעץ בסוגיות האלה . כאשר מתעוררת ללומד שאלה כלשהי בש"ס או בפוסקים או בכל סוגייא לימודית אחרת בתורה ניגשים לת"ח לרבנים ולא חסר למי . אך בנושאים האלה ? סכנת אישפוז כפוי מרחפת מעל לראשו של החושף מידע כזה ברבים .
עוד דוגמא לשאלה - דיברתי רבות על נפילת ממשלתו של ביבי הצפויה מתישהו במהלך החודשים הבאים . מה יפיל אותה ?
לאלהים פתרונים .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2009 23:13 |
|
| |
מתסכל, אך לא נורא... זה מוסיף ענווה...
גמר חתימה טובה לכל עם ישראל!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2009 23:46 |
|
| |
כתוב " פלגי מים לב מלך ביד ה', על כל אשר יחפץ יטנו " הרבה מאורעות בהיסטוריה לא היו צפויות והתחילו מנקודה שאף אחד לא שיער שממנה תצא.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2009 08:04 |
|
| |
יש עוד הרבה שאלות פתוחות הממתינות למענה , את חלקן קשה להציג משום שאאלץ לחשוף את קטעי הזוהר שאינני מעוניין לחשוף בשלב זה .
ואת חלקן האחר נביא בהתאם לקצב ההתפתחויות בשטח .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2009 10:04 |
|
| |
תודה שאתה מסכים לשתף אותנו במידע, זה מאוד חשוב, ובכלל מאוד מחזק אותנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 00:28 |
|
| |
אפרופו מוצאי כיפור. . .
ישבתי בליל כיפור לאחר התפילה בבהכ"נ עם היהודי הזה
http://www.musayof.org/videoarchive/ViewDetails.aspx?ItemId=2904
יהודי צדיק ות"ח הוא , אבנר אליסון שמו , והתגלגלה לה השיחה לענייני השעה והאקטואליה וכדרכן של שיחות כאלו חשפתי מעט מהידוע לי אודות הצפוי בקרוב בארץ ובעולם , מה אגיד לכם. . . לא תארתי לעצמי כזה לחץ מצידו להמשיך ולדבר להמשיך ולגלות עוד ממה שבאמתחתי , היה קשה לסרב לו , למרות המחיר של התייבשות הפה בצום בעקבות דיבור מרובה .
הבנאדם היה בשוק ממשמע אזניו , פשוט בהלם . דיברנו על משה רבנו אליהו הנביא , מב"ד ומב"י , הבנאדם התקשה לסגור את הפה מרוב התפעלות מהחידושים המוזרים ובלתי רגילים ששמעו אזניו . הוא התחנן לעוד אלא שכבר היה מאוחר והיינו חייבים לפרוש לטובת השינה והתפילה בנץ שלאחריה .
מסקנה :
הצמא לשמוע הסברים למאורעות האקטואליה בראי התורה גדול מאוד מאוד !
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 09:04 |
|
| |
באמת כבוד המייחל ?!?
על מה אנחנו מדברים כבר שנים ותובעים את כבודו להמשך הגילוי של פריסת יריעת האקטואליה ע"פ נבואות התורה ומאמרי חז"ל

כבוד המייחל באמת על מה חשבת שאנחנו מדברים !?!? נכון שקטנים אנו במשקל התורני אבל נחישות מצידינו לגבי הבנת המאורעות בדרך תורנית ,אכן כמו שאמרת, הולכת ומתעצמת בדיוק כמו הנבואה "והשלכתי רעב הארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע דבר ה' "
נ.ב
פרידה קלה ממך ,כמו ביום הכיפורים, לי בכל אופן קשה מאוד
נ.ב.ב מה שמזכיר לי שמזמן לא היתה פגישה בואו ננסה להתכנס לשם יחוד קודשא בריך הוא
תוקן על ידי - danmash - 29/09/2009 10:09:48
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 09:31 |
|
| |
מספיק עם ההתבכיינות .
לא עברתי על חוקי הצנזורה שהטלתם עליי ולא גיליתי לו שום דבר שלא כתוב על גבי הפורום כאן .
בסה"כ העניין הוא שהבנאדם שמע בפעם הראשונה בחייו את הדיבורים שאתם שומעים כאן מזה עידן ועידנים .
ההתרשמות שלי ממנו היתה שהוא בעיקר התפעל מהשילוב המדהים בין התורה לאקטואליה .
זה בדיוק העניין של "נביא" ו"נבואה" .
לחבר בין העולם שמעלינו לעולם שמולינו .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2009 15:40 |
|
| |
ישראל מסתבכת דו"ח גודסטון עובר למועצת הביטחון .
אחד מהגילויים הגדולים ביותר שיגלה הקב"ה לעת"ל הוא לחשוף לעיני כולם כיצד כל מאורעות הגלות כולם היו לטובתנו וכיצד כולם, בלי יוצא מן הכלל, שירתו את המטרה הסופית להביאנו לתיקון השלם לגאולת ישראל והעולם .
כאשר ניתנת לאדם היכולת להציץ מעט אל מאורעות העתיד צצות ועולות תמונות ממציאות לא מוכרת אך איתן גם טביעות אצבעותיו של אותו במאי גדול השוזר בחוטי חכמתו האין סופית מאורע למאורע פרשה לפרשה בסבלנות אין קץ בתכנית ארוכת טווח שאת פירשה ניתן יהיה להבין רק בסוף הסרט כאשר יעלה המסך .
לענייננו - ניסיון לחבר את החלקים : דו"ח גולדסטון משרת היטב את המהומות הפלסטיניות ההולכות וקרבות ואת אוזלת ידה של ממשלת נתניהו שתתגלה ואת שוועתו של העם למנהיג חזק ואמיתי שיעמוד מול אויבנו .
הכל בעצם הכנה לתקופת מב"י . לא רק אך בעיקר .
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/10/2009 15:41:20
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2009 19:39 |
|
| |
איראן: ננקום בארה"ב
ובבריטניה על הפיגוע
שאלנו - מה יוציא את ישראל מהכוונת האיראנית ויציב את ארה"ב תחתיה ?
הנה , בינתיים המלחמה מתנהלת מתחת לפני השטח ומאחורי הקלעים .
וכנראה שזו רק ההתחלה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/10/2009 19:41:08
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2009 21:18 |
|
| |
עכשיו אנשי גרילה אירנים יפוצצו בניין בניו יורק ואז אמריקה תצא למלחמת מצוה...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2009 21:09 |
|
| |
אשתף אתכם בספיקות המנקרים בליבי . אולי יחוננחם ה' ותגהו מזור לנפשי .
כידוע לכם , את המלחמה הגדולה מול איראן סוריה חיזבאללה וחמאס אני שומר לשבועות תשע"א .
ואילו מאידך אני טוען שתקיפה ישראלית באיראן תתבצע ככל הנראה עוד השנה בתש"ע , לכאורה סתירה יש כאן .
למה סתירה ? פשוט מאוד , משום שאיראן הרי ללא ספק תגיב על מהלך כזה ותגיב קשה , ועם זה יש לי בעיה , כי הרי אני כל הזמן מצהיר שאני צופה הסלמה ביטחונית קשה אך לא משהו בהיקף של מלחמה . הרי שהדברים לא מסתדרים .
נקודה נוספת . הימים הקשים הצפויים בעקבות ההסלמה הבטחונית מתוארים בזוהר במילים קשות מאוד . לסבר את האוזן עד כמה קשות ?
השכינה הק' נמצאת איתנו ומשתדלת להגן עלינו עד כמה שהיא רק יכולה , תלוי במאזן הזכויות/חובות . מאז חורבן בית שני בו יצאה השכינה לגלות עימנו היא נמצאת במצב שמכונה בזוהר ( פתח אליהו ) "דאיהי ישנה בגלותא" כלומר השכינה כביכול ישנה . כאמא השוכבת ליד תינוקה .
אותו קטע בזוהר על הימים האלו אומר שהצרות יהיו כ"כ קשות והמצב כ"כ לחוץ שעם ישראל יעורר את השכינה מתרדמתה והיא תתחיל ליילל עלינו ( עימו אנכי בצרה ) . אירוע חסר תקדים מאז ימי בית שני !
ואז יתחיל בלאגן בעולם , ( מלחמה באיזור הדרום הרחוק , מלחמה במזרח הרחוק וכו' ) .
האם יש בכוחם של מהומות פלסטיניות , קשות ככל שיהיו , לעורר זעקה כ"כ גדולה בעם ??
הרבה זמן שלא מצאתי יישוב לפלונטר הזה . ירחם ה' .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2009 22:03 |
|
| |
יש לי רעיון
גם להרגשתי תקיפה באיראן תתבצע עוד השנה, איראן אמנם תרצה להגיב אך לא תוכל
ולכך כמה אפשרויות:
1.התקיפה תהיה כל כך טראומטית שיקח להם זמן להתאושש ולכן המלחמה איתם תהיה כעבור שנה ויותר
2.הקב"ה יסדר להם רעידת אדמה
3.שפעת החזירים תתפשט שם למימדי ענק
4.תתבלבל דעתם ויערכו מלחמה מול ארה"ב
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום
שנזכה לבשורות טובות וניסים גלויים
חודש טוב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2009 08:53 |
|
| |
תגובה אנושית פשוטה
בשבילי אלה הם ריגעי הקסם ש"אין עוד מילבדו" עומד וקורה מול עניינו זה כמו שלפני 9 שנים, מיד אחרי פיגוע התאומים והמלחמה בעירק ואפגניסטן, היה מישהו אומר שהנשיא הבא
של ארה"ב מוסלמי שישתחווה לפני ראשי העולם הערבי - תרתי משמע ! !
היה מישהו שיאמין לו ??!?!
בילתי נתפס . .
התחושה היא שכל
הארועים פשוט לובשים עור וגידים מאחורי הקלעים ואנחנו באולם (עם הפופ קורן ומיץ הפטל . . . . .. . )שומעים את הרחשים וקולות של
ההכנות האחרונות ופשוט מחכים הסרט המציאותי הולך לעלות על כל דימיון
עולם הפוך ראיתי ! - המציאות על כל מגבלותיה ואילוציה שמה בכיס הקטן את הדימיון הפרוע
אתם שמעתם פעם דבר כזה ?!?
תוקן על ידי - danmash - 19/11/2009 08:55:00
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2009 09:09 |
|
| |
מצפהלמשיח
ה' יברך אותך , העלת חיוך גדול פניי ! אוכל למשוך בכמה חוטים ולסדר לך ג'וב טוב... תסריטאית בכירה באולפן סרטים גדול בהוליווד , התסכימי ?

|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 21:42 |
|
| |
הזכרתי באחת ההודעות ששני מלכים משני קצוות הקשת צפויים לקבל את השילטון בתש"ע . אולי טיפה אחרי .
בקדושה - מב"י שיקבל את השילטון על עם ישראל לנהל את מלחמותיו .
בטומאה - ארמילוס הרשע הוא מקיין שיקבל את השילטון על רומי הרשעה , ארה"ב .
שני מנהיגים אלו מכוונים זה כנגד זה כאילו היו זיווג משמיים , ואם על שני המנהיגים האחרונים ביבי ואובמה שג"כ נכנסו לתפקידם בסמיכות ושעליהם אמרו שלא יכל כל אחד לקבל מישהו "מתאים יותר" . . . הרי שהצמד הזה הוא בסה"כ דוגמא קטנה וחיוורת בזעיר אנפין ממש לצמד חמד האמיתי שיבוא אחריהם הלא הם מב"י וארמילוס .
גם עלייתם של אלה אמורה להיות סמוכה זו לזו , כך יוצא לי מהכתובים .
התאריך הסופי והמדוייק עדיין בגדר נעלם לצערי .
|
|
|
|
|