בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

סוד הגאולה בשמע ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/5/2012 14:30 לינק ישיר 
סוד הגאולה בשמע ישראל

שלום למייחל ולקהל הקוראים של הפורום,

לאחר שגיליתי לפני כשנה וחצי את הפורום המעניין והחשוב של המייחל וחבריו - כאן וקראתי חלקים גדולים ממנו,

(ולא הצלחתי להרשם עד היום – כנראה לא במקרה, כי יש זמן לכל דבר...)

אני רוצה קודם כל להגיד – יישר כח! אתם בכיוון, ועושים עבודה חשובה...

לפני שאפרוס את הנושאים שברצוני להעלות, אני רוצה להציג את עצמי בקצרה – לא באמצעות שמי, שאיננו רלוונטי לעניין - אלא באמצעות הצגת מהותי ודרכי...

אני יהודי פשוט, בן העם העברי הנקרא על-שם ישראל.

עם השנים הגעתי למספר תובנות, מסקנות ורעיונות, (וגם כמה תגליות) שברצוני לשתף בהם את הציבור, בגלל חשיבותן לדעתי. ה"כלים" שלי הם: התבוננות פתוחה, שכל ישר (הפעלת מחשבה), הגיון בריא, אינטואיציה (תחושה פנימית), סקרנות רבה ואמונה פשוטה ואמיתית ביסודות מסורת עמי ומורשת אבותיי – והזדהות עימן. הדרך שלי לגבש עמדה ולהגיע לתובנה - על כל נושא ועניין שאני בוחן - היא: גילוי, למידת וידיעת האמת והעובדות. הבנת החוקיות, הסיבות והמניעים לדברים והכרת מהלך הדברים במציאות.

אני רוצה לשתף אתכם בסוד-תגלית: שהתגלה לי כבר לפני כ-12 שנה, בעת שהייתי במילואים בחברון – עיר האבות. מאז גנזתי זאת וכמעט שכחתי מכך, עד שלפני כשנתיים החלה אצלי שרשרת ארועים – שמקורם יכול להיות רק בהשגחה העליונה – שהובילו אותי שוב לדלות סוד זה ולהכרה שחובה עלי לפרסם אותו, לשתף בו את עם ישראל.

זהו סוד ה-"ע" וה-"ד" הגדולות (מסתבר שיש לזה משמעות) בפסוק – אולי השגור ביותר בפיהם וליבם של בני עם ישראל – קריאת: שמע ישראל...

שבספר דברים ו' 4. התגלה לי שמוצפנים כאן (בגימטריה) תאריכי הגאולה! (השנה, אך לא החודש והיום) – שנת אתחלתא דגאולה: תש"ח – קום מדינת ישראל, ושנת הגאולה הסופית – 66 שנים מאוחר יותר. שזה נראה לי תואם בדיוק מפליא - את רוח הדברים הנידונים בפורום זה.

להלן התגלית:

סוד ה"ע" וה-"ד" הגדולות ב"שמע ישראל"

(עד מתי נחכה עוד לבוא הגאולה והמשיח)

ניתוח גימטרי מיוחד לפסוק 4, פרק ו' בספר דברים, - (קריאת שמע)

המצביע על הצפנת תאריכי הגאולה, ביניהם: שנת הקמת המדינה

(תש"ח) שהיא "אתחלתא דגאולה" ושנת היעד לגאולה בעיתה, 66 שנה

מאוחר יותר, וכ-70 שנה לאחר תום השואה ומלחה"ע השניה.

ניתוח זה מפענח את המשמעות של מיקומן והופעתן המוגדלת של האותיות "ע" ו-"ד", בפסוק התורה - אולי השגור ביותר בפיהם ובליבם של יהודים רבים, נראה שטמון כאן סוד גדול...

יתקיים "גילוי רוח הדעת": תוך בחירה חופשית, אחריות אישית, ערבות הדדית, אהבה של אמת ויצירה קיימת בכל התחומים, להביא עול מלכות שמים על הארץ ועל בני האדם.

זוהי עבודת הקודש ודרך הברכה, זה יעודנו, לכך נבחרנו כעם.

וזה מתקשר לפסוק מספר דניאל:

"...וַיֹּאמֶר, לֵךְ דָּנִיֵּאל:  כִּי-סְתֻמִים וַחֲתֻמִים הַדְּבָרִים, עַד-עֵת קֵץ."...

(דניאל י"ב, פס' ט')

זהו מסר מוצפן – שכל אחד יכול היה לגלותו ע"י חישוב פשוט ולא מסובך מידי...

אם הוא נכון, אז נותרו לנו כעת כשנתיים להתממשותו, השעון מתקתק, אני סבור לע"ד שזה נועד לא רק לצפיה וידיעה פאסיבית – אלא שזהו מעין תאריך יעד: Deadline! אולטימטום! שעד לזמן זה – הכל צריך להיות מוכן לגאולה ולהכתרת המשיח: לנקות את הטומאה כולה מתוכנו, מרחובותנו, מחברתנו וקהילותינו, להיות טהורים! ומוכנים לכניסת אור הקדושה. אחרת – זה יבוא בכל מקרה, אך יהיה קשה ונורא, - תואם את הנבואות הקשות יותר שבתנ"ך, ואת רוח התסריט שנפרש כאן בפורום..

מה דעתכם?

עם השנים התגבש לי גם חזון: שהוא סידרה מובנית של תובנות, מסקנות ורעיונות, שהגעתי אליהם דרך חוויה והבנה הדרגתית, כואבת ומפוקחת של המציאות בה אנו חיים.  ברשותכם, אשתף אתכם בהמשך בדברים נוספים.

שבת שלום, ושנזכה לראות הגאולה בקרוב.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2012 21:42 לינק ישיר 

ייש"כ על הדברים.
אכן ניכר היטב שמשכת את הדברים מלמעלה עפ"י שורש נשמתך וחלקך בתורה.
לא ראיתי כ"כ מה יש להגיב עליהם מלבד ההסכמה על העוד שנתיים שזה 2014
שמסתמנת כשנה בעלת משמעויות גדולות הטומנת בחובה התגלויות רוחניות לא קטנות..
דבר שאני נוטה להסכים איתו כי זה מסתדר גם לי עם חישובי השנים של התגלויות המשיח
והאירועים הצפויים סביבם, בתנאי שיתחילו כבר השנה הזאת ולא יידחו שוב ושוב.

אתה מוזמן לשתף אותנו בכיף בשאר חידושיך. בשביל זה אנחנו כאן בשביל לקרוא ולהתרשם.
בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2012 23:10 לינק ישיר 

תודה לך המייחל על תגובתך החיובית והבונה..
אבל... רק תגובה אחת? על חידוש התורה המרתק הזה??
או שאתם עדיין קצת בהלם - מנסים לעכל... או שזה בגלל השבת..

בהמשך אראה לכם כיצד ה' השאיר את חתימת מהותו האישית - כם כן בטקסט של 'שמע ישראל'...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2012 23:35 לינק ישיר 

חתימתו האישית של בורא עולם ב"שמע ישראל"

- האור החי בכל -

(מוצפן בדילוגים שווים - של 9 אותיות, דילוג מינימלי ויחיד בכל התורה)

בטקסט המקורי:

ג וְשָׁמַעְתָּ יִשְׂרָאֵל, וְשָׁמַרְתָּ לַעֲשׂוֹת, אֲשֶׁר יִיטַב לְךָ, וַאֲשֶׁר תִּרְבּוּן מְאֹד:  כַּאֲשֶׁר דִּבֶּר יְהוָה אֱלֹהֵי אֲבֹתֶיךָ, לָךְ--אֶרֶץ זָבַת חָלָב, וּדְבָשׁ. 

ד שְׁמַע, יִשְׂרָאֵל:  יְהוָה אֱלֹהֵינוּ, יְהוָה אֶחָדה וְאָהַבְתָּ, אֵת יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, בְּכָל-לְבָבְךָ וּבְכָל-נַפְשְׁךָ, וּבְכָל-מְאֹדֶךָ.  ו וְהָיוּ הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה, אֲשֶׁר אָנֹכִי מְצַוְּךָ הַיּוֹם--עַל-לְבָבֶךָ.  ז וְשִׁנַּנְתָּם לְבָנֶיךָ, וְדִבַּרְתָּ בָּם, בְּשִׁבְתְּךָ בְּבֵיתֶךָ וּבְלֶכְתְּךָ בַדֶּרֶךְ, וּבְשָׁכְבְּךָ וּבְקוּמֶךָ.  ח וּקְשַׁרְתָּם לְאוֹת, עַל-יָדֶךָ; וְהָיוּ לְטֹטָפֹת, בֵּין עֵינֶיךָ.  ט וּכְתַבְתָּם עַל-מְזֻזוֹת בֵּיתֶךָ, וּבִשְׁעָרֶיךָ. 

ובטבלה ללא רווחים – מחולקת לשורות  של 9 אותיות בשורה, כדי להדגיש את הגילויים בצורה נקיה:

(דילוג המפתח מוקף בשחור + דילוגים וקטעי טקסט נוספים מסומנים בסביבה)

הקב"ה מגלה לנו כאן:

שהוא - האור החי בכל!

- בכל לב,

- בכל נפש,

- בכל,

- בכולם!

וכדי שלא יהיו ספקות  שהאל הוא האור: הוא ית' מבהיר (בדילוג שווה וצמוד לדילוג המפתח!) שהוא – אל שבכל!

והוא מלך! (פעמיים: גם בטקסט (בקריאה לאחור) וגם בדילוג שווה וצמוד, שיוצאים מאותה ה"מ"!)

והוא ית' מגלה לנו:

- אהיה שבת (גם בדילוג שווה לדילוג המפתח...)

מכאן ניתן להבין - שאור אינסוף (הקב"ה) חי ומתקיים בכל ישות ובכל דבר, ומקיים כל ישות ודבר בעצם המצאותו בו...  ויש כאן עוד סודות, מי שיגלה יגלה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2012 00:16 לינק ישיר 

פשוט שבענו מגילויים, ספר עב כרס יצא לשכנע אותנו על גאולה בתשעב
אז עזוב.....דבר איתנו כשיהיה בידך משהו מעשי לא תאורטי.

שבענו מתאוריות......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2012 01:18 לינק ישיר 
מסכים איתך קפיץ

ולכן אפילו הסכמתי לעיל היתה כללית ולא ספיציפית על סגנון החידושים עצמם
מה גם שידועה "חיבתי" הגדולה לחידושים מתמטיים... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2012 09:00 לינק ישיר 

אכן המייחל, ורק מחמת זאת כתבתי את דברי.
שבוע טוב ומבורך לכל באי הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2012 09:52 לינק ישיר 
שיעור מעניין של הרב עופר ארז על קריאת שמע

http://www.breslev.net/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=226&d=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2012 15:35 לינק ישיר 

אין על הרב עופר ארז, פה מפיק מרגליות!