צריך מצלמה אחי , צריך מ-צ-ל-מ-ה ! !
אם היתה לי מצלמת וידאו הייתי מתיישב מולה ודורש ומקבל שכר ולא הייתי צריך לזמן אתכם לישיבה דחופה ובכך להטריח אתכם . אתה חושב שכ"כ קל לי לזמן אתכם אשדודה ?? ממש לא . בלית ברירה וכמוצא אחרון בלבד .
כולה מצלמה מסכנה , ה' ירחם . כמה כבר עולה מצלמה טובה? 2000 - 3000 ש"ח ? אבל מה אעשה שאין לי מאיפה להביא ת'כסף . דלפון עבדכם הקטן .
הנה , עכשיו ראיתי ברוטר . קיבלתם את התשובה לשאלה הראשונה
"ענן הר הגעש עלול לשתק את קווי התעופה למשך חודשים
דיווח מיוחד מרשת בלומברג לפורום רוטר
מומחים מעריכים כי התפרצות הר הגעש המתגברת באיסלנד אשר גורמת לשיתוק של יותר משבעים אחוזים מקווי התעופה באירופה עלולה אף להחריף ולגרום לשיתוק של אפילו חודשים.
למעשה, איש אינו יודע להעריך מה הן תוכניותיו של הר הגעש לעתיד הקרוב והרחוק ובינתיים אירופה האווירית משותקת וצפון היבשת סובלת מענן וולקני אדיר מימדים."
החידוש המדהים התחדש לי ממש לפני כניסת השבת . הייתי כ"כ נסער שכל השבת כמעט הרהרתי והתעסקתי בזה ולמדתי והעמקתי עוד ועוד והחידושים זרמו וזרמו כאילו נשפכו מתוך איזה ברז שנפתח מלמעלה ושטף אותי עד לשד עצמותיי .
חשוב לי להדגיש - אינני ראוי ואינני כדאי , קטן ונבזה אנכי , ולא מתוך ענווה נאמרים הדברים אלא מתוך מידת האמת שהיא אולי המעלה היחידה שיש בי .
אין לי שמץ של מושג מדוע דווקא לי מגלים משמיים את החידושים המבהילים האלה. חידושים שלמיטב הבנתי אינם ידועים לשום בר נש על פני כדוה"א .
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/04/2010 22:16:58
 |
|
|