בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הרב סטבסקי - בגילויים מדהימים ובלתי רגילים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/6/2010 15:48 לינק ישיר 
הרב סטבסקי - בגילויים מדהימים ובלתי רגילים

אזהרה: אתם עומדים להחשף למידע שלא שלא יהיה קל לעכל אותו, לא לכולם בכל אופן.

וידאו בין 11 חלקים, בסיום כל חלק מופיע החלק הבא, לוחצים וממשיכים הלאה .

[ רק אוסיף ואומר שלמעט כמה הסתיגויות יש לכם את הסכמתי לדברים ]

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2010 19:15 לינק ישיר 

איזה שיעור חזק!!!!!
הוא אמר בדיוק מה שאני חושב על החוקים האנושיים, למה אני צריך לציית לחוקים שחוקקו אותם איזה כמה מושחתים?!
בעזרת ה' שנזכה באמת להתנתק מהם לגמרי ולהפנים לחלוטין שאין כלום חוץ מה' יתברך ושהכל דמיונות (בצבא יש הרבה 
נסיונות בקטע הזה)...
מה שאני לא מבין אבל ותמיד מבלבל אותי זה כשחרדים משתלחים אחד בשני וכל אחד אומר שהאחר הוא ערב רב ודברים בסגנון הזה...
למשל הרב אמר שכל מי שבהנהגה הם ערב רב והם גויים, כולל המפלגות החרדיות, זאת אומרת כולל ש"ס, כולל אלי ישי וחס וחלילה
כולל הרב עובדיה כי הוא למעשה המנהיג הרוחני של ש"ס... כמובן שהרב לא התכוון לזה, אבל השאלה שלי היא למה הוא כן התכוון?
האם תוכל בבקשה המייחל לבאר את הדברים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2010 23:26 לינק ישיר 

שאלות יפות . חזק וברוך.

הרי אמרתי בסוגריים שיש לי כמה הסתיגויות לא? נגעת בחלק מהן, יש עוד כמה.

יש לדעת כמה כללים בנושאים האלה

האמת לא נמצאת אצל קבוצות גדולות אלא אצל בודדים, תמיד בהיסטוריה זה היה כך וכ"ש בדורנו דור האמת נעדרת.
אני מדבר כמובן על ה-אמת המוחלטת ולא על האמת היחסית , האמת המושלמת האמת בטהרתה.

הרב הנ"ל כמו רבים אחרים יוצא נגד הממסד (גם אני כזה) אלא שהוא מה שנקרא  "שופך את התינוק עם המים".
זה נכון שגם בתוך הדתיים-חרדים ישנם נשמות ע"ר,פשיטא, אבל ללצאת בהכרזה ש"כולם ס"א וכולם ע"ר"...
הבנאדם נסחף או הו מה זה נסחף. אלא מה, מדובר ביהודים שעצם הישיבה בכנסת והחיכוך עם הע"ר
עם הטומאה הנוראה ששם הדביקה גם אותם באותה זוהמה קשה ואלו הן התוצאות. אבל ודאי שהם יהודים.
מסכנים..אבל יהודים.

[ מי שזוכר כבר אמרתי בעבר שאני יכול להצביע על אנשים מתוך המפלגות החרדיות שאני רואה בהם סימנים חזקים
של ע"ר ואני אכן מאמין שהם כאלה ]

לסיכום: צריך להתרחק מכל מה שקשור במדינה ומוסדותיה, כ"ש כאשר מדובר בערכיה ובכל מה שהיא מייצגת.
צריך פשוט להתחזק בערכיה התורה האמיתיים נטו וממילא לא ישאר כח זמן ואנרגיה להתעסק בדברים אחרים.
כל אחד מאיתנו בין בלב ובין בפה צריך לעמוד בפני בורא עולם ולהצהיר "אני איתך רבש"ע ! רק איתך !"

אתם בטח מתארים לעצמכם שיש לי עוד הרבה מה לומר, בטח על שיעור איכותי כזה אך קשה לעשות זאת בכתב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2010 09:41 לינק ישיר 

אחד הדברים המוזרים לענ"ד הוא דבריו התקיפים והחריפים נגד צה"ל בפרט ונגד הממסד בכלל
באותו נשימה בה הוא מצהיר על קירבתו ואהבתו לרב אליהו זצ"ל שכידוע היה רחוק מאוד
מהשקפות מן הסוג הזה...

יש למישהו תשובה לתמיהה הזאת ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2010 10:14 לינק ישיר 

המייחל

נראה לי שענית בעצמך

יתכן שמתקיים מצב בו קיימת אהבה גדולה, אמיתית וכנה לעם ישראל, כפי שניתן היה לראות אצל רבינו זצ"ל,  ומרוב אהבה לעם ישראל וחשש לפגיעה בעם ישראל מתפתחת טעות קטנה והיא "הגנת יתר" על עם ישראל או כל דבר שיכול להזיק /ואו לפגוע בעם ישראל.ובעולם בו "חושך ואור משמשים בערבוביה", ניתן לטעות בקלות והדבר מוביל למצב בו "שופכים את המים עם התינוק"

נ.ב

משיח מדליק את האור אוטו-טו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2010 10:48 לינק ישיר 

וזה גם קשור לדעת . דעת זה דבר קשה.
כי גם אם אדם תלמיד חכם גדול הוא צריך דעת רחבה ומדוייקת איך לנהוג בחיי היום יום ועם הבריות השונות
בטבען , ועם מציאות מבלבלת כל כך. אחת העצות להשגת דעת זו תפילה.

הרב יוסף דיין אמר שכל חייו התפלל על דעת בקברי צדיקים והקב''ה נתן לו מתנה דעת של צדיקים מלפני 1000 שנה.

למשל הרב אליעזר ברלנד אמר על הרב עובדיה יוסף שיש לו מוח של ראשונים מלפני 1000 שנה , אך שכל שמשכנו במוח זה שונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2010 17:00 לינק ישיר 

כשמדובר ברבנים תלמידי חכמים. אנחנו (לטעמי) לא חייבים להסכים עם כל מילה, אבל חייבים בכבודם ולכן גם הפעם אני ממליץ על הכלל של ו"מהשכיל בעת ההיא ידום".. וכשיגיע במהרה משיח צדקנו אני מקווה שתהיה דרך אחת ויעלמו המחלוקות. 

תוקן על ידי yosiw150 ב- 23/06/2010 17:01:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2010 09:49 לינק ישיר 

זה נכון שלא חייבים להסכים עם כל מילה אך ברגע שנטענת טענה יש לנסות להבינה
וליישבה באם היא אינה ממניחה את דעתינו והבנתינו.

סגולת האחדות הכ"כ מיוחלת בין חלקי העם השונים לא תגיע לצערנו בקרוב וזאת למרות התגלויות המשיח
משום שבשנים אלו עדיין הכל ממשיך כרגיל, האחדות והגילויים הרוחניים הנלבבים להם כולנו מצפים
יגיעו בשלב מאוחר יותר.

אבל בכל זאת יש צדק מסויים בדבריך. אחדות מסויימת אמורה להתחיל לתת אותותיה כבר משנה הבאה
לקראת המלחמה הגדולה. לפחות אצל מנהיגים מסויימים. ( בהיותך נוכח בשיעורינו אתה אמור לדעת במה מדובר )

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2010 11:58 לינק ישיר 

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ההשקפתי בין דעתו של הרב לדעתם של נטורי קרתא? אצל שניהם מדינת ישראל וכל מי שנמצא במוסדותיה ותומך בה בצורה כזאת או אחרת הוא שותף לשטן. (כולל כל המפלגות כשבתוכם המפלגות החרדיות והדתיות כולל כל הרבנים שבהן מבפנים ומבחוץ כולל הרב אלישיב הרב אליהו זצ"ל והרב עובדיה)             המרחק מחשיבה כזאת לבין שריפת דגלים ופגישה עם ערפאת ואחמדינג'אד הוא קצר מאוד.                                לכן לדעתי, הדעה הזאת, צודקת באחוז אחד וטועה בכל ה-99 הנותרים, הן מבחינת האמת (הרבה פחות ע"ר בממסד ממה שהרב מתאר) והן מבחינת ה'הלכה למעשה' שמובילה לכיוון פירוד עצום בחברה היהודית בארץ - שזה יותר מכל עבירה אחרת הוא רצונו של הס"מ כידוע..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2010 15:28 לינק ישיר 

לפענ"ד החילוק בין השקפתו של הרב דלעיל לבין הסאטמרים פשוט וברור.

בעוד שבעיני הסאטמרים עצם קיום המדינה ויישוב יהודי בעל שילטון וממשל
בא"י מהווה כפירה (עפרא לפומייהו) בה' ובתורתו ללא קשר לציביונה ומידת יהדותה של המדינה...

ואילו עפ"י ההשקפה דלעיל אין שום בעיה בקיום מדינה יהודית בא"י ויישוב הארץ ופיתוחה לתפארת
הבעיה היא בגויים הערב-רבים הנמצאים בכל מוקדי הכח ושולטים בה.
וע"ז יצא קיצפו לאמר "להתרחק מהם ומכל אשר להם" .

תוקן על ידי המיייחל ב- 24/06/2010 15:29:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2010 21:23 לינק ישיר 

מי שזוכר...

הרב סטבסקי בתחילת דבריו ציין שהסתלקותו של הצדיק (מו"ר הרב אליהו זצ"ל)
נתנה לעם ישראל אורכה של חודשיים. הגזירותה היו אמורות להתחיל כבר אך
נדחו בגלל פטירתו של הצדיק.

מחרתיים זה השלושים של הרב . אז אם נלך בקו הזה יש לנו עוד חודש.
מה שמביא אותנו לסוף אב - תחילת אוגוסט.

רציתי להוסיף משהו בנימה אישית

תרצו להאמין לי תאמינו לא תרצו גם אחלה.
אמרתי כבר בעבר לא פעם שיש לי אנטנה מאוד רגישה.
עד פטירתו של הרב אליהו ז"ל הרגשתי בצורה די ברורה את המתח באוויר, מתח של מידת-הדין
המבשר על אירועים קשים שבפתח. מאז הסתלקותו של הצדיק המתח הזה נעלם, פשוט התפוגג לו.
אני יוצא החוצה ממשש את האוויר מריח פה מריח שם (הכל מטאפורי כמובן) ו...כלום, נאדה,
טוב אולי לא לגמרי כלום אבל ממש ממש לא כמו שהיה לפני פטירתו של הצדיק.

הוא שאמרנו, ללמדך שהצדיק בעלותו השמימה לקח איתו את מידת הדין ונתן לעם ישראל
אורך נשימה וחמצן לתקופה נוספת. אבל זה רק דחייה ולא ביטול.
הפיצוץ בוא יבוא.

תוקן על ידי המיייחל ב- 04/07/2010 21:45:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2010 09:49 לינק ישיר 

גם דחייה של חודשיים לאירועים קשים מיטיב עמנו. במשך חדשיים אלו עוד אנשים יכולים לעשות תשובה כדי להמתיק עליהם גזרות קשות. הרב אליהו בודאי מליץ יושר על עם ישראל. כזה היה בחייו וכזה גם במותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2010 09:53 לינק ישיר 

דוד אני ממש מזדהה עם הרגשתך, אתמול אמרתי לחברה שאני מרגישה כאילו המתח ירד
ושזה בודאי קשור להסתלקותו של הרב מרדכי זצוק"ל..
בידיעה הבאה נתקלתי אתמול האם גם זה קשור לדעתך לעליית הצדיק השמיימה?

הלך לעולמו המנהיג הרוחני העליון של חיזבאללה

יומיים בלבד לאחר שאושפז בבית החולים כשהוא סובל משטף דם במוח, מסרה לשכתו של האייתוללה מוחמד חוסיין פדלאללה, הוא מת בגיל 75. רשת הטלוויזיה של חיזבאללה משדרת את תמונותיו בליווי פסוקים מהקוראן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3914619,00.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2010 10:14 לינק ישיר 

כן יאבדו כל אויבך ה' !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2010 10:20 לינק ישיר 

זה מה שאתה רוצה דן?
שכל אויבי ה' יאריכו ימים עד 75 ורק לאחר מעט ייסורים מדימום פנימי ירדו שאולה?!

רחמנן בן רחמן שכמוך  

אני דווקא הייתי מסדר להם משהו פיקנטי יותר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2010 10:47 לינק ישיר 

לאאאאאאאאאאאאאאאאא........................

נו באמת..............

הכוונה כמו שאותו חיזבלון מת אתמול -כן יאבדו כל אויבך ה' - אתמול !!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הרב סטבסקי - בגילויים מדהימים ובלתי רגילים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext