אתם מכירים את דעתי שאין מידע כ"כ קונקרטי בכתובים אבל קווים כלליים כבר נתתי לכם לא פעם. השנה היא שנת התגלות המשיח, והמשיח אינו מתגלה ביום בהיר שקט ונאה. כמו"כ ישנו האשכול של מדרום תיפתח הרעה ורק ביממה האחרונה הבטחתי את ההסלמה מול מצרים ומה שיבוא בעקבותיה. בקיצור אנחנו לא הולכים להנות משקט ואווירה פסטורלית. נו, כאילו שחידשתי לכם משהו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/11/2012 16:41:07
נשלח ב-14/11/2012 16:49
יערי: חמאס דורש ממצרים ליזום הסלמה מול ישראל
אני מת, מת! לראות התנגשות צבאית עם מצרים! ולא בגלל שאני גיבור מקלדת ולא בגלל שאין לי בן בצבא, ממש לא! כשאני אומר דבר כזה פירושו של דבר שהייתי בשמחה מתגייס ועושה כל מה שצריך לעשות כדי להיות בקו הראשון כדי לשחוט כמה שיותר חיילים מצרים! יש כאן לא מעט שמכירים אותי ויודעים שאני לא מדבר סתם כשאני אומר משהו. גם אם זה קיצוני.
נשלח ב-14/11/2012 17:55
הולך להיות לילה סוער......מאוד סוער.
ובאמת כולם מחכים לשמוע מה יאמרו המצרים.
נשלח ב-14/11/2012 18:02
צריך להפלל הרבה לרחמי שמיים ושצה"ל יצא בריא ושלם מעזה
נשלח ב-14/11/2012 18:07
הוא עוד לא נכנס, אבל אני כל כך שמח על העיכוב.
כי כעת כבר חודש כסליו העמוס בניסים.
נשלח ב-15/11/2012 08:43
אזעקות טילים פיצוצים יירוטים והשבתה של כל השיגרה -איזה יופי לקבל כך את ר"ח כסלו
אני מילא, אבל אתם מה אתם שותקים? מה פשר השתיקה הזאת שלכם?!
נשלח ב-15/11/2012 08:57
אנחנו בצפיה דרוכה לקראת ההמשך.
וחוץ מזה אם אליך זה הגיע בהפתעה מה נאמר אנחנו?
נשלח ב-15/11/2012 09:03
תראו חברים.. אזעקה רודפת אזעקה ופיצוצים רודפים פיצוצים וכן לגבי היירוטים. כמות בלתי רגילה של מטחי טילים שאפילו אני לא רגיל לה. תוך כדי שאני כותב שורות אלה אני מביט מהחלון ושובלי הכיפת ברזל ופטריות העשן והבומים של היירוט פשוט לא מפסיקים!! הגעתי למצב שאני מתפלל שלא ייגמרו טילי היירוט! לא צוחק! והנה עוד אזעקה והנה עוד אחד..והנה עוד יציאות של כ"ב ועוד יירוטים.. חברים..הכל תוך כדי הכתיבה! זה לא ייאומן זה ממש מעל הראש שלי! איך חמאס יודע מאיפה אני כותב!?
נשלח ב-15/11/2012 09:10
לפי הכמות אצלכם, נראה שזה עוד יתרחב הלאה.
נשלח ב-15/11/2012 09:18
הכל יכול להיות
כבר הפסקתי לדווח על אזעקות יציאות וכו'. ההודעה הקודמת אמורה להעביר את המסר. החיים מושבתים הרחובות ריקים מוסדות הלימוד סגורים הילדים בבית ואיתם ההורים. בינתיים מתגלגלים מאזעקה לאזעקה מבום לנפילה וכן הלאה. שיגרה מוכרת ולא חדשה מלבד העומס והמסיביות שבה.
נשלח ב-15/11/2012 09:57
ואנחנו אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים
לצערי הרב המערכה הזו כבר יש הרוגים
אל נקמות ה' אל נקמות הופיע. הנשא שופט הארץ השב גמול על גאים
נשלח ב-15/11/2012 10:16
לפי כמה אתרי חדשות, טיל שנורה לעבר גוש דן יורט.
רבונו, זה מתקרב.
מפחיד............
נשלח ב-15/11/2012 10:27
נתפלל שההרוגים מקריית מלאכי יהיו האחרונים. עכשיו המלחמה היא לא בחזית אלא בעורף. נתפלל ונקווה שבחודש כסליו שבו היו ניסים בעבר יהיו גם ניסים עכשי
נשלח ב-15/11/2012 10:30
לאור אופי היירוטים מעליי אני מאמין שידיעה זו נכונה. כאשר יירוט הטיל נעשה בגובה רב מעל מרכז אשדוד פרושו של דבר שהטיל היה מיועד הרחק מצפון לעיר.
אני באופן אישי מתקשה לראות את גוש-דן נכנס למעגל הספיגה. אין להם את הזכות למירוק עוונות כזה, כי מכות קטנות משמעותם "ניכוי עוונות" כמו ניכוי צ'קים. לא מאמין שיש לגוש דן את הפריוויליגיה הזאת, הם יצטרכו לחכות למלחמה הגדולה עם מטחי הטילים הגדולים מאיראן ועוד המתואר בזוהר.
נשלח ב-15/11/2012 15:24
מותר להביע פה דעה?
חברים.. דעתי היא כזאת, אני לא רואה את ביבירק שני השרצים שבשלטון כמי שמסוגלים להוביל מהלך אמיתי שיביא לשינוי המציאות העגומה בה אנו נמצאים. כל מה שהשניים האלה עושים הוא אך ורק מטעמי כסת"ח ושמירה על האינטרסים האישיים שלהם! זה קודם לכל. לא אתפלא כלל עם הם ימצאו איזה צידוק ותרוץ מתחת לאדמה כדי להרגיע את העניינים ולהשיג הפסקת אש. דעו חברים שאין טיפת אמון ברשעים האלה שבשלטון! אבוי לנו כל זמן שההגה בידיהם והנהגת המדינה כפופה להם. הלואי ויתברר שאני טועה אבל עד שזה לא יקרה אין לי אמון בצעדיהם של ביברק.
זו דעתי והבנתי.
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/11/2012 15:28:02
נשלח ב-15/11/2012 16:27
רציתי לבקש מחילה מביבי ולחזור בי מדבריי הקודמים..
כי אם הייתי יודע שביבי לבש את חליפת האיומים לא הייתי מדבר ככה.