| נשלח ב-7/7/2010 09:12 |
|
| |
דברים מופלאים של גויים מדהימים - וידאו
טיעונים חזקים בדבר זכותה של ישראל
גם אם לא היה מבקש כבוד הרב אמנון יצחק להפיץ את הוידאו
מן החובה היה לעשות זאת, ק"ו כאשר ביקש הרב כן שומה עלינו
לעשות זאת , בזכות ובשמחה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/10/2011 08:12:52
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2010 10:37 |
|
| |
חזקה וברוכה !!!
על זה אמרו רבותינו באידיש עתיקה. . ..
יא חביבי יא חלאוו לאוו . . .. .
הגברת פשוט מפרקת מיקרופונים ג'ויס קאופמן נשמע יהודי משהו . . .
הורס אותי לראות את אומת הנצח - ישראל- עם תורת הנצח כשהיא מפוחדת ומבוהלת וממלאת פיה מים ושותקת מול הכפירה במלוא הדרה
חייבים משיח
אומרים ששמו משיח משום שיהיה משיח-מדבר. שכוחו יהיה בשיחה, שילמד זכות על כאלה בישראל שלא ידעו ללמד זכות על בני ישראל
שוו בעינכם מה יעשה משיח בן דוד בכוח שיחו מול הכפירה בהא הידיעה במלוא הדרה .. .
על זה אמרו רבותינו באידיש עתיקה :"יא חביבי . .. .יא חלאוולאו . . ..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2010 14:23 |
|
| |
חזק וברוך גם לך דן היקר.
היא באמת יהודיה לא? מכל הכיוונים היא נראית יהודייה, גם השם קאופמן נשמע כזה, היא נראית יהודייה, היא נשמעת כזאת (נחרצת צעקנית ומנהיגה), ורואים גם לפי הנעליים... 
נ.ב לגבי תכונת הדיבור הבולטת אצל משיח, יפה אמרת לא חשבתי על זה. נו, אדרבה, מתאים מאוד מאוד לר' יעקב עדס. מי שמכיר. (מועמד המשיח שלי)
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/07/2010 14:24:51
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2010 15:52 |
|
| |
מתוך תגובה לכתבה באתר שופר - (משמע אינה יהודית)
ג'ויס קאופמן
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 14:10 |
|
| |
איזה חזק!!!!!! כמעט בכיתי מרוב שזה נכון!!!! באמת אשה מדהימה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2010 14:48 |
|
| |
והפעם דברים מופלאים של איש מדהים !
מצווה להעביר הלאה שעוד אנשים יראו
וואו, וכל זה בלי מילה על יהדות ואמונה. לא יאומן.
רק לחשוב איך היתה התמונה העולמית נראית לו היו נציגי היהדות הנאמנה אמונים על ההסברה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/11/2010 14:50:12
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2010 16:49 |
|
| |
ממליץ! חבל שההסברה שלנו בעולם לא נראת ככה.. בעצם זה לא משנה.. כי אין מי שיקשיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2010 10:37 |
|
| |
מדהים איך בשש דקות מצליח להעביר מסר שההסברה שלנו על כל זרועותיה לא מצליחה, אבל כמו שביג מן כתב באמת במילא אף אחד לא ממש מקשיב למה שיש לנו להגיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2010 15:51 |
|
| |
וואוו! חזקקק!!! השמאלנים האלה זה הדבר שהכי משגע אותי, בסדר שהם ערב רב וזה התפקיד שלהם אבל עדיין זה תמוהה, איך אפשר להיות כל כך טיפשים ולהגן כל כך על על אנשים שרק רוצים להרוג אותם, לא להבין דבר כל כך פשוט שאפילו גויים מבינים... לא שכל כך קשה להבין, חתיכת מוטו יש לחמאס... בקיצור וידאו חזקק יישר כוח רבי דוד!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2010 16:25 |
|
| |
קצת אור בקצה המנהרה אנשים טובים באמצע הדרך נו נו לא הכל נורא אתה מהמר על ר' יעקב עדס הצדיק אני דווקא מהמרת על ....... הרב זמיר כהן מה אתה אומר?
|
|
| נשלח ב-20/12/2010 17:11 |
|
| |
למייחל חשוב מאוד להביע דעה ולא פחות להחזיר תשובה לא אוהבת להשאיר דברים פתוחים ולכן על השאלה שלי אני עונה למה על הרב זמיר אני מהמרת המשיח צריך להיות חכם כמו שלמה המלך והרב זמיר חכם בכל תחום בכל מכל כל הוא צריך להיות מקובל על כל הקהל ותשאל היום כל יהודי חרדי מסורתי וחילוני הרב זמיר ווואי הוא ענו מכל אדם רק להסתכל עליו .......... הרב כדורי אמר לפני שנפטר שהתעברה נשמת המשיח באדם מישראל והוא כבר שלוש שנים פועל לקירוב הלבבות הרב פתח ערוץ הידברות בכל מקרה שיהיה מי שיהיה ואף על פי שתמהמה אם כל זאת אחכה לו
|
|
| נשלח ב-24/12/2010 00:07 |
|
| |
אין על הנשים אישה יכולה לקלוט בשני דיונים מהלך של כמה שנים
ברוך שעשני כרצונו! ברוך שהבדלני מן הטועים ברוך הוא וברוך שמו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2010 10:12 |
|
| |
אין ספק שהרב זמיר אדם מיוחד מאוד מאוד , גאון !
רק אליהו הנביא יגיד מי המשיח , אין טעם להמר , מיותר כל הרדיפה אחרי מי הוא המשיח , לדעתי זה בדיוק מה שלא רוצה הקב"ה שנעשה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2010 13:53 |
|
| |
אגב אליהו הנביא. איך נדע שהמבשר על המשיח הוא הוא באמת אליהו הנביא? האם יהיו אי-אילו סימנים שיגידו לנו שהוא אליהו הנביא?
|
|
|
|
|