| נשלח ב-12/6/2011 14:37 |
|
| |
החלטתי לקחת פסק-זמן לפוש קמעא
זה לא סוד בשבילכם שהפורום מהווה עבורי נטל שהייתי שמח להיפטר ממנו. ובכן כמו שאני רואה זאת נקרתה לפניי הזדמנות פז לפרוש לפחות לתקופה מסויימת כדי להינפש מהעיסוק בנושא הזה ומהצורך לדאוג לעידכונים יומיומיים.
שילוב נדיר של סיבות אישיות לחלוטין ושקט עולמי מסביב מאפשר לי לעשות זאת הפעם בלב שלם. גם שתיקתכם המבורכת נלקחה בחשבון אל דאגה, מודה לכם על חלקכם.
עד מתי? התכנון הוא לכמה חודשים, שלושה חודשים בערך, ללא התחייבות. מתוך הערכה שלא צפוי משהו חריג בתקופה הזאת בארץ או בעולם.
כבר פניתי להנהלה וביקשתי מהם לנעול את הפורום למורשי כניסה בלבד כאשר לאף אחד לא יהיה אישור כניסה מהסיבה הפשוטה שהפורום לא יהיה פעיל בתקופה הזאת.
לי לפחות הדבר יעזור מאוד . מקווה להבנה ותודה על שיתוף הפעולה .
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 17:39 |
|
| |
למייחל, העידכונים השוטפים המעניינים יחסרו לנו. אבל לכל אחד מגיע חופשה, ואפשר להבין - שאחרי כל כך הרבה עדכונים הכרוכים במשאב זמן מרובה - תרצה לקחת חופשה ולעסוק בדברים אחרים.
כמובן שנחכה שהזמן יחלוף ותחזור לפורום עם עדכונים מעניינים.
חופשה נעימה (מהפורום) ולהשתמע בעוד בעוד כשלושה חודשים או קודם אם יסתדר לך.
כאן המקום לציין שאני באופן אישי נהנית מאוד מהפורום, אפילו אם לא משתתפת הרבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2011 19:06 |
|
| |
מייחל יקר, תהנה בחופשתך ותנוח הרבה, אנו נחכה לך יום יום לחזרתך ולפרי כתיבתך. כבר מתגעגעים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 01:05 |
|
| |
למה להיות קיצוני?? אם כל כך קשה לך, אז תפחית קצת. למה לייבש כך את כל המייחלים לקרוא את דברי המיייחל??
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 10:47 |
|
| |
שלום ידידי הנכבד
מאחל לך שתצליח באמת לפוש אבל כמו ששנינו יודעים
יותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להיניק...
מה גם שעליך להביא בחשבון את מה שקרה ליעקב אבינו כשרצה לנוח - קפץ עליו רוגזו של יוסף...
אז בהשאלה, אנחנו נחכה לראות איזה "רוגז" יקום על הפורום...
שיעיר אותך מהמנוחה
תיהנה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 11:26 |
|
| |
שלום חבר ...
תהנה ,!
בסיבות אישיות , מי אני שיתערב 
אבל שקט עולמי ?!? אתמול היינו פסיעה לפני התהום , והיום אנו פסיעה אחד אחרי ... טוב נו : רצונו של אדם כבודו , הרבה הצלחה ורוגע וכט"ס !!!
לא עליך המלאכה לגמור ולא אתה בן חורין להבטל ממנה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 07:47 |
|
| |
ויהי ביום השלישי בהיות הבוקר... ויהי ביום השלישי בהיותם כואבים..
לעזאזל עם ההנהלה המעפנית הזאת פה..לפנות אליהם אפשר..אבל שיחזרו אליך? שיענו לך? דבר לעצים ולאבנים..התנהלות ההנהלה כאן מזכירה את התנהלות חברות התקשורת בארץ.. להתחבר אליהם קל מאוד, אבל להתנתק מהם? או הו! חפש אותם אחי..חפש.
גם לא נותנים למנהלי הפורומים את האפשרות להגביל/לסגור פורום וגם לא מגיבים לפניות אליהם. בושה וחרפה של הנהלה. התכנון שלי היה לסגור את הפורום לא להשאיר אותו ככה תלוי באוייר. אז מה..תאלצו להמשיך לסבול אותי עוד אם כך?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 10:35 |
|
| |
הא !  תפילותיי נענו . . .!!!  אני את דעתי הסוערת והבלתי מתפייסת הבעתי הפרטי  .פשוט חששתי להביע העניין בפורום, חששתי שלא יגלוש הדיון לפסים של . . .אחרית הימים.... הא הא הא
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 16:12 |
|
| |
כל מילה בסלע!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 17:50 |
|
| |
לא אפתח כמו בהודעה הקודמת :"תפילותיי נענו "  אבל המייחל תראה מה מתחולל פה מאז הטלת את הפצצה אל לב ליבו של הפורום  ידיעה ראשונה מזג אוויר משוגע: גשם קייצי בצפון, ענן אפר בדרוםאפר וולקני שנפלט מהר געש באפריקה התפשט עד אילת, אך בינתיים לא גורם לשיבושי טיסה ואינו מסכן את הבריאות. מנגד, תושבי רמת הגולן והגליל התעוררו לקולות ממטרים שהפתיעו גם את ותיקי הקיבוצים: "זה חלק מפלאי הטבע בעולם"
ידיעה שנייה
במקרה אסון: אושרו קברי המונים ברחבי הארץצוות של המועצה הארצית לתכנון ובנייה הגדיר 8 אתרים מראש פינה בצפון ועד באר-שבע בדרום, בהם ייקברו אלפי הרוגים במקרה של רעידת אדמה בישראל. החללים ייקברו כאלמונים, אך יילקחו מהם דגימות ומאוחר יותר הם יועברו לקבורה קבועה
נראה לך שידיעות כאלה יכולות להישאר בחלל האינטרנט בלא פירוש תורני מלומד מהזוהר , ש"ס ופוסקים ?!?
תמהני.............
המייחל באמת . .. . גם לך מותר להגיב . . הפורום עוד לא ננעל כל עוד הפורום דולק אפשר לתקן 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 18:18 |
|
| |
מה יש להגיב בחייך..עסקים כרגיל ועולם כמנהגו נוהג.
יש הרבה סימנים מסביב שהרכבת נוסעת במסילה שהצבנו אבל איך לומר.. זה עדיין לא זה. גם האירועים עצמם וגם הקצב שלהם עדיין מגמגמים. לא מספיק נחרצים.
רואים שבמצרים המצב נפיץ ומספיק גפרור אחד כדי להדליק את הגז המצרי המסריח. צ' קוריאה? שם אין באמת שאלות, מסיקה ג'אננה אחת של השילטון כדי להרים אחלה זיקוקים לאוויר. המצב בארץ? גם לא צריך הרבה בשביל הסלמה חמורה וימים של אי שקט.
אבל כמו שאמרתי, זה יקח כנראה עוד כמה חודשים. ואין לי ת'כח לעסוק בכותרות הביניים שעד אז. כסף קטן ומזוייף.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 00:41 |
|
| |
יששש!!!, חזרת
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 15:17 |
|
| |
אמרתי לכם שהימים האלה מאופיינים בשקט של בית העלמין..אפשר למות מהשיעמום הזה. קיץ שקט ומשעמם אני צופה. בתקווה שאת התחיה נראה לקראת החגים או אחריהם.
אז יאללה.. מי מצטרף אליי לאקפולקו לעשות קצה פוזה ולתפוס איזה מוזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 22:43 |
|
| |
אקפולקו נשמע בכלל לא רע. למרות שאני מסתפקת בחופשה בצפת או בטבריה, הלוואי והייתי יכולה להתפנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2013 12:17 |
|
| |
רכבת לילה לקהיר.
בס"ד
נזדמן לי כרטיס נסיעה הלוך [ואם יתמזל מזלך ותשרוד] ושוב לקהיר לסופ"ש - 4 מקומות פנויים עם אופציה ל-4 נוספים. הקדימו והזדרזו להזמין מקום - ההצעה על בסיס כל הקודם זוכה לחיי העולם הבא. אז עזבו אתכם אומן ועזבו אתכם אמוקה ובואו איתי לקהיר לנופש הכל כלול, כולל ארון וטלית.
תופאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2013 15:05 |
|
| |
אני רק שאלה . ..
חבילת הנופש,. . .איך לומר. . . .??... כוללת גז מדמיע או "רק" כדורים חיים לאזור האויר . . הנמצא בריאות ??
נ.ב
מי שמצליח לשרוד וחוזר חוזר עם מבטא של מאצסרים? הא ?!
|
|
|
|
|