אני מאוד מקווה ורוצה להאמין שגם אתם נרתמתם למאבק מול הע"ר הרשעים בעלי חברות הענק המנצלים את הכח שנתן להם הקב"ה כדי לשדוד ולעשוק את כיסו של עם ישראל המדולדל ממילא ומורידים למינימום את צריכת מוצרי החלב בכלל כאשר הקוטג' מהווה את הסנונית הראשונה במאבק הארוך הזה.
אל תדאגו לא עברתי לעסוק בסוגיות אקטואליות וחברתיות, הנושא הזה קשור בקשר הדוק ובלתי ניתן לניתוק לסוגיית הגאולה כפי שהיא מופיעה בגמ' ובפסוקים. עוד נזכה ונראה בע"ה בנפילתם ללא תקומה של כל הרשעים האלה השולטים במשק הישראלי ומוצצים את דמו של האזרח הקטן. אנחנו. זו הבטחה. לא שלי של בורא עולם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/06/2011 15:53:42
נשלח ב-22/6/2011 16:10
מעניין איך החרם הזה תפס. ניסו כבר בעבר להחרים מוצרים (באוכלוסיה הכללית לא החרדית) וזה לא עבד. הפעם זה מצליח. בל נשכח שאת החרם התחיל יהודי דתי מבני ברק
נשלח ב-22/6/2011 16:48
בל נשכח שאת הבריאה התחיל הקדוש ברוך הוא . . .הא אה !!!
איזה כיף לראות פורום פתוח ואוורירי - תגובות הערות - אה ממש תענוג.
מי יתן ונזכה לראות את עם ישראל האמיתי מתעורר כארי וכלביא לטרוף זרוע אף קודקוד ומפיל את אויביו הגשמיים והרוחניים חללים חללים. מתי יבין האזרח ה'קטן והפשוט' שהכח בידיו.
ושאר המוצרים מה איתם? וכי המלחמה היא רק על רוח הקוטג'? מה עם מחירי המעדנים והגבינות למינהם שבשמיים.. בקיצור אל תתנו לתעשיית שטיפת המח של התשקורת והאינטרסנטים למינהם לבלבל לכם ת'מח. זו ההזמדנות שלנו לההראות שעידן הפראיירות מאחורינו ולהפגין קצת עמוד שידרה ולהוריד למינימום שבמינימום את קניית מוצרי החלב השונים. וזה רק השלב הראשון בע"ה.
נשלח ב-23/6/2011 19:30
ממילא חלב ומוצריו אינם תורמים לבריאות
ויש אומרים שאפילו להיפך
נשלח ב-24/6/2011 17:08
הוצאת לי את המילים מהפה! לפי מה שהרפואה הטבעית אומרת על מוצרי חלב עדיף כבר לצרוך ציאניד ולא אותם...
נשלח ב-26/6/2011 09:45
לי אתם מטיפים על נזקי החלב? מה קרה, שכחתם מי פתח את אשכול הבריאות עם הוידאו של ד"ר אבני?
אלא מה, בעקבות הדברים הורדנו את צריכת החלב למינימום כי להמנע לגמרי די קשה אבל לפחות משתדלים לצרוך כמה שפחות. משתדלים למצוא תחליפים. ועל הכמה שפחות הזה יצאה הצעקה. ומה על אלה שעדיין צורכים את החלב ומוצריו בכמויות..שהם כמובן הרוב המכריע, מה יש עליהם לא צריך לרחם?
ד"א
"ביבי שותק" פחחחחח...בטח שותק. מה השאלה בכלל! לנבל הערב-רבי הזה לא אכפת מאף אחד והדבר האחרון שהוא זקוק לו זה לדחוף את האף לפרשה לוהטת שיכולה לגרום לו נזק מכל אחד מהצדדים בגלל ניגוד האנטרסים המובהק הקיים בסיפור הזה. את אף אחד הוא לא ירצה לעצבן לא את הציבור ובטח שלא את בעלי ההון העומדים מאחורי חברות השוד הגדולות. "תמצאו פיתרון לבד" הוא יפטיר כלאחר יד בתקווה להרחיק את עצמו מתפוח-האדמה הלוהט הזה. מנוול אמיתי שרק הקב"ה יעקור אותו ואת הדומים לו מן העולם בקרוב. אכזרים ארורים.
נשלח ב-29/6/2011 15:49
חבורת הגנבים 'מתקפלת' עלאק..
לא קלטו ולא יקלטו השודדים הנבזים הארורים האלה שהקוטג' הוא רק סמל המאבק.. במפלצת האכזרית וצמאת הדם הזאת שנקראת תנובה-שטראוס-טרה ושאר המרעין בישין ששולטים במדינה הזאת ומחזיקים את האזרח הקטן בגרון שלא יוכל להרים ראש ושלא תהיה לו תקומה . עפרא לפומייהו.
את הנחמה נקבל אך ורק כאשר תחיזינה עינינו ברידתם שאולה ולא בירידתו של מחיר מוצר כזה או אחר.
עד אז נמשיך במאבק ולא ניכנע לגחמותיהם של אכזרי המשק הישראלי ונמשיך להימנע מלקנות את מוצריהם ובכך לתת להם שליטה עלינו. אנחנו הרבה יותר חזקים משנדמה להם.
אשריכם ישראל! חיזקו ואימצו!
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/06/2011 15:50:52
נשלח ב-29/6/2011 17:57
נפלא. החרם עבד. כעת על הפרק מעדני חלב וגבינה צהובה. להחרים מוצרים אלה עד שיורידו את מחירם!
נשלח ב-29/6/2011 18:35
עובד ועוד איך! הגיע הזמן שאנשים כאן יבינו את הכח שיש בידיהם ולא יזלזלו בעצמם. הגיע הזמן מזמן.
אחת התגובות לכתבה
זרקו לילידים פירורים שיסתמו את הפה היא לא מבינה שהקוטג' מייצג את הקפיטליזם החזירי של תנובה? ומה היא חושבת שהיא "תשלים" הכנסה במוצרים אחרים בלי שנרגיש? - הלקוח הישראלי לא פראייר, אפקס ומקינזי, תנובה ושטראוס, שופרסל ומגה, ביבי ושטייניץ וכל היחצנים למיניהם יחד ילמדו כאן הפעם שיעור שלא ישכחו לעולם.
נשלח ב-30/6/2011 10:09
אמנם לא שייך לחרם על מוצרי החלב, אבל דן התקפלה ג"כ ולא מבטלת קו 45 שלתושבי בני ברק - במיוחד לא באזורי המרכז - זה קו חשוב שמקשר שכונות למרכז העיר. המסקנה - צריך להמשיך למחות בכל הכוח. מוצרי חלב אפשר להחרים, אבל להתארגן לתחבורה פרטית במקום ציבורית זה כבר יותר קשה.
נשלח ב-30/6/2011 10:09
ב"ה שהגיענו לזמן הזה בו אנשים קמים ואומרים "לא עוד!"
זה תחילת הסוף של מדינת הערב-רב ישתבח שמו. בקרוב מלכות ישראל האמיתית אי"ה.
יוזם חרם הקוטג': "חולבים אותנו במשך שנים, זה נגמר"
אלרוב, מראשי המאבק הצרכני להוזלת מחירי מוצרי המזון: "מה שקורה בתחום הפירות והירקות זה שערוריה. לא ייתכן שמחיר קילו ענבים בסופרמרקט יהיה 19-20 שקלים לקילו"
"אנחנו הצבנו רף של 5 שקלים גם לקוטג' וגם לגבינה לבנה. משום מה מתייחסים רק לקוטג' ולא להרבה מוצרים אחרים. כל עוד המחיר גבוה מ-5 שקלים אנחנו ממשיכים בחרם", כך אומר הבוקר איציק אלרוב, מראשי המאבק הצרכני להוזלת מחירי מוצרי המזון, בראיון לגלי צה"ל.
"מה שקורה בתחום הפירות והירקות זה שערוריה. לא ייתכן שמחיר קילו ענבים בסופרמרקט יהיה 19-20 שקלים לקילו".
"אנשים מרגישים שמדובר בזריית חול בעיני הציבור, כאילו שהקוטג' הוא הבעייה היחידה. אני לא יכול להגיד לאנשים לא לקנות כלום במשך חודש. כשאנחנו בוחנים את מחירי המוצרים, אנחנו בוחרים מוצר שהציבור יוכל לעמוד בחרם ולא לקנות. יש ציבור רחב בישראל שלא יכול לקנות חלק מהפירות וזה מצב חמור מאוד".
"יש פער תיווך אדיר בתחום הירקות והפירות. חולבים אותנו ועושקים אותנו במשך שנים. אבל כרגע אנחנו מתמקדים בתחום מוצרי החלב".
עוד אמר אלרוב כי "אנשים באים ואומרים שיש כאן הזדמנות לבוא ולשנות משהו מהותי. אנחנו האזרחים הקטנים עם הכוח בידיים ואנחנו נחליט מה יהיה המחיר. נחשפתי כמו כולם לסדרת הכתבות ב"גלובס" וזה היה הטריגר לפעילות. הדרך היחידה זה לאחד את הציבור, אם נהיה מאוחדים אז נצליח בגדול".
"כעת אנחנו מתמקדים גם ביוגורטים ומעדנים. אנחנו קוראים לכל הצרכנים לא לקנות יוגורט או מעדן במחיר גבוה מ-2.90 שקלים ולקנות גבינות צהובות במעדניה ולא ארוזות מראש".
נשלח ב-5/7/2011 15:37
נו, ואיפה אתם בסרט הזה ישנונים?
מי שנושא הגאולה והמשיח לא קרוב לליבו אין לי ספק שהוא לא יסתובב בפורום הזה כי אין לו מה לחפש פה. מה שאני לא מצליח להבין זה איך יתכן שמי שכן מתעניין בנושא הזה וכן קורא בפורום יכול להישאר אדיש במלחמה הזאת על כיסנו וחיינו! איך אפשר?!לא קולט.
אני כבר מזמן נוקט בצעדי צימצום הצריכה והפחתת כמות הכסף שאני שופך אצל השודדים האלה. המינימום ההכרחי בלבד. הגיע הזמן שגם אתם תוציאו את האף ממערת הגלות החשוכה שכ"כ התרגלתם לחיות בה כדי שתהיו ראויים לראות בהפצעת אור הגאולה. הכל קשור אחד בשני. מי שאדיש כאן ק"ו שיהיה אדיש ברוחניות ועבודת ה'.
לצאת מהאדישות דחוף!
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/07/2011 15:41:03
נשלח ב-25/7/2011 09:16
לדעתי הציבור מטומטם ועוד איך והוא משלם ועוד ישלם
נשלח ב-28/7/2011 15:00
ומה עם מחירי הפרות הגבוהים - לאכול מפריה ולשבוע מטובה?