| נשלח ב-13/9/2012 17:58 |
|
| |
ברכות ואיחולים לשנת תשע"ג
מאחלת למייחל, לחברי הפורום, ולכל עם ישראל שתהא השנה הבאה עלינו לטובה, שנה מבורכת לעם ישראל, מאחלת בריאות לכלם, ושמשאלות לב כלם יתקיימו. והכי חשוב שתהיה שנת גאולה. אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2012 18:52 |
|
| |
מצטרף לאיחולים מלמעלה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 16:31 |
|
| |
ברוכים הבאים לשנת געש!
http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/a171.pdf

מסר חזק מסר מעודד ומכניס שמחה בלב. יהי רצון שיתקיימו הדברים במלואם בשנה זו. ובהזדמנות זאת נברך את כבוד הרב ב"א בכל הברכות ובכל הישועות אכי"ר. אוהבים אותך כבוד הרב. וגמר חתימה טובה לכולם כמובן.
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/09/2012 16:33:01
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 16:58 |
|
| |
מצטרפת לברכות "גמר חתימה טובה" לכל עם ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2012 17:36 |
|
| |
אני חייב להתוודות שהשנה,יותר מבשנים עברו, הברכות נשמעות לבביות ושמחות יותר במיוחד בצל איומיי ההשמדה המתחזקים והמתרגשים עלינו חדשות לבקרים של הגמד העמלקי מחד ומהקשחת ליבו של בן השפחה או-בהיימה, בכל הקשור למתן סיוע צבאי לישראל (מעניין שבכל סבב שיחות המסתיים בסירוב -העולם האיסלמי מקפיץ את מדרגת האסלמה) .לא, לא שהם משהו אחר מ-"שחק מאזניים" שהרי הכל מאיתו יתברך .פשuט כל אותם רשעים מהווים רקע מאוד צבעוני וססגוני ובמה מרשימה עליה ינחתו אירועי הגאולה כפי שמתאר הרב בן ארצי
"סרט מהתאטרון "כבר אמרנו פעם??
המייחל (בדאחקה אחי) קבל שיעור בכתיבה מקורית !
בהזדמנות זאת נברך את כבוד הרב הפורום, המייחל כבר שנים רבות, בכל הברכות ובכל הישועות אכי"ר. אוהבים אותך כבוד הרב. וגמר חתימה טובה לכולם כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2012 13:03 |
|
| |
מצטרפת לברכות ולאיחולים. גמר חתימה טובה לכולם וצום קל. הלוואי שהשנה המייחל תזכה ותזכה אותנו להתבשר בפורום המכובד הזה על גילוי משיח. כמה שיותר מהר...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2012 13:28 |
|
| |
חג סוכות שמח ונפלא לכולם

|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2012 16:48 |
|
| |
אצלנו בשרון ירדו מעט מאד גשמים לא חשבנו בגללם לנטוש חלילה את הסוכה אולם הלחות היתה גבוהה מאד.. אמרנו לעצמנו כי במקום שהקבה ינסה אותנו עם טיליםהוא מנסה אותנו עם מזג אויר ועמדנו בכך הכלל לא רע אפילו על השינה לא וויתרנו.
קשה אכן לדעת על מה ולמה חוינו מזג אויר שכזה אבל אולי כך היה גם לאבותינו שיצאו ממצרים.. לחות לא הרחק מים סוף כנראה גם להם היה ומזגן לא היה בנמצא..אז מה לנו לקטר ..
בחג הסוכות נאמר ושמחת בחגיך.. והשמחה הגדולה היא להיות בדלות אמצעים בסוכה ולשמוח במה שהקבה נתן לך.. בית בנים ובנות וכו'.. כך שאפשר להגיד שככול שהיה אתגרי יותר לפחות ביום הראשון כך השמחה תהיה רבה יותר...
חג שמח לכל בית ישראל
תוקן על ידי yosiw150 ב- 02/10/2012 16:51:18
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 19:03 |
|
| |
אצלינו ברוך השם היה רק טיפטוף קל וגם זה אחרי ארוחת ערב החג. ומיד פסק ויכולנו לישון בסוכה יבשה.
קטונתי, אבל גם אני חשבתי על הגמ' הזאת ושזה סימן לקללה וחשבתי לומר (כדי לעודד את עצמי) שפשוט שאין הסימן הזה רלוונטי לדור שלנו שהרי אנו חיים בהסתר ר"ל שלא רואים בברור את ידו של הקב"ה (פרט לדרי בפורום ודומיהם המחפשים ודורשים את ה'). מימלא ההסתר עובד גם לטוב וגם למוטב, לכן הקב"ה גם סימנים רעים שכאלה לא 'מפעיל' בתקופה כזו של הסתר. והלוואי שכדברי המייחל ואחרים שזה יהיה רק בגדר יפה אחד בצער וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2012 12:44 |
|
| |
יאללה.. סיבוב האחרון וזהו
עברנו את ר"ה עברנו את עשי"ת וכיפור, סוכות כבר מאחורינו, כעת נשארנו עם ההקפות של ש"ת. קדימה חברים עוד קצת לכבוד השי"ת והתורה בה אנו עוסקים כל השנה.. הכל הולך אחר החיתום. פוש אחרון וגמרנו. אחלה שמחת תורה שיהיה לכולם!
חג שמח וגמר חתימה טובה לכולם! 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 08:25 |
|
| |
ברכת שנה טובה ומבורכת וחורף טוב ובריא לכולם
החגים מאחורינו השיגרה לפנינו ומה בתוכניתנו? שוב פעם השיגרה המוכרת והמבעסת בה אני כותב ואתם נמנעים מלהגיב? "סליחה אבל אין לנו מה לומר, קטוננו" וכו' אצטרך לשמוע שוב את התרוץ הלעוס הזה? ומה נראה לכם שלי תמיד יש מה לומר? אז זהו שלא. ובכל זאת אני משתדל לא לשעמם אתכם עם שתיקה רועמת או הודעות סתמיות חסרות תוכן אבל ראויה האמת להאמר שככל שתהיה מעורבות רבה יותר כך יהיה יותר חשק להשקיע. זו האמת לאמיתה שקשה יהיה לי להתעלות מעליה.
בשורות טובות וכוחות חדשים ורעננים לכולם בע"ה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 01:09 |
|
| |
תשג"ע- תהא שנת עשירת גשמים?
מדהים היה אתמול איך היורה בגוש דן ירד בדיוק לאחר תיקון הגשם ואמירת "משיב הרוח ומוריד הגשם". החילונים שבאו לבית הכנסת לא הפסיקו להתפעל על כך. אני מרגיש שמדובר באמת בגשמי ברכה, בגשמי רחמים וחסד, לא דין. כבר כמה חודשים שלא ירד גשם רציני בגוש דן, ופתאום רק כשביקשנו גשם- הוא ירד. אולי זה סמל לשנת תשע"ג- שנת ברכה
תוקן על ידי DANI8 ב- 10/10/2012 01:09:34
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 10:49 |
|
| |
גם לי יש הרגשה שהשנה תהיה ברוכה בגשמים. הלואי שהקב"ה ייתן לנו שנה גשומה במיוחד במקומות הנכונים (כנרת) אבל גם בשאר הארץ נחכה לגשם רב.
|
|
|
|
|
|